Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 9:33:20 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 9:33:20 GMT 1
OGÓLNIE MAM WRAŻENIE ŻE NADMIAROWA ILOŚĆ MURZYNÓW W TEK ROZGRYWCE PRÓBUJE GRAC OD LINIJKI
SUS AF
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 9:34:57 GMT 1
w zasadzie to na podstawie obrzydliwie prostackich przesłanek faktycznie wychodzi ten szef i vateusz ciekawe co teraz DAWAJ MIĘSO NA VATEUSZA BO JA WŁAŚNIE ZACZĄŁEM MYŚLEĆ ŻE MOŻE BYĆ NIEWINNY A jakie jest mięso za jego niewinnością?
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 9:42:25 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 9:42:25 GMT 1
CO OMOTA ICH JAK KOKAINA CAŁY LOKAL PŁYWA WCHODZE W NAJKACH NIE W MOKASYNACH JUDASZ Z MAFIĄ TRZYMA RYMY TNĘ TAK JAK ROHATYNA SZUKAM KOLEJNEGO SKURWYSYNA A TY DZIADZIOR PRZESTAŃ PISAĆ RZECZY O KTÓRYCH MYŚLĘ BO SIĘ UTWIERDZAM W MOIM CONFBIASIE JAK MI MÓWIĄ TY MUSISZ MA MÓWIĘ NIEKONIECZNIE ROBIĘ SIECZKĘ PODWYŻSZAM POPRZECZKĘ ZNAJĄ MNIE NA BLOKACH JAK W TV PEREPECZKE
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 9:47:28 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 9:47:28 GMT 1
DAWAJ MIĘSO NA VATEUSZA BO JA WŁAŚNIE ZACZĄŁEM MYŚLEĆ ŻE MOŻE BYĆ NIEWINNY A jakie jest mięso za jego niewinnością? O TY TEŻ NA VATEUSZA NADAWAŁEŚ, IDEALNIE, TO MI WYTŁUMACZ JAK JEGO WINA MOŻE KOGOŚ UNIEWINNIĆ W PIERWSZY DZIEŃ ROZGRYWKI A co do tego dlaczego uważam że może być niewinny, no to imo w tym zamieszaniu nad jego głową nie miota się specjalnie, a zamiast tego skupia się na zadawaniu niezłych pytań Dodatkowo tym kreacyjnym pisaniem z taką kreacją sam się pcha w ten gips, no ja rozumiem że pewnie obrał plan na rozgrywkę przed losowaniem zapewne, ale mam wrażenie że jest w tym dość dużo ryzyka
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 9:52:59 GMT 1
A jakie jest mięso za jego niewinnością? O TY TEŻ NA VATEUSZA NADAWAŁEŚ, IDEALNIE, TO MI WYTŁUMACZ JAK JEGO WINA MOŻE KOGOŚ UNIEWINNIĆ W PIERWSZY DZIEŃ ROZGRYWKI A co do tego dlaczego uważam że może być niewinny, no to imo w tym zamieszaniu nad jego głową nie miota się specjalnie, a zamiast tego skupia się na zadawaniu niezłych pytań Dodatkowo tym kreacyjnym pisaniem z taką kreacją sam się pcha w ten gips, no ja rozumiem że pewnie obrał plan na rozgrywkę przed losowaniem zapewne, ale mam wrażenie że jest w tym dość dużo ryzyka Nie nadawałem na niego, przyjacielu. I myślę, że pisanie o tym, jak jego wina powoduje kogoś niewinność, jest trochę przedwczesne, na tym etapie pomoże tylko mafii. Więc ta twoja prośba trochę chujowa.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 9:56:02 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 9:56:02 GMT 1
Za Vateuszem w mafii wskazuje kilka faktów i bynajmniej nie mam na myśli jego przyjaźni z Obajtkiem, ani wprowadzenia BK2%. TAK, TO BYŁ VICE JEDNAK, POJEBAŁY MI SIĘ POSTY MURZYNU NO ALE JEDNAK PISAŁEŚ TO, WIĘC MYŚLAŁEM ŻE CHOCIAŻ JEGO WINĘ MI BĘDZIESZ W STANIE WYŁUSZCZYĆ W KONTRZE DO MOICH ARGUMENTÓW NA JEGO NIEWINNOŚĆ A TY MAM WRAŻENIE ŻE JAKOŚ PASSIVE AGGRESSIVE WE MNIE WJECHAŁEŚ, BEZ POWODU, JAK PRÓBUJE Z TOBĄ GADAĆ E: kurwa wszystko mi się już jebie xD no nie pisałeś że jego wina kogoś uniewinnia ale nadawałes na niego więc nie rozumiem dlaczego mówisz że było inaczej xD
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 9:58:14 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 9:58:14 GMT 1
