Landlord
Edycja#49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:29:10 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 19:29:10 GMT 1
no walnęliśmy w siebie głosami zaczepnie, w środku d1, półżartem, to ma świadczyć, że jesteśmy razem w mafii? nie, przecież nie napisałem tego, czemu szukasz takiego twierdzenia? no odczytałem, że myślisz, że jesteśmy mafia-mafia, bo orbitowales już wokół takiej mafii wcześniej i grasz jakbyś przyłapał mnie i rada i mówisz mu, że głosujemy na siebie, a on nie ma zdania Rado może być niewinny, nie mam pewności, ale dałbym mu dzień, na pewno przed takim luckiem, z Radem sobie można chociaż pogadać
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:29:19 GMT 1
kluczem jest perspektywa, rado pisze z perspektywy miastowego który jakoś spogląda na grę i wszystko inne co pisze jest pochodną tego jak spogląda na grę. Dla mafii najtrudniejsze jest właśnie odtworzenie tej perspektywy. A już napisanie posta w taki sposób, by był jednocześnie niezby mądry i opierał się na miastowej perspektywie to wyższy poziom mafijnej rozkminy. A Rada o to nie podejrzewam. Więc wrzucam go do worka z napisem niewinny! myślicie, że mafioza Gepetto AŻ TAKĄ uniewinniajkę by wystawił współmafiozie Rado? nie klei mi się to no i mnie w sumie ta cała trójka Banot - Rado - Gepetto wajbuje momentami niewinnie to kto jest w mafii? GG jest niewinny, Czang jest niewinny, są spore szanse na niewinność Laikikiego. dawaj listę huju, jak uniewinniłeś sobie Banota, Rado, Gepetto, mnie, Czanga pewnie musisz, GG napierdalasz ale mówię Ci, że niewinny, to masz wygraną gierkę. miałeś zrobić podsumowania na podstawie tego co ludzie piszą o mnie, gdzie jest?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:29:32 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:29:32 GMT 1
Wajcha gdyby kurwa była to mogłaby paść nie sądzicie Sądzimy, dlatego też uważam, że nie ma go taktycznie i szczerze mówiąc się tego spodziewałem. Zrobimy coś z tym?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:29:47 GMT 1
Jakie miasto gra tak jak Creed????????????? Po co dlaczego to robi? Miasto by napisało że nie ma czasu a on tnie w chuja i kreacja? To jest antymiastowe
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 19:30:07 GMT 1
Landlord – dla mnie niewinny, w sensie no w miarę spełnia moje oczekiwania (xD), ale no przede wszystkim miał parę takich BYSTRYCH spostrzeżeń, że o ile nie odbieram mu możliwości zagrania bardzo dobrej edycji w mafii w ramach progressu, tak czasem rzucił takim czymś, że zrobiłem woah i to jest jeszcze piętro wyżej, no i dlatego jest tutaj. Przede wszystkim wczoraj wieczorem o mnie napisał coś takiego, że banot to chuj wie „bo specjalnie gra tak, żeby się nie dało odczytać przynależności”, no chociaż nie do końca o to chodziło, to imo sam fakt że to zauważył i napisał jest dla mnie full indykatorem bycia w mieście, bo odbieram wyłapanie tego przez mafiozę za chuj niecodzienne/trudne To w kogo byś dawał? Nie widzę, abyś miał na kimś głos zadeklarowany gdzieś mi myśli błądzą w trójce wajcha-słoń-rado ale w sumie nie wiem
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:30:44 GMT 1
Jakie miasto gra tak jak Creed? Po co dlaczego to robi? Miasto by napisało że nie ma czasu a on tnie w chuja i kreacja? To jest antymiastowe no ale to mogłeś wcześniej coś napisać o Creedzie, jak są powiązania na Ciebie i Landlorda, Landlord wpadł w ogień i teraz robisz kontrę na jakiegoś cichacza, to kurwa, jak to wygląda? i co się stało z tym lucyferem winnym?????
