|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 22:48:45 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 22:48:45 GMT 1
Gepetto
Landlord
Rado
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 22:48:48 GMT 1
Z góry tabeli mam niewinnego siebie, Czanga i powiedzmy, że Maren się zbliża do niewinności. Środek Banot/Landlord/Rado wydaje się miastowy, szczególnie ten ostatni. Jak Banot myśli podobnie do mnie będąc w mafii to się zdziwię, Landlord tez raczej drązy. Laikike też do uniewinnienia moim zdaniem. Między tą resztą są takie luki typu Creed-Słoń, wajcha-lucifer, gdzie szukałbym mafii jak mi pan teraz zaimponował
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 22:49:18 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 22:49:18 GMT 1
i BNT w pamięci
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 22:49:20 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 22:49:20 GMT 1
A GG może być w mafii Miałem wrażenie, że napierdala nie żeby napierdalać, ale żeby na końcu się pogodzić. Czang popressowany, bo jak miastowy to wybrnie. Wybrnął chyba w pół godziny i można zdjąć oddech. Doktór go sprosował, na początku klasyczna reakcja zareagowania nieufnością "a co ty mnie tak uniewinniasz", potem piony bite szybko. Jakby odwzorowanie odruchów, nie realne odruchy. Ktoś miał podobny wajb? Może być, ale nie jest. No jeszcze ten zarzut odnośnie do mojej relacji z Doktórem to rozumiem (ale na razie wierzę w dobre intencje, siłę przyjaźni i te sprawy i wolę napierdalać z nim innych niż się z nim napierdalać), ale tego, że się przypierdalasz o szybkie zejście z Czanga to dla mnie trochę niewytłumaczalne. Moim zdaniem w te pół godziny jego niewinność była widoczna. dla mnie już w miarę niewinny był, jak się w niego wbiłeś + pisał sam z siebie i pisał coraz miastowiej, nie widziałem wtedy potrzeby walić go pressem nie chodzi mi, żeby się teraz prześcigiwać, kto pierwszy komu uniewinniajkę dał: to twoje walnięcie tam i odpuszczenie wydało mi się w stylu "pressing do odhaczenia", jakbyś miał zadanie do zrobienia, nie wyszło to moim zdaniem naturalnie mafiacorner.boards.net/post/129782/threadmafiacorner.boards.net/post/129754/threadzwłaszcza ten timing siedmiominutowy między jeszcze ostatnim pressem a uniewinniajką
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 22:51:12 GMT 1
doktór jesli nie jestes w mafii, to jestes tragiczny!
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 22:53:35 GMT 1
nie no jesli go z nikim nie myle, to musialby przejsc przeszczep mozgu w ciagu ostatnich 2 tygodni by tak zagrac w mafii Ale on już został rozpoznany i uniewinniony, czemu poczułeś potrzebę zrobienia tego jako czwarty czy piąty? Mam wrażenie, że w Twoim charakterze leżałoby bardziej przyjebanie się do osób, które już go uniewinniły.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 22:56:11 GMT 1
nie liczyłem jako ktory coś piszę, po prostu jak coś zauważam to sobie piszę
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 22:56:35 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 22:56:35 GMT 1
bo jak ja kogoś pressuję na serio w mieście, to nie po to, żeby obwieścić za chwilkę "no jednak niewinny"
bo samo to, że ktoś się stał ofiarą pressu, znaczy, że mi podpadł
i jak już bym przechodził z czerwieni, w żółć (do obserwacji), potem zielonka; na pewno nie zdejmuję od razu oddechu takim stwierdzeniem, że niewinny (w sensie tak w mózgu mi się układa, rozwój odczytu na danego gracza, nie że tak na siłę robię)
a tu się wydarzyło z "napierdalamy gościa" do "dobra niewinny" -> kojarzy mi się z pokazowymi pressami mafiozów
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 18, 2024 23:02:53 GMT 1
quiz mafiacorner
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 18, 2024 23:03:22 GMT 1
