|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 3:19:05 GMT 1
mnie wyglądasz na mafioze ziomek, ziomalko, makarene zatańcz.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 3:24:27 GMT 1
Patrzą na mnie jak na zdobycz.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 3:32:09 GMT 1
Doktor będzie w mafii. Jak wrócę do domu to wyjaśnię bo z telefonu ciężko mi formułować myśli Lecisz ziomek. Ty albo on.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 3:33:02 GMT 1
Dlaczego poczułeś potrzebę drugi raz mi odpisać? Bo drugi raz zobaczyłam twój post i w mojej głowie zatliła się nowa myśl. nie no mafia jak chuj. spokojnie, mamy jednego.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 3:40:19 GMT 1
Doktor Nauk niwinny jest, się skupcie na czymś innym Kto się na nim skupiał? dojedź go.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 3:45:43 GMT 1
W jakim celu powstał ten post? W celu zauważenia tej myśli. Liczę, że ta odpowiedź pozwoli ci na dokonanie przenikliwej analizy mojej gry. mafia jak chuj.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 3:48:26 GMT 1
Morena dawaj.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 3:50:01 GMT 1
Jak morena nie jest w mafii to ja się nie nazywam marcin
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 5:06:17 GMT 1
Jaki rozkład jazdy dzisiaj?
JAZDA Z KURWAMI
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 5:09:20 GMT 1
No myślę że możemy sobie zrobić kółeczko wzajmenej nieśmiertelnosci: ja, Marcin, Pan Doktor. i Generał z Diabłem na bocznym torze.
tylko trzeba dobrze wajchą dojebać
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 5:15:13 GMT 1
Oczywiście na ten 1 lincz. Potem to chłodna głowa.
|
|
|
Post by wajcha_addict on Jul 19, 2024 5:37:28 GMT 1
Jeżeli Czajg to mafia (bo kto wie, kto wie), to zostawienie long-term nie jest taki złe, bo to będzie przecież męczarnia i istny slogggggg. Cool.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 6:11:45 GMT 1
Doktor będzie w mafii. Jak wrócę do domu to wyjaśnię bo z telefonu ciężko mi formułować myśli czemu sie nie pokazuje ze pisze z telefonu jak pisze z telefonu? pewnie dlatego, że mam włączony tryb przeglądarki, bo to jedyna opcja na to, by forum dobrze działało z telefonu
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:20:24 GMT 1
hahaha Na Bank będę nadrabiał tyle stron zerknąłem w quote od Laikike1 i nieźle się rozpędził szkoda że w momencie kiedy nie ma innych miastowych w temacie
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 6:22:39 GMT 1
Za dużo niewinnych słabiaków rzucanych na pożarcie plus kult Doktóra Nauk. Brzmi jak przepis na chaos do niedzieli co najmniej. Nikt - a wielu było wrzucanych na ruszt - się spektakularnie nie wpierdolił. Imho mafia będzie mocna.
a jaka moglaby byc mafia slaba z takim rosterem?
może nie tyle słaba co posiadająca jedno konkretne najsłabsze ogniwo, które szybko się wkopuje. w kazdej z ostatnich gier takie ogniwo było dość łatwo widoczne, w tej tego nie ma I TO MNIE NIEPOKOI
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:22:52 GMT 1
Boże z Doktórem to mam ochote se łape przybić. Stęsskniłem się byku. Powoli, bo się wystraszę o swoje plecy. Niosę na nich całe miasto. Rozważam scenariusz w którym jesteś z Banotem i Rado, Rado dostał wpierdol, więc musicie się lekko podystansować. Ale daję 3%. Ssij mi pałe pederastwo jaki wpierdol? Gdzie mi ktoś dowalił chociaż raz merytorycznie bo z tego co kojarze to strzały poszly w Laikike i odpowiedział dopiero jak zginąłem
Chamówa czysta pchanie własnej nieobiektywnej narracji
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 6:23:34 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 6:23:34 GMT 1
Nie podoba mi się jak wczoraj forumowałem chyba dałem się ponieść szajbie braku limitów
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:24:23 GMT 1
Ja nie umiem ocenić Macosco już, więc możecie ją ponapierdalać. Taki pierwszy do oceniania Rado Londyn ale chłopa który spektakularnie gorzej wszedł w rozgrywkę to już nie potrafi ocenić hahaha
Może dlatego że razem w drużynie gracie?
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 6:24:57 GMT 1
czemu sie nie pokazuje ze pisze z telefonu jak pisze z telefonu? no a tutaj kurwa to jak mówiłem, ten Dżepet se fajerką odhaczył punkt i leci dalej ale właśnie jak lamus jakiś, takie to soft typie ja sobie wczoraj na luzaku popijałem piwko na działaczce bo dzisiaj mam wolne i pisałem to co widziałem, a widziałem tyle, że wyglądałeś jak rycerz w pełnej zbroi ruszający do pojedynku z wróblami, które mu co chwila odlatywały, ale wieszczyłeś swoją wielkość, bo się Ciebie przestraszyły
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 6:25:12 GMT 1
Czesc Bob
|
|