|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 23:19:52 GMT 1
Ilu mafiozów w GG, Laik, Gepetto, Banot? Będzie dwóch? nie wiem Laika jeszcze nie czytałem porządnie Banot na razie gra specjalnie tak, żeby się nie dało rozczytać jego przynależności Gepetto liczę, że mi mord rozwiąże (teraz jak to napisałem, a Gepetto niewinny, to mi go zostawią w grze, żebym myślał "czemu on żyje?" i żebym go zlinczował, więc uprzedzam, mafio, taki plan i palę go jakby co, hehe) Nie no, raczej nie zacząłem grać po prostu. Ale jednak cofam to, że zgubiłeś jaja.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 23:22:09 GMT 1
Bliźniaki winne i do szybkiego odjebania! A tak serio... Na bazie pierwszych 14 stron, bo tyle na razie przeczytałem to: Czang niewinny, Karwacki niewinny, Ty raczej też niewinny. Po drugiej stronie rankingu Rado, Maren i Banot. Bardzo autorskie typy. No a co w nich złego było na tamten moment rozgrywki?
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 23:22:37 GMT 1
nie wiem Laika jeszcze nie czytałem porządnie Banot na razie gra specjalnie tak, żeby się nie dało rozczytać jego przynależności Gepetto liczę, że mi mord rozwiąże (teraz jak to napisałem, a Gepetto niewinny, to mi go zostawią w grze, żebym myślał "czemu on żyje?" i żebym go zlinczował, więc uprzedzam, mafio, taki plan i palę go jakby co, hehe) Nie no, raczej nie zacząłem grać po prostu. Ale jednak cofam to, że zgubiłeś jaja. Czyli że Landlord dla Ciebie niewinny?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 23:22:54 GMT 1
No a co w nich złego było na tamten moment rozgrywki? wisiały nisko
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 23:26:40 GMT 1
Nie no, raczej nie zacząłem grać po prostu. Ale jednak cofam to, że zgubiłeś jaja. Czyli że Landlord dla Ciebie niewinny? Myślę, że jest na to spora szansa, ale pozwól, że zrewanżuję się w zamian pytaniem. Nadrobiłeś grę przez ostatnie kilkanaście minut - wiemy, bo odpisywałeś sukcesywnie na starsze posty. Widziałeś zatem, że kilka? stron temu zarzuciłem Landlordowi, że nie ma jaj i jakiś taki za tło robi. Mija trochę czasu, ja czytam sobie temat i piszę, że jednak cofam to o tym zgubieniu jaj. Wydaje mi się, że jak ktoś startuje na zerze, ja napiszę coś o nim negatywnego, a potem to cofnę, to bazując na informacjach przekazanych przeze mnie w temacie - wracamy do punktu wyjścia. A ty mi kurwa wkładasz w ustaw wniosek, że on jest jednak niewinny NO WKURWIA MNIE TO tak się chciałem spierdolić na dobranoc, dzięki w zasadzie nie mam pytania a od tego zacząłem, więc za to przepraszam
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 23:27:18 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 23:27:18 GMT 1
Banot jest do pierwszego linczu jednak.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 23:27:27 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 23:27:27 GMT 1
bo jak ja kogoś pressuję na serio w mieście, to nie po to, żeby obwieścić za chwilkę "no jednak niewinny" bo samo to, że ktoś się stał ofiarą pressu, znaczy, że mi podpadłi jak już bym przechodził z czerwieni, w żółć (do obserwacji), potem zielonka; na pewno nie zdejmuję od razu oddechu takim stwierdzeniem, że niewinny (w sensie tak w mózgu mi się układa, rozwój odczytu na danego gracza, nie że tak na siłę robię) a tu się wydarzyło z "napierdalamy gościa" do "dobra niewinny" -> kojarzy mi się z pokazowymi pressami mafiozów A ja na początku często walę na oślep i dopiero potem sobie układam w głowie, czy ktoś dostał, bo podpadł, czy dostał, bo akurat był pod ręką. Poza