|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 7:33:06 GMT 1
Wygląda kiepsko ale dajmy mu czas
Spokojnie
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 7:33:10 GMT 1
Ale Ta Makerana jest bardziej mafijna od Rada a ten Rado w tym swoim zajebaniu jest zbyt komicznty na mafioze. Pomyślcie o tym kurwa Ja chciałbym usłyszeć od tych co weszli w jej posty i przeczytali ją jako niewinną, dlaczego tak im wyszło? Może unikniemy krzywdy
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 7:36:12 GMT 1
Przeczytałem strona 31 i rozmowa między Laikike1 - Wajcha niestety wygląda jak między dwoma miastowymi a przynajmniej jednym
Wajcha lepiej wygląda w tej dyskusji i muszę go przesunąć trochę wyżej w mojej liście podejrzanych za jego miejsce wskakuje jego typ - Assasin Creed
Lista Rado Londyn:
miejski core: Rado Londyn Gepetto Czang Kaj-Szek
podejrzewani przez Rado: Doktór Nauk - za całokształt Laikike1 - z szacunku do własnej myśli Bob Budowniczy - za brak mięsa wczoraj i gre reakcyjną i na vibik Creed - za to że nie rozumiem jego pomysłu na gre
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 7:37:36 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 7:37:36 GMT 1
uczciwa zmiana zdania Rado, też niestety miałem wrażenie, że dwóch niewinnych, bardziej chyba lajkonik niż wajcha
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 7:37:44 GMT 1
Ale Ta Makerana jest bardziej mafijna od Rada a ten Rado w tym swoim zajebaniu jest zbyt komicznty na mafioze. Pomyślcie o tym kurwa Ja chciałbym usłyszeć od tych co weszli w jej posty i przeczytali ją jako niewinną, dlaczego tak im wyszło? Może unikniemy krzywdy Kurwa nie wiedziałęm że tacy ludzie w ogóle istnieją.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 7:38:11 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 7:38:11 GMT 1
"niestety" bo nasrali strasznie i się wkurwiłem, ale mi przeszło
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 7:38:21 GMT 1
Lata temu przy budowie domku korzystałem z usług bardzo znanej osoby. Jak mój domek wygląda każdy wie
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 7:39:28 GMT 1
Chodzi ci o tego prosiaka Makarene?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 7:40:16 GMT 1
A Makarena pisze takie posty że nie potrafie jej ocenić inaczej niż przez pierwsze wrażenie które było kiepskie
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 7:42:12 GMT 1
Ten Rado jest tak cudaczny i ma tak odwrócone typy of wszelkiego rozsądku że ja w niego wierze
Jak on mnie podejrzewa i Gepetto w core ma.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 7:43:32 GMT 1
I publicznie się jeszcze ma czelność pokazać w momencie swojej próby.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 7:43:50 GMT 1
To drugie akurat dość madre
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 7:46:02 GMT 1
Ja chciałbym usłyszeć od tych co weszli w jej posty i przeczytali ją jako niewinną, dlaczego tak im wyszło? Może unikniemy krzywdy Kurwa nie wiedziałęm że tacy ludzie w ogóle istnieją. Słoń i Gepetto, aby jeszcze ciekawiej to Słoń nie lubi Gepetto
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 7:47:18 GMT 1
Gepetto opisz swoją koleżankę dlaczego nie jest mafijna.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 7:47:58 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 7:47:58 GMT 1
