|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:20:32 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 12:20:32 GMT 1
Szkoda tylko, że to oczywistość, którą podało już pół miasta. To w jakiś sposób zmniejsza wartość informacji? Wydaje mi się, że jeśli niezależnym rozumowaniem dochodzę do podobnych wniosków to warto coś z tym zrobić
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 12:23:24 GMT 1
Harry Potter będzie niewinny
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 12:25:09 GMT 1
dziadzior kogo byś linczował
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:25:37 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 12:25:37 GMT 1
To co, dzisiaj drogą eliminacji Insegnante i mamy kolejny dzień żeby się zastanowic co dalej
Nie widzę wad tego planu
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 25, 2024 12:26:58 GMT 1
Szkoda tylko, że to oczywistość, którą podało już pół miasta. To w jakiś sposób zmniejsza wartość informacji? Wydaje mi się, że jeśli niezależnym rozumowaniem dochodzę do podobnych wniosków to warto coś z tym zrobić Wartości informacji nie, ale wrzuca prawdopodobieństwo, że jednak sam na to nie wpadłeś, tylko podczepiłeś się pod popularny trop (i to prawdopodobieństwo w moich oczach rośnie przez formę podania tej obserwacji). To z kolei wrzuca prawdopodobieństwo, że jesteś winny. To co, dzisiaj drogą eliminacji Insegnante i mamy kolejny dzień żeby się zastanowic co dalej Nie widzę wad tego planu Wada: dzisiaj jest mord. Wytnijmy kogoś konkretniejszego/bardziej widocznego w grze. Judasza albo Szefa.
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 12:30:32 GMT 1
To co, dzisiaj drogą eliminacji Insegnante i mamy kolejny dzień żeby się zastanowic co dalej Nie widzę wad tego planu to nie możemy zastanowić się dzisiaj zanim wytniemy typa bez żadnej mapy gry? xD
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 12:31:18 GMT 1
Co chciałeś osiągnąć tym postem? Pytam na serio, chcę poznać Twój tok myślenia. Myślałem, że przyznajesz się do roli. Nie było tak?
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 12:31:26 GMT 1
dziadzior kogo byś linczował no kurwa zgadnij po co takie głupie pytania zadajesz
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:31:27 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 12:31:27 GMT 1
To co, dzisiaj drogą eliminacji Insegnante i mamy kolejny dzień żeby się zastanowic co dalej Nie widzę wad tego planu no on akurat powiedział, że w poniedziałek da z wątroby
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:31:51 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 12:31:51 GMT 1
PODNIOSĘ JAK WRÓCĘ DO DOMU, DO TEJ PORY MUSICIE MI WYBACZYĆ KACOWY PHONEPOSTING Przy okazji możesz też wyłączyć caps locka, Dziadzior już znormalniał, Ty cały czas szalejesz. a mnie się Mirek do końca nie podoba. trochę czuję, jakby nie wiedział, czym się zająć. no ogólnie jakby ktoś miał grać takiego klasycznego mafiozę ze środka pola to mógłby pasować To już wiemy od wczoraj, tylko że jedyne co robisz w związku ze mną, to puszczasz takie delikatne bączki, żeby tylko nikt o Okońskim nie zapomniał, żeby tylko wątpliwości zasiewać. Chcesz zaatakować to dawaj, a podchody sobie w dupę wsadź. Tony Hawk z tym Grappą niezły ambaras. chyba tylko my dwaj go już podejrzewamy i widzimy co widzimy. no i jak jesteś niewinny to 1. albo on jest niewinny a my se coś ujebalim tylko we dwóch 2. albo faktycznie jest winny a my go nigdy nie zlinczujemy, bo po prostu nie ma woli w mieście na to zaraz dziadzior napisze, że mamy coś napisać o nim. no już pisalim, więcej to by było powtarzanie tego, co było w temacie kłopotliwa sytuacja No to nie napisze Dziadzior, tylko ja. Zbierz jeden z drugim do kupy te podejrzenia i wyłóż na stół. +1 BTW. Dobra obserwacja Pottera nt. Judasza. Szkoda tylko, że to oczywistość, którą podało już pół miasta. Swoją drogą to jest post prezentujący miastowy mindset, dla mnie Mirek zyskuje jak się zabiera za grę To gadanie wprost o bączkach wokół okonskiego to taka gadanina której chyba mafiozo próbowałby uniknąć
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:32:40 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 12:32:40 GMT 1
To co, dzisiaj drogą eliminacji Insegnante i mamy kolejny dzień żeby się zastanowic co dalej Nie widzę wad tego planu to nie możemy zastanowić się dzisiaj zanim wytniemy typa bez żadnej mapy gry? xD Nie Ładna pogoda, lepiej iść pobiegać Jebać Falubaz
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:33:20 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 12:33:20 GMT 1