tym to, że ktoś napisze brzydkiego posta i za niego oberwie nie oznacza, że jest od razu winny, w wielu edycjach najbardziej mafijne posty pisali miastowi. Tak więc albo mamy inny styl, albo teraz Ty tylko imitujesz pressing i nie podoba Ci się uniewinnienie na mnie. " ja na początku często walę na oślep i dopiero potem sobie układam w głowie, czy ktoś dostał, bo podpadł, czy dostał, bo akurat był pod ręką." - i jak było z Chińczykiem? podpadł czy był pod ręką? "Poza tym to, że ktoś napisze brzydkiego posta i za niego oberwie nie oznacza, że jest od razu winny, w wielu edycjach najbardziej mafijne posty pisali miastowi." - ponawiam pytanie, Chińczyk napisał brzydkiego posta? jeśli najczęściej piszą takie miastowi, to skąd pressing? jak to świadczy o MM? "Tak więc albo mamy inny styl, albo teraz Ty tylko imitujesz pressing i nie podoba Ci się uniewinnienie na mnie." - które w takim razie obstawiasz na teraz?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 23:27:49 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 23:27:49 GMT 1
GG, zakładam że narobiłeś. Daj aktualne typy, co się zmieniło i dlaczego.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 23:30:10 GMT 1
No a co w nich złego było na tamten moment rozgrywki? wisiały nisko No tylko na tamten moment wiele typów nie wisiało w ogóle, tylko dopiero powoli się budziły ze snu zimowego. Z aktywnych graczy kilku wyglądało dobrze (Czang, Doktór, Laikike), Gepetta nie umiałem ocenić, Landlorda w sumie też, a wymieniona trójka mi się nie podobała, to ich wskazałem. Teraz Maren bym raczej nie wskazał, jest spora szansa, że jednak niewinna. Co jest złego we wskazaniu 3 osób, które wyglądają najgorzej? Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze i ktoś, kto wygląda mafijnie po prostu w tej mafii jest. Naprawdę jakieś absurdalne zarzuty odpieram, jednemu się nie podoba, że pressowałem Czanga a potem go uniewinniłem, gdzie wystarczy IQ powyżej 60 i ze 3 rozegrane wspólnie edycje, żeby wiedzieć, czemu to zrobiłem i czemu taki timing był moim zdaniem uzasadniony, innemu, że wymieniam tych, którzy wyglądali źle. No trudno, żebym na siłę się pchał w typowanie mafii Czang-Doktór-Laikike.
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 18, 2024 23:30:16 GMT 1
pytanie czyje to zdjęcie głuptasy, żaden z was nie zgadł, to zdjęcie moje!!
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 23:30:48 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 23:30:48 GMT 1
pytanie czyje to zdjęcie głuptasy, żaden z was nie zgadł, to zdjęcie moje!! to przecież Elijah Wood
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 18, 2024 23:31:19 GMT 1
ale zdjęcie moje hehe
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 23:31:50 GMT 1
No tylko na tamten moment wiele typów nie wisiało w ogóle, tylko dopiero powoli się budziły ze snu zimowego. Z aktywnych graczy kilku wyglądało dobrze (Czang, Doktór, Laikike), Gepetta nie umiałem ocenić, Landlorda w sumie też, a wymieniona trójka mi się nie podobała, to ich wskazałem. Teraz Maren bym raczej nie wskazał, jest spora szansa, że jednak niewinna. Co jest złego we wskazaniu 3 osób, które wyglądają najgorzej? Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze i ktoś, kto wygląda mafijnie po prostu w tej mafii jest. Naprawdę jakieś absurdalne zarzuty odpieram, jednemu się nie podoba, że pressowałem Czanga a potem go uniewinniłem, gdzie wystarczy IQ powyżej 60 i ze 3 rozegrane wspólnie edycje, żeby wiedzieć, czemu to zrobiłem i czemu taki timing był moim zdaniem uzasadniony, innemu, że wymieniam tych, którzy wyglądali źle. No trudno, żebym na siłę się pchał w typowanie mafii Czang-Doktór-Laikike. Ja ci tylko odpowiadam na pytanie
