Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:22:48 GMT 1
Też jestem ciekaw, bo ja ani obrzydliwy ani prostakiem nie jestem, to ciężko mi wejść w ten mindset Dlaczego nie w gronie Okoński, Vice, Hawk? To twoja trójka najbardziej podejrzanych a ten moment, czy losowa? Na dwoje babka wróżyła.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 11:24:20 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 11:24:20 GMT 1
Też jestem ciekaw, bo ja ani obrzydliwy ani prostakiem nie jestem, to ciężko mi wejść w ten mindset To twoja trójka najbardziej podejrzanych a ten moment, czy losowa? Na dwoje babka wróżyła. A chcesz ich linczować po grappie, czy przed?
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:25:15 GMT 1
Vice'a i Hawka na ten moment po.
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 11:30:27 GMT 1
VATEUSZ ROBI ORO EJ VATEUSZ WEŹ MI JESZCZE POWIEDZ CZY PODTRZYMUJESZ TO CO PISAŁEŚ O PRZYJACIELU BO JA MAM WRAŻENIE ŻE NAWET NIESPECJALNIE ZDĄŻYŁEM ZACZĄĆ GO CISNĄĆ DZISIAJ A ON JUŻ PĘKŁ Mam nadzieję, że ten tekst o pęknięciu to jakiś bait na Matiego, bo jak piszesz szczerze, to zabawna jest twoja naiwność w prostotę ustrzelenia mafiozy. Zabawna albo zastanawiająca, jeszcze nie wiem.
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 11:34:01 GMT 1
ciekawa jest ta przerwa między 9.23 a 9.26. 3 minuty nikt nie wiedział co napisać to jest punkt wyjścia, sam siedziłem i waliłem f5 i byłem jak "kurwa co jest, czemu nikt nie pisze" no i ekipa, która się wpisała do tej pory jest taka vice - trochę chuj wie, ale wiem, dlaczego mnie uniewinnił, teraz sobie jakieś tejki rzuca, ale mam wrażenie, że to taka gra na trochę niskim biegu ORAZ że w mafii statystycznie chcesz wejść na trochę wyższym biegu, skoro idziesz w stronę silnej postaci w grze więc skoro ot tak sobie jedzie swoim tempem i idzie kimę w trakcie d0 bo go spanie wzięlo, to dla mnie to jest takie w miarę podejście bez agendy i wstępnie wygląda git murzaj - murzaj też wygląda spoko, no z tego postingu wygląda okej, ten jeden post do czyna, że się schował do nory jak dostał bombę, a murzaj chce się napierdalać to była fajna miejska przewózka, plus no chłop spalił 6/7 postów w d0 i ma WYJEBANE totalny relax chilera utopia, no przecież sam by sobie utrudniał grę będąc w mafii, bo mafia ma -1 osobę do sprawczości dzisiaj czyn - no o czynie pisałem już wczoraj, też nad kreską u mnie póki co, zobaczymy jak mu będzie szło dalej ja z tych co się wpisali zostali szef i vateusz szef trochę drogą eliminacji, mógł się znaleźć w złym miejscu i czasie, no ale on jest na zerze, a chłopaki są wyżej, więc siłą rzeczy jest na końcu stawki a o vateuszu trochę pisałem o rzeczach, które były później, a tutaj też się znajduje na końcu stawki plus jakieś to pisanie kursywą w ramach kreacji mi się kurwa na czutkę nie podoba więc zasadniczo robiąc tl;dr do prostackich przesłanek to ja uważam że do tej OLABOGA TRZYMINUTOWEJ PRZERWY W POSTINGU mafia się zdążyła jakaś wpisać a mam tam siebie, trzech niewinnych/raczej niewinnych i was dwóch
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:37:36 GMT 1
No i to jest mięso.
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:38:28 GMT 1
Znowu 3 minuty!
