|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 12:20:46 GMT 1
no możliwe, że się zafiksowałem na Boba po ostatnich edycjach, po prostu uwazam, że odnalazłem dość uniwersalny sposób by odnaleźć jego mafijność i może teraz staram się podświadomie dopisywać mu cechy, które by do tego pasowały nie linczowałbym Laikike, Rada, Maren, Czanga - wszyscy w pewnym momencie znaleźli się na świeczniku i wybrnęli dość miastowo, Lucifera też bym raczej nie forsował biorąc pod uwagę, że Wajcha za niego ręczył, jeśli to nowy gracz to niech sobie pogra a nie D1 i do bazy bo najłatwiej uwinniać graczy, którzy jeszcze się za dobrze nie rozkręcili w środowisku. takie najpewniejsze mafijne strzały na dziś to Kłapouchy plus ten Słoń (nie kumam za co jest uniewinniany) i Creed Bratton. Gdyby pójść w opcję atomową to Bob lub Doktór Nauk Niektórzy gubią ogonek, inni gubią jaja, hihihi. Piękne! W sumie też tak tę wypowiedź Gepetta zinterpretowałem. No kurwa musiałem coś rzucić bo mnie zaraz GG będzie grillował Jestem tu dla Ciebie jakąś wyrocznią?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 12:21:39 GMT 1
Widziałem że coś tam do mnie nadawałeś więc postanowiłem rzucić jakieś mięso żebyś dał mi spokój
Boje się że będziesz mnie grillował i przez to nie będę mógl w spokoju skupić się na rozgrywce
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 12:22:56 GMT 1
Gepetto weź kurwa naprawdę wstyd mieć głos na Kłapouchym zobacz on jest normalny chłopak i szczery
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 12:29:18 GMT 1
Znikam żeby mi ktoś tutaj nie pisał że znikam jak zniknąłem planowo
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 12:33:38 GMT 1
Czemu uznałeś za istotne, żeby o to zapytać? no może dlatego, że wśród ludzi niebędących truskulami ze ślizgu połączenie laikike1 = marcin karwacki nie jest oczywiste, a w temacie nie padło, więc przecież mógłbyś wiedzieć to z mafijnego, PRAWDA co prawda potem zanim odpisałeś sam sobie uświadomiłem, jaka będzie prawdopodobna odpowiedź no i ją dostałem, jest całkiem wiarygodna, więc nie drążyłem tematu ale tak szczerze, serio to aż takie ważne było dla ciebie, że drugi raz o to pytasz? No ważne, liczyłem, że nie odpowiesz albo odpowiesz chujowo i będę mógł się utwierdzić w tunelu, że coś jest z Tobą nie tak. Ten Rado to jest nisko wiszący owoc mafijny, miastowy czy chuj wie jaki? Mam problem z tym postem, może siedzę w tunelu i sobie dorabiam argumenty, żeby Cię z czystym sumieniem móc zlinczować, ale no mi się ten post zwyczajnie nie podoba, wyczuwam tu jakąś manipulację. Niby podobną rzecz napisałem o Maren, więc trochę zajedzie hipokryzją, ale trudno. Z jednej strony chcesz odkładać na później 2 gości "do przeczytania później", ale przynajmniej 1 z nich mocno śmierdzi, więc przydałyby się jakieś argumenty, dlaczego później ma się go dać lepiej czytać. Z drugiej piszesz o sięganiu wyżej, tylko kogo byś sprawdził? no głównym problemem z nisko wiszącymi owocami jest taki, że wiszą nisko no on może być w mafii teoretycznie i jakbyśmy mieli robić leniwy lincz, to jest pewnie między jakimś rado a luciferem, mooooooże ten wajcha, no ale w przypadku dwóch pierwszych gości reagujesz na wynik linczu wzruszeniem ramion niezależnie od tego czy będą w mafii czy nie więc ja mówię, że jak będzie dalej tak grał w d3, to go można wyjebać już bez jakiegoś bólu, a teraz tam teoretycznie widzę pole na to, że w przyszłości się uniewinni jak uważasz inaczej, to go wyjeb i naganiaj już dzisiaj, dla mnie nie jest AŻ TAK ŚMIERDZĄCY w izolacji, w perspektywie pozostałych pewnie wypada nisko ale margaryna nie wiem jakich argumentów oczekujesz na "pozostawienie kogoś na później", wydaje mi się że dotychczasowy sposób gry rado i kłapoucha daje podstawy do stwierdzenia, że w d3 będzie można ryzykować formułowanie reada winny/niewinny, teraz odpalając któregokolwiek z nich grasz w ruletę a kogo wyżej bym sprawdził to nie wiem w sumie, mówiłem o jakimś slocie bardziej niż o konkretnym graczu, no ale przykładowo jakby lincz był teraz, to bym nazwał głosowanie na gepetto grubym misplayem w wykonaniu debili, co nie zmienia faktu, że fala jego podejrzewaczy może mieć po prostu rację XD a co ci się w