|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 16:43:57 GMT 1
No a widzisz. A powinieneś wyciągnąć. Bo jakbym padł czerwony to by znaczyło, że mafia to zlepek chujowin, bo żaden by mi nie zwrócił uwagi, że gram chujnię i co muszę poprawić, żeby wyglądać lepiej. No normalnie wszyscy z mafijnego by się patrzyli biernie jak się pogrążam i czekali na werdykt miasta. Twoim zdaniem taka mafia ma sens? Mafia może zagrać wszystko, od gry solo, po grę ławą, może też Cię opieprzyli a Ty grasz to samo, co wcześniej, żebyś mógł odeprzeć zarzut, że zmieniłeś styl pod wpływem opierdolu z mafijnego. Na mojej liście kandydatów jeszcze ten Szef. Chłop nastukał 2x więcej postów niż Przyjaciel, a jest w nich jeszcze mniej treści, niż u Przyjaciela. Dodatkowo ten post: mafiacorner.boards.net/post/134227/thread gdzie gość podpina się pod Okońskiego, do tego wskazuje dwie osoby, które na niego wskazywały, to klasyczna zagrywka tylko pod odwrócenie uwagi od siebie. ten uczuć, gdy Mirek, który Ci się nie podoba wjeżdża w Przyjaciela, który Ci się nie podoba xd Ty mi się też nie podobasz. I też biorę Cię pod uwagę na dzisiaj. Miastowy też może zagrac wszystko, wiesz? Powiem nawet więcej, miastowy może zagrać większe wszystko niż mafiozo.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 16:44:30 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 16:44:30 GMT 1
Na kogo chcesz dzisiaj głosować, Przyjacielu? Wspominałeś o Vateuszu, nie chciałeś podać argumentacji, masz kogoś jeszcze na liście podejrzanych? ależ to mafijny post Powiem otwarcie, nie spożytkowałem swojej energii na D1. Postawiłem na tworzenie kontentu, który może przynieść jakąś wartość. W D1 jest tylu potencjalnych decydentów, że wolę zachować energię na dni kolejne. A jak mnie zlinczujecie dziś to trudno, może też ktoś wyciągnie wnioski na podstawie tego, kto pociągał na sznurki decydując się na leniwy lincz. no zaczyna się "leniwy lincz" "łatwy cel" jaki kontent stworzyłeś?
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 24, 2024 16:44:41 GMT 1
Na kogo chcesz dzisiaj głosować, Przyjacielu? Wspominałeś o Vateuszu, nie chciałeś podać argumentacji, masz kogoś jeszcze na liście podejrzanych? ależ to mafijny post Powiem otwarcie, nie spożytkowałem swojej energii na D1. Postawiłem na tworzenie kontentu, który może przynieść jakąś wartość. W D1 jest tylu potencjalnych decydentów, że wolę zachować energię na dni kolejne. A jak mnie zlinczujecie dziś to trudno, może też ktoś wyciągnie wnioski na podstawie tego, kto pociągał na sznurki decydując się na leniwy lincz. No ale tak bezczelnie to się nie prześliźniesz, jednak piszesz posty, więc trochę energii inwestujesz, daj od siebie coś konkretniejszego.
