|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 11:09:55 GMT 1
Ja któryś z nocnych postów gada gada uznałem za bardzo miastowy ale muszę znaleźć i pomyśleć Podoba mi się odmiana mojego nicku. Ale byłbym wdzięczny, gdybyś znalazł ten post, bo jestem ciekaw za co chcesz mnie uniewinniać.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 11:10:36 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 11:10:36 GMT 1
nawet to ocenianie mojej gry jest jak z podręcznika tego co Bob musi wykonać by wyjść naturalnie No proszę, mam to samo zdanie o Tobie
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 11:11:56 GMT 1
jesteś miły dla tych, którzy są dla Ciebie mili i generalnie taka ciepła kluseczka
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 11:14:56 GMT 1
a skąd ty kurwa wiesz który to karwacki Z edycji VI, typ grał jako Marcin Karwacki i miał dokładnie ten sam avatar, a co? Czemu uznałeś za istotne, żeby o to zapytać?
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 11:19:07 GMT 1
jesteś miły dla tych, którzy są dla Ciebie mili i generalnie taka ciepła kluseczka Ja na przykład uważam, że nie ma argumentów, żeby Boba teraz jakoś szczególnie uniewinniać, ale też bym nie powiedział, że skupia się na spełnianiu oczekiwań i że jest jakiś szczególnie śmierdzący. Ot, raczej taki typ do obserwacji. Ale nie nazwałbym go ciepłą kluseczką. Kogo byś dziś linczował? Kto powinien mieć na dziś immunitet?
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 11:22:18 GMT 1
Makarena na ile świadoma byłaś że wchodzisz chujowo? Zaliczyłam bardzo niewinne wejście.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:24:06 GMT 1
Taki pierwszy do oceniania Rado Londyn ale chłopa który spektakularnie gorzej wszedł w rozgrywkę to już nie potrafi ocenić hahaha
Może dlatego że razem w drużynie gracie?
Spektakularnie? Napisz coś więcej na ten temat. Pospinane były te posty taka prawda a przynajmniej tak je odbierało kilka osób razem ze mną
Może przesadziłem ze spektakularnością ale to jest show i trzeba stosować takie tricki
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 11:24:13 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 11:24:13 GMT 1
Czyli że Landlord dla Ciebie niewinny? Myślę, że jest na to spora szansa, ale pozwól, że zrewanżuję się w zamian pytaniem. Nadrobiłeś grę przez ostatnie kilkanaście minut - wiemy, bo odpisywałeś sukcesywnie na starsze posty. Widziałeś zatem, że kilka? stron temu zarzuciłem Landlordowi, że nie ma jaj i jakiś taki za tło robi. Mija trochę czasu, ja czytam sobie temat i piszę, że jednak cofam to o tym zgubieniu jaj. Wydaje mi się, że jak ktoś startuje na zerze, ja napiszę coś o nim negatywnego, a potem to cofnę, to bazując na informacjach przekazanych przeze mnie w temacie - wracamy do punktu wyjścia. A ty mi kurwa wkładasz w ustaw wniosek, że on jest jednak niewinny NO WKURWIA MNIE TO tak się chciałem spierdolić na dobranoc, dzięki w zasadzie nie mam pytania a od tego zacząłem, więc za to przepraszam co do Banota, to ten post Banota wydał mi się pisany z miejskiej perspektywy, taka miastowa frustracja, którą też czuję, gdy jeszcze się waham na czyjś temat, nie chcę wyjść na głupa pochopnie uniewinniając, a tu "dawaj odczyt" i wsadzanie do jakiegoś obozu
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:27:44 GMT 1
AKT I Chciał wejść jak miastoSiema, mordeczki, jak się bawicie ? Lucifer zadał pytanie "jak się bawicie?" Wy czyli miasto, on jako mafioza musiał długo myśleć nad późnym wejściem, był zestresowany i widać że gierka nie sprawia mu przyjemności. Scum flip. Po staremu, ale jakoś leci do przodu Odpowiedź która nie ma rzucać się w oczy! Luźna gadka.... a tak naprawdę... już wiedział ze spalił wejście AKT II Najlepszą obroną jest atak! (NOJA)To masz mój głos też, żeby było raźniej ~ Przyciśnięty swoim kiepskim mafijnym scumflipowym wejściem postanowił przycisnąć losową osobę która akurat trafiła się w temacie - trafiło na niewinnego Dżepetto, niewinny pressing AKT III Przyznanie się do winyUczymy się na błędach, kolego Kolejny scumflip Lucifera. Kłapouchy żartobliwie napisał, że za dużo pisze(miał kilka tylko postów) i już ma dwa czy tam trzy głosy. Co zrobił Lucyfer? Odpowiedział "Uczymy się na błędach, kolego "A wiecie dlaczego?? Bo Lucyfer nauczył się na własnym błędzie i wjebaniu się w pierwszej wiadomości!!! Dlatego zdecydował, że zawinie się zanim smoke się pod nim rozpali - "Nauczył się na błędach innych, poprzednich mafiozów". 5 postów i 2 albo 3 scumflipy. Lucifer mafia
I teraz tak Landlord co to się stało że poszedłeś za tak żartobliwą analizą i oddałeś głos na Lucifera? Co cie w niej przekonało?