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:31:08 GMT 1
Creed to jest najsensowniejszy matematycznie lincz i chuj. Chyba że wleci teraz z listą i będziemy mieli 10 minut na przeczytanie. Inaczej do wyjebania playbookowe zagranie z mojej strony
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:31:41 GMT 1
nie, przecież nie napisałem tego, czemu szukasz takiego twierdzenia? no odczytałem, że myślisz, że jesteśmy mafia-mafia, bo orbitowales już wokół takiej mafii wcześniej i grasz jakbyś przyłapał mnie i rada i mówisz mu, że głosujemy na siebie, a on nie ma zdania Rado może być niewinny, nie mam pewności, ale dałbym mu dzień, na pewno przed takim luckiem, z Radem sobie można chociaż pogadać napierdalaj merytorykę następne 20 minut, to może będzie okazja do zmiany zdania, dawaj, hintowałeś że masz coś więcej, z Twoich słów wynika, że MUSISZ mieć przegląd pola, a Ty se dajesz tego luciego i huj?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:32:02 GMT 1
Jakie miasto gra tak jak Creed? Po co dlaczego to robi? Miasto by napisało że nie ma czasu a on tnie w chuja i kreacja? To jest antymiastowe no ale to mogłeś wcześniej coś napisać o Creedzie, jak są powiązania na Ciebie i Landlorda, Landlord wpadł w ogień i teraz robisz kontrę na jakiegoś cichacza, to kurwa, jak to wygląda? i co się stało z tym lucyferem winnym? ? To był beit przecież i co cie tak kurwa gryzie ten Creed? To jest mój typ i jest lepszy od twojego i niech ludzie decydują
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 19:32:03 GMT 1
Ja myślę że lepiej byłoby uderzyć w wajchę dzisiaj.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 19:32:30 GMT 1
Sądzimy, dlatego też uważam, że nie ma go taktycznie i szczerze mówiąc się tego spodziewałem. Zrobimy coś z tym? Ja na niego zagłosowałem, teraz Twoja kolej. Na Landlorda nie zagłosuję dziś na pewno, na Creeda albo Rado spokojnie mogę.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:32:48 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:32:48 GMT 1
Nie wiem czy na plus odbieram kondonowi co on gra ale kurwa chyba dalej odradzam
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:32:53 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 19:32:53 GMT 1
myślicie, że mafioza Gepetto AŻ TAKĄ uniewinniajkę by wystawił współmafiozie Rado? nie klei mi się to no i mnie w sumie ta cała trójka Banot - Rado - Gepetto wajbuje momentami niewinnie to kto jest w mafii? GG jest niewinny, Czang jest niewinny, są spore szanse na niewinność Laikikiego. dawaj listę huju, jak uniewinniłeś sobie Banota, Rado, Gepetto, mnie, Czanga pewnie musisz, GG napierdalasz ale mówię Ci, że niewinny, to masz wygraną gierkę. miałeś zrobić podsumowania na podstawie tego co ludzie piszą o mnie, gdzie jest? nie wiem, kto w mafii mam uniewinnionych doktóra, czanga, banota aspirujący Gepetto dalej jest reszta, nie mam kogoś, kogo chciałbym dziś wyjebać, bo mafia 80%, potrzebowałbym więcej czasu jak pisałem wcześniej: dziś sobie bym walnął w mało aktywnego jak Luci, może być w mafii, nie musi, najmniejsza strata (kurcze, czuję, jakbym pisał to trzeci raz xd) Myślę, że w gronie MM/Słoń/Kłapouch może coś siedzieć, to jest trochę gra na przekitranie do końca nie ufam GG, tam było imo parę dziwnych ruchów Boba zwykle czytam trafnie w okolicach D3 Laik się boję, że najebany mógłby tak zagrać w mafii, nie mam porównania, bo najebany nigdy nie grałem xD tak to widzę byczku
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:32:59 GMT 1
ja uważam, że głosowanie na wajchę jak typ pewnie dopiero przyjdzie i zacznie napierdalać to absurd
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:33:35 GMT 1
to kto jest w mafii? GG jest niewinny, Czang jest niewinny, są spore szanse na niewinność Laikikiego. dawaj listę huju, jak uniewinniłeś sobie Banota, Rado, Gepetto, mnie, Czanga pewnie musisz, GG napierdalasz ale mówię Ci, że niewinny, to masz wygraną gierkę. miałeś zrobić podsumowania na podstawie tego co ludzie piszą o mnie, gdzie jest? nie wiem, kto w mafii mam uniewinnionych doktóra, czanga, banota aspirujący Gepetto dalej jest reszta, nie mam kogoś, kogo chciałbym dziś wyjebać, bo mafia 80%, potrzebowałbym więcej czasu jak pisałem wcześniej: dziś sobie bym walnął w mało aktywnego jak Luci, może być w mafii, nie musi, najmniejsza strata (kurcze, czuję, jakbym pisał to trzeci raz xd) Myślę, że w gronie MM/Słoń/Kłapouch może coś siedzieć, to jest trochę gra na przekitranie do końca nie ufam GG, tam było imo parę dziwnych ruchów Boba zwykle czytam trafnie w okolicach D3 Laik się boję, że najebany mógłby tak zagrać w mafii, nie mam porównania, bo najebany nigdy nie grałem xD tak to widzę byczku dobra chłopie instaluj tindera bo ze mną w związku już nie bd
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 19, 2024 19:33:46 GMT 1
Nikt nie linczuje Creeda Brattona i obywa się bez konsekwencji. Ostatnia osoba, która próbowała to zrobić zniknęła. Jej nazwisko? Creed Bratton.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:34:04 GMT 1
Ja na niego zagłosowałem, teraz Twoja kolej. Na Landlorda nie zagłosuję dziś na pewno, na Creeda albo Rado spokojnie mogę. Kurwa GG wyjdź z tonelu pierdolonego albo jesteś w mafii
JAK JA MOGĘ BYĆ W MAFII Z CREEDEM JAK JA NA NIEGO NADAJE KIEDY NIKT O NIM NIE GADAŁ NAWET
no sorry ale puknij się w łeb zacznijcie grać bez biasu
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:34:16 GMT 1
via mobile
Post by lucifer on Jul 19, 2024 19:34:16 GMT 1
Jakie miasto gra tak jak Creed? Po co dlaczego to robi? Miasto by napisało że nie ma czasu a on tnie w chuja i kreacja? To jest antymiastowe no ale to mogłeś wcześniej coś napisać o Creedzie, jak są powiązania na Ciebie i Landlorda, Landlord wpadł w ogień i teraz robisz kontrę na jakiegoś cichacza, to kurwa, jak to wygląda? i co się stało z tym lucyferem winnym????? #lucyferniewinny #freelucyfer #justiceforlucyfer #radolondynsiezesralwspodnie
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:34:20 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 19:34:20 GMT 1
a, jeszcze wajcha, no wajcha mówił, że będzie wajchował, ale aktywność deklarował, to dziś bym nie odpierdalał
mam go plan przyszpilić w nocy i pogadać live, myślę, że to by mi pomogło w przynależności
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:34:28 GMT 1
pojawił się temat rado i landlorda
mocny
kontrpropozycje:
wajcha, creed, luci
no kurwa XD
|
|