|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 21:26:10 GMT 1
Wybaczcie, ale nie chcę mi się jakoś rozpisywać z testamentem, troszkę mnie głowa boli. laikike1
Doktor Nauk
słoń
Marcin Banot Gadu-Gadu
Rado LondynCzang Kaj-szekMaren MacoskoLandlordGepettoBob BudowniczyNie obchodzi mnie ich los: lucifer
Creed BrattonDlaczego tak a nie inaczej? Nie mam pojęcia, to jest miszmasz czutki i jakiegoś tam mojego skromnego rozumowania Pewnie wam się nie przyda, ale ja tak tylko powiem, że Chińczyk i Bob budowniczy to nie są moim zdaniem dobre typy aby pisać, że są niewinne. To jest oczywiście subiektywne ale zazwyczaj w kwestii zbyt szybkiego oczyszczania przez miasto pewnych graczy czuję, ze jestem dobry I nie każcie mi odpisywać dlaczego tak, nie mam na to sił dzisiaj Kurwa Kłapouchy ja cie lubie, jakoś spokój mi wprowadzasz. Wygrajmy to. Będę cię wspierał. Kurwa Doktora Nauk mi odjebali, ale dobrze wam szybko napisałem, że jest niewinny. I sam zagłosowałem tak jak powiedział, czyli podjąłem dobrą decyzje z wyborem tego komu oddać swój głos.
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 21:28:11 GMT 1
ej w sumie jak zleciał doktor i wajcha a ja twierdziłem, że no kurwa aż się prosiło, żeby ktoś z mafii chciał mnie wyjebać, to zostaje gg, laik i słoń ustalcie między sobą kto jest winny jak stwierdzicie, że wszyscy niewinni to będziemy myśleć czy mafia nie gra na mnie i nie siedzi mi na pleckach a kto Ci siedzi na pleckach
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 21:28:26 GMT 1
wróciłem z dryna brygada zgłaszać sie
o kurwa limit postów
już oszczędzacie?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 21:31:44 GMT 1
Ja nie oszczędzam, ale nie wiem gdzie mam limit tak tbh, kurwa no nie wiem co robić, muszę chyba od nowa przeczytać te gre, to jest moja chwila być może.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 21:34:18 GMT 1
Marcin Banot, ps. Silesian Spider Man[1][2] (rodz. 1988 we Śwjyntochlowicach) - ślůnski wspinocz, wideobloger. Wloz m. in. na hotel Marriot w Warszawje, Tour Montparnasse, Tour Total, Humber Bridge, wjyrch Djabelskego Młyna we Ślůnskim Wesołym Mjasteczku, 363 myjtrůw wysoki radjowy maszt we Donebach, abo na Hotel Silesia bez zicherungu[3].
Uod urodzyńo půmjyszkuje na Chropocowje (tajla Śwjyntochlowicůw). 26 listopada 2016 zaczůn kludźić wideobloga "BNT", kery publikowany je na YouTube[4]. Na sztand 3 lipńa 2021 mo sam wćepane 423 filmy, 424 tyśůnce subskrypcyji a 65 milijůnůw wyśwjytlyń[5]. Dokumyntuje sam swoje żywobyće, rajzy a wspinoczki. Godo zauobycz po ślůnsku.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 21:42:53 GMT 1
Kto się bał Doktóra? Gepetto, Rado, Słoń, Landlord, Banot.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 21:43:57 GMT 1
Doktor straszny, Doktor zły, Doktor ma bardzo ostre kły.
