|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 18:34:51 GMT 1
wajcha na słonia?
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 18:35:42 GMT 1
jebałeś wajche wczoraj dokładnie za to że atakował go za skrywanie potencjału i jazdę na ręcznym ale ja pytam tam jest ukryty potencjał? Wajcha raczej będzie grał tak jak gra teraz i jego niewinność trzeba będzie ocenić po odwadze i vibe No ja akurat nie jestem pewien tego czy on będzie grał tak jak do tej pory zagrał.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:35:48 GMT 1
zmiana - Czang Kaj Szek
Niech się pobroni trochę bo osiadł na laurach i boi się wychylić trzeba go stestować
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 18:36:03 GMT 1
nie głosować na Czanga kurwa, bo jeszcze padnie przypadkowo, a jest niewinny aż miło
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 18:36:12 GMT 1
a chuj to wkleję z testementu, w linczu nie polecę, może coś się ruszy w pierdolniku Dobra i teraz taka rzecz co mi do głowy przyszła: No doktor od początku mnie jedzie z wiadomych przyczyn. GG też mnie od początku jedzie z wiadomych przyczyn. No okej. Już wczoraj dołączył też do tego HIPERAKTYWNY jeśli chodzi o formułowanie wagonów laik i dzisiaj coś posycał. Do tego smoke pode mną dorzucił wajcha mafiacorner.boards.net/post/130265/threadno i powiedzmy że słoń: mafiacorner.boards.net/post/130457/threadi tera tak: ja absolutnie nie mam zamiaru płakać o podejrzenia, można mnie podejrzewać ze względów personalnych, skill issue, moją grę, whatever, ALE KURWA NO NI CHUJA NIE UWIERZĘ, ŻE PO TYM CO ZAGRAŁEM TUTAJ W TEJ GRZE DOSTAŁEM PIĘĆ PIZD Z PODEJRZENIAMI I WSZYSTKIE BYŁY OD NIEWINNYCH, przecież z perspektywy mafii to by aż dziwne było, jakby do chóru powiedzmy że czterech miastowych nikt się na piątego nie dołączył. Kwestia kolejności itd. Jest do interpretacji, ale dla mnie w tej piątce doktor-gg-laik-wajcha-słoń MUSI KURWA MAFIA SIEDZIEĆ, no to by było totalnie kontrintuicyjne, żeby zrobić inaczej. Idąc tym tropem to pewnie w tym gronie moich „obrońców” XD też może się ktoś powinien? znaleźć, ale na to mniejsze szanse, tam chyba Gepetto i MM byli (specjalnie ich zapytałem o mnie), sam z siebie landlord, nie wiem czy bob mnie bronił, niewykluczone. No a z tej piątki no to bym powiedział, że Doktor oczywiście może to grać w mafii, ale chyba nie i spodziewałbym się, że stereotypowo mafia siedziałaby w takim bardziej merytorycznym slocice, jakoś pomiędzy laikiem i GG, no i to jest też m. in. powód, czemu trochę nie umiem tego gg ocenić bardziej jednoznacznie. Zostaje wajcha/słoń no i tu się pewnie lincz będzie kręcić, no moooooże ten rado, no dziwi mnie brak ruchów żadnych, to jest samobójstwo dla wajchy w mafii. 18:23 koniec testamentu, może bd aktualizować może nie, huj wie.
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 18:36:17 GMT 1
W sumie troszkę tak jest, ale nie ma co załamywać rąk. Nawet Egze zdobywaca pierwszej krwi nie pomógł znaleźć mafii w d1. Także ten stan rzeczy udziela się i innym skąd wiesz, że nie pomógł? Czułbym w kościach, że pomógł jak jaskółki czują deszcz, więc nie pomógł. A na ten moment zaufanie mam największe do laika, którego celem jest laska na M. Ja pewnie również bym ją linczował, ale meta granie sugeruje, że to niewinna wersja kogoś znanego. Także pat
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:36:57 GMT 1
Mogłeś mi teraz dojebać, bo ja faktycznie zdążyłem zapomnieć, że się Ciebie spytałem o Słonia, wrzuciłem go, bo wszedł znienacka do tematu, kompletnie niezainteresowany kursem gry. A mimo tego poszedłeś w wyjaśnienia. To chyba do zaklasyfikowania albo jako reakcja obronna w dalszej defensywie, albo dobra wola, ale ciężko mi ocenić. Masz mnie za mafię, czy nie? Mam o Tobie wyrobioną opinię, jednak nie chcę się nią dzielić, bo zamierzam jej użyć do obserwacji, np. tego, jak się inni gracze będą do Ciebie ustosunkowywać. Przeżyjesz? Czekam.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:37:40 GMT 1
kłapouchy, laikiki i chuj wie?