pytanie czyje to zdjęcie
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 23:03:25 GMT 1
No okej, spoko, nie chcesz pomagać miastu, jedno wyjaśnione, mam nadzieję że jesteś w mafii bo dla miasta będziesz bezużyteczny Jeśli wszedłeś tylko po to by się ze mną nawalać to znak że będziesz w mafii i nie wiesz kogo zaczepić to wybrałeś sobie cel do napierdalania licząc że spłyną na ciebie uniewinnienia. A nie sądzisz, że mafiozo by wiedział, że napierdalanie się z Tobą nie ma sensu? Nie powinienem tego robić, ale chuj. W zasadzie to uważam, że właśnie się nie wypozycjonował chujowo, bo jedyne co zrobił to nakleił sobie na czoło naklejkę "patrzcie kim jestem" i poszedł no to dla mnie raczej chujowe zagranie, bo nie poszedl w zadne liderowanie, tylko odsiecz jakas plus od razu sprzedanie siebie. po mafijnym GG bym sie raczej spodziewal innego zagrania. Bycia "topowym miastowym". Nie no, raczej planowałem w mafii grać to samo, co gram teraz, ale pewnie faktycznie bym nie poszedł czytać książki i oglądać serialu, tylko bym chciał nabić więcej punktów z naturalności.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 18, 2024 23:05:12 GMT 1
Słabo, dostałem już jeden głos, a dopiero napisałem 2 posty. Boję się napisać 6 postów, bo 3 głosy mogą mnie zlinczować Wszystko zgodnie z planem kreacyjnym?
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 23:09:02 GMT 1
Hahaha nie, będę potrzebował zlinczować winnego Gepetto i liczył na to że mnie uniewinnisz sam czyli mnie nie zamordujesz? A to nie odbywa się zawsze w drugą stronę? no to dla mnie raczej chujowe zagranie, bo nie poszedl w zadne liderowanie, tylko odsiecz jakas plus od razu sprzedanie siebie. po mafijnym GG bym sie raczej spodziewal innego zagrania. Bycia "topowym miastowym". No w zasadzie tak. Po prawdzie to mi mózg robi free roam po edycji i w sumie stwierdziłem, że trzeba coś rzucić o GG, pamiętałem tylko twoje posty i doktora, a z nim nie będę gadać, póki nie pajacuje.
Więc: nie wypozycjonował się chujowo, ale w sumie chyba się zgadzam, że nie wypozycjonował się mafijnie. to pogadali To pogrubione to na pewno miało brzmieć właśnie tak? Co Ty tak w ogóle o tym Doktórze sądzisz?
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 23:09:26 GMT 1
bo jak ja kogoś pressuję na serio w mieście, to nie po to, żeby obwieścić za chwilkę "no jednak niewinny" bo samo to, że ktoś się stał ofiarą pressu, znaczy, że mi podpadł i jak już bym przechodził z czerwieni, w żółć (do obserwacji), potem zielonka; na pewno nie zdejmuję od razu oddechu takim stwierdzeniem, że niewinny (w sensie tak w mózgu mi się układa, rozwój odczytu na danego gracza, nie że tak na siłę robię) a tu się wydarzyło z "napierdalamy gościa" do "dobra niewinny" -> kojarzy mi się z pokazowymi pressami mafiozów Ilu mafiozów w GG, Laik, Gepetto, Banot? Będzie dwóch?
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 18, 2024 23:10:12 GMT 1
Słabo, dostałem już jeden głos, a dopiero napisałem 2 posty. Boję się napisać 6 postów, bo 3 głosy mogą mnie zlinczować Wszystko zgodnie z planem kreacyjnym? Nie warto robić planów, bo kto wie czy jutro nie spadnie nam niebo na głowę, albo zostaniemy zlinczowani
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 23:11:48 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 23:11:48 GMT 1
doktór jesli nie jestes w mafii, to jestes tragiczny! a to jak bardzo out of character? gdzie pouczenie panie władzo??? jaki tragiczny? co tak lekko
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 23:13:55 GMT 1
Po prawdzie to mi mózg robi free roam po edycji i w sumie stwierdziłem, że trzeba coś rzucić o GG, pamiętałem tylko twoje posty i doktora, a z nim nie będę gadać, póki nie pajacuje.