Zastanawia mnie jak ja najebałem 179 postów aż, na co one poszły.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 21:56:46 GMT 1
Laik zajebiste wejście i pewnie niewinny, już w chuj w te jego oskarżenia. Marciny to fajne chłopaki, możemy zostać ziomami. Kurwa no powiem ci że intrygujące, jak ty żeś mnie tak szybko jako niewinnego odczytał. Co ci się tam spodobało? To znaczy wejście z tekstem "Siema śiuśki jebac polskie rege" rozłożonym na 3 posty mi się stylistycznie podoba, ale aż taki niewinny serio tam byłem?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 22:00:30 GMT 1
no odwrotnie, zajebiste wejście to te 3 posty, a to co później to na niewinnego
a co
ale nie wiem czy takie intrygujące skoro dosłownie post niżej doktor pisze to samo xD
|
|
Landlord
Edycja#49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 22:27:05 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 22:27:05 GMT 1
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 19, 2024 23:06:36 GMT 1
Tyle piszecie, że chyba trzeba będzie przeczytać te poprzednie posty.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 23:17:14 GMT 1
ej w sumie jak zleciał doktor i wajcha a ja twierdziłem, że no kurwa aż się prosiło, żeby ktoś z mafii chciał mnie wyjebać, to zostaje gg, laik i słoń ustalcie między sobą kto jest winny jak stwierdzicie, że wszyscy niewinni to będziemy myśleć czy mafia nie gra na mnie i nie siedzi mi na pleckach Jak dla mnie z tej grupy to tylko słoń. Ja niewinny, laika też uniewinniam. Czyli albo słoń winny, albo mafia siedzi Ci na pleckach, albo to Ty jesteś w mafii. Edit:Mam spore obawy, że jest w mafii. Jego gra jest co najmniej dziwna. Niby może po prostu gorzej wszedł, mniej niewinnie, nie trafił na żaden śmierdzący cel, który dałoby się solidnie przycisnął, ale robi rzeczy, których normalnie w mieście nie robi. A nawet jak robi coś, czego bym się po nim w mieście spodziewał, to robi to dla mnie nieprzekonująco. A Ty mi powiedz, co sądzisz o Rado. Czy uważasz, że jego wkurwienie i chęć zlinczowania Creeda były miastowe?
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 23:43:58 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 23:43:58 GMT 1
Gadu-Gadu wyglądało to miastowo, ale ostrożny byłbym z Radosławem, nie uniewinniałbym go za to na 100%, widziałem mafiozę, który coś takiego odgrywał, był zajebiście naturalny w potyczkach, potrafił tak dojechać cel, ale jak miał coś dać merytorycznie, to się wypierdalał musi tej merytoryki dołożyć
jeśli Gepetto jest w mafii, to czemu gra jak gra? on gra tak, żeby się ludzie przyjebali, co za problem w mafii znaleźć sobie podejrzanego? chyba że ta gra z d1 to miała być podkładka pod "muszę odegrać chujnię, żeby mieć uzasadnienie, czemu nie padam w mordzie" - taki tylko scenariusza przychodzi mi do głowy, a ja miałem pomyśleć jak w akapicie wyżej
naprawdę myślałeś, że złapiesz mafiozę klasy BNT na tym, że "zapomni" rozważać Twoją winę, jeśli jest w mafii? ja jestem chujowym mafiozą, ale na czymś aż takim myślę, że bym nie wpadł, wydaje mi się to naiwne mafiacorner.boards.net/post/130970/threadnie siedzi mi ta sekwencja 1. chcę wywalić BNT dla jaj, bo historia 2. chcę wywalić BNT na poważnie 3. patrzcie, oto moje odczyty, ale nie do końca szczere (??) 4. BNT jednak niewinny, bo myślałem, że winny, bo pisał, że mogę się tylko skompromitować, a nie że mogę być winny po co wrzuciłeś typy, podkreślając, że są nieszczere? też pytanie do Ciebie Marcin Banot , jak to odebrałeś, w sensie całą progresję GG względem Ciebie
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 23:54:26 GMT 1
I Marcin Banot kurwiaku, to nie ma być ten moment gry, że mi zbytnio nie odpisujesz, bo teraz ci wchodzi tryb myślenia "kurwa, co jak mi siedzi na plecach, a ja uratowałem mafiozę i się skompromituję?" tylko normalnie współpraca
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 19, 2024 23:57:47 GMT 1
Radka rozumiem, sfrustrował się chłopaczyna, że nie potrafi tak jak ja by się go kule nie imały.
