|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 10:27:09 GMT 1
Jak tam jest cała mafia to trochę pechowo się dla nich edycja ułożyła, że rozgrywka im tak szybko uciekła i trudno im będzie w takich warunkach nadrobić pozycję. że tę grupę? czemu? teoria czwórek? A jak myślisz? Jeśli ty niewinny to powinno być ci łatwiej w szukaniu w tamtej grupie potencjalnego mafiozy. Jednak zamiast tego wolisz udawać zdziwienie. Dlaczego?
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 10:27:12 GMT 1
asfiksjofilia, seks w plastikowych siatkach @e: to do gepetto było xd Czang Kaj-szek bo mam boba i creeda za niewinnych, kłapouch chuj wie, więc nie wiem skąd pomysł, że tam musi być mafia mongole
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 10:32:22 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 10:32:22 GMT 1
jak uniewinniłeś boba, słoniku
dla mnie gracze Bob type to są do odczytania w okolicach d3, jak pokażą jakieś emocje przy rozkręconej grze, teraz mógłbym rzucać monetą
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 10:37:01 GMT 1
asfiksjofilia, seks w plastikowych siatkach @e: to do gepetto było xd Czang Kaj-szek bo mam boba i creeda za niewinnych, kłapouch chuj wie, więc nie wiem skąd pomysł, że tam musi być mafia mongole To jeśli masz tam dwóch niewinnych, a Kłapoucha masz za niewiadomą to tym bardziej powinno ci to ułatwiać robotę w szukaniu mafii. Ja się dziwię że ty nie rozumiesz tego jeśli jesteś niewinnym. Jako potencjalny mafioza to ci prawdopodobnie jest nie na rękę naruszanie grupy w której czujesz się bezpiecznie
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 10:40:42 GMT 1
mam w dupie "naruszanie grupy w ktorej czuje sie bezpiecznie", bo prostu pytam skąd przekonanie, że tam musi być mafia, czego nie rozumiesz typie
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 10:41:57 GMT 1
uniewinnianie Boba już na tym etapie jest szkodliwe, on i tak nie padnie w linczu, a ułatwianie mu gierki - jeśli okaże się mafiozem - może być dla nas samobójcze.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 10:43:49 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 10:43:49 GMT 1
nom, to może słonik jednak opowie, jak go uniewinnił
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 10:44:21 GMT 1
mam w dupie "naruszanie grupy w ktorej czuje sie bezpiecznie", bo prostu pytam skąd przekonanie, że tam musi być mafia, czego nie rozumiesz typie Typie rzuciłem teorię że w jeśli w takiej grupie jest mafia w odpowiedzi do Gepetto to pechowo sie rozgrywka ułożyła. Ty się obruszyłeś jakby ci się zaczął cały twój świat się walić, że jesteś wspominany jako potencjalny mafiozo i potencjalne twoje uniewinnienia mogą być podważane jakby ktoś naruszał ich świętość.
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 10:48:03 GMT 1
powiedziałbym, że wszedłem w jego posty, przeczytałem, przemyślałem i tak mi wyszło, ale to by była nieprawda, bo nie wchodziłem.
no tak z czuja no, jak se zamieniłem z nim trzy słowa (może nawet dosłownie) i czytam jego posty jak jestem w temacie, to mam go za niewinnego.
jak tak cie to martwi gepetto, ze sobie goscia uniewinniam pierwszego dnia, to sie tym nie sugeruj
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 10:50:12 GMT 1
klasyczne spełnianie oczekiwań Boba
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 10:50:46 GMT 1
nawet to ocenianie mojej gry jest jak z podręcznika tego co Bob musi wykonać by wyjść naturalnie
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 10:51:24 GMT 1
mam w dupie "naruszanie grupy w ktorej czuje sie bezpiecznie", bo prostu pytam skąd przekonanie, że tam musi być mafia, czego nie rozumiesz typie Typie rzuciłem teorię że w jeśli w takiej grupie jest mafia w odpowiedzi do Gepetto to pechowo sie rozgrywka ułożyła. Ty się obruszyłeś jakby ci się zaczął cały twój świat się walić, że jesteś wspominany jako potencjalny mafiozo i potencjalne twoje uniewinnienia mogą być podważane jakby ktoś naruszał ich świętość. uaa, ale sie odpalila kopalnia bzdur, no no no. Jak tam jest cała mafia to trochę pechowo się dla nich edycja ułożyła, że rozgrywka im tak szybko uciekła i trudno im będzie w takich warunkach nadrobić pozycję. że tę grupę? czemu? teoria czwórek? Gdzie tu widzisz obruszenie? Nie mówiąc już o tym, że przed chwilą widziałeś tam "udawanie zdziwienia": A jak myślisz? Jeśli ty niewinny to powinno być ci łatwiej w szukaniu w tamtej grupie potencjalnego mafiozy. Jednak zamiast tego wolisz udawać zdziwienie. Dlaczego?
