Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 18:42:36 GMT 1
no ale mordow nie ma prawie wcale w te dni, w tym rzecz
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 18:46:20 GMT 1
jakby mnie dzis odjebac, mordu nie ma, rolny zostaje dalej, moje typy sie uwiarygodniaja, jutro mord jak rozumiem i tak by nie byl na mnie, to jest kuszace
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 18:47:39 GMT 1
mozna by mvp zgarnac bedac zlinczowanym w d1, zawsze cos nowego
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 18:48:06 GMT 1
Chuja się dzieje, więc żeby trochę wyciagnąć pomocną dłoń do kolegi Vateusza podpowiem mu, że wydaje mi się jakoś mało prawdopodobne, żeby taki potężny MÓZGOWIEC jak Vateusz, był w stanie sobie ot tak na luzaku stownreadować grappę przed jego ostatnim postem, przyjaciela co nic nie napsiał i szefa A JEDNOCZEŚNIE nie wiedzieć, dlaczego dostał bombę np. od vice i iść w narrację, że ten go atakuje z dupy, żeby go pokazać w złym świetle i pytać, kto przy jego winie będzie mógł być clearowany a jeszcze nawet nie przeszedłem do tych prostackich przesłanek ja podbiję i chcę przemyślenia kurde no mi to nie styka jak wy tak łatwo uniewinniacie gościa, który sobie ot tak jedną ręką uniewinnia trzy osoby, które łącznie miały chyba z 10 postów, a jednocześnie ataki w swoją stronę ode mnie i vice określił w zasadzie omgusem i że w zasadzie to chuj wie skąd się wziąły a potem schował się w norze tym bardziej, jeśli obu mnie i vice ktoś miałby czytać jako raczej niewinnych w sumie to z vice też jest śmieszna sprawa, w sensie że patrząc po argumentach to dyskusję vice-judasz można by było odtworzyć w warunkach vice-vateusz i te same argumenty by mogły padać, ale taka dyskusja nie miała miejsca ale to już tam na marginesie
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 18:53:06 GMT 1
kto uniewinnia Vateusza poza twoim ziomem Czarnuchem?
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 18:54:08 GMT 1
dziadzior chyba
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 18:59:24 GMT 1
ze trzy posty mi się podobały ale odwołuje, nie jestem zadowolony z tego odczytu
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:01:10 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:01:10 GMT 1
Hawk: tak, Judasza chyba nie wypada
Vice: nie rozumiem, co odwalasz z tym kładzeniem głowy pod topór. w chuj dziwne mi się to wydało. ktoś tam rzucił, że może będziesz w mafii a ty "no dobra zabijcie mnie, już mnie nie zamordują"?
a Grappa niestety poniżej oczekiwań. nadrabiał i rzucił w połowie, a potem jakieś memłanie.
przywalenie się do mnie, że chcę gadać z moimi niewinnymi w sprawie linczu - minus
to zajmowanie się didaskaliami hawka o partnerze vice - minus
uniewinnienie szefa - minus
no mam Cię na oku gagatku.
a w międzyczasie Przyjaciel lurker zajrzał w temat i nic nie napisał
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:01:18 GMT 1
gdzie jest Czarnuch
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:01:20 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:01:20 GMT 1
ten czyn mocno wielokolorowy jak na mafię
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:01:43 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:01:43 GMT 1
i napisałem to nawet przed powyższym postem
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 19:02:03 GMT 1
oczywiście kurwa, że wypada przestań go znowu bronić czyn
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:02:37 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:02:37 GMT 1
czemu partner wice to didaskalia? nieistotna informacja?
