|
Ogólny
Aug 3, 2024 0:19:23 GMT 1
Post by Volverin on Aug 3, 2024 0:19:23 GMT 1
Tu dyskutujemy
|
|
|
Ogólny
Aug 5, 2024 16:04:22 GMT 1
Post by Squbaniec on Aug 5, 2024 16:04:22 GMT 1
Nie chce mi się wchodzić na tego discorda dla obserwatorów to sobie tutaj napiszę typy. Nie czytam całości rozgrywki jak coś Biedronka mi dość szybko pachniała mafią. Ci co padli w nocy: JT Korzeniowski niewinny i Antoni niewinny tak obstawiałem.
Z głosów na Biedronkę: Kozakiewicz raczej niewinny/Waikizaishi neutralny, Żubr/White Stork/Pierogi - raczej nie widzę by tam siedziała więcej niż 1 mafia inaczej by musieli szybko swojego spisać na straty a skoro był remis i losowanie to mocno ryzykowne zagranie.
Z głosów na Ginę: Hemp claim vig ( na razie hard clear przy counter claimie/śmierci prawdziwego viga do odstrzału, prawdziwy vig może go też zestrzelić), Magdalena raczej niewinna, Reksio/Lewandowski bardzo ciekawa para pod względem mafijności. To się aż prosi by ktoś z nich był w mafii. Pozostałe głosy: Gina może być niewinna Lady, Kot może być niewinny Lady Pank/Pierogi Madness/Michael Pol tu bym wytypował ostatniego.
Podsumowując: 1. Niewinni -Kozakiewicz -Gina -Magdalena -Hemp -Kot
2 Neutralni -Waikizaishi 3. Grupa w której może kryć się mafia -Żubr -White Stork -Pierogi -Reksio -Lewandowski -Lady Pank -Pierogi Madness -Michael Pol
|
|
|
Ogólny
Aug 6, 2024 21:54:06 GMT 1
Post by Squbaniec on Aug 6, 2024 21:54:06 GMT 1
A co tam zaaktualizuję sobie odczyty
1. Niewinni -Kozakiewicz -Gina -Hemp -Kot -Waikizaishi-nadal jako twist go traktuję
-Pierogi
2. Pozostali: -Lewandowski- spadł jako niewinny a uważam że był do sprawdzenia niestety -Magdalena- o ile po d1 jako niewinną ją czytalem tak teraz mam trochę wobec niej wątpliwości czy nie jest to slot na dość silną mafię -Żubr -White Stork Żubr i Stork to chyba jednak niewinni ale nie jestem pewien do końca.
-Pierogi Madness
-Reksio -Lady Pank -Michael Pol
Nadal mi się te sloty nie podobają pod względem gry. Zdziwię się jak w czwórce Reksio/LP/Michael Pol/Pierogi Madness nie będzie żadnej mafii.
|
|