Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:45:25 GMT 1
No i ten Potter, który postuje na tyle, by nie zostać wyrzuconym z rozgrywki, ale w taki sposób by nikt się do niego nie przyczepił.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:45:36 GMT 1
Dawaj Grappa tę analizę.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 17:48:09 GMT 1
Kai w mafii? Szybkie opinie Na to wygląda. Grappa Ice (lincz porządkujący) -> Kai. jak w mafii kai to czemu pierwszy na mnie? ciekawa jest ta przerwa między 9.23 a 9.26. czyli co, tony i cenat nie chcieli wiecej gadac ze soba/nie szlo im to naturalnie? bo kai gada ze wszystkimi moze po prostu nikt nie mial punktu zaczepienia, ja w miescie tez potrzebuje chciec na cos odpisac bo jak nie mam weny to to widac i potem jakis debil sie przyczepi i zacznie mnie atakowac, po co mi to na starcie? 3 minuty nikt nie wiedział co napisać to tony hawk niewinny, ale to już wiedzieliśmy ale no ci pozostali, którzy byli aktywni wcześniej, to ZAWÓD no ale to tony hawk przestal gadac Dlatego Vice piszesz ciągle, żeby podkreślić, że Ty akurat wiesz co pisać? On też nie pisał. no cenat to zauwaza, jednoczesnie w sumie podkresla ze sam nie pisal, ani cenat - tony, ani w sumie te trzy minuty znaczace jakkolwiek, to czemu o tym rozmawiamy duza sila przebicia vice Mirosław niewinny, nawet mu nie powiedzieli, żeby avatar ustawić hawkowi tez wlaziles w dupe, po co na etapie kiedy press jest potrzebny we wszystkie strony, nawet w zartach dawac komus oddech? Mirosław Okoński. Rocznik 1958. Wielki piłkarz. Bardzo niewielki trener. Dzień dobry. a to ty jesteś tym typem, który mi wyskakuje w google, jak chcę wejść na bloga Michała po jakiejś sromotnej porażce popularnych lodyńskich Kogutów siema jestem bardzo zdziwiony ze ktokolwiek czyta cokolwiek o popularnych kogutach, to aszkenazyjski klub Mirosław niewinny, nawet mu nie powiedzieli, żeby avatar ustawić. to jest BARDZO zły post czemu ten tak, a ten do tonego już nie? Czyn społeczny szuka sojuszników. troche tak ale na to za predko Czy Panowie Vice i Czyn mają dobre zamiary? Mam nadzieję, że odpowiednio dobrana komisja śledcza wkrótce ten temat przebada. a w jaki sposob to mozna zbadac inaczej niz oceniajac skutek ze swiadomoscia strony? pierdolenie Ta komisja śledcza już się ukonstytuowała, Vateuszu, i nie przyjmie Cię do swoich szeregów. okon mi sie podoba z tych strzepkow, ale vateusza nikt nie lubi, mnie bronil a tez mi sie nie chcialo wchodzic w te komitywe Szybkie uniewinnienie za pierdołę plus dopieprzenie się do graczy za standardową formułkę. Czyn wyczerpuje znamiona mafii, która nie wie jak grać. za szybko ale zalozenia dobre tylko ze takie rzeczy to chyba wszyscy widza, tzn jak czyn jest niewinny to to co napisal vice tez sie moze wpisac w standardowa rzecz do zauwazenia przez mafie Szybkie uniewinnienie za pierdołę plus dopieprzenie się do graczy za standardową formułkę. Czyn wyczerpuje znamiona mafii, która nie wie jak grać. BIAŁAS JEDNAK DOBRZE KOMBINUJE VICE TYMCZASOWO MOŻESZ BYĆ MOIM GĘG za latwo Mafijne wejście (nie)Przyjaciela. okon bedzie niewinny, gratuluje Szybkie uniewinnienie za pierdołę plus dopieprzenie się do graczy