|
|
|
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 16:51:02 GMT 1
pierwsze posty kreacja + didaskalia Za Vateuszem w mafii wskazuje kilka faktów i bynajmniej nie mam na myśli jego przyjaźni z Obajtkiem, ani wprowadzenia BK2%. vateusz DAWAJ MIĘSO NA VATEUSZA BO JA WŁAŚNIE ZACZĄŁEM MYŚLEĆ ŻE MOŻE BYĆ NIEWINNY A jakie jest mięso za jego niewinnością? vateusz O TY TEŻ NA VATEUSZA NADAWAŁEŚ, IDEALNIE, TO MI WYTŁUMACZ JAK JEGO WINA MOŻE KOGOŚ UNIEWINNIĆ W PIERWSZY DZIEŃ ROZGRYWKI A co do tego dlaczego uważam że może być niewinny, no to imo w tym zamieszaniu nad jego głową nie miota się specjalnie, a zamiast tego skupia się na zadawaniu niezłych pytań Dodatkowo tym kreacyjnym pisaniem z taką kreacją sam się pcha w ten gips, no ja rozumiem że pewnie obrał plan na rozgrywkę przed losowaniem zapewne, ale mam wrażenie że jest w tym dość dużo ryzyka Nie nadawałem na niego, przyjacielu. I myślę, że pisanie o tym, jak jego wina powoduje kogoś niewinność, jest trochę przedwczesne, na tym etapie pomoże tylko mafii. Więc ta twoja prośba trochę chujowa. nie nadawałem na matiego VATEUSZ ROBI ORO EJ VATEUSZ WEŹ MI JESZCZE POWIEDZ CZY PODTRZYMUJESZ TO CO PISAŁEŚ O PRZYJACIELU BO JA MAM WRAŻENIE ŻE NAWET NIESPECJALNIE ZDĄŻYŁEM ZACZĄĆ GO CISNĄĆ DZISIAJ A ON JUŻ PĘKŁ Mam nadzieję, że ten tekst o pęknięciu to jakiś bait na Matiego, bo jak piszesz szczerze, to zabawna jest twoja naiwność w prostotę ustrzelenia mafiozy. Zabawna albo zastanawiająca, jeszcze nie wiem. wcale nie pękłem TY NO CZARNUCHU, KREUJESZ SIĘ NA PRZYJACIELA, A JAK JA CI ZADAJĘ PROSTE PYTANIE, NIESPECJALNIE NAWET Z JAKIMŚ PODTEKSTEM, TO NIE DOŚĆ, ŻE WJEŻDŻASZ WE MNIE TONEM PASYWNO-AGRESYWNYM, TO JESZCZE PRZEINACZASZ FAKTY I NIE ODNOSISZ SIĘ DO ISTOTY PYTANIA NIJAK TAK ŻE PRZESTAŃ TERAZ ZGRYWAĆ POZY JAKBYŚ NA JAKIMŚ WYSOKIM KONIU SIEDZIAŁ, BO CI SIĘ BRYKA WŁAŚNIE ZESRAŁA I ŚMIERDZI DOOKOŁA BĄDŹ ŁASKAW ODNIEŚĆ SIĘ DO FAKTÓW, WYJAŚNIĆ MOŻE TO MATACTWO - BO DAJĘ CI BENEFIT OD THE DOUBT ŻE SIĘ MOŻE PO PROSTU ZAJEBAŁEŚ, ALE W TAKIM PRZYPADKU TWÓJ TON I TAK JEST W CHUJ DZIWNY OSTATNI POST ALE CHUJ, MUSIAŁEM SIĘ ODNIEŚĆ DO TEGO PIERDOLENIA, WIDZIMY SIĘ WIECZOREM A SZEF COŚ NIEMRAWO WYGLĄDA, I DO TEGO MAM WRAŻENIE ŻE BRNIE NA SERIO W PYTANIA PÓŁ-ŻARTOBLIWE Żadna bryka się nie zesrała. Póki co to ty się zesrałeś i chcesz ustawić naszą relację jako dominujący ty i uległy ja. Wypchaj się Pan. Na przyjaźń trzeba zasłużyć, póki co kierunek dobry, ale zwrot przeciwny. Jak można "nadawaniem" nazwać stwierdzenie, że "Za Vateuszem w mafii wskazuje kilka faktów". To wygląda jakbyś to ty naginał rzeczywistość, żeby zachować wizerunek konsekwentnego. Kai, zesrałeś się Dam je wtedy, kiedy uznam to za słuszne. A aktualnie za takie to nie uznaję. nie dam argumentów na matiego Judasz bardziej święty niż zdrajca, mógłby zostać moim przyjacielem na dziś. Nie będę w niego głosował. Judasz spoko Pierwszy niewinny to oczywiście Kai, a drugi jestem ja Dalej Ojciec Vateusz który przemycał ruchy pod przykrywką kreacji tak samo jak ja, a to domena prawdziwych Vice, Tony Hawk i Szef w lekkim plusie typu brak zaufania, ale chęć współpracy Przyjaciel miał najciekawszą otoczke swojego wejścia i tam było dużo ruchów dookoła, taki moment do powrotu a sam przyjaciel