Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:07:36 GMT 1
i uniewinnienie szefa - zrobilbym tak w relacji mafia - mafia, czy mafia - miasto? to uniewinnienie myslisz jest do konca gry?
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:08:02 GMT 1
Tony Hawk niewinny, nazwał się mafiowym. Mafia nie chciałaby się nazwać mafiowym, mogłoby tu budzić złe skojarzenia. Mirosław niewinny, nawet mu nie powiedzieli, żeby avatar ustawić.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:08:05 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:08:05 GMT 1
Vice - wiadomo niewinny Święty Judasz - moim zdaniem bardzo możliwa mafia Harry Potter - chuj go wie/możliwa mafia Kai Cenat - daje niewinne wajby, jeśli nie padnie w mordzie można zacząć się zastanawiać tagiatelle al' arrabiata - chuj go wie DZIADZIOR - mafia jedynie razem z Czynem, inaczej raczej niewinny (w ogóle raczej niewinny) Czyn Społeczny - chujowo wszedł w rozgrywkę, możliwy mózg mafii Przyjaciel - od początku przyjął pozycję chłopca do bicia, możliwa mafia, możliwy chłopiec do bicia Grappa Ice - napierdala teraz tymi cytatami z których chuj wie co wynika, możliwa mafia w sumie, liczyłem na coś lepszego Tony Hawk - niewinny, ale nie będę tłumaczył dlaczego Ojciec Vateusz - dla mnie potencjalny lider mafii Szef - gra mafijnie, do sprawdzenia bez żalu nawet jeśli okaże się niewinny Okoński - stawiałbym jednak niewinność po dzisiejszym dniu tak to mniej więcej u mnie wygląda na ten moment XDD kurwa miałem się nie odzywać zanim nie nadrobię ale to jesy ubaw po pachy Czyn mózg mafii xD Z całym szacunkiem oczywiście
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:08:28 GMT 1
no coś rzucił hawk, a ty, że czemu tego nie drąży. dziwna sekwencja. Tu mógłbym skopiować co Hawk i VICE na ten temat napisali oczekiwałbym od ciebie dzisiaj w sumie, że postawisz kawę na ławę, kto do odjebania bez rozmemłania, hehe co to znaczy wielokolorowy? ze pierdolisz za duze glupoty przeplatane rozsadnymi tejkami jak na mafioze a co vice na ten temat napisal? napisal, ze jestem uposledzony i ze osoby z ktorymi sie klocil zgina w linczu przed nim. hawk napisal, ze jak jest w mafii, to na pewno mial mafia-mafia. jednoczesnie sam na tego vice wjechales za rzucanie sie pod pociag. to do czego sie przychylasz? do tego ze jestes uposledzony
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:08:31 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:08:31 GMT 1
Czyn dzisiaj nie do zlinczowania, Vateusz też
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:08:36 GMT 1
no ja mysle ze czyn bedzie niewinny, bo po prostu w mafii nie potrafilby byc takim debilem, stad wielokolorowsc
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:09:10 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:09:10 GMT 1
DZIADZIOR NYGUSIE TŁUMACZ SIĘ DLACZEGO WKŁADASZ MI SŁOWA W USTA
I TO JESZCZE JAK JESTEM WYPOSTOWANY
W CHUJ ZACHOWANIE PODŁE
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:09:25 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:09:25 GMT 1
no coś rzucił hawk, a ty, że czemu tego nie drąży. dziwna sekwencja. Tu mógłbym skopiować co Hawk i VICE na ten temat napisali oczekiwałbym od ciebie dzisiaj w sumie, że postawisz kawę na ławę, kto do odjebania bez rozmemłania, hehe co to znaczy wielokolorowy? ze pierdolisz za duze glupoty przeplatane rozsadnymi tejkami jak na mafioze a co vice na ten temat napisal? napisal, ze jestem uposledzony i ze osoby z ktorymi sie klocil zgina w linczu przed nim. hawk napisal, ze jak jest w mafii, to na pewno mial mafia-mafia. jednoczesnie sam na tego vice wjechales za rzucanie sie pod pociag. to do czego sie przychylasz? no ale to potem dopiero się rzucił pod pociąg, wcześniej słusznie napisał. nie rozumiem, czemu się tym zająłeś, jakbyś trochę nie wiedział, czym. juz mniejsza z tym. inb4 czyn ucieka od konfrontacji, daj żyć
