|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 12:50:04 GMT 1
Nie daliście mi testamentu więc zapierdolę Wam starą dobrą analizą dzisiaj.
Laikiki, jak nie ruszysz dupy i nie zagrasz w grę od tego momentu, to rzucam wszystko i będę optował za tym, żeby wyjebać Ciebie. Pierdolę ten neurotyzm i rozchwianie. Przestań uprawiać sztukę dla sztuki. Wskaż nam mafię.
Landlord, we tam daj jakieś swoje tejki też kolego.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 12:50:49 GMT 1
No byłaby nas trójka na takiego szczurasa, myślę, że bez problemu. Jedyny problem mam faktycznie w tym, że widzę potencjał do tego, żeby Banot-miastowy grał tak chujowo. Kurwa znowu ta obrzydliwa wersja się wylosowała, ciekawe do ilu razy będzie sztuka zanim się czegoś nauczysz XD
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 12:54:25 GMT 1
Kurwa, ja już sobie ułożyłem w głowie mafię Banot-Gepetto-Rado, wszystko mi się spina, tylko no mam w sobie tyle pokory, żeby wiedzieć, że to nigdy nie jest takie proste. Dlaczego taki skład widzę mogę uzasadnić (ale na razie wolałbym trzymać karty przy sobie), mam też jako rezerwowego Wajchę, bo też mi nie do końca pasuje. Jestem ciekaw opinii innych, może też argumentów za lub przeciw temu składowi.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 12:57:17 GMT 1
Kurwa, ja już sobie ułożyłem w głowie mafię Banot-Gepetto-Rado, wszystko mi się spina, tylko no mam w sobie tyle pokory, żeby wiedzieć, że to nigdy nie jest takie proste. Dlaczego taki skład widzę mogę uzasadnić (ale na razie wolałbym trzymać karty przy sobie), mam też jako rezerwowego Wajchę, bo też mi nie do końca pasuje. Jestem ciekaw opinii innych, może też argumentów za lub przeciw temu składowi. No mam taki sam skład, dlatego szukam alternatyw, bo taką trójkę złapać od startu to jednak byłby jackpot. A zazwyczaj tak dobrze nie ma. Tylko do tego to jednak trzeba, żeby coś więcej się tu działo.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 12:58:03 GMT 1
no jebnij armaty we mnie to ci gwarantuję, że nic się nie będzie działo
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 12:58:16 GMT 1
Nie czuje sie na siłach ich linczować, mam siły na makarene. Nie czuje takiej pewności że któryś jest w mafii. Nie ma na mnie siły, dziubasku.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 12:58:34 GMT 1
uprzejmie proszę o zadeklarowanie się Dżepeta i Makareny czy Banocik jest git chopok z Chropoka czy jednak podejrzany, to dla mnie ważne. git
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 12:59:35 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 12:59:35 GMT 1
kluczem jest perspektywa, rado pisze z perspektywy miastowego który jakoś spogląda na grę i wszystko inne co pisze jest pochodną tego jak spogląda na grę. Dla mafii najtrudniejsze jest właśnie odtworzenie tej perspektywy. A już napisanie posta w taki sposób, by był jednocześnie niezby mądry i opierał się na miastowej perspektywie to wyższy poziom mafijnej rozkminy. A Rada o to nie podejrzewam. Więc wrzucam go do worka z napisem niewinny! myślicie, że mafioza Gepetto AŻ TAKĄ uniewinniajkę by wystawił współmafiozie Rado? nie klei mi się to no i mnie w sumie ta cała trójka Banot - Rado - Gepetto wajbuje momentami niewinnie
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 12:59:58 GMT 1
No byłaby nas trójka na takiego szczurasa, myślę, że bez problemu. Jedyny problem mam faktycznie w tym, że widzę potencjał do tego, żeby Banot-miastowy grał tak chujowo. Kurwa znowu ta obrzydliwa wersja się wylosowała, ciekawe do ilu razy będzie sztuka zanim się czegoś nauczysz XD Uważaj tam, Duce, na stacje benzynowe po drodze. Jak zakładasz czarną koszulę i idziesz na Rzym, to nie dziw się, że potem dobrzy ludzie śpiewają Ci Bella Ciao. Jesteś dla mnie w tej rozgrywce mniej warty niż kamień pod butem i niewiele ma to wspólnego z Twoim stylem gry, tylko tym, jak tę edycję zacząłeś i jaki rodzaj przypierdolki zastosowałeś.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 13:01:10 GMT 1
kluczem jest perspektywa, rado pisze z perspektywy miastowego który jakoś spogląda na grę i wszystko inne co pisze jest pochodną tego jak spogląda na grę. Dla mafii najtrudniejsze jest właśnie odtworzenie tej perspektywy. A już napisanie posta w taki sposób, by był jednocześnie niezby mądry i opierał się na miastowej perspektywie to wyższy poziom mafijnej rozkminy. A Rada o to nie podejrzewam. Więc wrzucam go do worka z napisem niewinny! myślicie, że mafioza Gepetto AŻ TAKĄ uniewinniajkę by wystawił współmafiozie Rado? nie klei mi się to no i mnie w sumie ta cała trójka Banot - Rado - Gepetto wajbuje momentami niewinnie No to jest jedna z moich głównych wątpliwości, bo uważam, że po tamtym wejściu Rado to już chyba lepiej byłoby go rozjebać i zgarnąć se credits, a potem na tym lecieć. Z drugim zdaniem się nie zgadzam, no każdy z nich myślę byłby w stanie wajbowac momentami niewinnie. Jakie alternatywy?
