|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:24:04 GMT 1
i lepiej by to robil miastowy niz mafia
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:25:06 GMT 1
No dobra to ci powiem dlaczego mam Makarene i Dara w mafii. Bo sa najbardziej nijacy, a całe miasto jest jakieś. Czang jest jakiś, ja jestem jakiś, Doktor jest jakiś. I tak dalej.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:25:12 GMT 1
nie mysl, czytaj sobie dalej temat, ja mam zapierdol w pracy więc wiesz, nie chce Ci psuc ciagu koncentracji
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:25:37 GMT 1
No dobra to ci powiem dlaczego mam Makarene i Dara w mafii. Bo sa najbardziej nijacy, a całe miasto jest jakieś. Czang jest jakiś, ja jestem jakiś, Doktor jest jakiś. I tak dalej. no i fajnie fajnie
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:26:43 GMT 1
stare dobre estymatory
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:27:38 GMT 1
Dlaczego ty oceniasz moją myśl tak z boku, z góry a własnej nie prezentujesz?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:28:40 GMT 1
Oceniłeś mnie że polegam na tych samych estymatorach co kiedyś, od siebie nie dałeś nic.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:28:55 GMT 1
No jak nie dałem
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:29:05 GMT 1
lecimy z tym co stworzylem, ad hoc
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:30:24 GMT 1
myslalem ze Generał to Ty i go jebalem za kropki bo ty masz maniere pisania suchych zdan kropkami i chcialem cie powkurwiac
a powkurwialem jebanego Czanga, ktory jest swoim (NIBY) miastowym wariantem
no czang i tak mogl mi powiedizec z kim chcialby byc w mafii, bo ostatnim razem jak kogos tak pytalem z kim chcialby byc i nic nie odpowiedizal to kurwa byl z mafii
no ale mowie, ocenicie zobaczycie
tak czy siak grosz do grosza i sie okazalo ze Czang to Czang i nalezy go zostawic, no to spoko, zostawiamy
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:31:11 GMT 1
uwazam caly czas ze Creed albo ma chujowy prywatny dzien albo spietral by grac z swoim zalozeniem trolla-Creeda
Creed to zajebista kreacja, a tutaj polecial i nic ciekawego nie pokazal, tylko ostrozność, brak przesady, brak ekspozycji, brak wkurwiania trollowaniem
no dla mnie to w chuj sus, bo albo lecisz calkiem albo pizdeczka z cb bo sie boisz
no ale zobaczymy, to sa dla mnie otwarte karty
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:31:59 GMT 1
dalej Gepetoo i Doktor, dwoch starców, takie naturalne dla mnie latarnie, ktorych sam bym sluichal, oczywiscie zostalem na nocuszce z wami, z Doktorem, i Doktor widze wieksza aktywnosc, wieksze zajaranie, wiecej tekstu, i w ogole wiecej wszystkiego - wiec z natury tego + vajbowania, to stawiam wyzej doktora niz Gepetta, plus sobie go solo isowalem i ten solo Gepetoo faktycnzie bez szalu
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:32:40 GMT 1
Gadu Gadu mafia. Bo kurwa wszedł i coś tam próbował wajbować a próbują mafiozi.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:33:09 GMT 1
Ten co chodzi po wiezowcach, to mam tylko vajbik ze bedzie sie w drugim szeregu sytuowal i w ogole gral tak na mozliwosci, no jest w tym jakas idea, zgadzam sie z tym co Typ isales, chociaz chuj, chyba to pisales o Gepettie. No ja w banacie widze dobre upozycjonowanie ;d albo probe tego, ale no nie buduje mi on swojego zaufania
z drugiej strony, nie widze by chcial tu rozdawac karty, rzadzil sie i dawal glupimi pomyslami, wiec zobaczymy kogo gdzie bedzie popychal (a moze o tym zapomne w ogole), no ale myslalem sobie w ogole o tym
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:33:30 GMT 1
Lucyfer 100% niewinny, moge za niego reczyć do przed-meczówki, i chuja nie pozwalam go linczować do przed-meczówki (czyli przed-ostatniego linczu)
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:34:28 GMT 1
Słoń i Osiol - tragedia, mozna odjebac, ale nie wiem czy warto na nich lincz marnowac, bo mafia bedzie chciala latwe lincze takie szukac gdzie bedzie zgoda na jebanie glona, by gra sie pophnela do przodu
z drugiej strony wiemy
ze zabijanie tych glonow na starcie to nie taka zła idea z dwojga złego oczywiscie
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:34:39 GMT 1
NO I TYLE KURWA, to cala moja mapa gry
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 2:35:10 GMT 1
Wajcha addict, to będzie chamskie oskarżenie troche. Powiedzmy że cie podejrzewam za to że uważam że grasz bardziej merytorycznie niż zwykle.
Tak jakbyś się starał bardziej.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:35:48 GMT 1
reszty cpunow i alkoholikow nie ocenie, bo jakis misz-masz
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 2:36:19 GMT 1
Wajcha addict, to będzie chamskie oskarżenie troche. Powiedzmy że cie podejrzewam za to że uważam że grasz bardziej merytorycznie niż zwykle. Tak jakbyś się starał bardziej. gram na 5%
dzieki za komplement
|
|