|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:42:59 GMT 1
To było odniesienie do tego, że miał swój aktywny czas do około południa dając jakieś odczyty i z tego korzystał kiedy potencjalnie mógł się czuć bezpieczny. To wygląda na klasyczne schowanie się do nory po napisaniu iluś tam postów przez co utrudnia odczytanie jego przynależności. jaka opinia o Gepetto i Landlordzie? Twoja.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 18:43:35 GMT 1
To było odniesienie do tego, że miał swój aktywny czas do około południa dając jakieś odczyty i z tego korzystał kiedy potencjalnie mógł się czuć bezpieczny. To wygląda na klasyczne schowanie się do nory po napisaniu iluś tam postów przez co utrudnia odczytanie jego przynależności. Ale się plączesz. Skąd wiesz, jakie możliwości czasowe ma słoń?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:43:44 GMT 1
Banot 27 postów, a pamiętam tylko sprawę awatarową. Ależ commentary. BNT, weź tam przypomnij kiedy on zaczął Cię bronić mniej więcej i czy dałeś coś fajnego w międzyczasie
|
|
|
Post by lucifer on Jul 19, 2024 18:44:10 GMT 1
Dobra, poczytałem pościki (zabiegane życie miastowego). Jak mamy brak informacji rzetelnych i możemy wyciągać wnioski jedynie z dużeej ilości pierdolenia i aspektów wizualnych, to mój pick na mafię wygląda tak: słoń to mafia 100% i już mowię czemu. Patrzymy sobie, że słoń ma słodkiego słonika na profilowym, ALEŻ NIE! To nie słoń tylko pyton, który właśnie zjadł słonia!! Właśnie takim pytonem jest słoń!!! mafią, która udaje miastowego! Wszystko mieliśmy przed oczyma cały czas. Stąd od razu można wnioskować, ze klapouchy może być mafijny, bo dziwnie zawzięcie go broni. Reszta na razie bardzo na żółto.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 18:44:10 GMT 1
Ja mogę zafundować mu tragiczny koniec. Miało to zaczekać do wajchy, ale w sumie niech każdy wie, że moja szabelka na Landlordzie zawsze się znajdzie dlaczego? ja cię czwarty raz pytam dlaczego i też się nie dowiedziałem doktor kurwa
|
|
słoń
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 18:44:40 GMT 1
via mobile
Post by słoń on Jul 19, 2024 18:44:40 GMT 1
to wyżej to głos jbc weź mi wajcha_addict wytłumacz co ty w zasadzie robisz, bo mi do głowy przychodzą dwa rozwiązania, jedziesz kumpla dla mema, ale przecież gramy bez mety PODOBNO, albo poszedłeś w gruby absurd będąc w mafii drzepetto to samo robi ze mną, heh
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:44:54 GMT 1
brawo Doktórze złapałeś go brawo Doktórze złapałeś go
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:45:19 GMT 1
Siadł po pressingu ode mnie
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 18:45:36 GMT 1
możliwe, że poleciałby wajchowy, GG by chciał, Szogun by chciał, Gepetto nie wyklucza, taki autorytet mógłby wystarczyć no właśnie ja też myślę, że na tajnych by wajcha luźno pojechał z 5+ głosami no a tu kurwa wieje chujem i nikt go bronić nie próbuje ani nikogo innego pchać no to jak jest w mafii to siedzą tam chyba jakieś tłumoki co gry nie potrafią czytać, no albo po prostu jednak w mafii nie jest i tera sie możemy zastanawiać czy szukać innego targetu, a potem może powyciągam jeszcze moje stare posty Landlord próbował pchać Lucifera. Ja próbuję pchać Ciebie. Ale faktycznie ten Wajcha raczej by poleciał na obecną chwilę.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 18:45:38 GMT 1