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:02:22 GMT 1
Gepetto gra tak, że właściwie mógłbym się do niego co stronę o coś przyjebać
kopiuje liste graczy i szuka mafii po rozstawieniu - mogę się przyjebać, że gada kocopoły
lurkuje w temacie i podnosi głowę na wywołanie swojego nicku - mogę się przyjebać, że wyczulony na swój nick jak mafioza
rzuca kontrowersyjne tejki, zamiast po prostu spressować se jakiegoś gagatka, mieć uzasadnienie do głosu i zawinąć do jutra, każdy by chwalił, nikt by się chyba nie zdziwił
nwm po co tak grać w mafii
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 13:04:15 GMT 1
kluczem jest perspektywa, rado pisze z perspektywy miastowego który jakoś spogląda na grę i wszystko inne co pisze jest pochodną tego jak spogląda na grę. Dla mafii najtrudniejsze jest właśnie odtworzenie tej perspektywy. A już napisanie posta w taki sposób, by był jednocześnie niezby mądry i opierał się na miastowej perspektywie to wyższy poziom mafijnej rozkminy. A Rada o to nie podejrzewam. Więc wrzucam go do worka z napisem niewinny! myślicie, że mafioza Gepetto AŻ TAKĄ uniewinniajkę by wystawił współmafiozie Rado? nie klei mi się to no i mnie w sumie ta cała trójka Banot - Rado - Gepetto wajbuje momentami niewinnie No ale oprócz może jednego gagatka większość osób w tej społeczności potrafi coś w tej mafii pokazać i choć przez chwilę wyglądać niewinnie. A już zwłaszcza tacy goście jak Banot i Gepetto. Trudno żeby od pierwszego słowa do ostatniej kropki walili mafijne bąki raz za razem. To kto Ci w ogóle nie wajbuje niewinnie? Co sądzisz na mój temat? Nie odniosłeś się do mojego dłuższego posta z odpowiedziami do Ciebie.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:04:31 GMT 1
myślicie, że mafioza Gepetto AŻ TAKĄ uniewinniajkę by wystawił współmafiozie Rado? nie klei mi się to no i mnie w sumie ta cała trójka Banot - Rado - Gepetto wajbuje momentami niewinnie No to jest jedna z moich głównych wątpliwości, bo uważam, że po tamtym wejściu Rado to już chyba lepiej byłoby go rozjebać i zgarnąć se credits, a potem na tym lecieć. Z drugim zdaniem się nie zgadzam, no każdy z nich myślę byłby w stanie wajbowac momentami niewinnie. Jakie alternatywy? no jak ludzie grają w miarę aktywnie, nie ma oczywistych kandydatów do mafii, to bym walnął w tego lucifera, nie rokuje, najmniejsza strata w wyniku pomyłki potem nowy dzień i się poduma więc szedłbym w d1 w minimalizowanie potencjalnych strat ta MM mnie też nie przekonuje, nie wiem, czy będę w stanie uniewinnić do końca gry, patrząc po dotychczasowej aktywności, więc tam też bym mógł patrzeć
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 13:05:04 GMT 1
Jakiego kurwa lucifera.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 13:05:08 GMT 1
Kurwa znowu ta obrzydliwa wersja się wylosowała, ciekawe do ilu razy będzie sztuka zanim się czegoś nauczysz XD Uważaj tam, Duce, na stacje benzynowe po drodze. Jak zakładasz czarną koszulę i idziesz na Rzym, to nie dziw się, że potem dobrzy ludzie śpiewają Ci Bella Ciao. Jesteś dla mnie w tej rozgrywce mniej warty niż kamień pod butem i niewiele ma to wspólnego z Twoim stylem gry, tylko tym, jak tę edycję zacząłeś i jaki rodzaj przypierdolki zastosowałeś. który rodzaj przypierdolki XD przecież to jest nie jest moja wina, że ci się kalendarz w widowsie przestawił o dwa miesiące do tyłu bo ja jednak się już nauczyłem, że dobra gra w mieście wymaga pewnej dawki pokory, a blisko 100% moich NIEPOKORNYCH decyzji kończyło się źle dla miasta no ty się wtedy nie nauczyłeś, a w tej edycji wstałeś rano i stwierdziłeś, że TYM RAZEM KURWA NA PEWNO SIĘ UDA i jedziesz na tunelu wytworzonym sobie w d0 bo ci skład mafii pasuje no to ja się śmieję z ciebie i jak chcesz, to mnie linczuj, kogoś w tej trójce pewnie znowu trafiłeś, ale no trudno mi twoją grę skwitować inaczej niż xD mi się nie chce, za stary jestem na okładanie się teraz o to kto wygra retorycznie, zobaczymy po edycji mordziaty XD