Tak po chwili pomyślałem, że z tej pozycji wychodzisz Mirosław. Ale jeśli postanowisz pozytywnie założyć że w mafii nie jestem (nie jestem, myślę że balans między początkową opieszałością a obecną równowagą jest całkiem naturalny, nikt mnie nie ogarniał jak nie wiedziałem jak wrócić do rozgrywki i dopiero miastowi jak Kobra Cai i Dziadzior musieli mnie przetestować), to rzeczywiście jest to już mocne zbiorowe podejrzenie, że ktoś w grupie nie gra wedle tych samych zasad co reszta
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:33:44 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 12:33:44 GMT 1
To w jakiś sposób zmniejsza wartość informacji? Wydaje mi się, że jeśli niezależnym rozumowaniem dochodzę do podobnych wniosków to warto coś z tym zrobić Wartości informacji nie, ale wrzuca prawdopodobieństwo, że jednak sam na to nie wpadłeś, tylko podczepiłeś się pod popularny trop (i to prawdopodobieństwo w moich oczach rośnie przez formę podania tej obserwacji). To z kolei wrzuca prawdopodobieństwo, że jesteś winny. To co, dzisiaj drogą eliminacji Insegnante i mamy kolejny dzień żeby się zastanowic co dalej Nie widzę wad tego planu Wada: dzisiaj jest mord. Wytnijmy kogoś konkretniejszego/bardziej widocznego w grze. Judasza albo Szefa. Fair point Ja wolę Judasza na ten moment
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:35:28 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 12:35:28 GMT 1
Co chciałeś osiągnąć tym postem? Pytam na serio, chcę poznać Twój tok myślenia. Myślałem, że przyznajesz się do roli. Nie było tak? Btw czy szef w mafii nie napisałby tego posta o urzędniku na mafijnym, nie w temacie z grą? Wiem że zara ktoś mi napisze że mafiozo może wszystko ale tak instynktownie to jest kontrinuicyjne
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:37:17 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 12:37:17 GMT 1
Myślałem, że przyznajesz się do roli. Nie było tak? Btw czy szef w mafii nie napisałby tego posta o urzędniku na mafijnym, nie w temacie z grą? Wiem że zara ktoś mi napisze że mafiozo może wszystko ale tak instynktownie to jest kontrinuicyjne mógł tu i tu, ale mały plusik mu za to w głowie zapisałem ale ogólnie gra chujowo. albo inaczej: w ogóle nie gra. A w grę wszedł entuzjastycznie spocony. skąd ten kontrast?
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:39:40 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 12:39:40 GMT 1
No to jest dobre pytanie, szef odpowiedz nam
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:43:03 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 25, 2024 12:43:03 GMT 1
No nie powiem, zapał zmalau nieco, ale chuj no jak już jesteś gdzie jesteś to se przynajmniej pograj a nie zostań wyjebany w d1 ale w d2 już można ja się nie staram, po prostu nie zacząłem odpierdalać XD Święty Judasz, czy moja odpowiedź cię usatysfakcjonowała? Starałem się jednak nie wyskakiwać z tożsamości, więc nie sądziłem, że to takie oczywiste. Odpowiedź mnie satysfakcjonuje, ale jeżeli to był faktyczny powód, to bym wolał być wyjebanym wczoraj i mieć spokój @kai kto był tym grającym rozważnego , czy jak to tam nazwałeś
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:44:49 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 12:44:49 GMT 1
a co do Mirka
"Chcesz zaatakować to dawaj, a podchody sobie w dupę wsadź."
co wy macie z tym napierdalaniem/atakowaniem. mafiozi się dobrze czują w konfliktach. jak bywałem w mafii to uwielbiałem, jak ktoś we mnie wszedł z ofensywą z argumentami, bo było o czym pisać, czym się zająć." co na mnie masz", "atakuj a nie szczypiesz"
lepiej się nie napierdalać wprost z podejrzanym, tylko patrzeć, co robi z dostępną przestrzenią. amen
no blokuję uniewinnianie Ciebie, imo Twoja gra spokojnie w zasięgu mafijnym. co czuję, to się podzieliłem. nazywanie tego bączkiem/podchodami uważam za słabe. prosty sus z mojej strony. mógłbym dorobić analizę do przeczuć, ale to jałowe. jakby ktoś miał się wpisać w pozycje "zdroworozsądkowy, małovolumowy mafioza poprószający swoją grę szczyptą buńczuczności na wyrost" to ty. tyle
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:45:01 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 12:45:01 GMT 1
No nie powiem, zapał zmalau nieco, ale chuj Starałem się jednak nie wyskakiwać z tożsamości, więc nie sądziłem, że to takie oczywiste. Odpowiedź mnie satysfakcjonuje, ale jeżeli to był faktyczny powód, to bym wolał być wyjebanym wczoraj i mieć spokój @kai kto był tym grającym rozważnego , czy jak to tam nazwałeś No ty, a o co chodzi
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 12:47:12 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 25, 2024 12:47:12 GMT 1
Upewniałem się, że to ja, a o co chodzi?
|
|