Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 14:07:30 GMT 1
no ja tak też mam, tylko nie z tobą konkretnie tylko z ogółem stawki. jakby pełno innych typów. no ale tak widzę rzeczy w którym momencie przestałeś bronić Judasza, a wrzuciłeś na swój świecznik? Czym stracił Twoje zaufanie? w chuj ciężko się gra jak dziadzior i murzaj nie są osadzeni w rozgrywce i padają takie pytania
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:07:43 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:07:43 GMT 1
W ogóle to ten Harry sobie wszedł, popierdział, z pretensjonalnym tonem kazał mu zadawać pytania i spierdolił. No ja nie wiem w sumie o co chłopa pytać. Taka wygodna strategia. Jak najmniejszym nakładem sił, wbić nie popalić mostów i wywrzeć aktywnościowa presję na innych, nie na sobie. XD a Ty co innego robisz? Jedyna różnica między jakością naszego dzisiejszego postingu to ilość postów z poprzednich dni w opisie pod avatarem. Nie siadaj na tronie za samo wpisywanie się na listę obecności kolo
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:08:24 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:08:24 GMT 1
XD a Ty co innego robisz? Jedyna różnica między jakością naszego dzisiejszego postingu to ilość postów z poprzednich dni w opisie pod avatarem. Nie siadaj na tronie za samo wpisywanie się na listę obecności kolo
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:08:49 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:08:49 GMT 1
Edit: formatowanie na telefonie to jest żart???
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:09:25 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:09:25 GMT 1
Aaaa bo ja wciskam cytuj zamiast odpowiedz sorry
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:10:08 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 14:10:08 GMT 1
no ja tak też mam, tylko nie z tobą konkretnie tylko z ogółem stawki. jakby pełno innych typów. no ale tak widzę rzeczy w którym momencie przestałeś bronić Judasza, a wrzuciłeś na swój świecznik? Czym stracił Twoje zaufanie? ogólnie to ja aż tak go nie broniłem. ty pisałeś wczoraj, że go gdzieś dałem w top miasto, a nie było chyba czegoś takiego. widziałem jego zgrzyty i to brnięcie, że VICE się obsrał i do nory poszedł. ale był aktywny i coś tam dawał. w d1 miasto było w pewnym momencie w chuj leniwe, tacy szef i Przyjaciel mało przydatni. mniej dawali od Judasza. plus do tego doszedł ten czynnik "nie wypada w d1". na d1 mi się to wydał bardzo kiepski lincz i oponowałem dziś Judasz no gorzej. może mafia a może zaszczuty miastowy, nie wiem. ale niewiele wnosi
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 14:10:09 GMT 1
czyli trio na dziś mam Judasz grappa okoń w tej trójce chciałbym sprawdzać dziś. chyba Grappe najchętniej, bo to duże otrzesienie byłoby dla mnie, gdyby był niewinny i wtedy szedłbym za jego legacy. Może wyjąłbym z dupy głowę co do hawka i vice. A może nie. ale przydałoby mi się dla optyki myślę. no ja wam powiem że z Hawkiem mam naprawdę mocny townread. W ogóle dziwię się, że ja jestem uniewinniany a on podejrzewany, skoro z mojej perspektywy trochę graliśmy ramię w ramię jako duo. Zabawne jest to linczowanie Grappy dla twojego otrząśnięcia się. A co do ciebie i Hawka, to ty się miotasz jak gówno w przeręblu, a on bardziej dorzuca precyzyjne cięcia skalpelem z tylnego siedzenia.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:11:16 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 14:11:16 GMT 1
Włocha hym zdjął, bo mi śmierdzi próbą prześlizgu. Ciebie można przetestować. Harry też tak się odmeldował na odpierdol. No generalnie nie Szefa. Wybacz, ale ty się bardziej na odpierdol odmeldowałeś niż ja. Dzisiaj piszę normalne posty na poziomie rozgrywki, a ty odhaczasz najłatwiejszą możliwą pozycję (zabijanie mało postujących, ale też mało podejrzanych). Bezpieczniejsze zachowanie dla mafiozy niż dla miastowego. Synek, bo jak się odwinę to ci tę błyskawice na przednim płacie czołowym zmienie w orkan Ciaran. Ty popierdziałes, ja dałem konkretne odczyty z argumentacją w przyjemnie opakowanym setboxie deluxe edition.
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 14:11:59 GMT 1
W ogóle to ten Harry sobie wszedł, popierdział, z pretensjonalnym tonem kazał mu zadawać pytania i spierdolił. No ja nie wiem w sumie o co chłopa pytać. Taka wygodna strategia. Jak najmniejszym nakładem sił, wbić nie popalić mostów i wywrzeć aktywnościowa presję na innych, nie na sobie. XD a Ty co innego robisz? Jedyna różnica między jakością naszego dzisiejszego postingu to ilość postów z poprzednich dni, nie siadaj na tronie za samo wpisywanie się na listę obecności kolo "Jesteś w mafii, bo też jestem chujowy."