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 11:39:06 GMT 1
VATEUSZ ROBI ORO EJ VATEUSZ WEŹ MI JESZCZE POWIEDZ CZY PODTRZYMUJESZ TO CO PISAŁEŚ O PRZYJACIELU BO JA MAM WRAŻENIE ŻE NAWET NIESPECJALNIE ZDĄŻYŁEM ZACZĄĆ GO CISNĄĆ DZISIAJ A ON JUŻ PĘKŁ Mam nadzieję, że ten tekst o pęknięciu to jakiś bait na Matiego, bo jak piszesz szczerze, to zabawna jest twoja naiwność w prostotę ustrzelenia mafiozy. Zabawna albo zastanawiająca, jeszcze nie wiem. TY NO CZARNUCHU, KREUJESZ SIĘ NA PRZYJACIELA, A JAK JA CI ZADAJĘ PROSTE PYTANIE, NIESPECJALNIE NAWET Z JAKIMŚ PODTEKSTEM, TO NIE DOŚĆ, ŻE WJEŻDŻASZ WE MNIE TONEM PASYWNO-AGRESYWNYM, TO JESZCZE PRZEINACZASZ FAKTY I NIE ODNOSISZ SIĘ DO ISTOTY PYTANIA NIJAK A jakie jest mięso za jego niewinnością? O TY TEŻ NA VATEUSZA NADAWAŁEŚ, IDEALNIE, TO MI WYTŁUMACZ JAK JEGO WINA MOŻE KOGOŚ UNIEWINNIĆ W PIERWSZY DZIEŃ ROZGRYWKI A co do tego dlaczego uważam że może być niewinny, no to imo w tym zamieszaniu nad jego głową nie miota się specjalnie, a zamiast tego skupia się na zadawaniu niezłych pytań Dodatkowo tym kreacyjnym pisaniem z taką kreacją sam się pcha w ten gips, no ja rozumiem że pewnie obrał plan na rozgrywkę przed losowaniem zapewne, ale mam wrażenie że jest w tym dość dużo ryzyka O TY TEŻ NA VATEUSZA NADAWAŁEŚ, IDEALNIE, TO MI WYTŁUMACZ JAK JEGO WINA MOŻE KOGOŚ UNIEWINNIĆ W PIERWSZY DZIEŃ ROZGRYWKI A co do tego dlaczego uważam że może być niewinny, no to imo w tym zamieszaniu nad jego głową nie miota się specjalnie, a zamiast tego skupia się na zadawaniu niezłych pytań Dodatkowo tym kreacyjnym pisaniem z taką kreacją sam się pcha w ten gips, no ja rozumiem że pewnie obrał plan na rozgrywkę przed losowaniem zapewne, ale mam wrażenie że jest w tym dość dużo ryzyka Nie nadawałem na niego, przyjacielu. I myślę, że pisanie o tym, jak jego wina powoduje kogoś niewinność, jest trochę przedwczesne, na tym etapie pomoże tylko mafii. Więc ta twoja prośba trochę chujowa. Za Vateuszem w mafii wskazuje kilka faktów i bynajmniej nie mam na myśli jego przyjaźni z Obajtkiem, ani wprowadzenia BK2%. TAK ŻE PRZESTAŃ TERAZ ZGRYWAĆ POZY JAKBYŚ NA JAKIMŚ WYSOKIM KONIU SIEDZIAŁ, BO CI SIĘ BRYKA WŁAŚNIE ZESRAŁA I ŚMIERDZI DOOKOŁA BĄDŹ ŁASKAW ODNIEŚĆ SIĘ DO FAKTÓW, WYJAŚNIĆ MOŻE TO MATACTWO - BO DAJĘ CI BENEFIT OD THE DOUBT ŻE SIĘ MOŻE PO PROSTU ZAJEBAŁEŚ, ALE W TAKIM PRZYPADKU TWÓJ TON I TAK JEST W CHUJ DZIWNY OSTATNI POST ALE CHUJ, MUSIAŁEM SIĘ ODNIEŚĆ DO TEGO PIERDOLENIA, WIDZIMY SIĘ WIECZOREM A SZEF COŚ NIEMRAWO WYGLĄDA, I DO TEGO MAM WRAŻENIE ŻE BRNIE NA SERIO W PYTANIA PÓŁ-ŻARTOBLIWE
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 11:41:11 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 11:41:11 GMT 1
ale jakie mięso, szef, to jakieś jaja z tą trzyminutową przerwą xD może wszyscy poszli żreć/srać
ja w ogóle nie rozumiem, czemu fakt, że trzy minuty nikt nie pisał ma być punktem rozważań
to brzmi jak ta moja teoria pierwszej strony, tylko ja se wtedy bekę kręciłem i grę rozkręcałem
a że murzyn i vice w miarę spoko to się zgadzam. murzyn ogólnie chyba najbardziej miastowy
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:41:23 GMT 1
No brnę, a co mam nie brnąć?
