|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:13:09 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:13:09 GMT 1
Ja mam w głowie teorię, że dwóch mafiozów poszło w stronę wzajemnego konfliktu. Ktoś kto śledzi temat na bieżąco odnotował, który z konfliktów wyglądał najbardziej absurdalnie? a konflikty mafia-mafia wyglądają absurdalnie?
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:13:12 GMT 1
no mnie zawsze spoko, Hołka nie
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:13:14 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:13:14 GMT 1
Judasz? Być może Ale ja dzisiaj mam takie podchwytliwe pytanie dla gawiedzi Co jakbyśmy dzisiaj pierdolneli w takiego tonego hołka np Albo ciebie 😎 to wbrew sztuce i nauce No być może To kogo zgodnie ze sztuką sugerujesz Ja np ma głos na Przyjacielu obecnie
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:14:01 GMT 1
dobra przeszacowałem Czarnucha, chuja nam da odpowiedzi na nurtujące pytania
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:15:11 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:15:11 GMT 1
MURZYNIE, KIEDY JA D1 DAŁEM JAKIEŚ SENSOWNE ODPOWIEDZI
I'M FLATTERED ŻE MNIE O JAKIEŚ ROZWIĄZANIA NA TYM ETAPIE ROZGRYWKI POSĄDZAŁEŚ
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:15:14 GMT 1
no mnie zawsze spoko, Hołka nie nie bierzesz mnie za bardzo pod chuj przypadkiem
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:15:52 GMT 1
ale teraz na przykład uważam, że spoko się rozmawia a o tej 18 była kaszana
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:16:40 GMT 1
no mnie zawsze spoko, Hołka nie nie bierzesz mnie za bardzo pod chuj przypadkiem no jakbym byl w mafii to raczej bym szedl na konflikt z Toba xD bo po co Cie brac pod wlos skoro inni i tak Cie srednio sluchaja
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:17:19 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:17:19 GMT 1
ty strasznie madry jestes jak pomysle dwa razy nad toba a w temacie tego nie poczulem jeszcze tak juz schodzac na drugi tor Kurde nadrabiam i ten grappa daje czasem sensownie chłopaki
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:17:35 GMT 1
ze pierdolisz za duze glupoty przeplatane rozsadnymi tejkami jak na mafioze a co vice na ten temat napisal? napisal, ze jestem uposledzony i ze osoby z ktorymi sie klocil zgina w linczu przed nim. hawk napisal, ze jak jest w mafii, to na pewno mial mafia-mafia. jednoczesnie sam na tego vice wjechales za rzucanie sie pod pociag. to do czego sie przychylasz? no ale to potem dopiero się rzucił pod pociąg, wcześniej słusznie napisał. nie rozumiem, czemu się tym zająłeś, jakbyś trochę nie wiedział, czym. juz mniejsza z tym. inb4 czyn ucieka od konfrontacji, daj żyć no nienienie, nie mniejsza z tym. osoby z którymi kłóci się wice = nie wiem kto, chciałbym konkretnego przedstawienia tych osób. wice - wg Tonego może być w mafii, ale może nie, jak sie zapytalem czy go broni to napisal, ze nie, ale wczesniej napisal, ze nie chce go wrzucac na swiecznik, taki wydzwiek. jesli jest w mafii - to wedlug tonego na pewno mial interakcje mafioza - mafioza. ty - wice rzuca leb pod topor, no nie podoba mi sie to. czyli obu wam sie nie podoba wice z jakiegos powodu, odmiennego w obu przypadkach. dla tonego istotne jest to, ze jesli jest w mafii to na pewno juz drugiego mafioze wjebal, ile tam moze byc nickow, 2, 3? no fajnie juz ograniczona pula. jednoczesnie tony