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 10:53:37 GMT 1
zajebiście ci wdzięcznym laikike1, wstaję zajebany mułem, pierwsze co to biorę telefon, bo oczywiście ciekawe, co tam na mafijce i mnie tak wkurwiłeś, że się odmuliłem jest edgy gość, co wybrał se edgy kreację edgy alkoholika-rapera i stwierdził, że pogra jak ten edgy alkoholik i NASRA każde słowo w osobnym poście, zamiast w jednym, bo "hehehe fajny styl, wyróżnię się, czaicie, raper alkoholik, więc piszę jak pijany" nie pozdrawiam, współczuję innym nadrabiaczom Podbijam, utożsamiam się z tym postem bardzo mocno. Ale Ta Makerana jest bardziej mafijna od Rada a ten Rado w tym swoim zajebaniu jest zbyt komicznty na mafioze. Pomyślcie o tym kurwa A mnie się wczoraj Makarena wydawała przy nadrabianiu mniej mafijna niż na początku gry. A to wejście Rado tragiczne teraz, kij w dupie, sztuczna agresja. Słoń i Gepetto, aby jeszcze ciekawiej to Słoń nie lubi Gepetto i Gadu Gadu też uniewinnia MM No może nie tyle uniewinniam, co dostrzegam zalążki niewinności + chcę dać czas na rozkręcenie się. No dobra, ale to byście byli pomocni jakbyście te posty wyciągneli i rozpisli czemu są niewnnne bo inaczej to ja tą makarene mam w mafii i nie moge normalnie grać przez to jaka ona jest mafijna. no kurwa jak ja sobie prezentuję swoją wizję gry, a typ na luzaku w swoim stylu wjeżdża z motyką na słońce, że to są zapychacze, w momencie w którym ma jakieś tam pootwierane konflikty z innymi graczami, to mi to wygląda bardziej niewinnie niż winnie. Dobry post Gepetta, opisuje to, co ja wczoraj widziałem nadrabiając temat. Makarena wbijała szpileczki w różnych graczy, prosząc się o wpierdol w momencie, gdy już parę osób zadeklarowało, że chętnie by jej ten wpierdol spuściło. Dla mnie to raczej niewinne, a przynajmniej kontrintuicyjne dla mafiozy. 1. To akurat była jeszcze inna kwestia. Akurat tu było to kwestią tożsamości, chciałem sprawdzić czy jak dostanie pressing, to schowa się do nory, czy zostanie na powierzchni. Został, więc pressing został szybko zdjęty. Szybko, bo uważam, że tutaj poprzeczka nie tyle wisi nisko, co jest wręcz zakopana i jak gość nie zwiewa do nory, to można mu odpuścić i zająć się ciekawszymi celami. 2. Maren swoją grą zwiększyła szansę na niewinność. Ale nie przekręcaj moich słów, nie napisałem, że najczęściej mafijne posty piszą miastowi, tylko że w wielu edycjach najbardziej mafijny z mafijnych postów danej edycji należał do miastowego. 3. No nie wiem, jakbym wiedział, to albo bym Cię wrzucił do worka niewinnych, albo bym Cię napierdalał. A ja po to z Tobą rozmawiam, żeby poznać Twoje intencje. Tak kurwa, narobiłem. Zrzygałem się jak przeczytałem zarzuty ze strony Landlorda. Miałem iść spać, więc napiszę tak jak Ty często pisałeś, że w moich postach są przemyślenia na bieżąco, można doczytać, a jak chcesz bardziej rozbudowane przemyślenia w jednym poście, to musisz poczekać do +/- 11.30 jutro, chyba że się wyrobię wcześniej z mailami. Z jeszcze niepublikowanych przemyśleń to napiszę tylko, że dla mnie Wajcha_Addict to spora szansa na mafię. punkt 1 spoko punkt 2 - jak już Kłapouchy wspomniał, chciałbym, żebyś wyjaśnił swoją progresję na temat Maren, jak zaczęła ci się uniewinniać, fajnie jakbyś pokazał konkretne posty punkt 3 - kurwa, coś mi nie pasi, że nie możesz się do mnie ustosunkować były momenty, że podbijałeś to, co pisałem wcześniej, np. że post Maren