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 23:35:39 GMT 1
to wyżej to głos jbc Klapouchy jak wejdzie to się musi gęsto tłumaczyć Słabo, dostałem już jeden głos, a dopiero napisałem 2 posty. Boję się napisać 6 postów, bo 3 głosy mogą mnie zlinczować Wszystko zgodnie z planem kreacyjnym? weź mi wajcha_addict wytłumacz co ty w zasadzie robisz, bo mi do głowy przychodzą dwa rozwiązania, jedziesz kumpla dla mema, ale przecież gramy bez mety PODOBNO, albo poszedłeś w gruby absurd będąc w mafii
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 23:42:41 GMT 1
A ja na początku często walę na oślep i dopiero potem sobie układam w głowie, czy ktoś dostał, bo podpadł, czy dostał, bo akurat był pod ręką. Poza tym to, że ktoś napisze brzydkiego posta i za niego oberwie nie oznacza, że jest od razu winny, w wielu edycjach najbardziej mafijne posty pisali miastowi. Tak więc albo mamy inny styl, albo teraz Ty tylko imitujesz pressing i nie podoba Ci się uniewinnienie na mnie. " ja na początku często walę na oślep i dopiero potem sobie układam w głowie, czy ktoś dostał, bo podpadł, czy dostał, bo akurat był pod ręką." - i jak było z Chińczykiem? podpadł czy był pod ręką? "Poza tym to, że ktoś napisze brzydkiego posta i za niego oberwie nie oznacza, że jest od razu winny, w wielu edycjach najbardziej mafijne posty pisali miastowi." - ponawiam pytanie, Chińczyk napisał brzydkiego posta? jeśli najczęściej piszą takie miastowi, to skąd pressing? jak to świadczy o MM? "Tak więc albo mamy inny styl, albo teraz Ty tylko imitujesz pressing i nie podoba Ci się uniewinnienie na mnie." - które w takim razie obstawiasz na teraz? 1. To akurat była jeszcze inna kwestia. Akurat tu było to kwestią tożsamości, chciałem sprawdzić czy jak dostanie pressing, to schowa się do nory, czy zostanie na powierzchni. Został, więc pressing został szybko zdjęty. Szybko, bo uważam, że tutaj poprzeczka nie tyle wisi nisko, co jest wręcz zakopana i jak gość nie zwiewa do nory, to można mu odpuścić i zająć się ciekawszymi celami. 2. Maren swoją grą zwiększyła szansę na niewinność. Ale nie przekręcaj moich słów, nie napisałem, że najczęściej mafijne posty piszą miastowi, tylko że w wielu edycjach najbardziej mafijny z mafijnych postów danej edycji należał do miastowego. 3. No nie wiem, jakbym wiedział, to albo bym Cię wrzucił do worka niewinnych, albo bym Cię napierdalał. A ja po to z Tobą rozmawiam, żeby poznać Twoje intencje. GG, zakładam że narobiłeś. Daj aktualne typy, co się zmieniło i dlaczego. Tak kurwa, narobiłem. Zrzygałem się jak przeczytałem zarzuty ze strony Landlorda. Miałem iść spać, więc napiszę tak jak Ty często pisałeś, że w moich postach są przemyślenia na bieżąco, można doczytać, a jak chcesz bardziej rozbudowane przemyślenia w jednym poście, to musisz poczekać do +/- 11.30 jutro, chyba że się wyrobię wcześniej z mailami. Z jeszcze niepublikowanych przemyśleń to napiszę tylko, że dla mnie Wajcha_Addict to spora szansa na mafię.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 23:42:46 GMT 1
no tak jak myślałem, jak przeczytałem temat to już się skończyło chojrakowanie i nie ma z kim gadać
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 18, 2024 23:49:29 GMT 1
ja tylko ukrywam aktywność, jestem online
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 23:50:11 GMT 1
co tam zawinąłeś ostatnio dobrego i czemu grasz tak brzydko
|
|