za standardową formułkę. Czyn wyczerpuje znamiona mafii, która nie wie jak grać. Uniewinnił 3 osoby. Nie za dużo na mafię? meh, nie, jakie to ma znaczenie kogo uniewinnia w d1 Mój czarnuchu ja jestem czarny, więc średnio umiem matmę, ale wiem, że twój matematyczny plan jest błędny co najmniej w 50% To jak Tobie wychodzi mafioza z pierwszej strony? Co zwarty to mafia. Na Hawka, Vice i Szefa dałem mocne białko, ja jestem niewinny, więc ciasno. Myślisz, że tylko Grappa. to chyba post na powaznie, ciekawe, ktos kiedys w ogole bral na powaznie od 2023 roku to pierdolenie o mafiozach na stronie? Uniewinnił 3 osoby. Nie za dużo na mafię? A CO TO ZNACZY W D1 BOSS, DONT MEAN SHIT IT DONT MEAN SHIT kai brawo To jak Tobie wychodzi mafioza z pierwszej strony? Co zwarty to mafia. Na Hawka, Vice i Szefa dałem mocne białko, ja jestem niewinny, więc ciasno. Myślisz, że tylko Grappa. A to jakiś obowiązek jest, żeby mi mafiozo na pierwszej stronie wychodził, mój czarnuchu? Jak tak, to nie wiedziałem, lecę uczyć się czytać, żeby to nadrobić kai brawo 2 moj tribe na ten moment to kai oraz okon Co jest mafijnego w wejściu przyjaciela? sa takie rzeczy ktore sie czuje ale z dotychczasowych wypowiedzi vice mam wrazenie ze nie nadajemy na tych samych falach ani nie myslimy w podobny sposob mam na mysli to, ze tez uznaje wejscie przyjaciela za mafijnego, ale wskazywanie dlaczego jest troche bezsensowne w tym przypadku, chodzi o takie attitude i vibe wypowiedzi vice ma dosc oznajmujacy tryb postow i raczej probuje przyjac non-bullshit podejscie a potem zadaje pytanie jakby byl z marsa No wymuszony jest, sztuczny, jakby nie miał pomysłu, jak wejść w grę. Patrząc na to z innej pespektywy. Wymuszone posty prędzej napiszą porządni obywatele. Nie ci, którzy chcą dobrze wypaść w oczach innych. Jeśli mafioza nie ma pomysłu, jak wejść w grę to kombinuje i konsultuje z komisją agenturalną, jak to właściwie zrobić. nie pamietam kiedy jakis mafioza konsultowal post Patrząc na to z innej pespektywy. Wymuszone posty prędzej napiszą porządni obywatele. Nie ci, którzy chcą dobrze wypaść w oczach innych. Jeśli mafioza nie ma pomysłu, jak wejść w grę to kombinuje i konsultuje z komisją agenturalną, jak to właściwie zrobić. Doceniam próbę Twojego wkładu, ale jeszcze nie widziałem mafijnego, gdzie byłoby "ej chłopaki, jak wejść w grę, napisać X?" czyn brawo myślicie, że vateusz jest w mafii? Może, tego Przyjaciela trochę na siłę chciał pobronić. Przyjaciel dostał trochę strzałem na wstęp od Mirka, co uznałem za korzystne dla gry, bo czemu nie, a tu Mati defusuje skwapliwie. Ale zobaczymy! W sumie mieliśmy kilku defuserów (no, po polsku może skwapliwych rozbrajaczy oskarżeń). 1. Szef, który stwierdził, że chyba za dużo robię uniewinnień jak na mafiozę. 2. Mati defusujący atak w Przyjaciela. 