|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:24:11 GMT 1
Miałem słabszy moment wtedy no ale napisales ze w chuju go masz i bezjajeczny a cala rozgrywke orbitujecie wokol siebie, glosujecie na siebie, a jeszcze z tym jebaniem luciego smiesznie wyszlo
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 19:24:57 GMT 1
a chuj to wkleję z testementu, w linczu nie polecę, może coś się ruszy w pierdolniku Dobra i teraz taka rzecz co mi do głowy przyszła: No doktor od początku mnie jedzie z wiadomych przyczyn. GG też mnie od początku jedzie z wiadomych przyczyn. No okej. Już wczoraj dołączył też do tego HIPERAKTYWNY jeśli chodzi o formułowanie wagonów laik i dzisiaj coś posycał. Do tego smoke pode mną dorzucił wajcha mafiacorner.boards.net/post/130265/threadno i powiedzmy że słoń: mafiacorner.boards.net/post/130457/threadi tera tak: ja absolutnie nie mam zamiaru płakać o podejrzenia, można mnie podejrzewać ze względów personalnych, skill issue, moją grę, whatever, ALE KURWA NO NI CHUJA NIE UWIERZĘ, ŻE PO TYM CO ZAGRAŁEM TUTAJ W TEJ GRZE DOSTAŁEM PIĘĆ PIZD Z PODEJRZENIAMI I WSZYSTKIE BYŁY OD NIEWINNYCH, przecież z perspektywy mafii to by aż dziwne było, jakby do chóru powiedzmy że czterech miastowych nikt się na piątego nie dołączył. Kwestia kolejności itd. Jest do interpretacji, ale dla mnie w tej piątce doktor-gg-laik-wajcha-słoń MUSI KURWA MAFIA SIEDZIEĆ, no to by było totalnie kontrintuicyjne, żeby zrobić inaczej. Idąc tym tropem to pewnie w tym gronie moich „obrońców” XD też może się ktoś powinien? znaleźć, ale na to mniejsze szanse, tam chyba Gepetto i MM byli (specjalnie ich zapytałem o mnie), sam z siebie landlord, nie wiem czy bob mnie bronił, niewykluczone. No a z tej piątki no to bym powiedział, że Doktor oczywiście może to grać w mafii, ale chyba nie i spodziewałbym się, że stereotypowo mafia siedziałaby w takim bardziej merytorycznym slocice, jakoś pomiędzy laikiem i GG, no i to jest też m. in. powód, czemu trochę nie umiem tego gg ocenić bardziej jednoznacznie. Zostaje wajcha/słoń no i tu się pewnie lincz będzie kręcić, no moooooże ten rado, no dziwi mnie brak ruchów żadnych, to jest samobójstwo dla wajchy w mafii. 18:23 koniec testamentu, może bd aktualizować może nie, huj wie. Z przykrością stwierdzam, że Banot może być niewinny. Nie mówię, że na pewno, ale wydaje mi się, że ten post jest napisany z dość miejskiej perspektywy. To znaczy wydaje mi się, że niewinny Banot właśnie mniej więcej tak powinien do mnie podchodzić. Przyznaję, że trochę mnie rozczarował tym postem, bo chciałem go zacząć napierdalać, a nie mogę, ale do rzeczy, już wyjaśniam o co chodzi. Napierdalam sobie tego Banota w sposób niemerytoryczny i raczej brzydki przez większość tego dnia, nawet głos na niego wysłałem, na co on mi zarzuca kompromitację. Nie mafijność, tylko kompromitację. Pomyślałem sobie wtedy, że mafia jak chuj, skoro nawet nie rozważa mojej winy i że sobie go napierdalam, bo tak mi wygodnie (co na przykład zasugerowała Maren już wczoraj, dla mnie na plus), bo jako mafiozo mogę się skupić na jednym celu, który nie padnie i jeszcze się tłumaczyć, że to nie chujowe czytanie gry, tylko pobudki personalne. I tak odwlekałem danie rzeczywistego odczytu na nim, żeby zobaczyć, czy w ogóle rozważa moją winę. No i wychodzi, że rozważa. Ale z drugiej strony robi to z rezerwą, jakby nie chciał potencjalnie eskalować konfliktu, gdybym był niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:25:30 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:25:30 GMT 1
No kurwa ten Banot to chyba było robienie sobie jaj
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:25:38 GMT 1
Miałem słabszy moment wtedy no ale napisales ze w chuju go masz i bezjajeczny a cala rozgrywke orbitujecie wokol siebie, glosujecie na siebie, a jeszcze z tym jebaniem luciego smiesznie wyszlo No brawo przyłapałeś mnie ale jestem niewinny miałem powód żeby skłamać
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:25:45 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:25:45 GMT 1
Zostawcie tytanica biorę na to odpowiedzialność
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:25:55 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:25:55 GMT 1
Rado też bym nie chciał
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:25:57 GMT 1
Dawajcie w tego Creeda tak w chuja tnie i to nie ma najmniejszego sensu jako miastowy
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:26:03 GMT 1
