|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:26:05 GMT 1
Witam Gepetto Witam Bob
Miałem nie nadrabiać tematu ale powoli będę se w trakcie dnia zerkał co tam napisaliście
Jaki kult Doktóra Nauk? Przecież ten doktor jest skompromitowany
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 6:29:39 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 6:29:39 GMT 1
W sumie dużo forumingow mi się nie podoba ale zacznę od wymagania od siebie
Witam Gepetta i Radosława
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 6:30:18 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 6:30:18 GMT 1
Nowy dzień nowy ja
Zdrowie na budowie
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:30:23 GMT 1
Doktor jak interpretujesz to że Marena sie tak chętnei tłumaczy? Widzisz tu coś podejrzanego czy nie? Nie rozumiem dlaczego zaatakowała Ciebie 'odbiciem w rankingu doktora', jak wrzuciłem ryj Kamila Bednarka po tym jak napisałeś, że jebać reggae. Akurat w tym zakresie ranking był żartobliwy, co wydaje mi się oczywistym. Żartobliwy nie był odnośnie Landlorda, Banota i Rado, tam jest na pewno jedna mafia, myślę, że dwie.I nic nie zahaczyla o ten temat.Aha czyli ona musi wiedzieć która część listy jest żartobliwa a która nie
I kogo powinna podejrzewać?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:34:28 GMT 1
nie wiem byku, w takim razie to cofam. I tacy ludzie chcą tu gre prowadzić. 120 postów i nie traktuje swojej myśli poważnie
Rzuca tejk i się szybciutko wycofuje
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:38:52 GMT 1
A nie wiem Może jesteśmy spokrownieni a może nie. Ja mam dużo krewnych na całym świecie i znanych i nieznanych biednych i bogatych. Ze starej szlacheckiej rodziny jestem upadła szlachta Macosko no kiepsko to wygląda Rado Londyn , jesteś? Co wygląda kiepsko u Macosko? Jej posting do godziny 21:03:39
Mam tutaj pewne wątpliwości. Dlaczego akurat ten post tak na ciebie zadziałał? Mam wrażenie, że chcesz się szybko odbić po tym, jak Doktór dał cię na sam dół swojego rankingu. Mafia jest konstruktem społecznym, który na swój sposób definiuje każdego z nas w tej rozgrywce. Bo gdyby nie było w niej mafii, to żadne z nas nie miałoby w niej racji bytu. Dlatego też, w ten czy inny sposób, wszyscy jesteśmy mafiozami. Ten post jednak był na serio, jak twierdzi autorka. Sztywne jak pierun! Uważasz, że ten twój post jest naturalniejszy? Mnie to wygląda na odgrywanie emocji z twojej strony.
Dla mnie mało naturalny ale jak tak sobie daje świeże poranne spojrzenie to wczoraj mi to gorzej wyglądało....
Chwila przerwy
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:41:59 GMT 1
Panie Dżepetto, co z tym Rado? typ tożsamość wysłał do Antury, nie spodziewam się po nim zbyt wiele Ssij kule me czule fagasie stary grzybie z siwym wąsem
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 6:43:45 GMT 1
a kurwa prosiłem
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 6:43:46 GMT 1
xD Rado moze jednak mafia
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 6:44:55 GMT 1
to jakie tam macie wnioski po tych 40 stronach, co?
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 6:45:23 GMT 1
a laikike bedzie niewinny, wlasnie dlatego, ze co chwila zmienia zdanie, wycofuje sie szybko, a tam gdzie go uniewinniam doszukuje sie nadwiedzy xD
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:47:56 GMT 1
Skoro Laikike1 niewinny to zmieniam na Doktora Nauk
Moja zgoda z Czang Kaj-Szekiem nadal trwa do miejskiego core wrzucam też Gepetto
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 6:50:22 GMT 1
czołem Bob
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:53:43 GMT 1
Wajcha obrał sobie na cel Czang Kaj-Szeka bo to łatwy cel na D1 można walić jak w bęben bo i tak raczej nie zleci - Wajcha bezpieczny.
Nie podoba mi się
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 6:57:26 GMT 1
GG dobry mafiozo pasuje do mocnej mafii, szybko wyszedł z tożsamością, ale wypozycjonował się chujowo, bardziej stawiam ze niewinny. Marosco raczej niewinna wersja siebie, też od razu mocno podkresla kim jest. Ale po jego ostatniej grze w mafii tak szybko bym go nie uniewinniał na tym etapie. Wajcha nie wiem kim jest, ale wyglada na dociekliwego. Jak to ktos mocny to moze byc w mafii. Nie powinienem tego robić, ale chuj. W zasadzie to uważam, że właśnie się nie wypozycjonował chujowo, bo jedyne co zrobił to nakleił sobie na czoło naklejkę "patrzcie kim jestem" i poszedł Żeby wyjść w początkowym fragmecnie rozgrywki z tożsamością to albo:
a) jest wkurwiony i nie chce powtórzyć ostatniej sytuacji - wjeżdża z buta w rozgrywkę od początku b) wylosował mafie i nie ma pary żeby dobrze wejść w rozgrywkę - kupuje sobie emocjonalnie przeżycie D1
Ja myśle że dla mafii sensowniej byłoby siedzieć skitranym więc póki co daje GG bardziej miasto niż mafia
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 7:02:23 GMT 1
Musicie więcej nicków z enterami wymieniać, wtedy będziecie wyglądali na silnego gracza. Dlaczego powstał ten post? Po co to napisałeś? Bo chcialem tyle wystarczy czy chcesz tym pogadać
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 7:05:25 GMT 1
myslalem ze Generał to Ty ale to jak jebiesz po mecie i masz w pizdize etyki gry, to dla mnie calkiem uniewinniajace mi ciebe, oby dobrze lol Zapowiada sie trudna gra
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 7:09:13 GMT 1
Będę za jakieś 40 minut jakby kogoś to interesowało
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 7:18:59 GMT 1
Lista Rado Londyn:
miejski core: Rado Londyn Gepetto Czang Kaj-Szek
podejrzewani przez Rado: Doktór Nauk - za całokształt Laikike1 - za bycie polski rapperem Bob Budowniczy - za brak mięsa wczoraj i gre reakcyjną i na vibik wajcha_addict - za dziwny sposób grania, walenia w bęben w dwóch bezpiecznych graczy
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 7:19:36 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 7:19:36 GMT 1
zajebiście ci wdzięcznym laikike1, wstaję zajebany mułem, pierwsze co to biorę telefon, bo oczywiście ciekawe, co tam na mafijce i mnie tak wkurwiłeś, że się odmuliłem
jest edgy gość, co wybrał se edgy kreację edgy alkoholika-rapera i stwierdził, że pogra jak ten edgy alkoholik i NASRA każde słowo w osobnym poście, zamiast w jednym, bo "hehehe fajny styl, wyróżnię się, czaicie, raper alkoholik, więc piszę jak pijany"
nie pozdrawiam, współczuję innym nadrabiaczom
|
|