|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 7:54:28 GMT 1
Makarena w mafii czy nie?
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 7:56:05 GMT 1
Słoń i Gepetto, aby jeszcze ciekawiej to Słoń nie lubi Gepetto i Gadu Gadu też uniewinnia MM Gadu-Gadu musisz o tym więcej napisać, bo to ciekawe
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 7:59:07 GMT 1
Makarena w mafii czy nie? ja uważam, że jest trochę rzeczy, które mogą przemawiać za jej niewinnością i dlatego ta gra może być trudna, bo nie widzę za bardzo takich strzałów "o jebnijmy w niego, jest spora szansa na mafię"
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 7:59:30 GMT 1
Gepetto opisz swoją koleżankę dlaczego nie jest mafijna. nie mam tu żadnych koleżanek, jeśli chodzi o Maren mam mieszane uczucia
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:01:59 GMT 1
Makarena w mafii czy nie? ja uważam, że jest trochę rzeczy, które mogą przemawiać za jej niewinnością i dlatego ta gra może być trudna, bo nie widzę za bardzo takich strzałów "o jebnijmy w niego, jest spora szansa na mafię" zgadza się, są pojedyncze posty, za które byłbym w stanie Maren uniewinnić.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 8:02:02 GMT 1
Myśle że Bob Budowniczy może być trafiony
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 8:02:43 GMT 1
Będę za jakieś 40 minut jakby kogoś to interesowało sie-manko piątkowy poranku idę sobie obrać jaja na twardo na śniadanie ale zasadniczo mam plan tu pobyć aktywnie przed jakąś godzinkę zanim mi wejdą inne rzeczy, więc możemy pograć w mafię ktoś coś chce ode mnie czy mogę dalej robić free roam Jedno pytanko, już od wczoraj mnie to nurtuje... Najpierw to: Mafia zróbcie coś bo gra wam ucieka. A potem to Chujowa ta edycja póki co, doktór to twoja wina jbc. Co jest z twoimi emocjami przyjacielu? Nie cieszy Cię jednak to, że mafia ma pod górkę?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:03:40 GMT 1
Możesz zrobić ankietę czy żarty są śmieszne, ale kurwa grawitujesz całą grę wokół siebie, więc zjedz snickersa i wracaj do szeregu.czy to nie jest scumslip? no bo kurwa tak jesteś se takim banotem, wchodzi ci taki doktór i patrzysz co on tam wyrabia no i gownoburza grawitacja i tak dalej no to z perspektywy takiego banota możesz dwie rzeczy uznać no może być mafia doktór i ma w tym jakiś cel - kminisz se co to za cel, szukasz powiązań, no ale generalnie chłop doktór mafia wszystkie chwyty dozwolone nie przepierdalasz się o grawitację no i druga opcja wchodzi ci ten doktor i się uniewinnia, no zagrał godzinę trzydzieści minut tak że ciężko tak w mafii jednak, no kurewsko ciężko, może by się dalo, ale imo nie na takiej intensywności no i zamiast się cieszyć że w kilkudniowej rozgrywce masz chłopa co czasem coś zagra w mafii dobrego, uniewinniego albo mocno na plus po godzinie trzydzieści i nie musisz kminić czy ci noża w plecy nie wbije to robisz przypierdolkę że grawituje i w ogóle olaboga no na moje to może być scumslip albo tam naprawdę nie styka już pod kopułą wytycznych NSDAP trzecia opcja, chyba najbardziej prawdopodobna wchodzi ci ten doktor i się uniewinnia, no zagrał godzinę trzydzieści minut tak że ciężko tak w mafii jednak, z dalszą częścią zdania się nie zgadzam no i co z tego, że jest prawdopdoobnie niewinny, jak tak zasrał temat, że chujowo rozgrywka wygląda, ciężko się gra, a ten znowu odpalił tryb WIEM KURWA WSZYSTKO OSIĄGNĄŁEM ASCENDENCJĘ i się zaraz zatuneluje na kogoś, bo przecież znalazł mafię na trzeciej stronie i co tera
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 8:05:08 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:05:08 GMT 1
typ tożsamość wysłał do Antury, nie spodziewam się po nim zbyt wiele Ssij kule me czule fagasie stary grzybie z siwym wąsem xD Rado moze jednak mafia kontrniewinnogepettowa reakcja gepetta
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:05:31 GMT 1
