Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:36:36 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 10:36:36 GMT 1
jestem bialym polakiem wiec przestan z tymi malpami
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:41:49 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 10:41:49 GMT 1
a ktora z tych dwoch rzeczy wolalbys zebym zrobil?
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 10:45:40 GMT 1
jestem bialym polakiem wiec przestan z tymi malpami O, WITAM KTÓREGOŚ ZE STAŁYCH BYWALCÓW DZIAŁU POLITYKA NIE WIEM, NAJLEPIEJ OBA, CO TO ZA PYTANIE GRAPPA GRA NA WYPOSTOWANIE MNIE PRZED CZASEM, SUS
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:46:09 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 10:46:09 GMT 1
a czemu zgrywasz głupa malkontenta masz ode mnie bojowe zadanie, poszukaj mafii w gronie szef, Judasz, dziadzior
e: to do Grappy, bo zara murzyn znowu źle przeczyta
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:46:13 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 10:46:13 GMT 1
dzień dobry szkoda, że nam Vice uniewinnił tylko Hawka, jakby Vice (sprawia wrażenie mocnego gracza) nam uniewinnił jeszcze parę osób, to warto byłoby dziś zlinczować Vice, i wtedy mamy kilku niewinnych, hehe no Kai rozumiem plusy dla Matiego, ale niech się wytłumaczy z tych uniewinnień i tarczy antylinczacyjnej wobec Grappy, Przyjaciela i Szefa a najmniejszy stosunek liczba postów/presja dostaje chyba DZIADZIOR. w sensie najmniej presji na liczbę postów. może mniej niż 12 graczy jest zainteresowanych podejrzewaniem go? to ja postawię smutną tezę, że DZIADZIOR w mafii Uniewinniłem sobie dla zasady i taktyki myślenia. Taktyka myślenia była taka, że były to łatwe cele do zaatakowania. Sam pomyślałem o wejściu Przyjaciele jak o śmierdzącym, ale potem doszło do mnie, że jako mafijny nowicjusz byłby bardziej obsrany przed wysłaniem takiego posta. Mafia przy takich graczach może bardzo łatwo przypuścić atak na początku i rozpędzić burzę w mieście. Sama z kolei odejdzie na bok i zacznie umywać ręce. Ja na ten moment z całokształtu gry mam dwóch niewinnych na dzisiaj. I dwóch mocnych podejrzanych.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 10:47:50 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 10:47:50 GMT 1
przestancie drzec morde, potem jak czytam to sie zlewacie w jedno, rozumiem jakby to robila jedna osoba ale moze troche za duzo już? jak szukacie wyroznika w grze i chcecie byc oryginalni to moze nie wiem, dla odmiany zlapcie mafioze i sie uniewinnijcie? A Ty nie byłeś przypadkiem na tyle podjarany tą edycją, że pisałeś posty przed rozpoczęciem rozgrywki? Bo po starcie gry tego podjarania w ogóle nie widzę.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 10:50:48 GMT 1
VATEUSZ ROBI ORO
EJ VATEUSZ WEŹ MI JESZCZE POWIEDZ CZY PODTRZYMUJESZ TO CO PISAŁEŚ O PRZYJACIELU BO JA MAM WRAŻENIE ŻE NAWET NIESPECJALNIE ZDĄŻYŁEM ZACZĄĆ GO CISNĄĆ DZISIAJ A ON JUŻ PĘKŁ
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 11:00:55 GMT 1
jestem bialym polakiem wiec przestan z tymi malpami O, WITAM KTÓREGOŚ ZE STAŁYCH BYWALCÓW DZIAŁU POLITYKA NIE WIEM, NAJLEPIEJ OBA, CO TO ZA PYTANIE GRAPPA GRA NA WYPOSTOWANIE MNIE PRZED CZASEM, SUS oba to duzo pracy, a ja jestem z natury leniwy. znalezienie mafiozy chyba jest latwiejsze. pojde w te bramke. a czemu zgrywasz głupa malkontenta masz ode mnie bojowe zadanie, poszukaj mafii w gronie szef, Judasz, dziadzior
a co z tego bede mial? mozemy sie tak dogadac, ale to po 15, szef, judasz, dziadzior, moi ludzie juz po was ida przestancie drzec morde, potem jak czytam to sie zlewacie w jedno, rozumiem jakby to robila jedna osoba ale moze troche za duzo już? jak szukacie wyroznika w grze i chcecie byc oryginalni to moze nie wiem, dla odmiany zlapcie mafioze i sie uniewinnijcie? A Ty nie byłeś przypadkiem na tyle podjarany tą edycją, że pisałeś posty przed rozpoczęciem rozgrywki? Bo po starcie gry tego podjarania w ogóle nie widzę. tak, bylem. jako podmiot liryczny opisze to za pomoca tekstu kultury: Krótkie są momenty, krótkie dni Krótkie szare noce, długi wstyd Krótkie są momenty Krótkie momenty, krótkie mam momenty Krótko dziś zostanę, mały zryw Krótkie moje myśli, za krótkie sny Krótkie są momenty Krótkie momenty, krótkie są momentyjakis problem?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 11:02:02 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 11:02:02 GMT 1