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 11:29:39 GMT 1
Myślę, że jest na to spora szansa, ale pozwól, że zrewanżuję się w zamian pytaniem. Nadrobiłeś grę przez ostatnie kilkanaście minut - wiemy, bo odpisywałeś sukcesywnie na starsze posty. Widziałeś zatem, że kilka? stron temu zarzuciłem Landlordowi, że nie ma jaj i jakiś taki za tło robi. Mija trochę czasu, ja czytam sobie temat i piszę, że jednak cofam to o tym zgubieniu jaj. Wydaje mi się, że jak ktoś startuje na zerze, ja napiszę coś o nim negatywnego, a potem to cofnę, to bazując na informacjach przekazanych przeze mnie w temacie - wracamy do punktu wyjścia. A ty mi kurwa wkładasz w ustaw wniosek, że on jest jednak niewinny NO WKURWIA MNIE TO tak się chciałem spierdolić na dobranoc, dzięki w zasadzie nie mam pytania a od tego zacząłem, więc za to przepraszam co do Banota, to ten post Banota wydał mi się pisany z miejskiej perspektywy, taka miastowa frustracja, którą też czuję, gdy jeszcze się waham na czyjś temat, nie chcę wyjść na głupa pochopnie uniewinniając, a tu "dawaj odczyt" i wsadzanie do jakiegoś obozu A jak to się ma do tego, że naciskałeś mnie, żebym dał odczyt na Ciebie a przynajmniej próbował go sobie wyrobić?
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 11:29:47 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 11:29:47 GMT 1
AKT I Chciał wejść jak miastoLucifer zadał pytanie "jak się bawicie?" Wy czyli miasto, on jako mafioza musiał długo myśleć nad późnym wejściem, był zestresowany i widać że gierka nie sprawia mu przyjemności. Scum flip. Odpowiedź która nie ma rzucać się w oczy! Luźna gadka.... a tak naprawdę... już wiedział ze spalił wejście AKT II Najlepszą obroną jest atak! (NOJA)Przyciśnięty swoim kiepskim mafijnym scumflipowym wejściem postanowił przycisnąć losową osobę która akurat trafiła się w temacie - trafiło na niewinnego Dżepetto, niewinny pressing AKT III Przyznanie się do winyKolejny scumflip Lucifera. Kłapouchy żartobliwie napisał, że za dużo pisze(miał kilka tylko postów) i już ma dwa czy tam trzy głosy. Co zrobił Lucyfer? Odpowiedział "Uczymy się na błędach, kolego "A wiecie dlaczego?? Bo Lucyfer nauczył się na własnym błędzie i wjebaniu się w pierwszej wiadomości!!! Dlatego zdecydował, że zawinie się zanim smoke się pod nim rozpali - "Nauczył się na błędach innych, poprzednich mafiozów". 5 postów i 2 albo 3 scumflipy. Lucifer mafia I teraz tak Landlord co to się stało że poszedłeś za tak żartobliwą analizą i oddałeś głos na Lucifera? Co cie w niej przekonało? otóż pomyślałem, że wspomogę oskarżenie na nieaktywnym lucyferze, żeby zwiększyć kaliber pressingu, żeby w przypadku, gdy jest w mafii, czuł na plecach oddech nie tylko jednego gracza, ale dwóch! niestety nadgorliwy Rado nie wytrzymał
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 11:30:30 GMT 1
jesteś miły dla tych, którzy są dla Ciebie mili i generalnie taka ciepła kluseczka Ja na przykład uważam, że nie ma argumentów, żeby Boba teraz jakoś szczególnie uniewinniać, ale też bym nie powiedział, że skupia się na spełnianiu oczekiwań i że jest jakiś szczególnie śmierdzący. Ot, raczej taki typ do obserwacji. Ale nie nazwałbym go ciepłą kluseczką. Kogo byś dziś linczował? Kto powinien mieć na dziś immunitet? no możliwe, że się zafiksowałem na Boba po ostatnich edycjach, po prostu uwazam, że odnalazłem dość uniwersalny sposób by odnaleźć jego mafijność i może teraz staram się podświadomie dopisywać mu cechy, które by do tego pasowały