zasadzie nie podoba, że się znalazłeś w tunelu, oprócz KURWA ZEMSTA [ZOBACZ NAJLEPSZE MEMY]? W zasadzie to mi się w tunelu podoba bardzo, tylko jednak przyjemniej jest zamknąć oczy i napierdalać na oślep winnego a nie niewinnego, więc warto na chwilę z tego tunelu wyjść i się rozejrzeć. Ale do sedna. Załóżmy, że nie próbuję Cię dziś wyjebać z gry i skupiam się na innych celach, czy uważasz, że walenie w grupie Bob, Doktór, Gepetto, Landlord, Laikike ma więcej sensu niż w grupie Maren, Rado, Słoń, Kłapouchy, lucifer, Wajcha, Creed? Wiadomo, że w tych grupach należałoby zrobić jeszcze podział na bardziej i mniej podejrzanych, ale no mnie się pisanie, że o X za 2 dni powie się więcej nie podoba i pachnie sterowaniem albo w mocną grupę, albo dalej w mało aktywnych, ale z jakimś takim sztucznym podziałem.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 12:34:15 GMT 1
Widziałem że coś tam do mnie nadawałeś więc postanowiłem rzucić jakieś mięso żebyś dał mi spokój Boje się że będziesz mnie grillował i przez to nie będę mógl w spokoju skupić się na rozgrywce Fajnie, że dajesz mięso, żeby spełniać moje oczekiwania a nie po to, żeby coś wnieść.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 12:36:51 GMT 1
Landlord mafia
Na ch na mnie nadajesz jak nie masz białka!?
Kurwa, to brzmi jak takie trochę sparafrazowane "Nic na mnie nie macie!!!!!" A Landlord wydaje mi się niewinny, w interakcjach z innymi mam wrażenie, że jego dociekliwość jest szczera, więc może to ja źle zinterpretowałem to jego podejście do mnie a nie coś tam było faktycznie nieszczerego.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 12:37:29 GMT 1
Ale do sedna. Załóżmy, że nie próbuję Cię dziś wyjebać z gry i skupiam się na innych celach, czy uważasz, że walenie w grupie Bob, Doktór, Gepetto, Landlord, Laikike ma więcej sensu niż w grupie Maren, Rado, Słoń, Kłapouchy, lucifer, Wajcha, Creed? Wiadomo, że w tych grupach należałoby zrobić jeszcze podział na bardziej i mniej podejrzanych, ale no mnie się pisanie, że o X za 2 dni powie się więcej nie podoba i pachnie sterowaniem albo w mocną grupę, albo dalej w mało aktywnych, ale z jakimś takim sztucznym podziałem. chyba nie ma bo masz żółty, z bólem serca pewnie zielony, zielony ale widzę alternatywne uniwersum i potrzebuję sobie ułożyć to w głowie, zielony, raczej zielony więc na pierwsza grupa mi jakoś specjalnie nie leży a jak pytasz o to dlaczego w takim razie pisałem o linczowaniu kogoś z góry, to w sumie pewnie sensu to nie ma XD, chociaż no taki lincz po info i dla lepszej gierki na doktorku by siadł elegancko co nie
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 12:39:22 GMT 1
Ja na przykład uważam, że nie ma argumentów, żeby Boba teraz jakoś szczególnie uniewinniać, ale też bym nie powiedział, że skupia się na spełnianiu oczekiwań i że jest jakiś szczególnie śmierdzący. Ot, raczej taki typ do obserwacji. Ale nie nazwałbym go ciepłą kluseczką. Kogo byś dziś linczował? Kto powinien mieć na dziś immunitet? no możliwe, że się zafiksowałem na Boba po ostatnich edycjach, po prostu uwazam, że odnalazłem dość uniwersalny sposób by odnaleźć jego mafijność i może teraz staram się podświadomie dopisywać mu cechy, które by do tego pasowały nie linczowałbym Laikike, Rada, Maren, Czanga - wszyscy w pewnym momencie znaleźli się na świeczniku i wybrnęli dość miastowo, Lucifera też bym raczej nie forsował biorąc pod uwagę, że Wajcha za niego ręczył, jeśli to nowy gracz to niech sobie pogra a nie D1 i do bazy bo najłatwiej uwinniać graczy, którzy jeszcze się za dobrze nie rozkręcili w środowisku. takie najpewniejsze mafijne strzały na dziś to Kłapouchy plus ten Słoń (nie kumam za co jest uniewinniany) i Creed Bratton. Gdyby pójść w opcję atomową to Bob lub Doktór Nauk Chciałbym zobaczyć jak nakręcasz opcję atomową na Doktóra. A co sądzisz o nocnym wejściu Wajchy?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 12:40:08 GMT 1
Laikike, czemu Ty utykasz pizdę w ważnych momentach? W sensie, mam wrażenie, że Twoja aktywność jest po to, żeby sobie była, ale jak tak teraz kminię, to z GG czuję, że jeszcze dzisiaj mogą się wspólnie rzeczy zadziać, a Ty coś tam pokrzyczysz kurwa kurwa kurwa no i fajrant.