nie chce go bronic otwarcie, ale nie chce tez zeby zdechl. to nie jest wartosciowe ani do drazenia? co ma do tego, ze wice pozniej sie kladzie pod tory? to sprawia, ze juz nie ma mafia-mafia? bo moje rozumowanie jest takie:a) jest typ, który jest dla Was podejrzany, drugi, trzeci szereg ale jest. b) ten typ daje info w postaci kolejnych typów powiązanych z nim. c) nie chcecie go jednak atakować, głównie tony. d) tony nie chce go też bronić. e) jednoczesnie wice pisze, że te osoby które się z nim kłóciły to zejdą w linczach przed nim, tak uważasz? to wymień, kto zejdzie w linczach przed nim. moim zdaniem naturalna kolej rzeczy jest taka:a) bronię wice i tyle, mówię, no mam ten tejk, zostawiam sobie furtkę, ale nie chcę go linczować; b) ale jednoczesnie mówię -> mogę się mylić, jeśli się mylę, to wice moze byc w mafii z XYZ; a ty się przypierdoliłeś, że w ogóle zabralem się za temat, ktory sie zaczal i nagle skonczyl, nazwales to DIDASKALIAMI (potencjalne obwarowanie mafia - mafia), a nastepnie sam się przypierdoliłeś do wice. w Twoim przypadku akurat mysle ze to kwestia tego, ze no, nie jestes najostrzejszym nozem w szufladzie. w przypadku Tonego mam lekki strach o to, ze jesli w mafii jest Wice, to w mafii moze byc tez on i juz teraz jebnal sobie furtke na osoby, z ktorymi Wice sie klocil.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:17:52 GMT 1
poza tym jak Hawk cos kombinuje to wyczuwam smrod na kilometr, no umowmy sie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:18:06 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:18:06 GMT 1
No być może To kogo zgodnie ze sztuką sugerujesz Ja np ma głos na Przyjacielu obecnie no też mam na Przyjacielu. chciałbym jednak, żeby inni go też ocenili. ja mogę mieć biasa, bo mnie podirytował burak i zdaję sobie sprawę, że to może utrudniać mi osąd ten Potter lurker może być porządkującym linczem, ale nawet strach proponować, bo do końca gry będą mnie pałować, że "łatwy lincz" "jebnięcie w glona". a może się sensownie uaktywni? nie wiem, ciężary Mateusz trochę otwiera grę, ale Ty nie chcesz Judasz nie wypada w d1 Grappa mógłby być okej, w miarę odważnym linczem, i chyba nie do końca wbrew sztuce, więc rozważam Szef strach mi głosować, po tym, jak go tak Grappa uniewinnił, zapachniało mi to nadwiedzą aha tu odpowiedź do Grappy, boję się tam relacji mafia-miasto, że ty mafia, szef miasto i sobie uniewinniłeś pokazowo trudny przypadek. rozumiem jakbyś powiedział, że chuj wie, ale bym zostawił. a ty, że on niewinny, mimo że gra mafijnie
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:18:36 GMT 1
ty strasznie madry jestes jak pomysle dwa razy nad toba a w temacie tego nie poczulem jeszcze tak juz schodzac na drugi tor Kurde nadrabiam i ten grappa daje czasem sensownie chłopaki no właśnie widzę
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:19:09 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:19:09 GMT 1
no ale to potem dopiero się rzucił pod pociąg, wcześniej słusznie napisał. nie rozumiem, czemu się tym zająłeś, jakbyś trochę nie wiedział, czym. juz mniejsza z tym. inb4 czyn ucieka od konfrontacji, daj żyć no nienienie, nie mniejsza z tym. osoby z którymi kłóci się wice = nie wiem kto, chciałbym konkretnego przedstawienia tych osób. wice - wg Tonego może być w mafii, ale może nie, jak sie zapytalem czy go broni to napisal, ze nie, ale wczesniej napisal, ze nie chce go wrzucac na swiecznik, taki wydzwiek. jesli