nie linczowałbym Laikike, Rada, Maren, Czanga - wszyscy w pewnym momencie znaleźli się na świeczniku i wybrnęli dość miastowo, Lucifera też bym raczej nie forsował biorąc pod uwagę, że Wajcha za niego ręczył, jeśli to nowy gracz to niech sobie pogra a nie D1 i do bazy bo najłatwiej uwinniać graczy, którzy jeszcze się za dobrze nie rozkręcili w środowisku. takie najpewniejsze mafijne strzały na dziś to Kłapouchy plus ten Słoń (nie kumam za co jest uniewinniany) i Creed Bratton. Gdyby pójść w opcję atomową to Bob lub Doktór Nauk
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 11:30:33 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 11:30:33 GMT 1
co do Banota, to ten post Banota wydał mi się pisany z miejskiej perspektywy, taka miastowa frustracja, którą też czuję, gdy jeszcze się waham na czyjś temat, nie chcę wyjść na głupa pochopnie uniewinniając, a tu "dawaj odczyt" i wsadzanie do jakiegoś obozu A jak to się ma do tego, że naciskałeś mnie, żebym dał odczyt na Ciebie a przynajmniej próbował go sobie wyrobić? podobnie zareagowałeś, też trochę podirytowany zmuszaniem do ustosunkowania się
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:30:40 GMT 1
No kurwa musiałem coś rzucić bo mnie zaraz GG będzie grillował
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 11:32:12 GMT 1
Dla mnie Słoń niewinny, ale nie powiem dlaczego bo i kto chciałby mnie słuchać zgadzam się ale powiedz powiedz czemu Miło, że ktoś chce posłuchać osiołka. Gdyby słonik był zły to raczej przemilczałby temat Makarena, makarena, baila, baila, ella, ella, ale się roztańczyłem To tylko połowa odpowiedzi, teraz chciałbym posłuchać Ciebie
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 11:33:56 GMT 1
Ja na przykład uważam, że nie ma argumentów, żeby Boba teraz jakoś szczególnie uniewinniać, ale też bym nie powiedział, że skupia się na spełnianiu oczekiwań i że jest jakiś szczególnie śmierdzący. Ot, raczej taki typ do obserwacji. Ale nie nazwałbym go ciepłą kluseczką. Kogo byś dziś linczował? Kto powinien mieć na dziś immunitet? no możliwe, że się zafiksowałem na Boba po ostatnich edycjach, po prostu uwazam, że odnalazłem dość uniwersalny sposób by odnaleźć jego mafijność i może teraz staram się podświadomie dopisywać mu cechy, które by do tego pasowały nie linczowałbym Laikike, Rada, Maren, Czanga - wszyscy w pewnym momencie znaleźli się na świeczniku i wybrnęli dość miastowo, Lucifera też bym raczej nie forsował biorąc pod uwagę, że Wajcha za niego ręczył, jeśli to nowy gracz to niech sobie pogra a nie D1 i do bazy bo najłatwiej uwinniać graczy, którzy jeszcze się za dobrze nie rozkręcili w środowisku. takie najpewniejsze mafijne strzały na dziś to Kłapouchy plus ten Słoń (nie kumam za co jest uniewinniany) i Creed Bratton. Gdyby pójść w opcję atomową to Bob lub Doktór Nauk Niektórzy gubią ogonek, inni gubią jaja, hihihi.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 11:35:07 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 11:35:07 GMT 1
No kurwa musiałem coś rzucić bo mnie zaraz GG będzie grillował tą analizką, jak rozumiem, chciałeś popressować nieaktywnego gracza, żeby wyciągnąć go z nory, uznałem, że to jest O. K., ja się do tego przyłączyłem, więc powinieneś się cieszyć, że idzie wzmożony press na tamten slot, a ty mnie pytasz, czemu to zrobiłem i coś mi o GG gadasz? : o
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:36:18 GMT 1
Skończmy ten temat
Koniec tematu
|
|
Landlord
Edycja #49
|