|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 20, 2024 13:24:21 GMT 1
Lenia złapałeś w tej edycji że nic nie chce się tłumaczyć?
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 20, 2024 13:26:38 GMT 1
klapouchy mi się niewinny wydaje, ten testament był niezły, bez dorabiania uzasadnień na kiju, czutki i huj czang mam nadzieję, że jakąś analizę teraz smaży, żeby uspokoić nasze nastroje Giuseppe ciężki orzech, może faktycznie trzeba go będzie zlinczować, skoro sam twierdzi, że jego krew może ustawić korzystnie rozgrywkę, nie wykluczam Trochę dłużej niż myślałem mi zajęło wertowanie tematu od początku by uporządkować swoje myśli.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 20, 2024 13:29:31 GMT 1
Zaczepiali się z Bobem, ale tak, żeby sobie krzywdy nie zrobić, dla mnie to jest dość mocno niepokojące. Pasuje mi do relacji mafia-mafia. Bob miał rozpisać kłamstwa i manipulacje Gepetta, zupełnie odpuścił temat. Uwierz mi, w mafii bym rozpisał Wszyscy oczekują, że w mafii byś rozpisał, więc może dlatego nie rozpisałeś? Chuja tam miałem a nie kłopoty, był festiwal plucia ale nigdy nie byłem zagrożony w głosowaniu No ale to i tak semantyka i interpretacja, weź mi zrób dobrze i zrób drabinkę z nickami edit: no ale kolejna osoba mi zarzuca, że mnie NIE PAMIĘTA tylko na koniec dnia nie chodzi o to, żebym był pamiętany, tylko żebym pokazał swoją niewinność i przeczytał innych więc od teraz jak ktoś się bd chciał przyjebac to proszę ad wina a nie ad pr w sprawie mvp Ty, ale parę stron wcześniej miałeś rozkminę, że mafia powinna się podczepić pod atak na Ciebie, nawet jak jesteś w mafii, bo czy 5, czy 6 to jeden chuj a teraz piszesz, że nie miałeś wcale kłopotów w żadnym momencie. Nie sprzeczność trochę?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 13:31:45 GMT 1
Creed Bratton i co teraz powiesz o Czang Kaj-Szek? Landlord chciałbym żebyś wziął odpowiedzialność za dzisiejszy lincz
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 20, 2024 13:32:05 GMT 1
Zaczepiali się z Bobem, ale tak, żeby sobie krzywdy nie zrobić, dla mnie to jest dość mocno niepokojące. Pasuje mi do relacji mafia-mafia. Bob miał rozpisać kłamstwa i manipulacje Gepetta, zupełnie odpuścił temat. Uwierz mi, w mafii bym rozpisał No ja mam nadzieję, że jednak twoja gra się poprawi a nie będzie polegała na kontrach.
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 13:33:24 GMT 1
Creed Bratton i co teraz powiesz o Czang Kaj-Szek? Landlord chciałbym żebyś wziął odpowiedzialność za dzisiejszy lincz hmmmm
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 13:35:12 GMT 1
Nie podoba mi się, że umieszczając mnie na samym dole listy w ogóle nie odniósł się do moich pstryczków w jego stronę, to na pewno.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 20, 2024 13:36:40 GMT 1
Bo ja zwykle preferuję ogarniać grę jako całość niż tylko skupiać się na pojedynczych elementach bez łączenia kropek.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 20, 2024 13:37:36 GMT 1
Jeśli ktoś ma jakieś pytania to niech je śmiało zadaje do tego co przed chwilą wysłałem.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 20, 2024 13:37:40 GMT 1
Moim zdaniem Creed-mafiozo już dawno by wiedział, że napierdalając się z Czangiem niczego nie ugra, a co najwyżej zostanie dla świętego spokoju zlinczowany.
Uważam też, że Rado Londyn przed wczorajszym linczem był KUREWSKO MIASTOWY i że takie coś jest ciężkie do odegrania w mafii.
Z kolei Maren obniża loty i coraz mocniej drżę o to, że błędnie uniewinniłem.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 13:37:51 GMT 1
Ja bym jednak szukał zjednoczenia i budowania core miastowego
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 13:37:56 GMT 1
Ok git chłopak jesteś
|
|
Landlord
Edycja#49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 13:39:37 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 13:39:37 GMT 1
Creed Bratton i co teraz powiesz o Czang Kaj-Szek? Landlord chciałbym żebyś wziął odpowiedzialność za dzisiejszy lincz niezależnie od Doktóra dochodzę, że dobry byłby lincz w trójce podanej przez Doktóra (słoń, dzepet, rado) ciebie tam nie chciałem, ale w południe mi podpadłeś, wiadomo czym i nie żartuję; ogólnie myślę, że jak mnie poznałeś, to trochę żeś się obsrał galoty!? landlord może mafia, landlord może niewinny, landlord wybieraj lincza creed jest spoko, choć ta wyjebka wczoraj i głos na przeżycie psuje mi obraz typa, Creed, czemu żeś wczoraj chuja pomagał?
