DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 11:30:32 GMT 1
A TO CIEKAWE, TO CHYBA MAMY INNE DEFINICJE TYCH SŁÓW specjalnie cie podkurwiam żebyś podniósł jakóść dzisiejszych zarzutek
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 11:31:04 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 11:31:04 GMT 1
Czyn chyba wcześniej rzuciłeś argument że był tak nagrzany że pisał przed rozgrywką, a samą rozgrywkę zaczął wygaszony - dla mnie troche mafijny argument tbh Jakby na przykład był rolny to Ty byłbyś pałą to był Vati, nie ja
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 11:31:23 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 11:31:23 GMT 1
DZIADZIOR Z OKOŃSKIM BĘDĄ NIEWINNI
DZIADZIOR CO SĄDZISZ O POSTAWIE TONEGO HOŁKA NA PRZESTRZENI TEJ ROZGRYWKI
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 11:31:54 GMT 1
A nie pamiętam. Jakoś na koniec mi się wydawało że się Szef specjalnie kitra by przypadkowo nie paść.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 11:32:20 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 11:32:20 GMT 1
A TO CIEKAWE, TO CHYBA MAMY INNE DEFINICJE TYCH SŁÓW specjalnie cie podkurwiam żebyś podniósł jakóść dzisiejszych zarzutek PODNIOSĘ JAK WRÓCĘ DO DOMU, DO TEJ PORY MUSICIE MI WYBACZYĆ KACOWY PHONEPOSTING
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 11:51:09 GMT 1
Grappy wczoraj to wejście nadrabiające dla mnie bardzo na plus, podobało mi się, gra mniej lub bardziej agresywna też na plus, często chuj wie o co mu chodzi też na plus. Jeśli mnie zaczepiał to na minus. Wiem, że kilku z was ma do niego jakieś zastrzeżenia ale coś mnie ominęło albo nie rozumiem. Możesz wytłumaczyć? Do Grappy to ja mam to, że nie wskazał otwarcie jakiejś grupy podejrzanych, skupiał się na przepychance z Tonym na krótko przed linczem, na koniec bez uzasadnienia zszedł z Judasza (chyba sugerując się tożsamością, no ale to domysł) i dorżnął Przyjaciela. Czyn chyba wcześniej rzuciłeś argument że był tak nagrzany że pisał przed rozgrywką, a samą rozgrywkę zaczął wygaszony - dla mnie troche mafijny argument tbh Co jest mafijnego w tym argumencie? Ja jeśli już, doszukiwałbym się mafijności u Grappy przez to "wygaszenie" właśnie. Ale i tak skłaniam się ku NAI zarówno wobec Czynu, jak i Grappy (tu z uwagi na późniejsze wejście i zapał). @grappa Ice czemu zszedłeś z Judasza na Przyjaciela? A co do mafijności argumentu, no nie wiem czy mafijności czy chujowości czy i jedno i drugie. To, że Grappa będzie super aktywny to są nasze oczekiwania i jakaś projekcja, gramy bez mety, chuj wie kto tam siedzi, a wymyślamy sobie jakieś wymagania których gość nie spełnia. Moim zdaniem powinniśmy rozpatrywać mafie na podstawie tego co zostało napisane, a nie na podstawie tego czego nie ma a nam się wydaje że powinno być.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 11:52:26 GMT 1
DZIADZIOR Z OKOŃSKIM BĘDĄ NIEWINNI DZIADZIOR CO SĄDZISZ O POSTAWIE TONEGO HOŁKA NA PRZESTRZENI TEJ ROZGRYWKI Zostaje przy wczorajszym ograniczonym zaufaniu ale i chęci współpracy. Niektóre zagrania mi się podobają, niektóre wywołują moje wątpliwości. A są i zagrania takie które mi się podobają i wywołują wątpliwości jednocześnie co śmieszne
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 11:53:16 GMT 1
Czyn chyba wcześniej rzuciłeś argument że był tak nagrzany że pisał przed rozgrywką, a samą rozgrywkę zaczął wygaszony - dla mnie troche mafijny argument tbh Jakby na przykład był rolny to Ty byłbyś pałą to był Vati, nie ja
Jaką masz ewolucje zdania na temat Judasza? Zmalau Urus?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 11:55:35 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 11:55:35 GMT 1
Ty dziadzior chyba spoko jesteś
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 12:01:15 GMT 1
jesteś na bieżąco młody czarodziej?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:01:56 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 12:01:56 GMT 1
Jaką masz ewolucje zdania na temat Judasza? Zmalau Urus? 1. co do immunitetu z d1, to już nie ma 2. widzę zgrzyty w jego grze, patrz drugi akapit mojego posta mafiacorner.boards.net/post/134853/thread*** a mnie się Mirek do końca nie podoba. trochę czuję, jakby nie wiedział, czym się zająć. no ogólnie jakby ktoś miał grać takiego klasycznego mafiozę ze środka pola to mógłby pasować *** Tony Hawkz tym Grappą niezły ambaras. chyba tylko my dwaj go już podejrzewamy i widzimy co widzimy. no i jak jesteś niewinny to 1. albo on jest niewinny a my se coś ujebalim tylko we dwóch 2. albo faktycznie jest winny a my go nigdy nie zlinczujemy, bo po prostu nie ma woli w mieście na to zaraz dziadzior napisze, że mamy coś napisać o nim. no już pisalim, więcej to by było powtarzanie tego, co było w temacie kłopotliwa sytuacja