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:02:38 GMT 1
Hawk: tak, Judasza chyba nie wypada Vice: nie rozumiem, co odwalasz z tym kładzeniem głowy pod topór. w chuj dziwne mi się to wydało. ktoś tam rzucił, że może będziesz w mafii a ty "no dobra zabijcie mnie, już mnie nie zamordują"? a Grappa niestety poniżej oczekiwań. nadrabiał i rzucił w połowie, a potem jakieś memłanie. przywalenie się do mnie, że chcę gadać z moimi niewinnymi w sprawie linczu - minus to zajmowanie się didaskaliami hawka o partnerze vice - minus uniewinnienie szefa - minus no mam Cię na oku gagatku. a w międzyczasie Przyjaciel lurker zajrzał w temat i nic nie napisał nie wiem mysle co jest najbardziej optymalne, od poniedzialku moja gra i tak bedzie ograniczona, jesli w mafii jest jakis wysoko postawiony gagatek to ihmo lepiej mnie dzis zlinczowac, isc za moimi typami a na koncu miec mniejsze rozterki
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:02:40 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:02:40 GMT 1
oczywiście kurwa, że wypada przestań go znowu bronić czyn no nie w d1
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:04:58 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:04:58 GMT 1
czemu partner wice to didaskalia? nieistotna informacja? no coś rzucił hawk, a ty, że czemu tego nie drąży. dziwna sekwencja. Tu mógłbym skopiować co Hawk i VICE na ten temat napisali oczekiwałbym od ciebie dzisiaj w sumie, że postawisz kawę na ławę, kto do odjebania bez rozmemłania, hehe co to znaczy wielokolorowy?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:05:24 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 19:05:24 GMT 1
1. Tłumaczyłem swoje wczorajsze "uniewinnienia". Wystarczy przejrzeć moje posty zanim zacznie się rzucać gównem bez pokrycia. 2. Wciąż chyba się nie doczekałem argumentacji, kto miałby zostać oczyszczony po mojej winie. Możliwe, że coś mi umknęło, bo jestem na 22 stronie, pisząc ten punkt. 3. Grappa nie do ruszenia dzisiaj. 4. Nie umiem przeczytać Judasza. 5. Vice będzie raczej niewinny. 6. Przyjaciel jest bezjajeczny. Ja bym go zostawił i obserwował rozwój jego gry. 7. Murzyn i ten drugi raper nie do ruszenia na dzisiaj. 8. Tony Hawk mi zgrzyta. Z samego stylu pisania wygląda na luzaka, ale tworzona treść wydaje mi się mocno usztywniona. 9. Czyn miał dzisiaj moment gry all-in. Bardziej z punktu widzenia spłukanego gracza, który nie ma już wiele do stracenia niż kogoś kto chce grać dla drużyny. 10. Okoń gra mocno bezpośrednio po akcjach skierowanych w jego stronę. W stylu mijanego obrońcy, który od razu łapie rywala za koszulkę i dostaje żółtko. 11. Szef jest też nudny. Nie zapamiętałem niczego ciekawego z jego postów. Do obserwacji i naciskania, żeby psim swędem tak całą grę nie przemknął. 12. Harry i spaghetti glony.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:06:39 GMT 1
czemu partner wice to didaskalia? nieistotna informacja? no coś rzucił hawk, a ty, że czemu tego nie drąży. dziwna sekwencja. Tu mógłbym skopiować co Hawk i VICE na ten temat napisali oczekiwałbym od ciebie dzisiaj w sumie, że postawisz kawę na ławę, kto do odjebania bez rozmemłania, hehe co to znaczy wielokolorowy? ze pierdolisz za duze glupoty przeplatane rozsadnymi tejkami jak na mafioze a co vice na ten temat napisal? napisal, ze jestem uposledzony i ze osoby z ktorymi sie klocil zgina w linczu przed nim. hawk napisal, ze jak jest w mafii, to na pewno mial mafia-mafia. jednoczesnie sam na tego vice wjechales za rzucanie sie pod pociag. to do czego sie przychylasz?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:07:24 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 19:07:24 GMT 1
Zerknę jescze na posty trzech graczy, oddam głos i spadam.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:07:28 GMT 1
1. Tłumaczyłem swoje wczorajsze "uniewinnienia". Wystarczy przejrzeć moje posty zanim zacznie się rzucać gównem bez pokrycia. 2. Wciąż chyba się nie doczekałem argumentacji, kto miałby zostać oczyszczony po mojej winie. Możliwe, że coś mi umknęło, bo jestem na 22 stronie, pisząc ten punkt. 3. Grappa nie do ruszenia dzisiaj. 4. Nie umiem przeczytać Judasza. 5. Vice będzie raczej niewinny. 6. Przyjaciel jest bezjajeczny. Ja bym go zostawił i obserwował rozwój jego gry. 7. Murzyn i ten drugi raper nie do ruszenia na dzisiaj. 8. Tony Hawk mi zgrzyta. Z samego stylu pisania wygląda na luzaka, ale tworzona treść wydaje mi się mocno usztywniona. 9. Czyn miał dzisiaj moment gry all-in. Bardziej z punktu widzenia spłukanego gracza, który nie ma już wiele do stracenia niż kogoś kto chce grać dla drużyny. 10. Okoń gra mocno bezpośrednio po akcjach skierowanych w jego stronę. W stylu mijanego obrońcy, który od razu łapie rywala za koszulkę i dostaje żółtko. 11. Szef jest też nudny. Nie zapamiętałem niczego ciekawego z jego postów. Do obserwacji i naciskania, żeby psim swędem tak całą grę nie przemknął. 12. Harry i spaghetti glony. 1. ale to są proste uniewinnienia słabych graczy, ktore mogą zarówno służyc zdobyciu ich poparcia w walce ze slabymi a na koncu zostaniem krolem slabych (vide rządy PiS Morawieckiego) albo uniewinninia przy okazji swojego kolegi z mafii 5. dlaczego jestem niewinny?
|
|