Możesz zrobić ankietę czy żarty są śmieszne, ale kurwa grawitujesz całą grę wokół siebie, więc zjedz snickersa i wracaj do szeregu.czy to nie jest scumslip? no bo kurwa tak jesteś se takim banotem, wchodzi ci taki doktór i patrzysz co on tam wyrabia no i gownoburza grawitacja i tak dalej no to z perspektywy takiego banota możesz dwie rzeczy uznać no może być mafia doktór i ma w tym jakiś cel - kminisz se co to za cel, szukasz powiązań, no ale generalnie chłop doktór mafia wszystkie chwyty dozwolone nie przepierdalasz się o grawitację no i druga opcja wchodzi ci ten doktor i się uniewinnia, no zagrał godzinę trzydzieści minut tak że ciężko tak w mafii jednak, no kurewsko ciężko, może by się dalo, ale imo nie na takiej intensywności no i zamiast się cieszyć że w kilkudniowej rozgrywce masz chłopa co czasem coś zagra w mafii dobrego, uniewinniego albo mocno na plus po godzinie trzydzieści i nie musisz kminić czy ci noża w plecy nie wbije to robisz przypierdolkę że grawituje i w ogóle olaboga no na moje to może być scumslip albo tam naprawdę nie styka już pod kopułą wytycznych NSDAP ja ci powiem, że jestem w mieście i też miałem negatywne odczucia co do twojego wejścia, nie że mafijne, tylko wajb irytującego typa, co zamiast dać się grze rozwinąć, spocony chce rozwiązać zagadkę na 3 stronie, coś jakbym polował na safari i wchodzi typ na jaskrawo i wszystko płoszy utożsamiłem się z tym, jak ci pojechał, żebyś snickersa zjadł masz ode mnie szczery realtalk
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 7:48:40 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 7:48:40 GMT 1
Kurwa nie wiedziałęm że tacy ludzie w ogóle istnieją. Słoń i Gepetto, aby jeszcze ciekawiej to Słoń nie lubi Gepetto i Gadu Gadu też uniewinnia MM
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 7:51:13 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 7:51:13 GMT 1
czy to nie jest scumslip? no bo kurwa tak jesteś se takim banotem, wchodzi ci taki doktór i patrzysz co on tam wyrabia no i gownoburza grawitacja i tak dalej no to z perspektywy takiego banota możesz dwie rzeczy uznać no może być mafia doktór i ma w tym jakiś cel - kminisz se co to za cel, szukasz powiązań, no ale generalnie chłop doktór mafia wszystkie chwyty dozwolone nie przepierdalasz się o grawitację no i druga opcja wchodzi ci ten doktor i się uniewinnia, no zagrał godzinę trzydzieści minut tak że ciężko tak w mafii jednak, no kurewsko ciężko, może by się dalo, ale imo nie na takiej intensywności no i zamiast się cieszyć że w kilkudniowej rozgrywce masz chłopa co czasem coś zagra w mafii dobrego, uniewinniego albo mocno na plus po godzinie trzydzieści i nie musisz kminić czy ci noża w plecy nie wbije to robisz przypierdolkę że grawituje i w ogóle olaboga no na moje to może być scumslip albo tam naprawdę nie styka już pod kopułą wytycznych NSDAP ja ci powiem, że jestem w mieście i też miałem negatywne odczucia co do twojego wejścia, nie że mafijne, tylko wajb irytującego typa, co zamiast dać się grze rozwinąć, spocony chce rozwiązać zagadkę na 3 stronie, coś jakbym polował na safari i wchodzi typ na jaskrawo i wszystko płoszy utożsamiłem się z tym, jak ci pojechał, żebyś snickersa zjadł masz ode mnie szczery realtalk nierelewantne to jest bo też nie o to chodzi
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 7:52:18 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 7:52:18 GMT 1
ja ci powiem, że jestem w mieście i też miałem negatywne odczucia co do twojego wejścia, nie że mafijne, tylko wajb irytującego typa, co zamiast dać się grze rozwinąć, spocony chce rozwiązać zagadkę na 3 stronie, coś jakbym polował na safari i wchodzi typ na jaskrawo i wszystko płoszy utożsamiłem się z tym, jak ci pojechał, żebyś snickersa zjadł masz ode mnie szczery realtalk nierelewantne to jest bo też nie o to chodzi jak nie o to chodzi, jak o to chodzi
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 7:52:48 GMT 1
wierze kurwo w rap
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 7:53:34 GMT 1
Będę za jakieś 40 minut jakby kogoś to interesowało sie-manko piątkowy poranku idę sobie obrać jaja na twardo na śniadanie ale zasadniczo mam plan tu pobyć aktywnie przed jakąś godzinkę zanim mi wejdą inne rzeczy, więc możemy pograć w mafię ktoś coś chce ode mnie czy mogę dalej robić free roam
|
|