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 0:00:00 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 0:00:00 GMT 1
jak być tak zajebistym jak ty, Creed?
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 0:00:11 GMT 1
gepetto, wajcha, banot, spokojnie ze dwie mafie tu mogą być, jakaś Maren czy inne gadu gadu i już jest trzech - a ktoś przed chwilą szukał (wcześniej tu dałem też kłapoucha, ale teraz to nie wypada). laik niewinny, bob niewinny, creed niewinny Teoria mafii ukrytej głównie w glonach przy wariancie, w którym mafia miała kilka godzin zapasu na przygotowanie się do gry nie może być zła Ale jaka progresja myśli zadziała się tutaj u panów mnie w sumie ciekawi. Pewnie jakaś łatwo wychwytywalna sprawa, no ale musiałem mrugnąć jak skrolowałem ich posty. Z których wyczytuję też, że przykładają niemałą wagę do tego, żeby ich podejście do gry zostało wyraźnie przedstawione.
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 0:04:35 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 0:04:35 GMT 1
z dwójki słoń - kłapouchy, to kłapouchy dla mnie niewinny (b. fajny testament), a czujny słoń spokojnie do odpalenia
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 20, 2024 0:06:27 GMT 1
Gadu-Gadu wyglądało to miastowo, ale ostrożny byłbym z Radosławem, nie uniewinniałbym go za to na 100%, widziałem mafiozę, który coś takiego odgrywał, był zajebiście naturalny w potyczkach, potrafił tak dojechać cel, ale jak miał coś dać merytorycznie, to się wypierdalał musi tej merytoryki dołożyć
jeśli Gepetto jest w mafii, to czemu gra jak gra? on gra tak, żeby się ludzie przyjebali, co za problem w mafii znaleźć sobie podejrzanego? chyba że ta gra z d1 to miała być podkładka pod "muszę odegrać chujnię, żeby mieć uzasadnienie, czemu nie padam w mordzie" - taki tylko scenariusza przychodzi mi do głowy, a ja miałem pomyśleć jak w akapicie wyżej
naprawdę myślałeś, że złapiesz mafiozę klasy BNT na tym, że "zapomni" rozważać Twoją winę, jeśli jest w mafii? ja jestem chujowym mafiozą, ale na czymś aż takim myślę, że bym nie wpadł, wydaje mi się to naiwne mafiacorner.boards.net/post/130970/threadnie siedzi mi ta sekwencja 1. chcę wywalić BNT dla jaj, bo historia 2. chcę wywalić BNT na poważnie 3. patrzcie, oto moje odczyty, ale nie do końca szczere (??) 4. BNT jednak niewinny, bo myślałem, że winny, bo pisał, że mogę się tylko skompromitować, a nie że mogę być winny po co wrzuciłeś typy, podkreślając, że są nieszczere? też pytanie do Ciebie Marcin Banot , jak to odebrałeś, w sensie całą progresję GG względem Ciebie Zaczynasz być męczący i się zaczynam zastanawiać, czy przypadkiem nie ratowałem mafiozy. Bo mam wrażenie, jakbyś nie umiał odtworzyć naszej standardowej relacji w sytuacji, gdy obaj jesteśmy w mieście. Uważam, że już jakiś czas temu powinieneś widzieć moją niewinność i razem ze mną szukać mafii/konfrontować nasze odczyty. Tymczasem Ty mi zadajesz pytania, które odczytują jako nastawione na to, że zakwestionujesz moją odpowiedź. I to na podstawie dość płytkich argumentów. Bo taki Gepetto na przykład przez większość dnia miał podejrzanego, w osobie Boba, tylko go nie grillował. A że sam Bob gra jak gra, to dopuszczam myśl, że to jest relacja mafia-mafia. Kwestię Banota też trochę przekręciłeś, bo punkty 1 i 2 nie są