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 13:06:08 GMT 1
Nawet nie zanotowałem, że taki gość gra, wytłumaczysz mi dlaczego tracić na niego lincz?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 13:06:24 GMT 1
myślicie, że mafioza Gepetto AŻ TAKĄ uniewinniajkę by wystawił współmafiozie Rado? nie klei mi się to no i mnie w sumie ta cała trójka Banot - Rado - Gepetto wajbuje momentami niewinnie No ale oprócz może jednego gagatka większość osób w tej społeczności potrafi coś w tej mafii pokazać i choć przez chwilę wyglądać niewinnie. A już zwłaszcza tacy goście jak Banot i Gepetto. Trudno żeby od pierwszego słowa do ostatniej kropki walili mafijne bąki raz za razem. ty to pogadajmy o tym uważasz, że jestem w mafii i moją strategią jest specjalnie grać mafijnie i od d0 stawiam wszystko na jedną kartę? tylko poważne odpowiedzi
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 13:06:47 GMT 1
Gepetto gra tak, że właściwie mógłbym się do niego co stronę o coś przyjebać kopiuje liste graczy i szuka mafii po rozstawieniu - mogę się przyjebać, że gada kocopoły lurkuje w temacie i podnosi głowę na wywołanie swojego nicku - mogę się przyjebać, że wyczulony na swój nick jak mafioza rzuca kontrowersyjne tejki, zamiast po prostu spressować se jakiegoś gagatka, mieć uzasadnienie do głosu i zawinąć do jutra, każdy by chwalił, nikt by się chyba nie zdziwił nwm po co tak grać w mafii ja sobie po prostu szukam mafii/ogarniam uniewinnienia po swojemu, a że jest to wbrew ogólnemu nurtowi to sobie mnie podejrzewają, dla mnie lepiej, może nie padne w mordzie
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 13:07:21 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:07:21 GMT 1
myślicie, że mafioza Gepetto AŻ TAKĄ uniewinniajkę by wystawił współmafiozie Rado? nie klei mi się to no i mnie w sumie ta cała trójka Banot - Rado - Gepetto wajbuje momentami niewinnie No ale oprócz może jednego gagatka większość osób w tej społeczności potrafi coś w tej mafii pokazać i choć przez chwilę wyglądać niewinnie. A już zwłaszcza tacy goście jak Banot i Gepetto. Trudno żeby od pierwszego słowa do ostatniej kropki walili mafijne bąki raz za razem. To kto Ci w ogóle nie wajbuje niewinnie? Co sądzisz na mój temat? Nie odniosłeś się do mojego dłuższego posta z odpowiedziami do Ciebie. nie odniosłem się, bo już się dowiedziałem, czego chciałem, pomyślałem, że teraz podumam i popatrzę, jak rozgrywasz dalej + sam dałeś do zrozumienia, że już nie chcesz tego ciągnąć zbytnio na tym etapie Cię nie uniewinniam, potrzebuję więcej czasu, widzę miastowe odruchy, ale nadal mam pewne wątpliwości
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 13:08:05 GMT 1
myślicie, że mafioza Gepetto AŻ TAKĄ uniewinniajkę by wystawił współmafiozie Rado? nie klei mi się to no i mnie w sumie ta cała trójka Banot - Rado - Gepetto wajbuje momentami niewinnie No to jest jedna z moich głównych wątpliwości, bo uważam, że po tamtym wejściu Rado to już chyba lepiej byłoby go rozjebać i zgarnąć se credits, a potem na tym lecieć. Z drugim zdaniem się nie zgadzam, no każdy z nich myślę byłby w stanie wajbowac momentami niewinnie. Jakie alternatywy? No dla mnie alternatywą jest tu Wajcha. Ja czułem z jego nocnych postów teatrzyk i odfajkowywanie założonej z góry checklisty. Coś, co mnie zarzucił wczoraj Landlord ja widziałem u Wajchowego.
|
|