sztywny albo że Gepetto pisze oczywistości piszesz, że mogę mieć inny styl albo jestem w mafii i mogę symulować pressing, jednak nic z tym nie robisz, no nie wiesz jeszcze dlaczego jestem dla Ciebie ciężkim orzechem do zgryzienia, cięższym niż ludzie, których jednoznacznie dałeś do niewinnych i podejrzanych? pytałem, co byś obstawiał, nie że masz wiedzieć na 100% już, jaki mam kolor Ad. 3. No mnie nie pasi właśnie to, że oczekujesz ustosunkowania się w d0, jakby na siłę. Miałem wczoraj wrażenie, że bardzo Ci zależy na kontakcie ze mną i na tym, żebym Cię uniewinnił (no bo chyba nie uwinnił, prawda?) a ja nie widzę powodu, żeby to robić. Jak obaj przeżyjemy drugi mord, to się zacznę zastanawiać. Moim celem w tej rozgrywce jest wyjebanie Banota, wszystkie inne rzeczy robię przy okazji. Rzuciło mi się coś w oczy o Czangu, to uniewinniłem, uznałem, że Rado śmierdzi, to to napisałem, stwierdziłem, że z Gepetto chuj wie, to też napisałem, ale nic nie robiłem z tym, żeby go z grupy "chuj wie" wyciągać. Ty jesteś w tej samej grupie co on. Bo niby fajnie, dociekliwie grasz, a jakoś nie czuję Twojej szczerości, dobrych intencji, mam wrażenie, że trochę jest w tym jakiejś pokazówki. Albo po prostu nadgorliwości. No bo dalej nie rozumiem, co Ci przeszkadzało, że sobie tego Czanga uniewinniłem tak szybko i że go w ogóle zaczepiłem. I czemu aż tak Ci zależy w ogóle na interakcjach ze mną już w d0? Ale może mamy trochę inne podejście do gry w tej edycji. Na razie nie mam zamiaru ciągnąć tego tematu, są ciekawsze cele i tematy. Ad. 2. Maren weszła jakby miała w dupie nie kij, ale wręcz pręt zbrojeniowy, więc słusznie zebrała wpierdol. Kilka osób się do niej dojebało. I gdy mafiozo w takiej sytuacji albo schowałby się do nory, albo za wszelką cenę starałby się pokazać z merytorycznej strony, Maren wdaje się w przekomarzanie czy inne przepychanki, które tylko mogą negatywnie do niej nastawiać. A że nadrabiałem temat, to mi takich postów się rzuciło w oczy kilka: A jak myślisz co źle robisz według siebie? Wszystko robię dobrze jak do tej pory. Rado spokojnie do wyjebania, gepetto też Po mnie, czy przede mną? Te 2 zwłaszcza mi się spodobały oraz ten o zapychaczasz do Gepetta. I nie mówię, że to od razu oznacza niewinność na 100%, uniewinnienie wyryte w kamieniu i przyklepane podpisem z krwi, ale dla mnie to jest sugestia, że może jednak te sztywne posty to przypadek. A mam wrażenie, że Maren to tym gracza, który w mieście się potrafi rozkręcić i niewinność jest wtedy widoczna z dnia na dzień coraz bardziej, to postanowiłem głośno wyrazić to, co sobie pomyslałem po przeczytaniu jej wieczornych postów. Jak się mylę, to raczej to wyjdzie, a jak mam rację, to przecież za 2 dni Maren będzie nielinczowalna, co będzie mafii bardzo nie na rękę. Dlatego mi się nie podoba, że tak bardzo jest to kwestionowane. ale dlaczego w zasadzie moje zdanie o Doktorze jest dla Ciebie tak wazne GG? Bo mam szacunek do Twoich umiejętności, ale też Ci nie ufam z definicji i na podstawie Twojej odpowiedzi próbuję ocenić zarówno Ciebie, jak i skonfrontować przemyślenia na temat Doktóra.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 10:54:10 GMT 1
Ja nie umiem ocenić Macosco już, więc możecie ją ponapierdalać. Taki pierwszy do oceniania Rado Londyn ale chłopa który spektakularnie gorzej wszedł w rozgrywkę to już nie potrafi ocenić hahaha
Może dlatego że razem w drużynie gracie?
