|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 0:35:18 GMT 1
Uświadomiłem se jeszcze jedną rzecz, ze w sumie w sumie to niewinność doktora nie była jakoś kontestowana w ogóle Ja go wyzywałem przez dużą część gry ale z perspektywy że jest niewinnym dzbanem, landlord też, tylko później Gepetto miał jakiś taki fragment gry gdzie chyba jako jedyny rozważał poważnie (?) jego winę A oprócz tego ludzie nawet nie bardzo się z nim antagonizować chcieli Gdzieś tam boba można ewentualnie posądzać o akcje niemiecka i próbę zrobienia mu gorszej prasy ale to też z motyką na słońce
Trzeba chyba spojrzeć kto tam rodzyna chciał wylizać doktorowi bo tam ktoś może siedzieć
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 1:01:08 GMT 1
Gepetto nie sądzisz, że gra Doktora jest na tyle niewinna że nie powinien być tematem do rozmów? assssiewpierdolilem
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 1:07:08 GMT 1
Plus tak czytam sobie tego pana, no dużo, jak wy to ujmujecie, komentery. A dwa ostatnie posty, w kontekście momentum gierki, no coś mi tu nie gra. Pół godziny przed linczem na notę sygnalizuje na kogo wysyła za sekundę głos, wychodzi i nie czuje później jakiejkolwiek chęci do pokomentowania czegoś jeszcze?
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 1:17:12 GMT 1
Ta Wajcha się wjebała w niego na początku gierki (paradoks mafiakorner) – czyżby wygodnie wpadła w rączki naturalna animozja z miastowym do pociągnięcia do samego linczu na tymże?
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 1:21:03 GMT 1
Widzę, że srogie uniewinnienie poszło na niego od początku – pytam z zachowaniem pełni pokory – czy tylko dlatego że się nie zesrał na miętowo już na samym początku?
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 20, 2024 1:28:48 GMT 1
Innego powodu nie widzę.
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 1:35:26 GMT 1
O, to jednak nie linczujmy dziś Banota, niech się zaangażuje, poświęci czas i odjebmy go w sobotę lub niedzielę. Co ty lubisz tak docinać Banotowi? Że tak zapytam w jego stylu – po co powstał ten post? On serio tego nie wie? Kolegi szuka? Za wygodnie się poczuł w swojej pieczarze?
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 1:37:55 GMT 1
Ty też dobry dzióbku jesteś.
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 2:05:22 GMT 1
Też się nad tym zastanawiałem do jakiego procesu myślowego musiało pójść u wajchy by sobie zaprzeczył w jednym poście. Do tego mam jeszcze jedną teorię co jeśli wajcha wie który z nich jest w mafii i potencjalnie stara sobie szybko wyrobić pozycję chcąc linczować takie glony. Co to w ogóle za cuda na kiju są? Jestem miastowym. Widzę że Wajcha ręczy swoją piersią za niedającego znaków życia Lucyfera (co swoją drogą jest strasznym nadziewaniem się na zarzuty o nadwiedzę). Hmmmm może Wajcha chce sobie nabić pozycję, bo oskarża inne glony?? Gdzie no kurna sam powinien wiedzieć, na własnym przykładzie, że takie wczesne nabijanie sobie punktów na skrajnych słabeuszach z własnej frakcji wcale nie będzie oznaczało niczego wielkiego na dłuższą metę w oczach miasta. Nawet w tych słusznych wytknięciach nielogiczności wajchowych nie ma jakiejś werwy do rozjebania, tylko takie sterylne "co jeśli..." "nie rozumiem, nie rozumiem", "nie byłbym taki pewny do uniewinniania wajchy" etc.
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 2:15:19 GMT 1
O ile Banot potencjalnie mi wczoraj wyglądał potencjalnie na dość silnego mafiozę to dzisiaj zaczynając pisać czuję tak lekki wajb niewinnego gracza. Co to znaczy w ogóle? Jak się do czegoś takiego odnieść? Ktoś jest według ciebie potencjalnym SILNYM mafiosą, ale DLATEGO ŻE daje ci nagle LEKKI wajb niewinnego gracza (coś nie do pomyślenia, nie do odegrania przez takiego) to... co właściwie? Brakuje wniosku. No ale ambiwalentność przemyśleń odznaczona.
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 2:18:38 GMT 1
Mafia sprogresowanych mafiosów? Landlord też mi wieje jakimś chłodem, ale nie do końca potrafię go jeszcze ugryźć.
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 3:08:47 GMT 1
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 20, 2024 6:37:17 GMT 1
Chciałoby się powiedzieć, a nie mówiłem? Poszedł mord i zaraz fala oskarżeń w moją stronę... A w sumie Kłapouch z tego co widzę zaczął nawet przed mordem
stawiam na mafię Bob, Kłapouchy plus Creed/Słoń. W odwodzie Gadu-Gadu.
Pozostali są mniej lub bardziej niewinni.