dzień dobry
szkoda, że nam Vice uniewinnił tylko Hawka, jakby Vice (sprawia wrażenie mocnego gracza) nam uniewinnił jeszcze parę osób, to warto byłoby dziś zlinczować Vice, i wtedy mamy kilku niewinnych, hehe
no Kai rozumiem plusy dla Matiego, ale niech się wytłumaczy z tych uniewinnień i tarczy antylinczacyjnej wobec Grappy, Przyjaciela i Szefa
a najmniejszy stosunek liczba postów/presja dostaje chyba DZIADZIOR. w sensie najmniej presji na liczbę postów. może mniej niż 12 graczy jest zainteresowanych podejrzewaniem go? to ja postawię smutną tezę, że DZIADZIOR w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:00:13 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 10:00:13 GMT 1
a Judaszowi mogę zarzucić, że wygląda, jakby skrywał potencjał. a czy jako miastowy czy mafiowy to nie wiem. mordu dziś nie ma, więc można się odpalać
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:02:13 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 10:02:13 GMT 1
dzień dobry szkoda, że nam Vice uniewinnił tylko Hawka, jakby Vice (sprawia wrażenie mocnego gracza) nam uniewinnił jeszcze parę osób, to warto byłoby dziś zlinczować Vice, i wtedy mamy kilku niewinnych, hehe no Kai rozumiem plusy dla Matiego, ale niech się wytłumaczy z tych uniewinnień i tarczy antylinczacyjnej wobec Grappy, Przyjaciela i Szefa a najmniejszy stosunek liczba postów/presja dostaje chyba DZIADZIOR. w sensie najmniej presji na liczbę postów. może mniej niż 12 graczy jest zainteresowanych podejrzewaniem go? to ja postawię smutną tezę, że DZIADZIOR w mafii DZIADZIOR TO NA RAZIE JEST GRACZ TYPU CHUJ WIE, TAKA EDYCJA ŻE JA DZISIAJ BYM SIĘ TYM NIE ZAJMOWAŁ JEŚLI NIE ZMIENI TAKTYKI A CO DO TARCZY ANTYLINCZOWEJ TO TAK 1) GRAPPA - NO TO TAKI PROSTY CEL, KONSENSUSOWO W RAMACH MEMA SIĘ PRZYJĄŁ A TAK NA PRAWDĘ GOŚĆ NIESPECJALNIE ZACZĄŁ GRAĆ JESZCZE TO ŻADNA TARCZA ALE LENIWY LINCZ PO PROSTU 2) PRZYJACIEL - NIE MA TAKIEJ TARCZY, NWM DO CZEGO PIJESZ 3) SZEF - PODOBAŁO MI SIĘ JEGO WEJŚCIE ALE NIE WIEM CZY CHCĘ UMIERAĆ NA TYM WZGÓRZU, ZOBACZYMY JAK DALEJ BĘDZIE GRAĆ. WCZORAJ PO PROSTU BARDZIEJ INNE TYPY MNIE INTERESOWAŁY, KTÓRE TY W PRZECIWIEŃSTWIE DO MNIE MIAŁEŚ NA PLUS, DLATEGO WOLAŁEM SIĘ NA NICH SKUPIĆ
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 10:03:23 GMT 1
no Vateusz pucuje się przed Szefem, Grappą i Przyjacielem jednocześnie, więc zakładam, że jeśli jest winny, to tę trójkę można w prosty sposób oczyścić.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:04:37 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 10:04:37 GMT 1
ale co ty mi odpisujesz Kai, ja mówię, że Mati nad nimi tarczę roztoczył, nie ty xD chodzi o to, do czego piłem ja i Hawk: Szanowni Państwo z pewnością się zastanawiacie co może łączyć Panią Grappę, Pana Przyjaciela i Pana Szefa. Nie jest to pewnik, ale wydają mi się porządnymi obywateli, którzy próbowali w pewnych momentach zostać zaszczuci przez innych. Wydaje mi się, że łatwo wskazać osoby, które próbowały tego dokonać. Najzwyczajniej nie wytrzymały ciśnienia. Rozgrywka jest całkiem interesująca, różnorodna i mam już kilka swoich typów.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 10:05:05 GMT 1
i ciekawe, ze Czyn te sama trojke wspomina ale w kontekscie Kaia. W ogole albo ja nadal jestem najebany, albo polowa ludzi tutaj myli co kto napisal.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 10:05:27 GMT 1