A uważam, że i Gepetto, i Banota powinieneś rozszarpywać.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 12:42:44 GMT 1
no możliwe, że się zafiksowałem na Boba po ostatnich edycjach, po prostu uwazam, że odnalazłem dość uniwersalny sposób by odnaleźć jego mafijność i może teraz staram się podświadomie dopisywać mu cechy, które by do tego pasowały nie linczowałbym Laikike, Rada, Maren, Czanga - wszyscy w pewnym momencie znaleźli się na świeczniku i wybrnęli dość miastowo, Lucifera też bym raczej nie forsował biorąc pod uwagę, że Wajcha za niego ręczył, jeśli to nowy gracz to niech sobie pogra a nie D1 i do bazy bo najłatwiej uwinniać graczy, którzy jeszcze się za dobrze nie rozkręcili w środowisku. takie najpewniejsze mafijne strzały na dziś to Kłapouchy plus ten Słoń (nie kumam za co jest uniewinniany) i Creed Bratton. Gdyby pójść w opcję atomową to Bob lub Doktór Nauk Chciałbym zobaczyć jak nakręcasz opcję atomową na Doktóra. A co sądzisz o nocnym wejściu Wajchy? No też bym chciał, bo ciekawi mnie to podszczekiwanie spod dupy, szczególnie biorąc pod uwagę, że Banot jest póki chyba jednym z najgorszych graczy w tej edycji jeśli jest w mieście. Ja później muszę sobie spiąć pewne rzeczy, trochę sobie odpoczywam, nie chce mi się czytać specjalnie, ale póki co statement: Nie ma chuja, że w czwórce Landlord, Banot, Gepetto, Bob nie ma mafiozy.A moim zdaniem może będzie dwóch. I najlepsze notowania ma w sumie Landlord u mnie.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 12:42:59 GMT 1
kurwa no ja też czuje że ich powinienem rozszarpywać ale i tak mi ich nie pozwoli zlinczować nikt a poza tym kurwa nie wiem czy chce. Obu mm w POE. Coraz węższym POE.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 12:44:21 GMT 1
Ale do sedna. Załóżmy, że nie próbuję Cię dziś wyjebać z gry i skupiam się na innych celach, czy uważasz, że walenie w grupie Bob, Doktór, Gepetto, Landlord, Laikike ma więcej sensu niż w grupie Maren, Rado, Słoń, Kłapouchy, lucifer, Wajcha, Creed? Wiadomo, że w tych grupach należałoby zrobić jeszcze podział na bardziej i mniej podejrzanych, ale no mnie się pisanie, że o X za 2 dni powie się więcej nie podoba i pachnie sterowaniem albo w mocną grupę, albo dalej w mało aktywnych, ale z jakimś takim sztucznym podziałem. chyba nie ma bo masz żółty, z bólem serca pewnie zielony, zielony ale widzę alternatywne uniwersum i potrzebuję sobie ułożyć to w głowie, zielony, raczej zielony więc na pierwsza grupa mi jakoś specjalnie nie leży a jak pytasz o to dlaczego w takim razie pisałem o linczowaniu kogoś z góry, to w sumie pewnie sensu to nie ma XD, chociaż no taki lincz po info i dla lepszej gierki na doktorku by siadł elegancko co nie No mnie by tak wsiadł lincz na Tobie. Doktór w tej edycji wydaje mi się niewinny, nie jestem fanem takiego stylu grania, ale nie każdy musi grać tak samo a ja w tym przypadku naprawdę czuję, że on ma dobre intencje.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 12:45:38 GMT 1