to stan absolutnie średni. Okoński też absolutnie średni ale bez ciekawej otoczki Grappa, tagiatelle i harry potter nie do rozczytania Judasz z Czynem Społecznym najbardziej podejrzani No i załapałeś o co chodziło z moim wejściem, moje stany średnie też prawidłowo oceniasz. Czy uważasz, że jak ktoś nie załapał i zrobił jakieś chujowe osądy oparte na niczym, to jest bardziej zielony czy czerwony? chujowo osądzili moje wejście no to cały kontent od ciebie, ziomuś, masz matiego podejrzanego, na którego nie chcesz wypisać argumentów, o matiego miałeś sprzeczkę z Kaiem, że nie wcale nie nadawałeś, Judasz spoko, ciekawe jak ocenili moje wejście wyłuszczę Ci sprawę linczu, przyjacielu: uważam to za mało przydatne, dla mnie faktorem w linczu d1, gdy nie ma jakiegoś oczywistego, wjebanego mafiozy, jest przydatność i możliwość uniewinnienia w przyszłości czy uważasz, że byłeś dziś przydatny, zrobiłeś jakiś kontent, rokujesz na przyszłość, że będzie cię można dać na zielono? dlaczego nazywasz to leniwym linczem?
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 16:51:04 GMT 1
Powiem otwarcie, nie spożytkowałem swojej energii na D1. Postawiłem na tworzenie kontentu, który może przynieść jakąś wartość. W D1 jest tylu potencjalnych decydentów, że wolę zachować energię na dni kolejne. A jak mnie zlinczujecie dziś to trudno, może też ktoś wyciągnie wnioski na podstawie tego, kto pociągał na sznurki decydując się na leniwy lincz. no zaczyna się "leniwy lincz" "łatwy cel" jaki kontent stworzyłeś? No pisali ze kontrowersyjne wejście. Teraz o mnie piszemy. Czyli kontent się tworzy i ja jestem kontent.
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 16:51:37 GMT 1
Powiem otwarcie, nie spożytkowałem swojej energii na D1. Postawiłem na tworzenie kontentu, który może przynieść jakąś wartość. W D1 jest tylu potencjalnych decydentów, że wolę zachować energię na dni kolejne. A jak mnie zlinczujecie dziś to trudno, może też ktoś wyciągnie wnioski na podstawie tego, kto pociągał na sznurki decydując się na leniwy lincz. No ale tak bezczelnie to się nie prześliźniesz, jednak piszesz posty, więc trochę energii inwestujesz, daj od siebie coś konkretniejszego. Nie
|
|
|
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 16:53:12 GMT 1
a twoje wejście nie było kontrowersyjne. było po prostu wejściem. dostałeś szturchańce w ramach wczesnego pressingu. więc też nie wiem, czy jakiś kontent
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 16:54:56 GMT 1
czy uważasz, że byłeś dziś przydatny, zrobiłeś jakiś kontent, rokujesz na przyszłość, że będzie cię można dać na zielono? dlaczego nazywasz to leniwym linczem? Nie byłem zbytnio przydatny, zrobiłem kontent, bo ludzie o mnie pisali w różny sposób, więc są jakieś wyróżniki zbudowane na mnie, rokuję na przyszłość bardzo dobrze, ale to trzeba zrozumieć, leniwy lincz bo celowany w człowieka który nie gra, a nie w mafię
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 16:56:05 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 16:56:05 GMT 1
to kto to ta mafia. może pora dać argumenty na vateusza?
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 17:00:37 GMT 1
to kto to ta mafia. może pora dać argumenty na vateusza? A co, kolega dopytuje?
