Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 8:47:07 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 8:47:07 GMT 1
bo ten kłapouch taki grzecznawy ogółem
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 8:47:08 GMT 1
A może ten i ten jest niewinny po prostu?? Doktór Nauk mam nadzieje że smażysz coś konkretnego na mnie
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 8:47:35 GMT 1
Dla mnie Słoń niewinny, ale nie powiem dlaczego bo i kto chciałby mnie słuchać
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 8:49:52 GMT 1
gepetto, wajcha, banot, spokojnie ze dwie mafie tu mogą być, jakaś Maren czy inne gadu gadu i już jest trzech - a ktoś przed chwilą szukał (wcześniej tu dałem też kłapoucha, ale teraz to nie wypada).
laik niewinny, bob niewinny, creed niewinny
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 8:50:09 GMT 1
Czang Kaj-Szek Gepetto Kłapouchy
to moje core miejskie
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:51:14 GMT 1
gepetto, wajcha, banot, spokojnie ze dwie mafie tu mogą być, jakaś Maren czy inne gadu gadu i już jest trzech - a ktoś przed chwilą szukał (wcześniej tu dałem też kłapoucha, ale teraz to nie wypada). laik niewinny, bob niewinny, creed niewinny czemu ci się banot nie podoba nienawistniku
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 8:51:16 GMT 1
no ale co ma znaczyć, że ty wiecznie żyć nie będziesz Banan?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:53:32 GMT 1
no tak się mówi jak się ma wrażenie, że wszyscy prócz ciebie się zajmują nie tym co trzeba i sam ciągnę wóz
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 8:53:57 GMT 1
no ale jak to się miało do mnie
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:55:40 GMT 1
no że zanim napisałem tego posta, to było NO CHUJ TEN SŁOŃ TO PEWNIE NA ŚWIECZNIKU SKOŃCZY I MOŻE BYĆ W MAFII BO MAŁO PISAŁ I W OGÓLE
no a ja przychodzę i mówię, że to chyba nie będzie takie proste kurwa, bo w mafii może i jesteś xD, ale nie jesteś byle kmiotkiem glonem do zlinczowania d1 ot tak sobie w ramach bezpiecznego linczu
więc znowu: weźcie się za robotę, bo ja wiecznie żyć nie będę, nikt inny sobie nie zadał w temacie choćby trudu zinterpretowania twoich postów, tylko no cyk do wora z podejrzanymi i pora na csa
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:56:01 GMT 1
więc jeszcze masz czas, żeby wycofać się z tego banota w mafii i nie bd się gniewać idę się zająć rzeczami
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 8:58:50 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 8:58:50 GMT 1
no tak się mówi jak się ma wrażenie, że wszyscy prócz ciebie się zajmują nie tym co trzeba i sam ciągnę wóz Marcin męczenny, w wozie zaklęty xD
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 9:00:14 GMT 1
a, to sorry, to faktycznie wycofuję banota z mafii póki co
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 9:01:26 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 9:01:26 GMT 1
ale to jak jebiesz po mecie i masz w pizdize etyki gry, to dla mnie calkiem uniewinniajace mi ciebe, oby dobrze lol a to nie mafiozi lubią jebać po mecie na wejściu?
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 9:04:24 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 9:04:24 GMT 1
Słoń i Osiol - tragedia, mozna odjebac, ale nie wiem czy warto na nich lincz marnowac, bo mafia bedzie chciala latwe lincze takie szukac gdzie bedzie zgoda na jebanie glona, by gra sie pophnela do przodu z drugiej strony wiemy ze zabijanie tych glonow na starcie to nie taka zła idea z dwojga złego oczywiscie zabijanie glonów - jednocześnie zła idea i dobra idea ależ rozkrok a komu byś tak przyjebał linczem?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 9:08:25 GMT 1
Dla mnie Słoń niewinny, ale nie powiem dlaczego bo i kto chciałby mnie słuchać zgadzam się ale powiedz powiedz czemu
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 9:11:13 GMT 1
Gepetto brzmi jak typ z agendą co jest generalnie niewinne w early. Tyle mam tylko o nim narazie. Za szybko pokazał że jest jakiś żeby być winnym. No jak dla mnie to teza jest dość mocno ryzykowna, właśnie osoby z wczesną agendą (w tym wypadku "wyglądać dobrze i merytorycznie") dość często bywają w mafii. A Gepetto mnie w swojej postawie nie do końca przekonuje. Ładnie to podsumował Doktór: czemu sie nie pokazuje ze pisze z telefonu jak pisze z telefonu? no a tutaj kurwa to jak mówiłem, ten Dżepet se fajerką odhaczył punkt i leci dalej ale właśnie jak lamus jakiś, takie to soft Czekam w sumie dalej na wyjaśnienie winy Doktóra, chciałbym skonfrontować swój punkt widzenia (Doktór niewinny) z tym, co dostrzegł Gepetto. Gadu Gadu mafia. Bo kurwa wszedł i coś tam próbował wajbować a próbują mafiozi. Nic nie próbowałem. Wytrzeźwiej, bo zaspamowałeś temat do spółki z wajcohowym tak, że ciężko przebrnąć. Przeczytałem 6 stron tego syfu i mi się rzygać chce. Czuję powtórkę z takiej edycji, gdy 2 zjebów zaśmieciło temat w nocy, że aż się odechciało grać. Tylko wtedy to były niewinne zjeby, a tu czuję, że niewinny jest 1 (laikike) a drugi niekoniecznie. Wajcha śmierdzi mi teatrzykiem. Dobra cofam to gadu gadu w mafii. Niewinne jest jednak. Ale Ty dalej wytrzeźwiej i nie spamuj. Bo czytam już ósmą stronę odkąd poszedłem spać i czuję wkurw i zniechęcenie, że się zapisałem. Jednak w d0 powinien też być limit postów. hahaha Na Bank będę nadrabiał tyle stron zerknąłem w quote od Laikike1 i nieźle się rozpędził szkoda że w momencie kiedy nie ma innych miastowych w temacie Czyli że laikike miastowy? Dzięki za potwierdzenie. Dobra, spierdalam dalej pracować, zostało mi jeszcze 6 stron nadrabiania, ale to jak się trochę obrobię z pracą.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 9:21:32 GMT 1
no mnie się Doktór Nauk wydawał z perspektywy wczorajszego wieczora o tyle winny, że moim zdaniem robił wiele rzeczy by wyjść szybko na niewinnego lidera miasta, dodatkowo wpychał na świecznik graczy, którzy wydają mi się niewinni i są łatwym kąskiem dla mafii, by ich pierwszego/drugiego dnia przepchnąć w linczach.
czy tezę o mafijności Doktora teraz na trzeźwo podtrzymuję? Nie wiem. Po prostu jego gra wydawała mi się szkodliwa. A czy celowo czy niecelowo to czas pokaże
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 9:22:17 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 9:22:17 GMT 1
siedź tam na pizdzie
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 9:23:24 GMT 1