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:42:48 GMT 1
ale jakie mięso, szef, to jakieś jaja z tą trzyminutową przerwą xD może wszyscy poszli żreć/srać Musisz mieć bardzo mafijny mindset, jeśli nie widzisz, jaki to jest mocny argument.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 11:50:57 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 11:50:57 GMT 1
nom
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 11:51:59 GMT 1
to skoro już pluję faktami i najtwardszym z twardych białek, to rzucę jeszcze jeden 100% pewny take na zajebiście twardych przesłankach: ŻYJE W POLICYJNYM MIEŚCIE GDZIE WCIĄŻ POŚCIG TYPY TRĄ PROSZKI Z NIMI PANNY CO ŻRĄ GROSZKI MAJĄ POT GORZKI INNI DUŻO PIJĄ JEDNI ŻYJĄ CHWILĄ DRUDZY Z LOSEM SIĘ BIJĄ JAK NIE MA TO SIĘ WIJĄ LUB WYJĄ A JAK RZUCAJĄ TO TYJĄ I NIBY SIĘ NIE OSZCZĘDZAJĄ ALE JAKOŚ ŻYJĄ JEDNI PALĄ I SIĘ MULĄ INNI WALĄ W RULON A MAFIOZI PODAJĄ PAWULON słyszałeś co się stało? wystawiłem mu do pustej, żeby mógł napisać PDG PRZYJEBAŁO KOMBEK MAM W CHUJ RYMÓW GADŻETÓW JAKBYM BYŁ JAMESEM BONDEM no bo DZIADZOR w chuj przecież powinien w to wejść a nie wszedł jakby się BAŁ INTERAKCJI
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:52:54 GMT 1
Ja teraz uciekam na posiedzenie Rady Ministrów. Wrócę do Państwa z ustaleniami niezwłocznie po podjęciu przemyślanych decyzji. Ten co się odmeldowuje xD
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 11:54:32 GMT 1
1. Raczej nie będą razem w mafii. 2. Mafijne xD.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 11:56:14 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 11:56:14 GMT 1
co do nr 1, co za problem tak szczypnąć ziomala w d0?
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 12:02:51 GMT 1
co do nr 1, co za problem tak szczypnąć ziomala w d0? Myślisz, że Okoński to taki wirażka w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 12:06:09 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 12:06:09 GMT 1
? ? ?
co za problem tak walnąć koledze w d0, zwłaszcza dodając xD i umniejszając kaliber pocisku, niezależnie od współczynnika Wirażkowość ja nie wiem, czy ty na serio piszesz czy se trollujesz teraz, bo jeśli to dla ciebie wykluczające, to z dziesięć takich interakcji powinieneś znaleźć
czemu ja się tym zajmuję w ogóle ehh
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 12:12:58 GMT 1
? ? ?
co za problem tak walnąć koledze w d0, zwłaszcza dodając xD i umniejszając kaliber pocisku, niezależnie od współczynnika Wirażkowość ja nie wiem, czy ty na serio piszesz czy se trollujesz teraz, bo jeśli to dla ciebie wykluczające, to z dziesięć takich interakcji powinieneś znaleźć
czemu ja się tym zajmuję w ogóle ehh
Nie wiem, gdzie on miałby znaleźć luz do takich interakcji z kolegą z mafii patrząc na jego pozostałe posty. Tym bardziej, że to odmeldowanie to było coś, co się mogło przykleić.
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 12:14:54 GMT 1
A chcesz ich linczować po grappie, czy przed? Co to jest za kolejkowanie w ogóle?
|
|