|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:28:18 GMT 1
wajcha mi sie niewinna tym nocnym postingiem wydała, poza tym jak jest w mafii to jest szansa, ze jak cos pojdzie nie po jej mysli to wsypie wszystkich kolegow
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:28:47 GMT 1
jak Wajcha ręczy za Lucifera to bym go chyba zostawił, wiec zostaje Słoń, Kłapouchy, Bob, Creed Bratton nie no miałem zrobić reset ale patrze kto mu został i sie uśmiecham
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:29:06 GMT 1
beka z was że tego nie widzicie
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:29:34 GMT 1
no zostają mi gracze najbardziej nieniewinni
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:30:25 GMT 1
a Tobie Bob kto został?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:30:49 GMT 1
no bob w mafii może być, ale nie wypada mi o tym jakoś głośno mówić dawaj bob udowodnij mi że się mylę bob kogo bijemy na sukę
dociskamy dżepeciarza peciarza dawaj
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:32:11 GMT 1
no zostają mi gracze najbardziej nieniewinni ta wymieniona grupka była bardziej niewnina?
a to przepraszam
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:32:29 GMT 1
odwołuje dociskanie dżepeciarza bo mnie uniewinnił
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:32:55 GMT 1
naucz sie czytac
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:33:21 GMT 1
no bob w mafii może być, ale nie wypada mi o tym jakoś głośno mówić dawaj bob udowodnij mi że się mylę bob kogo bijemy na sukę
ty ale kto prócz niego bo w zasadzie ja dość podobnie na tę grę patrzę, co prawda w nocy mi się śniło, że mg udostępnił podforum mafii i byliście w niej obaj, ale to byłą multimafia i było jeszcze drugie podforum, na ktore nie wszedłem, więc gra nie została rozwiązana prawidłowo no ale powiedzmy, że widzę scenariusz alternatywny, w którym dżepet może być w mafii no ale z kim
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 8:35:10 GMT 1
AKT I Chciał wejść jak miastoSiema, mordeczki, jak się bawicie ? Lucifer zadał pytanie "jak się bawicie?" Wy czyli miasto, on jako mafioza musiał długo myśleć nad późnym wejściem, był zestresowany i widać że gierka nie sprawia mu przyjemności. Scum flip. bez ciebie smutno, co tam? Po staremu, ale jakoś leci do przodu Odpowiedź która nie ma rzucać się w oczy! Luźna gadka.... a tak naprawdę... już wiedział ze spalił wejście AKT II Najlepszą obroną jest atak! (NOJA)Słabo, dostałem już jeden głos, a dopiero napisałem 2 posty. Boję się napisać 6 postów, bo 3 głosy mogą mnie zlinczować To masz mój głos też, żeby było raźniej ~ Przyciśnięty swoim kiepskim mafijnym scumflipowym wejściem postanowił przycisnąć losową osobę która akurat trafiła się w temacie - trafiło na niewinnego Dżepetto, niewinny pressing AKT III Przyznanie się do winyWiedziałem, aby za dużo nie pisać Uczymy się na błędach, kolego Kolejny scumflip Lucifera. Kłapouchy żartobliwie napisał, że za dużo pisze(miał kilka tylko postów) i już ma dwa czy tam trzy głosy. Co zrobił Lucyfer? Odpowiedział "Uczymy się na błędach, kolego "A wiecie dlaczego?? Bo Lucyfer nauczył się na własnym błędzie i wjebaniu się w pierwszej wiadomości!!! Dlatego zdecydował, że zawinie się zanim smoke się pod nim rozpali - "Nauczył się na błędach innych, poprzednich mafiozów". 5 postów i 2 albo 3 scumflipy. Lucifer mafia
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 8:38:09 GMT 1
Wiem wiem. Zamknęło wam buzie z wrażenia
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 8:39:25 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 8:39:25 GMT 1
też tak to widzę, Rado, linczujemy dziś lucifera
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:39:58 GMT 1
słoń to też jest w chuj ciekawy slot i to nie jest byle chłystek ej gepetto, dalej masz mnie za winnego? ta MM to niewinna będzie jbc Gepetto w core miasta, to widzę, że wczoraj pite było xD weźcie się za robotę, bo ja wiecznie żyć nie będę
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 8:42:17 GMT 1
jaką pizdą trzeba być, żeby takie rzeczy pisać przed pierwszym linczem
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:42:35 GMT 1
ja bym lucifera zostawil, niech sobie chlopak pogra, jesli jest winny to i tak szybko wyjdzie
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:42:41 GMT 1
ty ale kto prócz niego bo w zasadzie ja dość podobnie na tę grę patrzę, co prawda w nocy mi się śniło, że mg udostępnił podforum mafii i byliście w niej obaj, ale to byłą multimafia i było jeszcze drugie podforum, na ktore nie wszedłem, więc gra nie została rozwiązana prawidłowo no ale powiedzmy, że widzę scenariusz alternatywny, w którym dżepet może być w mafii no ale z kim jak słucham co Ci się śni to przede wszystkim należy rozwiązać kryzys bobowy bo oszalejesz
zajebie jeszcze ze sto wycen i zacznę grać, nie panikujta
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:43:25 GMT 1
słoń mega spoko bo dwa razy mnie przywitał
siema słoń
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 8:44:21 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 8:44:21 GMT 1
Marcinek no mam słonia, co robi chujowe wrażenie
i kłapouchego, który robi lepsze, wiecie, fajny ten kłapouch, tu coś podpyta, rzuci spostrzeżeniem, no i kreacja imo zajebista, kłapouchy to postać tragiczna, budzi sympatię w moim serduszku
i pomyślałem, że może to kłapouch mnie robi w chuja, a słoń może być niewinny, bo słoń gra jakby wyjebane miał, a kłapouch jakieś tam punkty za styl zbiera
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:46:58 GMT 1
jaką pizdą trzeba być, żeby takie rzeczy pisać przed pierwszym linczem nie no spoko były właśnie te posty, nie nazwałbym cię pizdą
|
|