3. Vice defusujący atak w Przyjaciela, ale on wypada naturalnie no i dopytująco, więc plusik. spis lep v. 3? COKOLWIEK MURZYNIE, POCIĄGNĄĆ TEMAT MOICH INTERAKCJI ZE ŚWIEŻO WPISUJĄCYMI SIĘ GRACZAMI? MIAŁEM WRAŻENIE ŻE CIĘ TO INTERESUJE W JAKIMŚ KONTEKŚCIE, ALE MOŻE JEDNAK SIĘ MYLIŁEM CHAT, CO MYŚLICIE SUS CZY NIE - Dlaczego wchodzisz w interakcje z świeżo wpisującymi się graczami? - A CO FRAJERZE No mnie zaciekawiło, co odpowiesz, bo naprawdę nie wiem, skąd taka potrzeba, nie odpowiedziałeś, więc jak miałem to ciągnąć? - O TY KURWA NIE ZAZDROSZCZĘ po co sie tlumaczysz? A GORYL WE MNIE MÓWI PATRZ MÓWI WALCZ GORYL WE MNIE MÓWI CZYN SPOŁECZNY W MAFIIIIIGORYL WE MNIE MÓWI STAŃ MÓWI IDŹ GORYL WE MNIE MÓWI NIE DAJ SIĘ PRZEKUPIIIĆ TYM SKURWYSYNOM! Człowiek został stworzony na podobieństwo Boże, a nie w toku "ewolucji", więc słuchanie jakiejś wewnętrznej małpy to herezja. Czyn raczej niewinny, amen ale wkurwiajacy stary dziad a że ja też wszedłem do tamtego momentu w interakcję z każdym to już cię nie zaciekawiło? rozsadne, ale ty tez to liczysz? kai w sumie bardziej widoczny I NIE PAKTUJ Z DEMONAMI BRATKU NIE NEGUJ FAKTÓW NIE MÓW ŻE WYROŚNIE KAKTUS CI OGARNIA TRWOGA W KOŚCIOŁACH POTOMKACH POGAN to jest moj kandydat do glosowania dzis, kai potem pisal ze go chce wyjebac postow, a przejechal kilkadziesiat na capslockowych interakcjach z dziadyga NIE NO A TAK NA SERIO JEŚLI CIĘ COŚ INTERESUJE TO OCZEKIWAŁBYM CHOCIAŻ JEDEGO FOLLOW UPU, DON'T LEAVE ME HANGING Ech, no mogę usiąść do kompa i napisać na Ciebie analizę. Napisać, że jesteś kurwo w mafii, bo nie dość, że witasz nowo wpisanych chuj wie po co, pocieszasz Grappę jak kochanek, chuj wie po co. Mógłbym dorobić jeszcze parę na siłę. Ty byś napisał, że Bóg mnie opuścił i zaprzeczył podejrzeniom mniej lub bardziej wylewnie. Pominąłem te etapy, dopytując kulturalnie, czemu witasz nowoprzybyłych. Nie uznałeś za stosowne odpisać, okej. Sam z siebie jesteś aktywny, czytam, co piszesz, nie potrzebowałem 1v1 dla zaspokojenia dociekliwości. Jak nie pasuje, to możemy iść w scenariusz z pierwszego akapitu, tylko to mi się zdaje bardziej jałowe! ten troche wydygany tez tak overallowo, w sumie najpierw szukal milosci, dostal nienawisc i sie tlumaczy takiemu pajacowi jak kai, malo tu samca alfa w czynie spolecznym jest jakaś teoria 7. strony? A tu vice (rozumiecie? Brzmi jak "widzę", hehe) kiepską próbę podniesienia tematu, a jak nie wyszło to do nory ale wkurwiajacy stary dziad v.2 tyle rzeczy do przyjebania sie do vice a wybiera cos takiego ale chcesz go głosować przed grappą czy dopiero później? A nie wiem, bo nie wiem skąd ta grappa. Zresztą deklarowanie głosu w tym momencie to grzech pychy zawsze sie troche deklaruje, czemu wiec nie? Ten Kai chyba faktycznie niezręczny, nadgorliwy niewinny. Teraz myślę o koncepcji, że w mafii może być któryś z moich obrońców. Skoro Kai i Vice, którzy mi zaplusowali ostatnio, negatywnie zareagowali na moje wejście, wręcz podirytowaniem, to bronienie mnie mogło nie być do końca miastowe. Bronili mnie Szef i Judasz. Co sądzicie o sobie? niezgrabny bardzo jest ten typ Logicznie byłoby na odwrót, żeby Grappa mogła jutro, na pełnym limicie, wnieść więcej. Hehe. Ja właściwie zacząłem od tej Grappy pierwszym postem, bo pomyślałem na odwrót. Co, jak jest w mafii i w d1 się jej upiecze, bo jej odpuścimy, bo pomyślimy, jak Ty w tym poście? Więc można temu ośmieszeniu zapobiec i zlinczować w d1, porządkująco. upiecze? Hehe. Ja właściwie zacząłem od tej Grappy pierwszym postem, bo pomyślałem na odwrót. Co, jak jest w mafii i w d1 się jej upiecze, bo jej odpuścimy, bo pomyślimy, jak Ty w tym poście? Więc można temu ośmieszeniu zapobiec i zlinczować w d1, porządkująco. Ale co się jej upiecze niby? Będzie grała mafijnie albo miastowo, jak mafijnie to do linczu, jak miastowo to nie judasz brawo VICE SZEF TONY HAWK ILU I KTO? GLOSUJCIE CHAT moze vice, szef chyba nie tony na srodku wysylam bo dalej mi sie nie chce w tym formacie, cos tam juz w glowie mam
