|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:09:50 GMT 1
Może to confbias, ale po przeczytaniu pierwszych 6 stron dochodzę do tych samych wniosków co wcześniej. Rado i Macarena w mafii.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:09:58 GMT 1
uniewinniac sie relatywnie umiesz
szukac mafi umiesz calkiem niezle
wspolpracowac umiesz
fajne masz systemy
no ale nie starasz sie przekonac innych do swojeg ozdania za bardzo ;d najgorzej ze im bardziej masz racje, tym gorzej ci to idzie
no ale nie mowie nawet o tej edycji
ogolem takie pole for impvroment for ya
wiem ze nie pytales i chuj mi na ryj
ale taka mysl mnie naszła
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:10:18 GMT 1
mam nadzieje ze jestes z miasta tak czy siak, jak bedziesz, to cb bede bronil oczywiscie
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:10:44 GMT 1
no mowie Ci ze dajesz sterylne wiadomosci dajesz uniewinnienia czy inne, ale bez zadnej argumentacji zastanawia mnie czemu w sensie no prosty eksperyment umyslowy zrob postaw siebie w roli obserwatora siebie kurwa jaskinia sokratesa łatwo tak mowic? no latwo i zastanawiam sie czemu nie mowisz wiecej Mówię tylko tyle ile wiem. Wiem chuja, mam wrażenia.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:10:54 GMT 1
Może to confbias, ale po przeczytaniu pierwszych 6 stron dochodzę do tych samych wniosków co wcześniej. Rado i Macarena w mafii. no w takich godzinach totalnie leci konfa-bias
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:11:13 GMT 1
no mowie Ci ze dajesz sterylne wiadomosci dajesz uniewinnienia czy inne, ale bez zadnej argumentacji zastanawia mnie czemu w sensie no prosty eksperyment umyslowy zrob postaw siebie w roli obserwatora siebie kurwa jaskinia sokratesa łatwo tak mowic? no latwo i zastanawiam sie czemu nie mowisz wiecej Mówię tylko tyle ile wiem. Wiem chuja, mam wrażenia. spoko, dobrze ze je dajesz
artysta by wyjebal excelka i by kolorowal oczywiscie
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:12:31 GMT 1
Wajcha mi sie coraz mniej podobasz. Jak mnie przesłuchujesz teraz to ja nie czuje że ty chcesz sie czegoś dowiedzieć. Bardziej czuję że odbębniasz aktywność.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:12:36 GMT 1
mysl ze mafka bedzie miala w chuj ciezka tutaj edycje, nawet jezeli bedzie nas ruchala 2-3 dni
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:12:57 GMT 1
Wajcha mi sie coraz mniej podobasz. Jak mnie przesłuchujesz teraz to ja nie czuje że ty chcesz sie czegoś dowiedzieć. Bardziej czuję że odbębniasz aktywność. ja ci daje rady, a ty ze cie przesluchuje, z takim nastawieniem to lepiej spac idz
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:14:10 GMT 1
zadajesz mi pytania, ale słabo odczuwam ich sens. Teraz lepiej?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:16:39 GMT 1
Mam tutaj pewne wątpliwości. Dlaczego akurat ten post tak na ciebie zadziałał? Mam wrażenie, że chcesz się szybko odbić po tym, jak Doktór dał cię na sam dół swojego rankingu. xD, ten post to na serio? To jest tak mafijny post że japierdole. I sie zastanawiam. Nie za mafijne na mafie? Mówię o Macarenie.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:17:47 GMT 1
Ale kurwa niech będzie Landlord niewinny bo też widzi jak mafijny post jest macareny.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:18:20 GMT 1
Gra tak czysta, że mydłem to byś ją ubrudził.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:19:25 GMT 1
Musicie więcej nicków z enterami wymieniać, wtedy będziecie wyglądali na silnego gracza. Dlaczego powstał ten post? Po co to napisałeś?
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:20:11 GMT 1
zadajesz mi pytania, ale słabo odczuwam ich sens. Teraz lepiej? słabo odczuwasz sens pytania, a wrecz prosby, bys zamiast mowic "winny/niewinny? dawał miecho czemu?
debila z siebie robisz czy serio nie rozumiesz pytania o argumentacje?
ja tu z dobra wola do czlowieka wychodze, a on ze mnie klauna robi
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:20:41 GMT 1
tak czy siak postuj dalej, bo dobry posting, tylko nie wymyslaj rozowego slonia
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:21:28 GMT 1
Tak, uważam że twoja chęć mojego mięcha nie jest szczera. Nie potrzebujesz mojego mięcha żeby pomyśleć, po prostu to napisałeś.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:23:14 GMT 1
No to Ci wytłumacze.
Jak rzucasz licki na lewo i prawo bez składu, to wtedy kurwa nie myśle, przelatuje mi to koło głowy i nawet to nie zostanie zapamietane
a jakbys mi powiedizal
ten bydlak rboi tak i tak, i to oznacza to i to, i z tego powodu jest taki i owaki
to chuj, nie dosc, ze mozna o tym porozmawiac
to jeszcze ja sam zwiekszam swoj zasob informacyjny, czy potencjalnie moge zostac przekonany do twojego zdania (iw ogole to zdanie zapamietac), i potem wajchowac w te strone
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:23:14 GMT 1
W jaki sposób moje mięcho wspomoże twoją myśl?
Edit: Okej odpowiedziałeś na moje pytanie zanim je zadałem. Muszę pomyśleć.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:23:50 GMT 1
to sie nazywa - porządkowanie gry
|
|