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 17:01:57 GMT 1
Bardzo słabe te posty Czynu
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 17:03:19 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 17:03:19 GMT 1
gadaj z dupą to cię osra
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 24, 2024 17:03:32 GMT 1
Bardzo słaby to jest Twój posting, Przyjacielu. I teraz będzie akcja motywacyjna. Na ten moment masz mój głos. Mam nadzieję, że to Cię zmotywuje do grania, a nie bezproduktywnego ględzenia.
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 17:05:34 GMT 1
jakbym miał oceniać te ostatnie strony pod kątem estetyki to by wyszło tak dramat kurwa
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 17:07:43 GMT 1
Bardzo słaby to jest Twój posting, Przyjacielu. I teraz będzie akcja motywacyjna. Na ten moment masz mój głos. Mam nadzieję, że to Cię zmotywuje do grania, a nie bezproduktywnego ględzenia. Już pisałem, że nie mam zamiaru marnować energii na D1. Jak chcecie to głosujcie na mnie. Zbieram sobie informację po swojemu i nie mam zamiaru teraz się z niczego wypłukiwać. Cokolwiek bym z resztą teraz napisał, będzie oparte na czutce i oszukiwaniu samego siebie, tak samo jak i wasze posty są na tym oparte. Więc jak nic nowego nie wniosę, to energii tracić nie zamierzam. Elo
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 17:07:54 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 17:07:54 GMT 1
to zrób lepsze arbiter elegantiarum
e: to do Hawka, magistra estetyki
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 17:09:32 GMT 1
wymiana judasz-vice dla mnie fatalna, w sensie no sposób argumentowania i w ogóle wchodzenie w taką dyskusję przez vice uważam za lekko horrendalne i tam sztuczność mi z tego biła, czasem jak się ludzie napierdalają, to aż iskry lecą z obu stron, a tutaj CIETRZEW to max co z tego by mogło być, chociaż no to jest kurwa ZŁE
teraz na tych ostatnich stronach jakieś orbitowanie Mirek-Czyn-Przyjaciel i się mielą między sobą, czasem widać że temat został opanowany przez niewinnych to teraz widać, że temat został opanowany przez chuj wie kogo niewinni z tego grona niech ogarną dupę
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 17:09:35 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 17:09:35 GMT 1
a Grappa w huja leci
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 17:09:38 GMT 1
o, Dziadzior dodał listę graczy
Vice Święty Judasz Harry Potter Kai Cenat - imo niewinny tagiatelle al' arrabiata DZIADZIOR Czyn Społeczny - niewinny Przyjaciel Grappa Ice Tony Hawk - chyba niewinny Ojciec Vateusz Szef Okoński czyli w sumie mafii można szukać w gronie Włoch DZIADZIOR Przyjaciel Grappa dwóch z tych właściwie było w moim PoE na dzisiaj około 15:00 najchętniej bym na teraz wywalił Przyjaciela, zdaje się najmniej przydatny, no jest Włoch, wiadomo, ale u niego można zobaczyć, jak się uaktywni i jest teraz u progu odpadniecia, bo ma jeden post jeszcze jest Mirek, który mi nie siedzi Prowo? Co odróżnia Pottera od Włocha?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 17:10:34 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 17:10:34 GMT 1
o, Dziadzior dodał listę graczy
Vice Święty Judasz Harry Potter Kai Cenat - imo niewinny tagiatelle al' arrabiata DZIADZIOR Czyn Społeczny - niewinny Przyjaciel Grappa Ice Tony Hawk - chyba niewinny Ojciec Vateusz Szef Okoński czyli w sumie mafii można szukać w gronie Włoch DZIADZIOR Przyjaciel Grappa dwóch z tych właściwie było w moim PoE na dzisiaj około 15:00 najchętniej bym na teraz wywalił Przyjaciela, zdaje się najmniej przydatny, no jest Włoch, wiadomo, ale u niego można zobaczyć, jak się uaktywni i jest teraz u progu odpadniecia, bo ma jeden post jeszcze jest Mirek, który mi nie siedzi Prowo? Co odróżnia Pottera od Włocha? trochę tak, trochę nie szukałem na liście pomiędzy niewinnymi (czyli na dół od Kaia) Potter ten sam kaliber, co Włoch
|
|