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 17:48:44 GMT 1
ja zadnej analizy nie obiecywalem
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 17:49:50 GMT 1
Mi ten Vice pasuje do archetypu takiego ziomka co chce wyglądać jak szefito robiący ORO, jebnie parę postów, zaznaczy swoją obecność i do nory obserwować TELL ME CHAT, AM I TRIPPIN? CHAT BO TO HIGH LEVELOWO TAK, NIE CHCE MI SIĘ ROBIĆ ISO No to wystarczy patrzeć, czy to podtrzyma, mamy wysokie oczekiwania! Jak był, to był fajnie ofensywny imo. Czyn - Vice w sumie nawet possible i moze tu bylby dobry dyferujacy lincz, ale musze sie zastanowic jeszcze
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 17:51:03 GMT 1
A TY CZYN SPOŁECZNY W SUMIE NIEWINNY MOŻESZ BYĆ JAKIEŚ TAKIE BEZAGENDOWE WAJBY MI TERAZ DAJESZ JAK SE CHATUJEMY, BEZTROSKIE MOMENTAMI XD to prawda, jest bardzo niezgrabny, z drugiej strony ja nie jestem przekonany czy mafia d1 musi miec jakas agende
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 17:51:42 GMT 1
Ten post Vice o teorii 7. strony faktycznie gówniany. Ale na czujkę skojarzył mi się z zagubionym miastowym. wytlumacz mi okon czemu gowniany, bo moze ja czegos nie zlapalem
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 17:55:08 GMT 1
Szanowni Państwo z pewnością się zastanawiacie co może łączyć Panią Grappę, Pana Przyjaciela i Pana Szefa. Nie jest to pewnik, ale wydają mi się porządnymi obywateli, którzy próbowali w pewnych momentach zostać zaszczuci przez innych. Wydaje mi się, że łatwo wskazać osoby, które próbowały tego dokonać. Najzwyczajniej nie wytrzymały ciśnienia. Rozgrywka jest całkiem interesująca, różnorodna i mam już kilka swoich typów. co sie moze wydawac porzadnego u mnie po trzech postach w grze? tak samo przyjaciel nieocenialny mozna bylo napisac, ze nie da sie jeszcze o nich nic powiedziec, wiec wygodnie probowac wpierdolic teoretycznie bezbronna lanie na swiecznik jak poza tym w grze masz samych chamow albo nadaktywnych pierdolcow, ale szybka ta ocena o byciu porzadnym obywatelem
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 17:55:10 GMT 1
Szef dawaj te argumenty na Okońskiego, raz raz
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 17:55:25 GMT 1
nom normalnie bullying im zrobiliśmy siadanie na butlę od vanisha nie przesadzaj, mati ale dziwię się, że tak uniewinniasz gości, o których mało można powiedzieć inb4 "przez to, że mało można o nich powiedzieć, to są niewinni", no ostrożnie brawo czyn 2
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 17:57:35 GMT 1
Za samo to, że nie jest mną.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 17:58:34 GMT 1
kusi tez sprawdzic Vateusza, bo jak wyjdzie winny to sobie mozna prosto paru graczy uniewinnic jakich?
