|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:24:12 GMT 1
Rado jakim cudem z niewinnego wpadłem u Ciebie do goscia do odstrzelenia?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 17:24:35 GMT 1
Podzieliłem sobie graczy na grupy, przyznaję, że nie wszystkie zaszeregowania są szczere, ale niech to się na razie poniesie w takiej formie, zobaczymy, co z tego wyniknie. A ja się ewakuuję z pracy, bo i tak jestem tu o 40 minut za długo przez tę grę. Niewinni: Czang, Doktór, Laikike; Raczej niewinni: Landlord, Maren; Szara strefa mocna: Gepetto, Bob; Szara strefa glonów: Lucifer, Kłapouchy; Podejrzani: Wajcha, Rado, Słoń, Creed; Do zajebania w trybie natychmiastowym: Baton. w sumie uprzedzajac, ze to nieszczera lista w pewnym sensie zabiles dyskusje, bo teraz ludzie spodziewaja sie pulapek, podpuch i nikt nie reaguje mogles napisac, ze to twoje prawdziwe odczyty no to są prawdziwe odczyty poza mną przecież
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 17:24:36 GMT 1
Nie uważam żebym Doktór Nauk miał jakąś na tyle mocną pozycje żeby wyznaczać cel miastowej masówki bez jaj
A ja jestem spokojny o swoją pozycje
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 17:25:21 GMT 1
Rado jakim cudem z niewinnego wpadłem u Ciebie do goscia do odstrzelenia? Chce zobaczyć jajca u ciebie po prostu bo zwątpiłem
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:26:47 GMT 1
no ale ja nie będę walczyl o przetrwanie, bo mi na tym nie zalezy, nie udało się wejsc tak zeby szybko poleciec w mordzie, to moge chociaz w linczu
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 17:28:09 GMT 1
musimy dziś odpulić Rado moim zdaniem ja mam Rado - Landlord - Gepetto przed rereadem Banot będzie, niestety, niewinny daj mięso na landlorda
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 17:28:10 GMT 1
Ehhh zaraz mnie zarazisz defetyzmem.... niech mnie ktoś z tego wybudzi
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 17:28:43 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 17:28:43 GMT 1
musimy dziś odpulić Rado moim zdaniem ja mam Rado - Landlord - Gepetto przed rereadem Banot będzie, niestety, niewinny daj mięso na landlorda broniłem radka gepettem
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:29:32 GMT 1
landlord jak jest w mafii to niemal zawsze łatwo go wyłapuję, wiec landlord bedzie niewinny
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 17:29:51 GMT 1
musimy dziś odpulić Rado moim zdaniem ja mam Rado - Landlord - Gepetto przed rereadem Banot będzie, niestety, niewinny daj mięso na landlorda daj mi punkt zaczepienia w gierke Marcinie
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:31:04 GMT 1
szczerze mowiac duzo szybciej bym uwierzyl w mafie gadu-gadu niz landlorda
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 17:32:02 GMT 1
daj mi punkt zaczepienia w gierke Marcinie kurde no znalazłeś sobie całkiem niezły w tym jebaniu po gepettcie i ci kibicowałem a tu taki huj wyszedł mam zagadkę dla ciebie w takim razie bo mi to po łebie chodzi jakby za minutę się kończyło głosowanie i już byśmy byli po fazie wajchy itd. i by wyszło to co teraz to kto by wg cb poleciał to pytanie do wszystkich
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 17:32:25 GMT 1
czemu nagle nikt we mnie nie napierdala? spełniłem wszystkie oczekiwania?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 17:33:56 GMT 1
wszedłeś w rolę musztardy po obiedzie z tym gepettem a potem jeszcze zrobiłeś z mordy szmatę tym brakiem analizy
fajne by to było w mafii, ale chyba stosunkowo mało prawdopodobne
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 17:34:24 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 17:34:24 GMT 1
daj mi punkt zaczepienia w gierke Marcinie kurde no znalazłeś sobie całkiem niezły w tym jebaniu po gepettcie i ci kibicowałem a tu taki huj wyszedł mam zagadkę dla ciebie w takim razie bo mi to po łebie chodzi jakby za minutę się kończyło głosowanie i już byśmy byli po fazie wajchy itd. i by wyszło to co teraz to kto by wg cb poleciał to pytanie do wszystkich możliwe, że poleciałby wajchowy, GG by chciał, Szogun by chciał, Gepetto nie wyklucza, taki autorytet mógłby wystarczyć
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:34:40 GMT 1
no jak to jest leniwy bob to pewnie niewinny xD
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:34:53 GMT 1
ale moze jeszcze cos na mnie wyskrobie
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 17:35:21 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 17:35:21 GMT 1
tzn. Szogun w sensie Chińczyk nie Japoniec przepraszam Japończyków
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 17:36:59 GMT 1
kurde no znalazłeś sobie całkiem niezły w tym jebaniu po gepettcie i ci kibicowałem a tu taki huj wyszedł mam zagadkę dla ciebie w takim razie bo mi to po łebie chodzi jakby za minutę się kończyło głosowanie i już byśmy byli po fazie wajchy itd. i by wyszło to co teraz to kto by wg cb poleciał to pytanie do wszystkich możliwe, że poleciałby wajchowy, GG by chciał, Szogun by chciał, Gepetto nie wyklucza, taki autorytet mógłby wystarczyć no właśnie ja też myślę, że na tajnych by wajcha luźno pojechał z 5+ głosami no a tu kurwa wieje chujem i nikt go bronić nie próbuje ani nikogo innego pchać no to jak jest w mafii to siedzą tam chyba jakieś tłumoki co gry nie potrafią czytać, no albo po prostu jednak w mafii nie jest i tera sie możemy zastanawiać czy szukać innego targetu, a potem może powyciągam jeszcze moje stare posty
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 17:38:01 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 17:38:01 GMT 1
możliwe, że poleciałby wajchowy, GG by chciał, Szogun by chciał, Gepetto nie wyklucza, taki autorytet mógłby wystarczyć no właśnie ja też myślę, że na tajnych by wajcha luźno pojechał z 5+ głosami no a tu kurwa wieje chujem i nikt go bronić nie próbuje ani nikogo innego pchać no to jak jest w mafii to siedzą tam chyba jakieś tłumoki co gry nie potrafią czytać, no albo po prostu jednak w mafii nie jest i tera sie możemy zastanawiać czy szukać innego targetu, a potem może powyciągam jeszcze moje stare posty zabrzmiało jak... ...gambit xD
|
|