|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:39:07 GMT 1
Landlord mafia
Na ch na mnie nadajesz jak nie masz białka!?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 11:43:07 GMT 1
creed chyba będzie niewinny słoń może być niewinny jak zacząłem sobie składać klocki do kupy, zobaczymy jak wyjdzie no jest ten rado jako lhf trochę, ale on może być do przeczytania później lepiejkłapouch jest takim slotem, że mógłby być mafią, ale on też może być do przeczytania później lepiej
lucifer mi nie rokuje i ewentualnie w ramach czyszczenia przedpola można go wrzucić na świecznik może wajchę też, ale musi mi się to ułożyć jeszcze chyba, że będziemy chcieli linczować po info gdzieś wyżej Ten Rado to jest nisko wiszący owoc mafijny, miastowy czy chuj wie jaki? Mam problem z tym postem, może siedzę w tunelu i sobie dorabiam argumenty, żeby Cię z czystym sumieniem móc zlinczować, ale no mi się ten post zwyczajnie nie podoba, wyczuwam tu jakąś manipulację. Niby podobną rzecz napisałem o Maren, więc trochę zajedzie hipokryzją, ale trudno. Z jednej strony chcesz odkładać na później 2 gości "do przeczytania później", ale przynajmniej 1 z nich mocno śmierdzi, więc przydałyby się jakieś argumenty, dlaczego później ma się go dać lepiej czytać. Z drugiej piszesz o sięganiu wyżej, tylko kogo byś sprawdził? no głównym problemem z nisko wiszącymi owocami jest taki, że wiszą nisko no on może być w mafii teoretycznie i jakbyśmy mieli robić leniwy lincz, to jest pewnie między jakimś rado a luciferem, mooooooże ten wajcha, no ale w przypadku dwóch pierwszych gości reagujesz na wynik linczu wzruszeniem ramion niezależnie od tego czy będą w mafii czy nie więc ja mówię, że jak będzie dalej tak grał w d3, to go można wyjebać już bez jakiegoś bólu, a teraz tam teoretycznie widzę pole na to, że w przyszłości się uniewinni jak uważasz inaczej, to go wyjeb i naganiaj już dzisiaj, dla mnie nie jest AŻ TAK ŚMIERDZĄCY w izolacji, w perspektywie pozostałych pewnie wypada nisko ale margaryna nie wiem jakich argumentów oczekujesz na "pozostawienie kogoś na później", wydaje mi się że dotychczasowy sposób gry rado i kłapoucha daje podstawy do stwierdzenia, że w d3 będzie można ryzykować formułowanie reada winny/niewinny, teraz odpalając któregokolwiek z nich grasz w ruletę a kogo wyżej bym sprawdził to nie wiem w sumie, mówiłem o jakimś slocie bardziej niż o konkretnym graczu, no ale przykładowo jakby lincz był teraz, to bym nazwał głosowanie na gepetto grubym misplayem w wykonaniu debili, co nie zmienia faktu, że fala jego podejrzewaczy może mieć po prostu rację XD a co ci się w zasadzie nie podoba, że się znalazłeś w tunelu, oprócz KURWA ZEMSTA [ZOBACZ NAJLEPSZE MEMY]?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 11:44:40 GMT 1
Rado Londyn to słoń w składzie porcelany
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 11:45:08 GMT 1
Z edycji VI, typ grał jako Marcin Karwacki i miał dokładnie ten sam avatar, a co? Czemu uznałeś za istotne, żeby o to zapytać? no może dlatego, że wśród ludzi niebędących truskulami ze ślizgu połączenie laikike1 = marcin karwacki nie jest oczywiste, a w temacie nie padło, więc przecież mógłbyś wiedzieć to z mafijnego, PRAWDA co prawda potem zanim odpisałeś sam sobie uświadomiłem, jaka będzie prawdopodobna odpowiedź no i ją dostałem, jest całkiem wiarygodna, więc nie drążyłem tematu ale tak szczerze, serio to aż takie ważne było dla ciebie, że drugi raz o to pytasz?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 11:45:38 GMT 1
Makarena na ile świadoma byłaś że wchodzisz chujowo? Zaliczyłam bardzo niewinne wejście. apples and oranges
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:47:04 GMT 1
Trzeba z zaskoczenia kogoś zlinczować w fazie wajchy
Tak żeby się nie spodziewał i nie zdążył przygotować obrony
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 11:48:42 GMT 1
to gadu gadu będzie dobry
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:49:17 GMT 1
Mafii łatwiej w D1 zaspamować temat "mięsem" i różnymi wnioskami dlatego ja uważam że Doktór Nauk to mocny kandydat na mafie
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:50:07 GMT 1
Bo chłop napisał 5 stron postów w dwie godziny jakby miał informacje z trzech dni rozgrywki a nie strzępy kreacyjnych postów
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:52:31 GMT 1
to gadu gadu będzie dobry Póki co nie widzę żeby Gadu Gadu się czymś negatywnym wyróżniał normalna gra jak zwykle - takich jak on to się poznaje po owocach w 2-3 dniu rozgrywki
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 11:52:34 GMT 1
I tak tą grupę będzie trzeba naruszyć by znaleźć ukrytego tam mafiozę. Skąd wiesz, że jest tam ukryty mafioza?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 11:53:23 GMT 1
gepetto, wajcha, banot, spokojnie ze dwie mafie tu mogą być, jakaś Maren czy inne gadu gadu i już jest trzech - a ktoś przed chwilą szukał (wcześniej tu dałem też kłapoucha, ale teraz to nie wypada). laik niewinny, bob niewinny, creed niewinny No to jest najmądrzejszy post rozgrywki nie.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 11:54:23 GMT 1
nie
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 11:55:07 GMT 1
jak Wajcha ręczy za Lucifera to bym go chyba zostawił, wiec zostaje Słoń, Kłapouchy, Bob, Creed Bratton Jak tam jest cała mafia to trochę pechowo się dla nich edycja ułożyła, że rozgrywka im tak szybko uciekła i trudno im będzie w takich warunkach nadrobić pozycję. Cieszę się w chuj że jesteś niewinny.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 11:55:26 GMT 1
mam w dupie "naruszanie grupy w ktorej czuje sie bezpiecznie", bo prostu pytam skąd przekonanie, że tam musi być mafia, czego nie rozumiesz typie Typie rzuciłem teorię że w jeśli w takiej grupie jest mafia w odpowiedzi do Gepetto to pechowo sie rozgrywka ułożyła. Ty się obruszyłeś jakby ci się zaczął cały twój świat się walić, że jesteś wspominany jako potencjalny mafiozo i potencjalne twoje uniewinnienia mogą być podważane jakby ktoś naruszał ich świętość. Rzuciłeś teorię i mają się inni tego kurczowo trzymać, chociaż tej teorii nie potrafisz wytłumaczyć?
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 11:56:40 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 11:56:40 GMT 1
ale to dalsze walenie w Czanga to już wali pozorowaniem aktywności, Maren
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 11:58:34 GMT 1
Najśmieszniejsi są ci którzy nadają w Parlament Europejski ale pieniędzy im nie szkoda pobierać
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 12:01:57 GMT 1
Teoria mafii ukrytej głównie w glonach przy wariancie, w którym mafia miała kilka godzin zapasu na przygotowanie się do gry nie może być zła
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 12:04:12 GMT 1
Myśle że spokojnie możemy założyć że do 21.30 wpisały się w temat dwie mafie i pośród tych osób szukajmy
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 12:05:08 GMT 1
A może po prostu szukajmy mafii normalnie?
|
|