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:12:55 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 14:12:55 GMT 1
Siedzisz czytasz temat chuja robisz. Ja tutaj rozkręcam dzisiaj rozgrywkę, ty tylko stoisz przed przejściem dla.pieszychbi czekasz ja zmianę światła. Nadmienię, że jesteś daltonistą.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:13:00 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 14:13:00 GMT 1
no i git, proponuję ja - Hawk dzisiaj
niestety moja percepcja jest taka, że w najlepszym wypadku Czyn przeszkadza w osiągnięciu ścieżki która uznaje za dająca zwycięstwo, jeśli nie ma możliwości dogadania się, to duopol z dupy Hawk - Czyn trzeba rozbić
mając na względzie że większe szanse są na to, że w mafii jest Hawk, bo Czyn potencjalnie po prostu może nie umieć grać w grę, to trzeba zlinczować Hawka, inaczej te próby Hawk - Czyn na robienie tu sojuszy mogą prędzej czy później się powieść i nagle się okaże że Hawka już zlinczować bardzo trudno, nawet jak nie są w mafii, to mafia może się do nich podczepić
oczywiście ja mam przejebane bo jak Hawk jest w mafii to wypierdalam w mordzie, a jak nie jest w mafii to zmarnujemy dzień na wyjaśnianie tego że po prostu Czyn i Hawk są beznadziejni ale widocznie taki krzyż muszę dźwigać
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 14:13:38 GMT 1
w którym momencie przestałeś bronić Judasza, a wrzuciłeś na swój świecznik? Czym stracił Twoje zaufanie? w chuj ciężko się gra jak dziadzior i murzaj nie są osadzeni w rozgrywce i padają takie pytania Ty kurwa mądralo pytałeś się mnie na kogo chce głosować a bardziej wprost formułować swoich myśli nie moge
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:14:34 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:14:34 GMT 1
Wybacz, ale ty się bardziej na odpierdol odmeldowałeś niż ja. Dzisiaj piszę normalne posty na poziomie rozgrywki, a ty odhaczasz najłatwiejszą możliwą pozycję (zabijanie mało postujących, ale też mało podejrzanych). Bezpieczniejsze zachowanie dla mafiozy niż dla miastowego. Synek, bo jak się odwinę to ci tę błyskawice na przednim płacie czołowym zmienie w orkan Ciaran. Ty popierdziałes, ja dałem konkretne odczyty z argumentacją w przyjemnie opakowanym setboxie deluxe edition. Jak ci spella rzucę to będziesz azylu na atlantydzie szukał ministrancik. Się możesz po suty wysmarować tą gejmerską terminologią, świętego to z ciebie nie robi
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:14:52 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 14:14:52 GMT 1
Vice coś dzisiaj napisał?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:15:43 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:15:43 GMT 1
No jak dla was ja gram mafijnie to o waszym poziomie świadczy ogólnie nie moim
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 14:16:12 GMT 1
no i git, proponuję ja - Hawk dzisiaj niestety moja percepcja jest taka, że w najlepszym wypadku Czyn przeszkadza w osiągnięciu ścieżki która uznaje za dająca zwycięstwo, jeśli nie ma możliwości dogadania się, to duopol z dupy Hawk - Czyn trzeba rozbić mając na względzie że większe szanse są na to, że w mafii jest Hawk, bo Czyn potencjalnie po prostu może nie umieć grać w grę, to trzeba zlinczować Hawka, inaczej te próby Hawk - Czyn na robienie tu sojuszy mogą prędzej czy później się powieść i nagle się okaże że Hawka już zlinczować bardzo trudno, nawet jak nie są w mafii, to mafia może się do nich podczepić oczywiście ja mam przejebane bo jak Hawk jest w mafii to wypierdalam w mordzie, a jak nie jest w mafii to zmarnujemy dzień na wyjaśnianie tego że po prostu Czyn i Hawk są beznadziejni ale widocznie taki krzyż muszę dźwigać i co Czyn, mafiozo Grappa tak po was jeździ? kawał chuja z niego
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:17:09 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:17:09 GMT 1
XD a Ty co innego robisz? Jedyna różnica między jakością naszego dzisiejszego postingu to ilość postów z poprzednich dni, nie siadaj na tronie za samo wpisywanie się na listę obecności kolo "Jesteś w mafii, bo też jestem chujowy." Dziwnie przekręcasz, to że się przekomarzam z kmiotem to jeszcze nie jest zarzut
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:17:20 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 14:17:20 GMT 1
No jak dla was ja gram mafijnie to o waszym poziomie świadczy ogólnie nie moim To podszkol nas byczq. Pokaż nam punkt po punkcie miejsce, gdzie błądzimy. Poprowadź nas za rączkę.
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 14:17:25 GMT 1
podsumowując, proponujesz 1v1 które na podstawie danych historycznych wygrywasz, ponieważ: - gram jak pizda - czyn który wg ciebie prawdopodobnie jest niewinny mnie mocno townreaduje - nawet jak obaj jesteśmy niewinni, to mafia może się pod nas podczepić
widać, że bardzo nie masz nic do powiedzenia w tej edycji i chcesz sobie robić właśnie jakieś audiotele HMMM ZBIERZMY OPINIE NA TEMAT KAIA, HAWKA I CZYNA, pewnie dlatego że się wtedy wygeneruje jakaś opinia, do której będzie się można spierdolić i bd z górki
twoja percepcja jest taka, że duopol hawk-czyn będzie przeszkadzać w osiągnięciu ścieżki którą uznajesz za dającą zwycięstwo niestety, nikt nie dowiedział się, jaka to jest ścieżka
nie chce mi się z tobą gadać nawet, bo to będzie tylko dawanie ci paliwa do napierdalania się ze mną, zamiast grania w mafię
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 14:18:59 GMT 1
a inna sprawa jest taka, że gram tak kurwa czystą gierkę, że we łbie mi się nie mieści, jak tyle osób tego usilnie nie zauważa xD
|
|