kurwa no ja też czuje że ich powinienem rozszarpywać ale i tak mi ich nie pozwoli zlinczować nikt a poza tym kurwa nie wiem czy chce. Obu mm w POE. Coraz węższym POE. Co to znaczy pedale, że nie pozwoli zlinczować? Ja nie chcę dziś wychodzić z grona do linczu pt. Banot/Rado/Gepetto, z różnych powodów, które póki co są bardziej jakąś mgiełką we łbie, ale uważam, że po nitce do kłębka może tu się coś zadziać. Zakasaj rękawy i ich czesaj, a nie pierdolisz smuty, że nikt Ci nie da zlinczować, więc zamiast real talk lepiej dawać surreal shit. Masz tu GG obok, który jest teraz aktywny, załóżmy z Landlordem też się da pogadać, jest niewinny Czang, możemy współpracować i nie dać się sprowadzić na manowce przez pizdeuszy z teamu Banot.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 12:45:49 GMT 1
kurwa no ja też czuje że ich powinienem rozszarpywać ale i tak mi ich nie pozwoli zlinczować nikt a poza tym kurwa nie wiem czy chce. Obu mm w POE. Coraz węższym POE. Stary, jak rozszarpiesz Banota i dziś go zlinczujesz, to ja jestem gotów postawić Ci piwo na następnym zlocie.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 12:47:01 GMT 1
No byłaby nas trójka na takiego szczurasa, myślę, że bez problemu.
Jedyny problem mam faktycznie w tym, że widzę potencjał do tego, żeby Banot-miastowy grał tak chujowo.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 12:47:02 GMT 1
Chciałbym zobaczyć jak nakręcasz opcję atomową na Doktóra. A co sądzisz o nocnym wejściu Wajchy? No też bym chciał, bo ciekawi mnie to podszczekiwanie spod dupy, szczególnie biorąc pod uwagę, że Banot jest póki chyba jednym z najgorszych graczy w tej edycji jeśli jest w mieście. Ja później muszę sobie spiąć pewne rzeczy, trochę sobie odpoczywam, nie chce mi się czytać specjalnie, ale póki co statement: Nie ma chuja, że w czwórce Landlord, Banot, Gepetto, Bob nie ma mafiozy.A moim zdaniem może będzie dwóch. I najlepsze notowania ma w sumie Landlord u mnie. no ja jestem niewinny i uważam, że landlord też powinien być, miał jednego fajnego tejka co nie wiem czy by w mafii był w stanie dać, ale może go nie doceniam bob, gepetto, piłka po waszej stronie
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 12:47:36 GMT 1
Nie czuje sie na siłach ich linczować, mam siły na makarene.
Nie czuje takiej pewności że któryś jest w mafii.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 12:48:10 GMT 1
kurwa no ja też czuje że ich powinienem rozszarpywać ale i tak mi ich nie pozwoli zlinczować nikt a poza tym kurwa nie wiem czy chce. Obu mm w POE. Coraz węższym POE.Dawaj PoE.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 12:48:13 GMT 1
chyba nie ma bo masz żółty, z bólem serca pewnie zielony, zielony ale widzę alternatywne uniwersum i potrzebuję sobie ułożyć to w głowie, zielony, raczej zielony więc na pierwsza grupa mi jakoś specjalnie nie leży a jak pytasz o to dlaczego w takim razie pisałem o linczowaniu kogoś z góry, to w sumie pewnie sensu to nie ma XD, chociaż no taki lincz po info i dla lepszej gierki na doktorku by siadł elegancko co nie No mnie by tak wsiadł lincz na Tobie. Doktór w tej edycji wydaje mi się niewinny, nie jestem fanem takiego stylu grania, ale nie każdy musi grać tak samo a ja w tym przypadku naprawdę czuję, że on ma dobre intencje. haha no to nieźle no bo wiecie poprzednie edycje podchodzę do ciebie poważnie, wcześniej miałeś pretensje, że nie miałeś partnera to rozmowy, więc no KOLEGO
|
|