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:09:40 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 19:09:40 GMT 1
1. Tłumaczyłem swoje wczorajsze "uniewinnienia". Wystarczy przejrzeć moje posty zanim zacznie się rzucać gównem bez pokrycia. 2. Wciąż chyba się nie doczekałem argumentacji, kto miałby zostać oczyszczony po mojej winie. Możliwe, że coś mi umknęło, bo jestem na 22 stronie, pisząc ten punkt. 3. Grappa nie do ruszenia dzisiaj. 4. Nie umiem przeczytać Judasza. 5. Vice będzie raczej niewinny. 6. Przyjaciel jest bezjajeczny. Ja bym go zostawił i obserwował rozwój jego gry. 7. Murzyn i ten drugi raper nie do ruszenia na dzisiaj. 8. Tony Hawk mi zgrzyta. Z samego stylu pisania wygląda na luzaka, ale tworzona treść wydaje mi się mocno usztywniona. 9. Czyn miał dzisiaj moment gry all-in. Bardziej z punktu widzenia spłukanego gracza, który nie ma już wiele do stracenia niż kogoś kto chce grać dla drużyny. 10. Okoń gra mocno bezpośrednio po akcjach skierowanych w jego stronę. W stylu mijanego obrońcy, który od razu łapie rywala za koszulkę i dostaje żółtko. 11. Szef jest też nudny. Nie zapamiętałem niczego ciekawego z jego postów. Do obserwacji i naciskania, żeby psim swędem tak całą grę nie przemknął. 12. Harry i spaghetti glony. 1. ale to są proste uniewinnienia słabych graczy, ktore mogą zarówno służyc zdobyciu ich poparcia w walce ze slabymi a na koncu zostaniem krolem slabych (vide rządy PiS Morawieckiego) albo uniewinninia przy okazji swojego kolegi z mafii 5. dlaczego jestem niewinny? 1. No to powiedzmy, że te "uniewinnienia" nie były w stuprocentach szczere i były badaniem reakcji. 5. Tego nie mogę w tej chwili głośno powiedzieć.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:09:42 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:09:42 GMT 1
Ten piłkarz jest bezczelny, wkurwia mnie i kłamie ale dlatego dzisiaj bym go nie wypierdalał
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:10:32 GMT 1
Vice - wiadomo niewinny Święty Judasz - moim zdaniem bardzo możliwa mafia Harry Potter - chuj go wie/możliwa mafia Kai Cenat - daje niewinne wajby, jeśli nie padnie w mordzie można zacząć się zastanawiać tagiatelle al' arrabiata - chuj go wie DZIADZIOR - mafia jedynie razem z Czynem, inaczej raczej niewinny (w ogóle raczej niewinny) Czyn Społeczny - chujowo wszedł w rozgrywkę, możliwy mózg mafii Przyjaciel - od początku przyjął pozycję chłopca do bicia, możliwa mafia, możliwy chłopiec do bicia Grappa Ice - napierdala teraz tymi cytatami z których chuj wie co wynika, możliwa mafia w sumie, liczyłem na coś lepszego Tony Hawk - niewinny, ale nie będę tłumaczył dlaczego Ojciec Vateusz - dla mnie potencjalny lider mafii Szef - gra mafijnie, do sprawdzenia bez żalu nawet jeśli okaże się niewinny Okoński - stawiałbym jednak niewinność po dzisiejszym dniu tak to mniej więcej u mnie wygląda na ten moment XDD kurwa miałem się nie odzywać zanim nie nadrobię ale to jesy ubaw po pachy Czyn mózg mafii xD Z całym szacunkiem oczywiście to kto kurwa nim jest? Szef? Judasz? (w sumie nie wiem kim jest), normalnie napisalbym ze Vateusz ale tez masz go za niewinnego
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:11:05 GMT 1