VATEUSZ ROBI ORO EJ VATEUSZ WEŹ MI JESZCZE POWIEDZ CZY PODTRZYMUJESZ TO CO PISAŁEŚ O PRZYJACIELU BO JA MAM WRAŻENIE ŻE NAWET NIESPECJALNIE ZDĄŻYŁEM ZACZĄĆ GO CISNĄĆ DZISIAJ A ON JUŻ PĘKŁ Na ten moment podtrzymuję to, że był łatwym celek do ataku na początku. Czy jest niewinny i został zaatakowany przez mafię? Tego na ten moment już nie powiem.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 11:02:05 GMT 1
musze isc, bede jak wroce, kiedy wroce umiescilem wskazowke
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 11:03:48 GMT 1
nosowiecki, policzysz w miedzyczasie jaki jest stosunek sensownych postow kaia do ogolnej liczby jego postow? dla ulatwienia podam, ze napisal 69 postow, teraz powinno byc z gorki
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 11:06:55 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 11:06:55 GMT 1
Kolejne dwie partyjki w scrabble (w scribę w sumie, bo to podróbka) rozjebane, można grać.
Dziadzior jak jutro czy pojutrze nie zacznie pisać jak człowiek, a nie goryl we mgle, to będzie do wyjebania po prostu, tym bardziej, że pierdoli bzdury 😎
Kai na plus dziś (wczoraj od któregoś momentu zresztą też), przyznaję, że zbłądziłem wczoraj nazywając go Iskariotą tak wcześnie, ale pan otworzył mi oczy
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 11:09:01 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 11:09:01 GMT 1
Ta Grappa to tak lekko chujowo jak dla mnie, ale ma mieć czas po 15, to zobaczymy a Judaszowi mogę zarzucić, że wygląda, jakby skrywał potencjał. a czy jako miastowy czy mafiowy to nie wiem. mordu dziś nie ma, więc można się odpalać Mmm, mów mi jeszcze, bejbe
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:10:57 GMT 1
a czemu zgrywasz głupa malkontenta masz ode mnie bojowe zadanie, poszukaj mafii w gronie szef, Judasz, dziadzior e: to do Grappy, bo zara murzyn znowu źle przeczyta
a co z tego bede mial? mozemy sie tak dogadac, ale to po 15, szef, judasz, dziadzior, moi ludzie juz po was ida To dziwne, bo nie spodziewam się gości.
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:15:48 GMT 1
a czemu zgrywasz głupa malkontenta masz ode mnie bojowe zadanie, poszukaj mafii w gronie szef, Judasz, dziadzior
Dlaczego nie w gronie Okoński, Vice, Hawk?
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 11:16:23 GMT 1
Dziadzior jak jutro czy pojutrze nie zacznie pisać jak człowiek, a nie goryl we mgle, to będzie do wyjebania po prostu, tym bardziej, że pierdoli bzdury 😎 PATEGOKOLUNIA JAKBY SIE NAJADŁ SZALEJU ZAJEBAŁ BIELUNIA ALBO SIE NAKIRAŁ KREJU
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:17:02 GMT 1
w zasadzie to na podstawie obrzydliwie prostackich przesłanek faktycznie wychodzi ten szef i vateusz ciekawe co teraz Chętnie się dowiem, co to za przesłanki.
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 11:18:53 GMT 1
a jakbyś miał strzelać, to co by to było? bo ja mogę opowiedzieć, ale tak za darmo dawać wiedzę to nie wypada
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 11:19:52 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 11:19:52 GMT 1
Też jestem ciekaw, bo ja ani obrzydliwy ani prostakiem nie jestem, to ciężko mi wejść w ten mindset a czemu zgrywasz głupa malkontenta masz ode mnie bojowe zadanie, poszukaj mafii w gronie szef, Judasz, dziadzior
Dlaczego nie w gronie Okoński, Vice, Hawk? To twoja trójka najbardziej podejrzanych a ten moment, czy losowa?
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:22:20 GMT 1
a jakbyś miał strzelać, to co by to było? bo ja mogę opowiedzieć, ale tak za darmo dawać wiedzę to nie wypada 3 razy odniosłem się wczoraj do jego kreacji, on mojego tematu do dziś nie poruszył, więc zgaduję, że to ma jakiś związek.
|
|