jest w mafii - to wedlug tonego na pewno mial interakcje mafioza - mafioza. ty - wice rzuca leb pod topor, no nie podoba mi sie to. czyli obu wam sie nie podoba wice z jakiegos powodu, odmiennego w obu przypadkach. dla tonego istotne jest to, ze jesli jest w mafii to na pewno juz drugiego mafioze wjebal, ile tam moze byc nickow, 2, 3? no fajnie juz ograniczona pula. jednoczesnie tony nie chce go bronic otwarcie, ale nie chce tez zeby zdechl. to nie jest wartosciowe ani do drazenia? co ma do tego, ze wice pozniej sie kladzie pod tory? to sprawia, ze juz nie ma mafia-mafia? bo moje rozumowanie jest takie:a) jest typ, który jest dla Was podejrzany, drugi, trzeci szereg ale jest. b) ten typ daje info w postaci kolejnych typów powiązanych z nim. c) nie chcecie go jednak atakować, głównie tony. d) tony nie chce go też bronić. e) jednoczesnie wice pisze, że te osoby które się z nim kłóciły to zejdą w linczach przed nim, tak uważasz? to wymień, kto zejdzie w linczach przed nim. moim zdaniem naturalna kolej rzeczy jest taka:a) bronię wice i tyle, mówię, no mam ten tejk, zostawiam sobie furtkę, ale nie chcę go linczować; b) ale jednoczesnie mówię -> mogę się mylić, jeśli się mylę, to wice moze byc w mafii z XYZ; a ty się przypierdoliłeś, że w ogóle zabralem się za temat, ktory sie zaczal i nagle skonczyl, nazwales to DIDASKALIAMI (potencjalne obwarowanie mafia - mafia), a nastepnie sam się przypierdoliłeś do wice. w Twoim przypadku akurat mysle ze to kwestia tego, ze no, nie jestes najostrzejszym nozem w szufladzie. w przypadku Tonego mam lekki strach o to, ze jesli w mafii jest Wice, to w mafii moze byc tez on i juz teraz jebnal sobie furtke na osoby, z ktorymi Wice sie klocil. Jezu ale ściana, nawet mi się nie chce
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:19:11 GMT 1
no ale to potem dopiero się rzucił pod pociąg, wcześniej słusznie napisał. nie rozumiem, czemu się tym zająłeś, jakbyś trochę nie wiedział, czym. juz mniejsza z tym. inb4 czyn ucieka od konfrontacji, daj żyć no nienienie, nie mniejsza z tym. osoby z którymi kłóci się wice = nie wiem kto, chciałbym konkretnego przedstawienia tych osób. wice - wg Tonego może być w mafii, ale może nie, jak sie zapytalem czy go broni to napisal, ze nie, ale wczesniej napisal, ze nie chce go wrzucac na swiecznik, taki wydzwiek. jesli jest w mafii - to wedlug tonego na pewno mial interakcje mafioza - mafioza. ty - wice rzuca leb pod topor, no nie podoba mi sie to. czyli obu wam sie nie podoba wice z jakiegos powodu, odmiennego w obu przypadkach. dla tonego istotne jest to, ze jesli jest w mafii to na pewno juz drugiego mafioze wjebal, ile tam moze byc nickow, 2, 3? no fajnie juz ograniczona pula. jednoczesnie tony nie chce go bronic otwarcie, ale nie chce tez zeby zdechl. to nie jest wartosciowe ani do drazenia? co ma do tego, ze wice pozniej sie kladzie pod tory? to sprawia, ze juz nie ma mafia-mafia? bo moje rozumowanie jest takie:a) jest typ, który jest dla Was podejrzany, drugi, trzeci szereg ale jest. b) ten typ daje info w postaci kolejnych typów powiązanych z nim. c) nie chcecie go jednak atakować, głównie tony. d) tony nie chce go też bronić. e) jednoczesnie wice pisze, że te osoby które się z nim kłóciły to zejdą w linczach przed nim, tak uważasz? to wymień, kto zejdzie w linczach przed nim. moim zdaniem naturalna kolej rzeczy jest taka:a) bronię wice i tyle, mówię, no mam ten tejk, zostawiam sobie furtkę, ale nie chcę go