no ale napisales ze w chuju go masz i bezjajeczny a cala rozgrywke orbitujecie wokol siebie, glosujecie na siebie, a jeszcze z tym jebaniem luciego smiesznie wyszlo No brawo przyłapałeś mnie ale jestem niewinny miałem powód żeby skłamać no to co kurwa sądzisz o landlordzie do chuja
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:26:12 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:26:12 GMT 1
Wajcha gdyby kurwa była to mogłaby paść nie sądzicie
|
|
Landlord
Edycja#49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:26:39 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 19:26:39 GMT 1
Miałem słabszy moment wtedy no ale napisales ze w chuju go masz i bezjajeczny a cala rozgrywke orbitujecie wokol siebie, glosujecie na siebie, a jeszcze z tym jebaniem luciego smiesznie wyszlo no walnęliśmy w siebie głosami zaczepnie, w środku d1, półżartem, to ma świadczyć, że jesteśmy razem w mafii?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:26:39 GMT 1
DZISIAJ LANDLORD
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 19:26:46 GMT 1
Landlord – dla mnie niewinny, w sensie no w miarę spełnia moje oczekiwania (xD), ale no przede wszystkim miał parę takich BYSTRYCH spostrzeżeń, że o ile nie odbieram mu możliwości zagrania bardzo dobrej edycji w mafii w ramach progressu, tak czasem rzucił takim czymś, że zrobiłem woah i to jest jeszcze piętro wyżej, no i dlatego jest tutaj. Przede wszystkim wczoraj wieczorem o mnie napisał coś takiego, że banot to chuj wie „bo specjalnie gra tak, żeby się nie dało odczytać przynależności”, no chociaż nie do końca o to chodziło, to imo sam fakt że to zauważył i napisał jest dla mnie full indykatorem bycia w mieście, bo odbieram wyłapanie tego przez mafiozę za chuj niecodzienne/trudne
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:27:01 GMT 1
no ale napisales ze w chuju go masz i bezjajeczny a cala rozgrywke orbitujecie wokol siebie, glosujecie na siebie, a jeszcze z tym jebaniem luciego smiesznie wyszlo no walnęliśmy w siebie głosami zaczepnie, w środku d1, półżartem, to ma świadczyć, że jesteśmy razem w mafii? nie, przecież nie napisałem tego, czemu szukasz takiego twierdzenia?
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 19:27:09 GMT 1
Kurde, podoba mi się ten zapał
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 19:27:34 GMT 1
Landlord – dla mnie niewinny, w sensie no w miarę spełnia moje oczekiwania (xD), ale no przede wszystkim miał parę takich BYSTRYCH spostrzeżeń, że o ile nie odbieram mu możliwości zagrania bardzo dobrej edycji w mafii w ramach progressu, tak czasem rzucił takim czymś, że zrobiłem woah i to jest jeszcze piętro wyżej, no i dlatego jest tutaj. Przede wszystkim wczoraj wieczorem o mnie napisał coś takiego, że banot to chuj wie „bo specjalnie gra tak, żeby się nie dało odczytać przynależności”, no chociaż nie do końca o to chodziło, to imo sam fakt że to zauważył i napisał jest dla mnie full indykatorem bycia w mieście, bo odbieram wyłapanie tego przez mafiozę za chuj niecodzienne/trudne
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 19:27:36 GMT 1
Wajcha gdyby kurwa była to mogłaby paść nie sądzicie Sądzimy, dlatego też uważam, że nie ma go taktycznie i szczerze mówiąc się tego spodziewałem.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:27:46 GMT 1
No brawo przyłapałeś mnie ale jestem niewinny miałem powód żeby skłamać no to co kurwa sądzisz o landlordzie do chuja No właśnie obojętne może dla mnie lecieć on albo Creed wolałbym Creeda Z dwójki Banot Landlord wolałbym dać dzień dłużej Banotowi
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 19:28:53 GMT 1
Landlord – dla mnie niewinny, w sensie no w miarę spełnia moje oczekiwania (xD), ale no przede wszystkim miał parę takich BYSTRYCH spostrzeżeń, że o ile nie odbieram mu możliwości zagrania bardzo dobrej edycji w mafii w ramach progressu, tak czasem rzucił takim czymś, że zrobiłem woah i to jest jeszcze piętro wyżej, no i dlatego jest tutaj. Przede wszystkim wczoraj wieczorem o mnie napisał coś takiego, że banot to chuj wie „bo specjalnie gra tak, żeby się nie dało odczytać przynależności”, no chociaż nie do końca o to chodziło, to imo sam fakt że to zauważył i napisał jest dla mnie full indykatorem bycia w mieście, bo odbieram wyłapanie tego przez mafiozę za chuj niecodzienne/trudne To w kogo byś dawał? Nie widzę, abyś miał na kimś głos zadeklarowany
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:29:01 GMT 1
NIEE DAWAJCIE W CREEDA ZOBACZCIE JAK ON TNIE W CHUJA
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:29:02 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:29:02 GMT 1