Vice - wiadomo niewinny Święty Judasz - moim zdaniem bardzo możliwa mafia Harry Potter - chuj go wie/możliwa mafia Kai Cenat - daje niewinne wajby, jeśli nie padnie w mordzie można zacząć się zastanawiać tagiatelle al' arrabiata - chuj go wie DZIADZIOR - mafia jedynie razem z Czynem, inaczej raczej niewinny (w ogóle raczej niewinny) Czyn Społeczny - chujowo wszedł w rozgrywkę, możliwy mózg mafii Przyjaciel - od początku przyjął pozycję chłopca do bicia, możliwa mafia, możliwy chłopiec do bicia Grappa Ice - napierdala teraz tymi cytatami z których chuj wie co wynika, możliwa mafia w sumie, liczyłem na coś lepszego Tony Hawk - niewinny, ale nie będę tłumaczył dlaczego Ojciec Vateusz - dla mnie potencjalny lider mafii Szef - gra mafijnie, do sprawdzenia bez żalu nawet jeśli okaże się niewinny Okoński - stawiałbym jednak niewinność po dzisiejszym dniu tak to mniej więcej u mnie wygląda na ten moment XDD kurwa miałem się nie odzywać zanim nie nadrobię ale to jesy ubaw po pachy Czyn mózg mafii xD Z całym szacunkiem oczywiście no on gra, w sensie tak sobie pierdoli pod ujebanym majonezem wasem i po czterech radlerkach, nie biore pod uwage za bardzo jego tejkow, czy tych personalnych atakow, ale uwazam, ze nie gra tez wyrachowanie i to w sumie jest na jego plus, spodziewalbym sie ze jako mafioza by jednak nie bylo grania na takiej fali, tylko cos konkretnego, a tu klasyczna choroszcz
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:11:05 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:11:05 GMT 1
Nk powie czy Grappa daje coś sensownego bo widzę że pisze a wchodziłem tu z zamiarem napisania że jest tragiczny
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:11:40 GMT 1
imo niezbyt xD
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:11:54 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:11:54 GMT 1
no nie bardzo
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:12:01 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:12:01 GMT 1
XDD kurwa miałem się nie odzywać zanim nie nadrobię ale to jesy ubaw po pachy Czyn mózg mafii xD Z całym szacunkiem oczywiście to kto kurwa nim jest? Szef? Judasz? (w sumie nie wiem kim jest), normalnie napisalbym ze Vateusz ale tez masz go za niewinnego Judasz? Być może Ale ja dzisiaj mam takie podchwytliwe pytanie dla gawiedzi Co jakbyśmy dzisiaj pierdolneli w takiego tonego hołka np Albo ciebie 😎
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:12:30 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:12:30 GMT 1
to kto kurwa nim jest? Szef? Judasz? (w sumie nie wiem kim jest), normalnie napisalbym ze Vateusz ale tez masz go za niewinnego Judasz? Być może Ale ja dzisiaj mam takie podchwytliwe pytanie dla gawiedzi Co jakbyśmy dzisiaj pierdolneli w takiego tonego hołka np Albo ciebie 😎 to wbrew sztuce i nauce
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:12:33 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 19:12:33 GMT 1
Ja mam w głowie teorię, że dwóch mafiozów poszło w stronę wzajemnego konfliktu. Ktoś kto śledzi temat na bieżąco odnotował, który z konfliktów wyglądał najbardziej absurdalnie?
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:12:35 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:12:35 GMT 1
A to jak nie to też można wyjebać I wkurwia mnie ten plankton typu potter o którym nic się nie da powiedzieć
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:12:42 GMT 1
nie no kurwa z całym szacunkiem dla judasza, ale z ich dwóch to już prędzej czyn XD
|
|