sie-manko piątkowy poranku idę sobie obrać jaja na twardo na śniadanie ale zasadniczo mam plan tu pobyć aktywnie przed jakąś godzinkę zanim mi wejdą inne rzeczy, więc możemy pograć w mafię ktoś coś chce ode mnie czy mogę dalej robić free roam Jedno pytanko, już od wczoraj mnie to nurtuje... Najpierw to: Mafia zróbcie coś bo gra wam ucieka. A potem to Chujowa ta edycja póki co, doktór to twoja wina jbc. Co jest z twoimi emocjami przyjacielu? Nie cieszy Cię jednak to, że mafia ma pod górkę? jedno z drugim się nie wyklucza, gra uciekała mafii bo sporo ludzi się dało przeczytać jako niewinnych a edycja chujowa przez wrażenia estetyczne wywołane przez doktora i to podtrzymuję a gra jednak nie uciekła, bo w peletonie sporo ludzi znaleźli się też mafiozi
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 8:05:40 GMT 1
ja uważam, że jest trochę rzeczy, które mogą przemawiać za jej niewinnością i dlatego ta gra może być trudna, bo nie widzę za bardzo takich strzałów "o jebnijmy w niego, jest spora szansa na mafię" zgadza się, są pojedyncze posty, za które byłbym w stanie Maren uniewinnić. No dobra, ale to byście byli pomocni jakbyście te posty wyciągneli i rozpisli czemu są niewnnne bo inaczej to ja tą makarene mam w mafii i nie moge normalnie grać przez to jaka ona jest mafijna.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 8:05:56 GMT 1
Ssij kule me czule fagasie stary grzybie z siwym wąsem xD Rado moze jednak mafia kontrniewinnogepettowa reakcja gepetta O kurwa ale mafiozo
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 8:07:14 GMT 1
Kontrniewinnie ssij mi kule
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:09:42 GMT 1
Ssij kule me czule fagasie stary grzybie z siwym wąsem xD Rado moze jednak mafia kontrniewinnogepettowa reakcja gepetta chuja się znasz na mojej winie/niewinności
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:10:07 GMT 1
zgadza się, są pojedyncze posty, za które byłbym w stanie Maren uniewinnić. No dobra, ale to byście byli pomocni jakbyście te posty wyciągneli i rozpisli czemu są niewnnne bo inaczej to ja tą makarene mam w mafii i nie moge normalnie grać przez to jaka ona jest mafijna. kurde no ziomek tak, jak uważam że jesteś w tej edycji mini-doktorem i miałeś wczoraj W CHUJ ciśnienie na zrobienie jakiegokolwiek wagonu i mógłyś być tym słynnym BUŃCZUCZNYM MAFIOZĄ, tak wydaje mi się że czytanie cię teraz inaczej niż "nie no, raczej niewinny" na brzytwę byłoby głupotką no i trochę podobnie jest z makareną, przecież on też wszedł w wersji mini tego jak wszedłem ja i do pewnego stopnia, ale to skomplikowane, gepetto w sensie: no pewnie, że możesz specjalnie wejść chujowo jako mafia i się nie pozycjonować, tylko na dłuższą metę od początku idziesz na ryzyko i może być różnie no i ja uważam, że makarena świadomie wszedł chujowo i dostaje za to na pizdę teraz czy to świadczy o niewinności? no może, ale nie musi. jak będzie winny, to w szoku nie będę, bo jest go na tyle mało, że porównując choćby mój i jego start w edycji, on gra zdecydowanie łatwiejszą gierkę, no ale jak tak sobie siedzę i myślę "no ale w zasadzie dlaczego chciałby tak grać", to mi może i przychodzą jakieś scenariusze, o których nie napiszę przez zakaz mety, ale to jest dla mnie takie MEH
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:10:25 GMT 1
po prostu rado napisał takiego posta, że gdybym stał z boku i nie wiedział, że gepetto miasto, to bym pomyslal, ze rado plus gepetto mafia
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 8:11:33 GMT 1
Makarena na ile świadoma byłaś że wchodzisz chujowo?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:11:45 GMT 1
kontrniewinnogepettowa reakcja gepetta O kurwa ale mafiozo ale co ty pierdolisz
on myśli zupełnie odwrotnie, za podejrzenia cie uniewinni a nie napisze że mafia
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:12:32 GMT 1
kontrniewinnogepettowa reakcja gepetta chuja się znasz na mojej winie/niewinności zobaczymy
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:12:54 GMT 1
zgadza się, są pojedyncze posty, za które byłbym w stanie Maren uniewinnić. No dobra, ale to byście byli pomocni jakbyście te posty wyciągneli i rozpisli czemu są niewnnne bo inaczej to ja tą makarene mam w mafii i nie moge normalnie grać przez to jaka ona jest mafijna. no kurwa jak ja sobie prezentuję swoją wizję gry, a typ na luzaku w swoim stylu wjeżdża z motyką na słońce, że to są zapychacze, w momencie w którym ma jakieś tam pootwierane konflikty z innymi graczami, to mi to wygląda bardziej niewinnie niż winnie.
|
|