Dobra, poczytałem pościki (zabiegane życie miastowego). Jak mamy brak informacji rzetelnych i możemy wyciągać wnioski jedynie z dużeej ilości pierdolenia i aspektów wizualnych, to mój pick na mafię wygląda tak: słoń to mafia 100% i już mowię czemu. Patrzymy sobie, że słoń ma słodkiego słonika na profilowym, ALEŻ NIE! To nie słoń tylko pyton, który właśnie zjadł słonia!! Właśnie takim pytonem jest słoń!!! mafią, która udaje miastowego! Wszystko mieliśmy przed oczyma cały czas. Stąd od razu można wnioskować, ze klapouchy może być mafijny, bo dziwnie zawzięcie go broni. Reszta na razie bardzo na żółto. lucifer miasto
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 18:45:41 GMT 1
ja cię czwarty raz pytam dlaczego i też się nie dowiedziałem doktor kurwa Nie potrafię traktować Cię poważnie
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:45:59 GMT 1
A GG może być w mafii Miałem wrażenie, że napierdala nie żeby napierdalać, ale żeby na końcu się pogodzić. Czang popressowany, bo jak miastowy to wybrnie. Wybrnął chyba w pół godziny i można zdjąć oddech. Doktór go sprosował, na początku klasyczna reakcja zareagowania nieufnością "a co ty mnie tak uniewinniasz", potem piony bite szybko. Jakby odwzorowanie odruchów, nie realne odruchy. Ktoś miał podobny wajb? to jest ciekawe, w ogóle, bo powiedzmy jak są dwie mafie w BNT/Landlord/Gepetto np no to powiedzmy ten core z D1 co tam się zadział typu GG/Czang/Laikiki, to jest chujowa rzecz dla mafii, do defuse ja teraz mam np Boba za niewinnego, ale jeszcze będę czytał no i GG niewinnego defusuje Landlord i teraz defusuje BNT
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 18:46:09 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 18:46:09 GMT 1
Wytłumaczcie ten scumslip
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 18:46:21 GMT 1
drzepetto to samo robi ze mną, heh co robię z Tobą?
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 18:46:50 GMT 1
To było odniesienie do tego, że miał swój aktywny czas do około południa dając jakieś odczyty i z tego korzystał kiedy potencjalnie mógł się czuć bezpieczny. To wygląda na klasyczne schowanie się do nory po napisaniu iluś tam postów przez co utrudnia odczytanie jego przynależności. jaka opinia o Gepetto i Landlordzie? Twoja. Gepetto mocno neutralny u mnie jest na ile go sobie czytałem. Nie potrafię go do końca go rozczytać w co on chce grać. Do przygrillowania powinien być w następnych dniach jeśli jego gra się nie będzie poprawiać.
Landlord trochę lepiej wypada według mnie. Raczej niewinny się wydaje.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 18:47:08 GMT 1
|
|
słoń
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 18:47:48 GMT 1
via mobile
Post by słoń on Jul 19, 2024 18:47:48 GMT 1
Próbujesz forsować moją kandydaturę, od swojego pierwszego posta
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 18:47:50 GMT 1
To było odniesienie do tego, że miał swój aktywny czas do około południa dając jakieś odczyty i z tego korzystał kiedy potencjalnie mógł się czuć bezpieczny. To wygląda na klasyczne schowanie się do nory po napisaniu iluś tam postów przez co utrudnia odczytanie jego przynależności. Ale się plączesz. Skąd wiesz, jakie możliwości czasowe ma słoń? Oceniam to w jakich porach dawał swoje posty. Skąd mam wiedzieć co on planował na resztę dnia? Po prostu dziwi mnie że go nie ma.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 18:48:07 GMT 1
ja cię czwarty raz pytam dlaczego i też się nie dowiedziałem doktor kurwa Nie potrafię traktować Cię poważnie to dość powszechne w moim przypadku, nie przejmuj się
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:48:42 GMT 1
w sumie dobrze się wybroniłeś Czang
|
|