Spektakularnie? Napisz coś więcej na ten temat.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 10:54:16 GMT 1
Typie rzuciłem teorię że w jeśli w takiej grupie jest mafia w odpowiedzi do Gepetto to pechowo sie rozgrywka ułożyła. Ty się obruszyłeś jakby ci się zaczął cały twój świat się walić, że jesteś wspominany jako potencjalny mafiozo i potencjalne twoje uniewinnienia mogą być podważane jakby ktoś naruszał ich świętość. uaa, ale sie odpalila kopalnia bzdur, no no no. że tę grupę? czemu? teoria czwórek? Gdzie tu widzisz obruszenie? Nie mówiąc już o tym, że przed chwilą widziałeś tam "udawanie zdziwienia": A jak myślisz? Jeśli ty niewinny to powinno być ci łatwiej w szukaniu w tamtej grupie potencjalnego mafiozy. Jednak zamiast tego wolisz udawać zdziwienie. Dlaczego? Patrząc po twoim zachowaniu to mam wrażenie, że próbujesz robić wszystko by jakoś odepchnąć wszelkie negatywne komentarze o tobie. Poza tym skąd wiesz, że to co ci opisałem to są bzdury? Sam sprawdziłeś czy tak od niechcenia sobie napisałeś bez sprawdzania kontekstu od czego w ogóle zaczęła rozmowa z tobą?
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 11:00:15 GMT 1
uaa, ale sie odpalila kopalnia bzdur, no no no. Gdzie tu widzisz obruszenie? Nie mówiąc już o tym, że przed chwilą widziałeś tam "udawanie zdziwienia": Patrząc po twoim zachowaniu to mam wrażenie, że próbujesz robić wszystko by jakoś odepchnąć wszelkie negatywne komentarze o tobie. Poza tym skąd wiesz, że to co ci opisałem to są bzdury? Sam sprawdziłeś czy tak od niechcenia sobie napisałeś bez sprawdzania kontekstu od czego w ogóle zaczęła rozmowa z tobą? yyyy, bo ci je niżej wytknalem? zadałem ci zwykle pytanie, zdazyles mnie oskarzyc o udawanie i o agresję, no z czym do ludzi
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 11:02:03 GMT 1
Patrząc po twoim zachowaniu to mam wrażenie, że próbujesz robić wszystko by jakoś odepchnąć wszelkie negatywne komentarze o tobie. Poza tym skąd wiesz, że to co ci opisałem to są bzdury? Sam sprawdziłeś czy tak od niechcenia sobie napisałeś bez sprawdzania kontekstu od czego w ogóle zaczęła rozmowa z tobą? yyyy, bo ci je niżej wytknalem? zadałem ci zwykle pytanie, zdazyles mnie oskarzyc o udawanie i o agresję, no z czym do ludzi No ja też ci zadałem zwykłe pytanie i przede wszystkim też mi się nie podobała twoja reakcja na nie.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 11:04:43 GMT 1
creed chyba będzie niewinny słoń może być niewinny jak zacząłem sobie składać klocki do kupy, zobaczymy jak wyjdzie no jest ten rado jako lhf trochę, ale on może być do przeczytania później lepiejkłapouch jest takim slotem, że mógłby być mafią, ale on też może być do przeczytania później lepiej
lucifer mi nie rokuje i ewentualnie w ramach czyszczenia przedpola można go wrzucić na świecznik może wajchę też, ale musi mi się to ułożyć jeszcze chyba, że będziemy chcieli linczować po info gdzieś wyżej Ten Rado to jest nisko wiszący owoc mafijny, miastowy czy chuj wie jaki? Mam problem z tym postem, może siedzę w tunelu i sobie dorabiam argumenty, żeby Cię z czystym sumieniem móc zlinczować, ale no mi się ten post zwyczajnie nie podoba, wyczuwam tu jakąś manipulację. Niby podobną rzecz napisałem o Maren, więc trochę zajedzie hipokryzją, ale trudno. Z jednej strony chcesz odkładać na później 2 gości "do przeczytania później", ale przynajmniej 1 z nich mocno śmierdzi, więc przydałyby się jakieś argumenty, dlaczego później ma się go dać lepiej czytać. Z drugiej piszesz o sięganiu wyżej, tylko kogo byś sprawdził?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 11:08:13 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 11:08:13 GMT 1
klasyczne spełnianie oczekiwań Boba Czyje oczekiwania spełniam? Słonia? Póki co próbując przyjąć Twoje myślenie i perspektywę nie spełniłem żadnych oczekiwań, a Ty pierdolisz każdą nieprawdę żeby się złapać mojego tematu. A po ostatniej edycji stosowniej bedzie uważać Cię za mafioze niż kretyna w takim układzie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 11:08:34 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 11:08:34 GMT 1
Ręka do góry panowie czyje oczekiwania spełnia Bob!
|
|