linczować; b) ale jednoczesnie mówię -> mogę się mylić, jeśli się mylę, to wice moze byc w mafii z XYZ; a ty się przypierdoliłeś, że w ogóle zabralem się za temat, ktory sie zaczal i nagle skonczyl, nazwales to DIDASKALIAMI (potencjalne obwarowanie mafia - mafia), a nastepnie sam się przypierdoliłeś do wice. w Twoim przypadku akurat mysle ze to kwestia tego, ze no, nie jestes najostrzejszym nozem w szufladzie. w przypadku Tonego mam lekki strach o to, ze jesli w mafii jest Wice, to w mafii moze byc tez on i juz teraz jebnal sobie furtke na osoby, z ktorymi Wice sie klocil.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:20:11 GMT 1
No być może To kogo zgodnie ze sztuką sugerujesz Ja np ma głos na Przyjacielu obecnie no też mam na Przyjacielu. chciałbym jednak, żeby inni go też ocenili. ja mogę mieć biasa, bo mnie podirytował burak i zdaję sobie sprawę, że to może utrudniać mi osąd ten Potter lurker może być porządkującym linczem, ale nawet strach proponować, bo do końca gry będą mnie pałować, że "łatwy lincz" "jebnięcie w glona". a może się sensownie uaktywni? nie wiem, ciężary Mateusz trochę otwiera grę, ale Ty nie chcesz Judasz nie wypada w d1 Grappa mógłby być okej, w miarę odważnym linczem, i chyba nie do końca wbrew sztuce, więc rozważam Szef strach mi głosować, po tym, jak go tak Grappa uniewinnił, zapachniało mi to nadwiedzą aha tu odpowiedź do Grappy, boję się tam relacji mafia-miasto, że ty mafia, szef miasto i sobie uniewinniłeś pokazowo trudny przypadek. rozumiem jakbyś powiedział, że chuj wie, ale bym zostawił. a ty, że on niewinny, mimo że gra mafijnie no ja mysle ze potwierdzasz znowu, ze jestes debilem po tym, jak uniewinniles dwoch typow na pierwszych trzech stronach i mowisz o nadwiedzy po 20 stronach, gdzie jednoczesnie musisz miec swiadomosc czy sam pisales to na sto procent powaznie i z zamiarem trwania do smierci, a z drugiej strony nie masz tej swiadomosci co do mnie. i moim zdaniem grasz w tym kontekscie za glupio na mafie, wiec haters gonna hate, rob swoja robote, moze do czegos dojdziesz
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:21:05 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:21:05 GMT 1
ogólnie generalnie VICE mi się podoba, nie spodobało mi się to kładzenie głowy pod topór, ale to nie znaczy, że teraz będę prowadził rozgrywkę vicomafiacentryczno. w sumie to tyle. kamień do ogródka, ale nie, żebym teraz mózg kierował na zajmowanie się jego partnerami
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:21:26 GMT 1
ja nie wiem co tu się odpierdala, że ja wiem kogo bym chciał zlinczować, tymczasem grappa memła a vice namawia na głosowanie na siebie
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:21:45 GMT 1
ogólnie generalnie VICE mi się podoba, nie spodobało mi się to kładzenie głowy pod topór, ale to nie znaczy, że teraz będę prowadził rozgrywkę vicomafiacentryczno. w sumie to tyle. kamień do ogródka, ale nie, żebym teraz mózg kierował na zajmowanie się jego partnerami ale ja nadal chetnie poloze glowe
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:22:48 GMT 1
chodzi o to, że jeśli Tony nie podał teraz partnerów Vice, a Vice okaże się w mafii, to mafijny Tony może podać cokolwiek w momencie gdy Vice padnie mafijny.
dlatego istotnym było, żeby podał od razu o kogo mu chodzi, żeby ograniczyć możliwość manipulacji.
a Ty to took all for granted i nazwałeś didaskaliami, jednocześnie przypierdalając się do mnie.
|
|