Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 17:11:42 GMT 1
jakbyście mieli linczować między szefem a mirkiem to którego
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 17:13:56 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 17:13:56 GMT 1
jakbyście mieli linczować między szefem a mirkiem to którego szefa. nie dał ani jednej nowatorskiej myśli
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 17:14:55 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 17:14:55 GMT 1
a że Przyjaciel to właściwie najbardziej spięta dupa w edycji, to niewiele poradzę. a to wpływa na estetykę stron. przecież typ się nadyma, że nie wiem. zwłaszcza po tym jak kulturalnie mu wyjaśniłem, dlaczego go dziś proponuję. to samo było jak gadał z Kaiem. nie rozumiem, jak można mieć taki mindset, jeszcze co śmieszniejsze biorąc sobie kreację "Przyjaciel" xD
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 17:15:36 GMT 1
No a widzisz. A powinieneś wyciągnąć. Bo jakbym padł czerwony to by znaczyło, że mafia to zlepek chujowin, bo żaden by mi nie zwrócił uwagi, że gram chujnię i co muszę poprawić, żeby wyglądać lepiej. No normalnie wszyscy z mafijnego by się patrzyli biernie jak się pogrążam i czekali na werdykt miasta. Twoim zdaniem taka mafia ma sens? Mafia może zagrać wszystko, od gry solo, po grę ławą, może też Cię opieprzyli a Ty grasz to samo, co wcześniej, żebyś mógł odeprzeć zarzut, że zmieniłeś styl pod wpływem opierdolu z mafijnego. Na mojej liście kandydatów jeszcze ten Szef. Chłop nastukał 2x więcej postów niż Przyjaciel, a jest w nich jeszcze mniej treści, niż u Przyjaciela. Dodatkowo ten post: mafiacorner.boards.net/post/134227/thread gdzie gość podpina się pod Okońskiego, do tego wskazuje dwie osoby, które na niego wskazywały, to klasyczna zagrywka tylko pod odwrócenie uwagi od siebie. Klasyczna? Ja sobie takiej nie przypominam. Nawet nie wiedziałem, że Hawk i Vice na ciebie wskazywali.
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 24, 2024 17:18:58 GMT 1
jakbyście mieli linczować między szefem a mirkiem to którego Szefa, nikt nie chce linczować Mirka. Mafia może zagrać wszystko, od gry solo, po grę ławą, może też Cię opieprzyli a Ty grasz to samo, co wcześniej, żebyś mógł odeprzeć zarzut, że zmieniłeś styl pod wpływem opierdolu z mafijnego. Na mojej liście kandydatów jeszcze ten Szef. Chłop nastukał 2x więcej postów niż Przyjaciel, a jest w nich jeszcze mniej treści, niż u Przyjaciela. Dodatkowo ten post: mafiacorner.boards.net/post/134227/thread gdzie gość podpina się pod Okońskiego, do tego wskazuje dwie osoby, które na niego wskazywały, to klasyczna zagrywka tylko pod odwrócenie uwagi od siebie. Klasyczna? Ja sobie takiej nie przypominam. Nawet nie wiedziałem, że Hawk i Vice na ciebie wskazywali. Hawk i Vice wskazywali na Ciebie, a Ty odbiłeś piłeczkę w nich (i przy okazji wskazałeś mnie, bo akurat pasowało do narracji "wrzucę jeszcze kogoś żeby nie było że tylko odbijam", kilka postów wcześniej Czyn i Kai puścili bączki na mój temat).
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 17:19:08 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 24, 2024 17:19:08 GMT 1
Szybki scroll rozgrywki (bez wczytywania) i sorry ale faworyta nie mam. Mozecie mi zarzucic mafie jesli chcecie ale na razie nie powinniscie bo moge was zaskoczyc tym co potrafi moja magiczna rozdzka
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 17:19:32 GMT 1
hahahahaha
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:19:52 GMT 1
jakbym miał oceniać te ostatnie strony pod kątem estetyki to by wyszło tak dramat kurwa spierdalaj. uniewinniłem Cię wczoraj (a w zasadzie dziś rano/w nocy), ale to co teraz odpierdalasz, marudzenie na innych mi się nie podoba.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:22:54 GMT 1
Ja bym lincz rozstrzygał między Judaszem i Szefem. Pierwszy nie słucha co się do niego pisze i wyciąga bzdurne argumenty byle się przyjebać i trzymać spójną optykę na grę, a drugi stuka mnóstwo postów z których niewiele wynika. Nie wygląda na szefa.