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 12:02:47 GMT 1
vice opinia nt. grappy teraz
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:05:58 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 12:05:58 GMT 1
jesteś na bieżąco młody czarodziej? Ciężko powiedzieć że jest się na bieżąco po takiej nieobecności, nawet jak się nadrobi temat to jednak nie da się odtworzyć w pełni emocji tych konfrontacji... Pozostaje mi obserwować na ile mogę co się teraz dzieje
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 12:12:42 GMT 1
vice opinia nt. grappy teraz no teraz to go nie ma, wiec sie jakos nie zmienila zbytnio, nie zrobił niczego co by go uniewinniło w moich oczach
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:14:05 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 12:14:05 GMT 1
Judasz do tej pory gra moim zdaniem najmniej rozedrganą grę, to mi sugeruje że lepiej widzi rozgrywkę niż pozostali
Grappa Ice i Czyn Społeczny są ruchliwi ale nie do końca im ufam, czuję lekką motaninę
Ojciec Vateusz, Kobra Cai i Dziadzior wyglądają jakby mieli najszczersze osądy do tej pory i ich zostawiam sobie w grupie najpewniejszych miastowych
Vice, Szef póki co lekko zdystansowani, nie mam opinii
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 12:15:20 GMT 1
vice opinia nt. grappy teraz no teraz to go nie ma, wiec sie jakos nie zmienila zbytnio, nie zrobił niczego co by go uniewinniło w moich oczach kluczysz imo
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 25, 2024 12:15:36 GMT 1
specjalnie cie podkurwiam żebyś podniósł jakóść dzisiejszych zarzutek PODNIOSĘ JAK WRÓCĘ DO DOMU, DO TEJ PORY MUSICIE MI WYBACZYĆ KACOWY PHONEPOSTING Przy okazji możesz też wyłączyć caps locka, Dziadzior już znormalniał, Ty cały czas szalejesz. a mnie się Mirek do końca nie podoba. trochę czuję, jakby nie wiedział, czym się zająć. no ogólnie jakby ktoś miał grać takiego klasycznego mafiozę ze środka pola to mógłby pasować To już wiemy od wczoraj, tylko że jedyne co robisz w związku ze mną, to puszczasz takie delikatne bączki, żeby tylko nikt o Okońskim nie zapomniał, żeby tylko wątpliwości zasiewać. Chcesz zaatakować to dawaj, a podchody sobie w dupę wsadź. Tony Hawk z tym Grappą niezły ambaras. chyba tylko my dwaj go już podejrzewamy i widzimy co widzimy. no i jak jesteś niewinny to 1. albo on jest niewinny a my se coś ujebalim tylko we dwóch 2. albo faktycznie jest winny a my go nigdy nie zlinczujemy, bo po prostu nie ma woli w mieście na to zaraz dziadzior napisze, że mamy coś napisać o nim. no już pisalim, więcej to by było powtarzanie tego, co było w temacie kłopotliwa sytuacja No to nie napisze Dziadzior, tylko ja. Zbierz jeden z drugim do kupy te podejrzenia i wyłóż na stół. no teraz to go nie ma, wiec sie jakos nie zmienila zbytnio, nie zrobił niczego co by go uniewinniło w moich oczach kluczysz imo +1 BTW. Dobra obserwacja Pottera nt. Judasza. Szkoda tylko, że to oczywistość, którą podało już pół miasta.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 12:18:21 GMT 1
no teraz to go nie ma, wiec sie jakos nie zmienila zbytnio, nie zrobił niczego co by go uniewinniło w moich oczach kluczysz imo w każdej grze masz graczy, których gra wydaje Ci się bardziej jednoznaczna (mafijna lub miastowa) i takich w szarej strefie. Dla mnie Grappa jest w takiej szarej strefie z możliwością bycia w mafii. Nie podoba mi się jego sposób gry oparty na odpowiadaniu po kolei na posty sprzed iluś tam godzin czy nawet dni, da się tym nabić sztuczną aktywność, nie wnosząc wiele do gry. Ale Grappa nie jest jakoś na szczycie graczy, których w tym momencie bym linczował.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:18:35 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 12:18:35 GMT 1
BO JA JESTEM STREAMEREM, JA TAK NA CO DZIEŃ GADAM
ale postaram się ograniczyć dla komfortu wszystkich tu zgromadzonych <3
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:19:35 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 12:19:35 GMT 1
Judasz do tej pory gra moim zdaniem najmniej rozedrganą grę, to mi sugeruje że lepiej widzi rozgrywkę niż pozostali Grappa Ice i Czyn Społeczny są ruchliwi ale nie do końca im ufam, czuję lekką motaninę Ojciec Vateusz, Kobra Cai i Dziadzior wyglądają jakby mieli najszczersze osądy do tej pory i ich zostawiam sobie w grupie najpewniejszych miastowych Vice, Szef póki co lekko zdystansowani, nie mam opinii Hari Pota jak na gościa ktorego nie było cały dzień ma z mojej perspektywy bardzo sensowne spojrzenie na rozgrywkę Natomiast nie wiem jeszcze, czy to o nim świadczy dobrze, czy źle E: z zaznaczeniem że ta motanina, o której wspomina Hari, to dla mnie miastowa przywara
|
|