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 20, 2024 13:39:40 GMT 1
I to co pisałem według mnie dla ciebie najlepszym testem na twoją niewinność Creed jest wykorzystać jak najlepiej dzisiejszy dzień oraz dni późniejsze.
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 13:40:37 GMT 1
Sama lista i jej uzasadnienia takie, że no pokrywa mi się to z tym wzorowym miastowym, nie ma lania wody, rozumiem co jest tam do przekazania i jest konkret + jakieś nieoczywiste ciekawe spostrzeżenia, ale takie nieusilne, że zwraca uwagę na to, że jego top niewinny może odpaść za aktywność (gdzie ja nawet nie pamiętałem o kogo chodzi jak to czytałem).
W kwestii interakcji robię skok wiary na podstawie niewypowiedzianych sygnałów przez was.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 20, 2024 13:40:55 GMT 1
Marcin Banot Czang Kaj-szek Landlord laikike1 - czy uważacie, że w parze Gepetto-Bob może nie być mafiozy? Bo mnie się ta ich relacja mocno nie klei na 2 niewinnych. Edit: Creed Bratton i co teraz powiesz o Czang Kaj-Szek? Landlord chciałbym żebyś wziął odpowiedzialność za dzisiejszy lincz niezależnie od Doktóra dochodzę, że dobry byłby lincz w trójce podanej przez Doktóra (słoń, dzepet, rado) ciebie tam nie chciałem, ale w południe mi podpadłeś, wiadomo czym i nie żartuję; ogólnie myślę, że jak mnie poznałeś, to trochę żeś się obsrał galoty!? landlord może mafia, landlord może niewinny, landlord wybieraj lincza creed jest spoko, choć ta wyjebka wczoraj i głos na przeżycie psuje mi obraz typa, Creed, czemu żeś wczoraj chuja pomagał? Wiem, że Rado oblał test Sonica, to poważny minus, ale ta sekwencja jest dla mnie mocno uniewinniająca: Dawajcie w Creeda kurwa ile mam pisać Wajcha jest AFK nieelegancko linczować tak A Creed siedzi i żadnej myśli nie uwolnił tylko se jajcuje W piździe mam jakbym ja tak zagrał to od razu byście mnie zlinczowali Lincz na mnie to byłby skandal i jeśli dojdzie do niego to obciąza to Doktór Nauk Dawać gnoja Creedowskiego essa Dawać w Creeda on na picu gra i w mafii będzie Niepoważne Creed napluł wam w twarz i jeszcze w AFK poszło Przecież on tu wszedł jak totalny SZEF, jak BOSS wręcz (hehe)! Maksymalna frustracja, że nikt go nie słucha i jeszcze może polecieć on lub typ, którego nie ma.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 13:41:11 GMT 1
Creed Bratton i co teraz powiesz o Czang Kaj-Szek? Landlord chciałbym żebyś wziął odpowiedzialność za dzisiejszy lincz niezależnie od Doktóra dochodzę, że dobry byłby lincz w trójce podanej przez Doktóra (słoń, dzepet, rado) ciebie tam nie chciałem, ale w południe mi podpadłeś, wiadomo czym i nie żartuję; ogólnie myślę, że jak mnie poznałeś, to trochę żeś się obsrał galoty!? landlord może mafia, landlord może niewinny, landlord wybieraj lincza creed jest spoko, choć ta wyjebka wczoraj i głos na przeżycie psuje mi obraz typa, Creed, czemu żeś wczoraj chuja pomagał? No spoko jestem w stanie iść za testamentem Doktóra tylko bym tam Banota dorzucił Jakbym był w mafii to bym pewnie obsrał galoty a tak to wole współpracować
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 13:41:35 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 13:41:35 GMT 1
Ja bym jednak szukał zjednoczenia i budowania core miastowego tylko ciebie tam ludzie nie chcą (gg i czang), to mogę iść najwyżej do nich bez ciebie ale to tak, jakbym kolegę zostawiał na piaskownicy, bo mam nowych ziomali xD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 13:41:53 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 20, 2024 13:41:53 GMT 1
Uwierz mi, w mafii bym rozpisał Wszyscy oczekują, że w mafii byś rozpisał, więc może dlatego nie rozpisałeś? Kurde
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 13:42:26 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 13:42:26 GMT 1
myślę, że może być, jednak dwóch naraz mi się nie klei jak Tobie zbyt rzucające się w oczy to było na mafia-mafia, zbyt niepotrzebne, a ja myślę, że mam w miarę dobrą czutkę do mafia-mafia
|
|