--- Pod spodem mój testament z wczoraj, w sumie mord niewiele zmienił
Niewinni:
Czang - no chyba nie trzeba za bardzo tłumaczyć, trzyma ciśnienie, nie widać mafijnego zakłopotania - miasto Maren - otwierał sobie konflikty w momencie, w którym miał ich dość sporo, co jest totalnie antymafijne Rado - dla mnie miastowa perspektywa, dociskał mnie trochę w czasie dnia, co zupełnie mógłby pominąć jako mafiozo
Najpewniej niewinni:
Marcin Banot - od początku jego perspektywa gry pokrywała się z moją, w mafii by się jednak nieco lepiej spozycjonował Landlord - kiedy jest w mafii zwykle na początku ma problemy i dopiero po czasie łapie luz, tu tego nie zaobserwowałem, plus nie widzę by jakoś przesadnie kombinował Lucifer - niewinny Wajcha za niego poświadcza, mnie też jego gra wydaje się zbyt oryginalna jak na mafiozę plus nie oddał głosu chociaż zapowiadał
Raczej niewinny: Laikike - na początku mi się mega niewinny wydawał, ale końcówka dnia zdecydowanie słabsza, wciąż jednak widzę zalążki duszy
Reszta (Doktor Nauk, Creed Bratton, Słoń, Bob Budowniczy, Gadu-Gadu, Kłapouchy) to moim zdaniem cały skład mafii. Przy czym Creed wydaje się nieco uniewinniony wynikami linczu.
Jak nie będziecie mieli pomysłu na dzisiaj to mnie zlinczujcie i idźcie za moim testamentem.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 9:12:59 GMT 1
no tak z wątroby daliście, że znowu się skończy tak, że ślepy banot będzie miasto prowadził jak znowu coś odpierdolę i przejebiemy, to na wasze własne życzenie, ja reklamacji nie przyjmuję pierwszą połowę dnia będę poza domem, potem chuj wie, ale z komureczki będę rękę na pulsie starał się trzymać klapouchy skąd to zaufanie do słonia słoń skąd to zaufanie do ciebie, skoro dla mnie nie dałeś nic po czym by cię można było uniewinniać może jakimiś drobnymi metowymi rzeczami, ale zasadniczo można by cię było na ten moment wyjebać, bo nie rokujesz na uniewinnienie Bob Budowniczy czy muszę rozkręcić kampanię nienawiści wokół twojej osoby, żebyś zaczął grać jak pan bóg przykazał? Landlord nie robisz mnie w chuja jak ten skurwysyn sonic?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 9:19:49 GMT 1
Rado Londyn wiem dlaczego na mnie zagłosowałeś, ale imo nie świadczy to dobrze o tobie co ty odpierdalasz w tej edycji
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 9:21:12 GMT 1
via mobile
Post by klapouchy on Jul 20, 2024 9:21:12 GMT 1
My się chyba nie polubimy? Wczoraj myślałem nad tym, że nie za bardzo mi się z bobem w mafii dodajesz i raczej się wykluczacie.
Przyznaję się jeszcze do błędu ze Słoniem, wstawienie go do zielonego tieru za wejście, w którym wchodzi i pisze, że Mareno niewinna jest błędem.
Proponuję Ci Gepetto, że dopóki nie musimy krzyżować szabelek możemy iść na współpracę?
Nie tyle mafijna wydaję mi się twoja gra w samym stylu pisania, a sposób w jakich dobierasz osoby do linczu? Przecież ty w pierwszej turze zaproponowałes wyłącznie same glony. Ja naprawdę mam ciężki orzech do zgryzienia z Tobą, a dobre przeczytanie jaki masz kolor uznam za osobisty progres.
Na ten moment nie chcę Cię linczować. Muszę sobie mocno przemyśleć co tak naprawdę o Tobie sądzić
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 9:22:39 GMT 1
via mobile
Post by klapouchy on Jul 20, 2024 9:22:39 GMT 1
no tak z wątroby daliście, że znowu się skończy tak, że ślepy banot będzie miasto prowadził jak znowu coś odpierdolę i przejebiemy, to na wasze własne życzenie, ja reklamacji nie przyjmuję pierwszą połowę dnia będę poza domem, potem chuj wie, ale z komureczki będę rękę na pulsie starał się trzymać klapouchy skąd to zaufanie do słonia słoń skąd to zaufanie do ciebie, skoro dla mnie nie dałeś nic po czym by cię można było uniewinniać może jakimiś drobnymi metowymi rzeczami, ale zasadniczo można by cię było na ten moment wyjebać, bo nie rokujesz na uniewinnienie Bob Budowniczy czy muszę rozkręcić kampanię nienawiści wokół twojej osoby, żebyś zaczął grać jak pan bóg przykazał? Landlord nie robisz mnie w chuja jak ten skurwysyn sonic? Widzę że Ci odpowiedziałem co do Słonia zanim zobaczyłem pytanie. Moja odpowiedź szła do Gepetto
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 9:30:03 GMT 1
via mobile
Post by tomus on Jul 20, 2024 9:30:03 GMT 1
Sorka Panowie, ale nie dam rady, przynajmniej póki co, wrzucić limitów w podpisy. Info jest w temacie z limitami.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 9:30:28 GMT 1
a jaki ty masz w zasadzie pomysł na rozgrywkę teraz? nie pytam o nicki, pytam o twój plan na grę no siedzisz sobie w trzecim rzędzie, nie próbowałeś nawet wejść jakoś mocniej do tematu (może dlatego nie jesteś na świeczniku, hehe) no i co dalej? jak wyczytać twoją przynależność?
co z tym landlordem? i dlaczego głosowałeś na creeda, który cię nie obchodzi, a nie na pomarańczowego landlorda?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 9:47:09 GMT 1
Banot jakbyś był niewinny to już byś we mnie z tarana wjeżdżał racja?
|
|