ale ten początek landlorda jest dramatyczny
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 18:37:45 GMT 1
Przy słoniu niepokoi mnie to, że go praktycznie nie ma a starał się być aktywny na miarę swoich możliwości.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:37:49 GMT 1
Nie no żartuje z tym Czang Kajem
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:39:05 GMT 1
Przy słoniu niepokoi mnie to, że go praktycznie nie ma a starał się być aktywny na miarę swoich możliwości. ??????????????????????
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 18:39:20 GMT 1
kłapouchy, laikiki i chuj wie? ale ten początek landlorda jest dramatyczny Ja mogę zafundować mu tragiczny koniec. Miało to zaczekać do wajchy, ale w sumie niech każdy wie, że moja szabelka na Landlordzie zawsze się znajdzie
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:40:05 GMT 1
kłapouchy, laikiki i chuj wie? ale ten początek landlorda jest dramatyczny Ja mogę zafundować mu tragiczny koniec. Miało to zaczekać do wajchy, ale w sumie niech każdy wie, że moja szabelka na Landlordzie zawsze się znajdzie dlaczego?
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 18:40:28 GMT 1
masz dwa razy creeda i mnie ani razu Pojebałem Banota z Batonem. co nie oznacza, ze nie obserwuje tego co sie dzieje, po prostu mam wrazenie ze w czasie dnia temat niemal w calosci przejelo miasto Tak jeszcze rozwijając tę Twoją myśl, to jadąc do domu doszedłem do wniosku, że może być tak, że tradycyjni liderzy się tym razem napierdalają między sobą, dlatego sporo graczy z drugiego szeregu siedzi cicho i się nie wychyla. Bo naprawdę wielu graczy się mało odzywało w ciągu dnia i pytanie ilu z nich robiło to taktycznie. Teraz mam już dwie różne teorie na temat składu mafii, ale sam nie wiem, czy bardziej mnie przekonuje mafia stojąca na uboczu, czy mocna mafia, która się rozpycha, bo ma w składzie naturalnych liderów. musimy dziś odpulić Rado moim zdaniem ja mam Rado - Landlord - Gepetto przed rereadem Banot będzie, niestety, niewinny Ja bym bardziej Wajchę tu widział w składzie.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:40:57 GMT 1
BIG if true
potencjalny scum flip
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 18:41:30 GMT 1
Ja mogę zafundować mu tragiczny koniec. Miało to zaczekać do wajchy, ale w sumie niech każdy wie, że moja szabelka na Landlordzie zawsze się znajdzie dlaczego? Nie ufam mu w ogóle. Aktywny od początku, ale żaden z pressingów nie jest jego autorstwa. Jak na miastowego wygląda słabo. Jak na mafiozę, wygląda w miarą naturalnie ale zdecydowanie do zagrania
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:41:42 GMT 1
jakie to są możliwości słonia?
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 18:42:26 GMT 1
To było odniesienie do tego, że miał swój aktywny czas do około południa dając jakieś odczyty i z tego korzystał kiedy potencjalnie mógł się czuć bezpieczny. To wygląda na klasyczne schowanie się do nory po napisaniu iluś tam postów przez co utrudnia odczytanie jego przynależności.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:42:26 GMT 1
Nie ufam mu w ogóle. Aktywny od początku, ale żaden z pressingów nie jest jego autorstwa. Jak na miastowego wygląda słabo. Jak na mafiozę, wygląda w miarą naturalnie ale zdecydowanie do zagrania kłapouch imo jak będzie wyciągany do gry to albo się wjebie albo uniewinni zadawajcie mu regularnie pytania
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:42:50 GMT 1
Nie rozumiem xD
|
|