a to Kai pojebał, no tak.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 10:05:37 GMT 1
dzień dobry szkoda, że nam Vice uniewinnił tylko Hawka, jakby Vice (sprawia wrażenie mocnego gracza) nam uniewinnił jeszcze parę osób, to warto byłoby dziś zlinczować Vice, i wtedy mamy kilku niewinnych, hehe no Kai rozumiem plusy dla Matiego, ale niech się wytłumaczy z tych uniewinnień i tarczy antylinczacyjnej wobec Grappy, Przyjaciela i Szefa a najmniejszy stosunek liczba postów/presja dostaje chyba DZIADZIOR. w sensie najmniej presji na liczbę postów. może mniej niż 12 graczy jest zainteresowanych podejrzewaniem go? to ja postawię smutną tezę, że DZIADZIOR w mafii DALEJ NIE CZUJE PRESJI RACZEJ MNIE CZUJE PRESJA BETONOWA POEZJA BOOMBAP I POUND EZRA
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:06:11 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 10:06:11 GMT 1
"no Kai rozumiem plusy dla Matiego, ale niech się wytłumaczy z tych uniewinnień i tarczy antylinczacyjnej wobec Grappy, Przyjaciela i Szefa" tu Kai jest w dopełniaczu xD zwracałem się do niego nwm jaki jest dopełniacz, KAJU?
edit: kurwa jakim dopełniaczu, za długo spałem, wołaczu
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:08:23 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 10:08:23 GMT 1
A, NO TO SIĘ WYJAŚNIŁO DLACZEGO MI SIĘ COŚ NIE ZGADZAŁO XD
E: BĘDZIE ŁATWIEJ - CZYN DAJE CI NWORD PASSA, MÓW DO MNIE MURZYNIE
E2: MWORD PASSA, NIE NWORD PASSA W SUMIE, WIĘC BEZ ROZPĘDZANIA SIĘ, MOJ CZARNUCHU
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 10:10:36 GMT 1
dzień dobry szkoda, że nam Vice uniewinnił tylko Hawka, jakby Vice (sprawia wrażenie mocnego gracza) nam uniewinnił jeszcze parę osób, to warto byłoby dziś zlinczować Vice, i wtedy mamy kilku niewinnych, hehe no Kai rozumiem plusy dla Matiego, ale niech się wytłumaczy z tych uniewinnień i tarczy antylinczacyjnej wobec Grappy, Przyjaciela i Szefa a najmniejszy stosunek liczba postów/presja dostaje chyba DZIADZIOR. w sensie najmniej presji na liczbę postów. może mniej niż 12 graczy jest zainteresowanych podejrzewaniem go? to ja postawię smutną tezę, że DZIADZIOR w mafii DZIADZIOR TO NA RAZIE JEST GRACZ TYPU CHUJ WIE, TAKA EDYCJA ŻE JA DZISIAJ BYM SIĘ TYM NIE ZAJMOWAŁ JEŚLI NIE ZMIENI TAKTYKI A TY JESTEŚ ZE MNĄ CZY PRZECIWKO MNIE SIĘ ZASTANÓW TO DGE Z NARODU SZEMRANYCH PANÓW
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:14:47 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 10:14:47 GMT 1
przestancie drzec morde, potem jak czytam to sie zlewacie w jedno, rozumiem jakby to robila jedna osoba ale moze troche za duzo już? jak szukacie wyroznika w grze i chcecie byc oryginalni to moze nie wiem, dla odmiany zlapcie mafioze i sie uniewinnijcie?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:25:04 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 10:25:04 GMT 1
a jeszcze mi przyszło do głowy, że na takiego fajnego, w miarę grzecznego, sprawiającego dobre wrażenie mafiozę pasowałby Mirek. no niby tam poszczypał ludzi, ale mam wrażenie, że to wszystko w atmosferze dworowania i nieantagonizowania się. też pomijany
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 10:28:35 GMT 1
TAK, MIREK DO ROZWAŻENIA
A TY GRAPPA BYŚ MÓGŁ WZIĄĆ PRZYKŁAD ZE SWOICH WŁASNYCH RAD, MÓJ CZARNUCHU
|
|