to pogadali To pogrubione to na pewno miało brzmieć właśnie tak? Co Ty tak w ogóle o tym Doktórze sądzisz? [/quote] No odwrotnie, wiadomo ocb. BNT proponuję zawieszenie broni. gościu, ja broni nawet nie wyciągnąłem, więc nie mam czego zawieszać a że ty sobie robisz po trzech godzinach siódme okrążenie jakbyś był na fecie albo w mafii i wychodzisz jak karykatura mafijnego wjebańca to jest inna sprawa i real talk, no ale to jak sobie pościelisz tak się wyśpisz wyluzuj się ziomek i posłuchaj kawałka TRUSKAWY - NAJLEPSZE DUPECZKI RUCHAM jak on rucha dobre dupeczki ładne dziewczyny a ty znajdziesz full jeszcze dupeczek i będziesz ruchał full razy tu jest mój w miarę aktualny tejk nt. doktora i nie chcę się jakoś bardziej rozwijać w tym temacie, doczytuję se temat, ułożę w głowie co mi wyszło, bo jakieś przetasowania na liście chyba będą i zobaczymy
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 23:14:18 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 23:14:18 GMT 1
bo jak ja kogoś pressuję na serio w mieście, to nie po to, żeby obwieścić za chwilkę "no jednak niewinny" bo samo to, że ktoś się stał ofiarą pressu, znaczy, że mi podpadł i jak już bym przechodził z czerwieni, w żółć (do obserwacji), potem zielonka; na pewno nie zdejmuję od razu oddechu takim stwierdzeniem, że niewinny (w sensie tak w mózgu mi się układa, rozwój odczytu na danego gracza, nie że tak na siłę robię) a tu się wydarzyło z "napierdalamy gościa" do "dobra niewinny" -> kojarzy mi się z pokazowymi pressami mafiozów Ilu mafiozów w GG, Laik, Gepetto, Banot? Będzie dwóch? nie wiem Laika jeszcze nie czytałem porządnie Banot na razie gra specjalnie tak, żeby się nie dało rozczytać jego przynależności Gepetto liczę, że mi mord rozwiąże (teraz jak to napisałem, a Gepetto niewinny, to mi go zostawią w grze, żebym myślał "czemu on żyje?" i żebym go zlinczował, więc uprzedzam, mafio, taki plan i palę go jakby co, hehe)
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 23:14:31 GMT 1
a skąd ty kurwa wiesz który to karwacki Z edycji VI, typ grał jako Marcin Karwacki i miał dokładnie ten sam avatar, a co?
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 23:19:43 GMT 1
bo jak ja kogoś pressuję na serio w mieście, to nie po to, żeby obwieścić za chwilkę "no jednak niewinny" bo samo to, że ktoś się stał ofiarą pressu, znaczy, że mi podpadłi jak już bym przechodził z czerwieni, w żółć (do obserwacji), potem zielonka; na pewno nie zdejmuję od razu oddechu takim stwierdzeniem, że niewinny (w sensie tak w mózgu mi się układa, rozwój odczytu na danego gracza, nie że tak na siłę robię) a tu się wydarzyło z "napierdalamy gościa" do "dobra niewinny" -> kojarzy mi się z pokazowymi pressami mafiozów A ja na początku często walę na oślep i dopiero potem sobie układam w głowie, czy ktoś dostał, bo podpadł, czy dostał, bo akurat był pod ręką. Poza tym to, że ktoś napisze brzydkiego posta i za niego oberwie nie oznacza, że jest od razu winny, w wielu edycjach najbardziej mafijne posty pisali miastowi. Tak więc albo mamy inny styl, albo teraz Ty tylko imitujesz pressing i nie podoba Ci się uniewinnienie na mnie.
|
|