sekwencją, tylko jeden się łączy z drugim. Uważam, że wszedł źle i wtedy nie wiedziałem, że to on, ale mi zaśmierdział. Jak zobaczyłem kto to, to stwierdziłem, że tym bardziej można mu dojebać. No i miałem mu dokurwić fest przed linczem, gdyby słowem nie wspomniał, że mnie podejrzewa, ale wspomniał. Dlatego też napisałem, że MOŻE BYĆ NIEWINNY! Nie że jest kurwa nielinczowalny do końca gry, najlepiej kolejnej, na zapas, bo tak zajebiście to zagrał, tylko że nabrałem wątpliwości co do winy. A z tym podkreśleniem, że odczyty były nieszczere to chyba faktycznie głupie było, ale chciałem wysłać przed wyjściem z roboty, w której się zasiedziałem i tak wyszło. Chyba cel był taki, żeby się oprócz Banota też inni zastanawiali, czy ich przypadkiem nie podejrzewam, np. taki Bob czy Gepetto, ale coś nie pykło.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 0:14:31 GMT 1
ej w sumie jak zleciał doktor i wajcha a ja twierdziłem, że no kurwa aż się prosiło, żeby ktoś z mafii chciał mnie wyjebać, to zostaje gg, laik i słoń ustalcie między sobą kto jest winny jak stwierdzicie, że wszyscy niewinni to będziemy myśleć czy mafia nie gra na mnie i nie siedzi mi na pleckach Jak dla mnie z tej grupy to tylko słoń. Ja niewinny, laika też uniewinniam. Czyli albo słoń winny, albo mafia siedzi Ci na pleckach, albo to Ty jesteś w mafii. No to ostatnie wydaje się chyba skrajnie mało prawdopodobne z samej tej dynamiki, no bo zobacz: 12v5 wjeżdża we mnie pięć osób, dwie na bank czyste, ty, słoń i laik [zakładamy wszystkich niewinnych], no i: - jak jestem winny i jebie we mnie pięciu niewinnych, to aż by się prosiło, żeby ktoś też tam doszedł z mafii: no bo creditsy a w zasadzie 5 a 6 "ataków" to w zasadzie jeden chuj i właściwie tylko zwiększa szanse na "ej za łatwo idzie" - jak jestem winny i jebie we mnie pięciu niewinnych, dwóch pada w mordzie i w linczu, a jakimś cudem mam wrażenie, że otwieram listy zaufania w tej grze i może tylko czang byłby konsensusowo wyżej, to kurwa musiałbym być jakimś turbo geniuszem jest jeszcze opcja, że mógłbym być w mafii z jakimś słoniem, no ale nie ma sensu tego rozważać przecież nawet I Marcin Banot kurwiaku, to nie ma być ten moment gry, że mi zbytnio nie odpisujesz, bo teraz ci wchodzi tryb myślenia "kurwa, co jak mi siedzi na plecach, a ja uratowałem mafiozę i się skompromituję?" tylko normalnie współpraca a nie no spoko, teraz sobie poleniuszkowałem jak wszyscy, ale nie musisz się tymi pleckami przejmować jakoś, graj normalnie i zobaczymy co nam wyjdzie chociaż zarzucają mi, że lubię ożenić kosę w plecy, więc nigdy nie wiadomo === Gadu-Gadu odnośnie tego postu wyżej no to kurde, jednak to "haaa miałem mu dokurwić, ale napisał że jednak mnie podejrzewa", to też trochę naiwno-przerysowane jest imo xD, więc no czepiania się tego konkretnego fragmentu ja bym się nie czepiał === a w sumie jakby się zastanowić to landlord jeśli na czyichś pleckach jedzie to w sumie nie wiem czy nie bardziej na dżepetta niż na moich ale jeszcze nie ustaliłem czy jedzie, zbieżność typów nie jest szkodliwa społecznie ale w zasadzie jak mowa o "podejrzewaniu" gg to prócz landlorda, który w zasadzie był w tym pierwszy, to kojarzę tylko właśnie jakieś 1-2 posty gepetta, no bo siebie nie liczę, tym bardziej że w temacie się tym nie dzieliłem
|
|