|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 17:38:09 GMT 1
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 17:38:23 GMT 1
ale ustaliliśmy, że gambity były chuja warte przecież
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 17:42:40 GMT 1
daj mi punkt zaczepienia w gierke Marcinie kurde no znalazłeś sobie całkiem niezły w tym jebaniu po gepettcie i ci kibicowałem a tu taki huj wyszedł mam zagadkę dla ciebie w takim razie bo mi to po łebie chodzi jakby za minutę się kończyło głosowanie i już byśmy byli po fazie wajchy itd. i by wyszło to co teraz to kto by wg cb poleciał to pytanie do wszystkich miałem pomysły na wypunktowanie i zdyskredytowanie go, ale przecież nie będę klepał typa co opuścił gardę muszę sobie jakoś przetrawić i zrozumieć tą jego hitorie bo namieszał fest Twoje pytanie o tyle głupkowate że są jawne i widać kto pada, ale rozumiem że mam sobie wyobrazić ogień końcolinczowy to ja obawiam się że w sumie mimo 40 stron nie widzę żadnych mocnych tejków w tej grze jeśli sam ich nie zrobiłem i lincz kręciłby się między jakimiś glonami z ewentualnym elementem namieszania Londona i tej baby na M każde rozwiązanie pizdowate, robimy inne?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 17:43:41 GMT 1
no kurwa przecież Wajcha jest przecież solidnym nieglonowym celem na lincz
idę rozkminiać wajche
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:44:38 GMT 1
a zakład że wajcha wejdzie w fazie wajchy a ja sobie pójdę bo się zrobi trochę zimniej na dworze i prędzej mnie zlinczujecie niż wajchę?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 17:48:23 GMT 1
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 17:48:53 GMT 1
powinniśmy wybrać trzy cele które są w mafii i linczować między nimi wtedy nie zwajchujemy na miastowego
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:52:18 GMT 1
za miło jest panowie
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 17:53:03 GMT 1
dawać masówkę na gadu gadu
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:03:18 GMT 1
Nie można bo się obrazi
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 18:08:13 GMT 1
to wyżej to głos jbc weź mi wajcha_addict wytłumacz co ty w zasadzie robisz, bo mi do głowy przychodzą dwa rozwiązania, jedziesz kumpla dla mema, ale przecież gramy bez mety PODOBNO, albo poszedłeś w gruby absurd będąc w mafii
Wchodzi sobie taki wjebaniec, zapisuje sie do edycji pod koniec, potem udaje ze go nie ma, jak juz wchodzi to jako smutny osiol z depresja z najbardziej typowo kreacyjnymi słabymi wpisami jakie moze zrobic kłapouchy, pizda na ryj i lecimy z takimi
bez konkretów bo jestem grzeczny wajcha trafił tutaj z profilem kłapoucha czy nie? jak trafił to odbiorę mu to na niewinność, jak nie trafił to nie odbiorę mu na niewinność
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 18:12:12 GMT 1
W zasadzie jak tak myślę to trochę dziwne, że nikt temu kłapouchowi nie dojebał. Znaczy: no kurwa jasne, rzuca fajne tejki, a tutaj nikt nawet sobie nie pomyślał o tym, żeby go zaatakować za jakieś SKRYWANIE POTENCJAŁU I JAZDĘ NA RĘCZNYM
Doktor 700 postów, o mnie zmienił zdanie 14 razy, a zapytany o wajchę i słonia nie miał nic sensownego do dodania, o kłapouchu morda zamknięta
no krew w piach taka gra z wami
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 18:15:13 GMT 1
no ja mam klapoucha za mafie i im mniej ten temat jest podnoszony tym bardziej go mam za mafię
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 18:15:51 GMT 1
kłapouch uszy do góry
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:16:23 GMT 1
No ale ty go chcesz zlinczować czy o co chodzi?
Gdzie masz głos? Pokaż swoją osobą jakieś ruchy a nie oczekujesz tego od innych. Najlepiej stać i gadać
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 18:16:47 GMT 1
W zasadzie jak tak myślę to trochę dziwne, że nikt temu kłapouchowi nie dojebał. Znaczy: no kurwa jasne, rzuca fajne tejki, a tutaj nikt nawet sobie nie pomyślał o tym, żeby go zaatakować za jakieś SKRYWANIE POTENCJAŁU I JAZDĘ NA RĘCZNYM Doktor 700 postów, o mnie zmienił zdanie 14 razy, a zapytany o wajchę i słonia nie miał nic sensownego do dodania, o kłapouchu morda zamknięta no krew w piach taka gra z wami jebałeś wajche wczoraj dokładnie za to że atakował go za skrywanie potencjału i jazdę na ręcznym ale ja pytam tam jest ukryty potencjał?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 18:17:41 GMT 1
zabraniam głosować dzisiaj na Radosława Londona
zmieniać z niego głosy
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 18:17:43 GMT 1
no ja mam glos na klapouchu, uwazam ze gra wygodna gre z punktu widzenia mafiozy
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:17:44 GMT 1
W zasadzie jak tak myślę to trochę dziwne, że nikt temu kłapouchowi nie dojebał. Znaczy: no kurwa jasne, rzuca fajne tejki, a tutaj nikt nawet sobie nie pomyślał o tym, żeby go zaatakować za jakieś SKRYWANIE POTENCJAŁU I JAZDĘ NA RĘCZNYM Doktor 700 postów, o mnie zmienił zdanie 14 razy, a zapytany o wajchę i słonia nie miał nic sensownego do dodania, o kłapouchu morda zamknięta no krew w piach taka gra z wami jebałeś wajche wczoraj dokładnie za to że atakował go za skrywanie potencjału i jazdę na ręcznym ale ja pytam tam jest ukryty potencjał? Wajcha raczej będzie grał tak jak gra teraz i jego niewinność trzeba będzie ocenić po odwadze i vibe
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:17:57 GMT 1
W zasadzie jak tak myślę to trochę dziwne, że nikt temu kłapouchowi nie dojebał. Znaczy: no kurwa jasne, rzuca fajne tejki, a tutaj nikt nawet sobie nie pomyślał o tym, żeby go zaatakować za jakieś SKRYWANIE POTENCJAŁU I JAZDĘ NA RĘCZNYM Doktor 700 postów, o mnie zmienił zdanie 14 razy, a zapytany o wajchę i słonia nie miał nic sensownego do dodania, o kłapouchu morda zamknięta no krew w piach taka gra z wami jebałeś wajche wczoraj dokładnie za to że atakował go za skrywanie potencjału i jazdę na ręcznym ale ja pytam tam jest ukryty potencjał? pokaz gdzie go jebal
|
|