Nie podoba mi się też Vateusz i nie zgadzam się z Czarnuchem w kwestii jego gry. Uważam, że jest dość wygodna z punktu widzenia mafii.
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 17:23:34 GMT 1
jakbyście mieli linczować między szefem a mirkiem to którego Szefa, nikt nie chce linczować Mirka. Klasyczna? Ja sobie takiej nie przypominam. Nawet nie wiedziałem, że Hawk i Vice na ciebie wskazywali. Hawk i Vice wskazywali na Ciebie, a Ty odbiłeś piłeczkę w nich (i przy okazji wskazałeś mnie, bo akurat pasowało do narracji "wrzucę jeszcze kogoś żeby nie było że tylko odbijam", kilka postów wcześniej Czyn i Kai puścili bączki na mój temat). Nie odbiłem piłeczki.
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 17:24:39 GMT 1
Ja bym lincz rozstrzygał między Judaszem i Szefem. Pierwszy nie słucha co się do niego pisze i wyciąga bzdurne argumenty byle się przyjebać i trzymać spójną optykę na grę, a drugi stuka mnóstwo postów z których niewiele wynika. Nie wygląda na szefa. Nie podoba mi się też Vateusz i nie zgadzam się z Czarnuchem w kwestii jego gry. Uważam, że jest dość wygodna z punktu widzenia mafii. Vice z dupy się przypierdala.
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 17:25:05 GMT 1
jakbyście mieli linczować między szefem a mirkiem to którego Ja Mirka bym linczował.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 17:25:28 GMT 1
różne mam zdania na temat vice ale jego dwójka mi się podoba
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 17:26:15 GMT 1
grillujemy grubasa i judasa
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 17:32:35 GMT 1
jakbym miał oceniać te ostatnie strony pod kątem estetyki to by wyszło tak dramat kurwa spierdalaj. uniewinniłem Cię wczoraj (a w zasadzie dziś rano/w nocy), ale to co teraz odpierdalasz, marudzenie na innych mi się nie podoba. no ale to twoja wina, że się przepychasz z kurwa judaszem w co najmniej nieoczekiwanej formie
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:35:49 GMT 1
jakbyście mieli linczować między szefem a mirkiem to którego Ja Mirka bym linczował. za co?
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:37:25 GMT 1
akurat z podejrzewanych graczy Mirek wydaje się najbardziej czystym. Swoje typy opiera na stosunku innych graczy względem niego, tak jakby jego jedynym estymatorem cudzej winy była własna niewinność. Nie widzę w tym prowadzenia jakiejś spójnej agendy jak choćby u Judasza.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:39:45 GMT 1
po drugiej stronie barykady stawiam Vateusza, który zrobił z bronienia najsłabszych sposób na grę. I to może być zarówno bronienie słabych by zyskać ich przychylność, jak i wepchnięcie któregoś swojego słabego w grono innych słabych, by armaty przecelować na graczy ze środka stawki (i tu znów taki Okoński byłby dobrym typem do podpięcia się mafii)
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:41:23 GMT 1
Co do Dziadziora, to jeśli nie jest w mafii z Czynem, to nie widzę sensu jego dzisiejszego wjazdu w niego. Szanse na powodzenie takiej misji nikłe, a szkody wizerunkowe w przypadku niewinnosci Czyna za duże, by spróbował tego mafiozo, który nie był w tym momencie zbytnio zagrożony.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:44:14 GMT 1
Pozostaje ten Przyjaciel, który może być w mafii i którego gra na tego, który może być lepem mafii na podpięcie się mogłaby być jakimś sposobem. Wtedy on plus Vateusz plus ktoś mało postujący? Ale wtedy i Szef i Judasz musieliby być niewinni.
|
|