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 17:59:19 GMT 1
Co robi czująca zagrożenie zwierzyna? Atakuje. Co robią Hawk i Vice? boja sie ciebie myslisz?
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 18:00:37 GMT 1
Witam was! Wszystkich oprócz kurwy Voldemorta i Severusa Snape w sumie smieszne bo myslalem ze mam mape gry, a tu graja jeszcze takie pokemony jak potter i insuline della al arabiatta
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 18:00:55 GMT 1
no, moze mapa gry to duzo powiedziane
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 18:01:15 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 24, 2024 18:01:15 GMT 1
Grappa wariacie co za eliksir
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 18:01:35 GMT 1
Za Vateuszem w mafii wskazuje kilka faktów i bynajmniej nie mam na myśli jego przyjaźni z Obajtkiem, ani wprowadzenia BK2%. jakich? na co wy kurwa czekacie z tymi wnioskami? co wy tacy tajemniczy?
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 18:01:42 GMT 1
przyjdę za godzinę jak grappa nadrobi temat bo tera to i tak nie warto
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 18:02:44 GMT 1
Grappa wariacie co za eliksir nie umiem warzyc ale moge podac przepis na genialna pinse Wymieszać mąkę pszenną z mąką ryżową oraz drożdżami. Mieszając powoli łyżką wlewać stopniowo zimną wodę. Dodać oliwę oraz sól. Dobrze wymieszać łyżką. Przykryć miskę folią spożywczą i odstawić na blat kuchenny na 30 minut. Wymieszać ponownie i znów odstawić na 30 minut. Wymieszać trzeci raz, przykryć i wstawić do lodówki na minimum 24 godziny, maksymalnie 72 godziny. Wyłożyć ciasto na stolnicę lekko oprószoną mąką ryżową. Podzielić na 2 części a następnie przełożyć na 2 duże blaszki do pieczenia wyścielone papierem do pieczenia. Ciasto będzie dość luźne i należy je po prostu położyć, bez formowania. Ciasto z wierzch delikatnie oprószyć mąką ryżową i przykryć lnianą ściereczką. Odstawić na 60 minut.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 18:03:35 GMT 1
Vice - wiadomo niewinny Święty Judasz - moim zdaniem bardzo możliwa mafia Harry Potter - chuj go wie/możliwa mafia Kai Cenat - daje niewinne wajby, jeśli nie padnie w mordzie można zacząć się zastanawiać tagiatelle al' arrabiata - chuj go wie DZIADZIOR - mafia jedynie razem z Czynem, inaczej raczej niewinny (w ogóle raczej niewinny) Czyn Społeczny - chujowo wszedł w rozgrywkę, możliwy mózg mafii Przyjaciel - od początku przyjął pozycję chłopca do bicia, możliwa mafia, możliwy chłopiec do bicia Grappa Ice - napierdala teraz tymi cytatami z których chuj wie co wynika, możliwa mafia w sumie, liczyłem na coś lepszego Tony Hawk - niewinny, ale nie będę tłumaczył dlaczego Ojciec Vateusz - dla mnie potencjalny lider mafii Szef - gra mafijnie, do sprawdzenia bez żalu nawet jeśli okaże się niewinny Okoński - stawiałbym jednak niewinność po dzisiejszym dniu
tak to mniej więcej u mnie wygląda na ten moment
|
|