|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:47:09 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:47:09 GMT 1
Kai, Grappa, Tony, Czyn i Dziadzior wydają mi się obecnie całkiem niewinną grupą (tak, przekopiowałem to z poprzedniej strony), Grappa jest chyba najbardziej zagubiony w mieście, widzę wiarygodne próby stworzenia mapy rozgrywki, Tony Hawk ma taką konfrontacyjną niepewność osoby która jednak nie ma na tyle pleców żeby móc sie nie cofać, Czyn też mi zajeżdża lekkim paranoikiem, a Kai i Dziadzior to spamerzy którzy liczą na odrobinę szczęścia Zjednoczmy się no mniej więcej taki był plan żeby się zjednoczyć, ale żeby to zrobić trzeba najpierw zajebać buntowników, trzeba wyciąć raka żeby organizm dobrze funkcjonował i ja nie będę w tej rozgrywce funkcjonował z dwójką Czyn - Tony, więc jeśli nie wierzysz w mafijność kogoś z dwóch stron barykady, to już jest bardziej dobór z kim chcesz współpracować naprawdę uważam że poświęcenie jednego linczu na wyczyszczenie tego tematu jest konieczne Nie chcę takich trudnych decyzji podejmować, ale Czyn dla mnie prowadzi wyraźniejszą grę (bardziej w miastowym rytmie) niż Tony
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:47:29 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 14:47:29 GMT 1
Co to znaczy że nie są osadzeni w rozgrywce, to jakiś nowy buzzword czy co chuja grasz No i to ja rozumiem A tak serio, to co byś chciał wiedzieć, przyjacielu? Nie rozpisuję tu na razie żadnych analiz ale mam dość precyzyjnie określone Poe które komunikowałem w rozgrywce Uważam, że istnieje szansa, że i ty, i grappa jesteście niewinni, ale jakbym miał zagłosować na jednego z was, to mój głos dostajesz ty Ale nie chciałbym dzisiaj głosować na żadnego z was, dziwi mnie brak chęci próby porozumienia z twojej strony tbh
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 14:47:40 GMT 1
Albo linczujemy w gronie Okoń, Vice, Judasz, Potter. a czemu nie Vateusz i Insegnato? Vateusz dziwnie gra wokół tego urzędnika, a Insegnato chyba ma od jutra być aktywny.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:47:44 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:47:44 GMT 1
Ale nie widzę w Tonym mafii na razie tbh
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:48:13 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 14:48:13 GMT 1
Albo linczujemy w gronie Okoń, Vice, Judasz, Potter. Okoń i Potter dzisiaj nie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:48:33 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:48:33 GMT 1
a czemu nie Vateusz i Insegnato? Vateusz dziwnie gra wokół tego urzędnika, a Insegnato chyba ma od jutra być aktywny. Aha czyli Insegnato glon spoko bo od jutra aktywny ale ja już nie bo się uaktywniłem??? Naprawdę ciężki egzamin z logiki mi dzisiaj urządzasz bro
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 14:49:19 GMT 1
No i to ja rozumiem A tak serio, to co byś chciał wiedzieć, przyjacielu? Nie rozpisuję tu na razie żadnych analiz ale mam dość precyzyjnie określone Poe które komunikowałem w rozgrywce Uważam, że istnieje szansa, że i ty, i grappa jesteście niewinni, ale jakbym miał zagłosować na jednego z was, to mój głos dostajesz ty Ale nie chciałbym dzisiaj głosować na żadnego z was, dziwi mnie brak chęci próby porozumienia z twojej strony tbh dla mnie gra powtórkę z colliny no ale dobra, okej, bo wiem o co ci chodzi nie chcesz głosować w żadnego z nas, ewentualnie we mnie, no już chuj ale nie robisz nic, żeby przybliżyć miasto do linczu na KIMKOLWIEK KURWA dziadzior to samo vice dzisiaj to samo ja mam jakąś wizję i w tym kierunku idzie gierka ty inni mają inną a mimo to nie próbują tego kierunku zmieniać
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:49:43 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 14:49:43 GMT 1
A i dopuszczam również możliwość że i Vateusz, i Hari Pota są niewinni
Judasz - Vice - insegnante, ja bym chciał tu się dziś zakręcić
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 14:50:50 GMT 1
Vateusz dziwnie gra wokół tego urzędnika, a Insegnato chyba ma od jutra być aktywny. Aha czyli Insegnato glon spoko bo od jutra aktywny ale ja już nie bo się uaktywniłem??? Naprawdę ciężki egzamin z logiki mi dzisiaj urządzasz bro On ma szansę lepiej od ciebie wyglądać. To daje nadzieję.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:51:04 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 14:51:04 GMT 1
Generalnie moim zdaniem też takie na pewniaczka przekonywanie do linczu przez To ego, nawet jeśli miałby jakieś mocne wątpliwości to w d1 nie pozbywasz się takiego gracza, który wiesz że jest mocny w mieście i błędne wywalenie go w d1 to będzie katastrofa.
A tutaj ten głos wczorajszy to jest dramat.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:51:42 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 14:51:42 GMT 1
No i to ja rozumiem A tak serio, to co byś chciał wiedzieć, przyjacielu? Nie rozpisuję tu na razie żadnych analiz ale mam dość precyzyjnie określone Poe które komunikowałem w rozgrywce Uważam, że istnieje szansa, że i ty, i grappa jesteście niewinni, ale jakbym miał zagłosować na jednego z was, to mój głos dostajesz ty Ale nie chciałbym dzisiaj głosować na żadnego z was, dziwi mnie brak chęci próby porozumienia z twojej strony tbh dla mnie gra powtórkę z colliny no ale dobra, okej, bo wiem o co ci chodzi nie chcesz głosować w żadnego z nas, ewentualnie we mnie, no już chuj ale nie robisz nic, żeby przybliżyć miasto do linczu na KIMKOLWIEK KURWA dziadzior to samo vice dzisiaj to samo ja mam jakąś wizję i w tym kierunku idzie gierka ty inni mają inną a mimo to nie próbują tego kierunku zmieniaćCo ty dupisz no Ja z Coliną się napierdałem i nie widzę tej samej obcesowości Ale jak już wracamy do tamtej edycji, to ty kurwa grasz jakbyś znowu miał rolę, tylko wydaje mi się że jej nie masz no
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:52:31 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 14:52:31 GMT 1
A jeszcze kurwa jak powiedziałem żeby walnąć w insegnante to obaj z czynem się obsraliscie ze to nie ma sensu
I tera siedzisz i mi zarzucasz że nic nie robię w kwestii linczu xD
Szanujmy się pls
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:52:58 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 14:52:58 GMT 1
Aha czyli Insegnato glon spoko bo od jutra aktywny ale ja już nie bo się uaktywniłem??? Naprawdę ciężki egzamin z logiki mi dzisiaj urządzasz bro On ma szansę lepiej od ciebie wyglądać. To daje nadzieję. XD no niby czaję, ale on napisał praktycznie tyle co ja, można już sobie wyrobić opinię. Jakiś nepotyzm tu jest imo
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:53:47 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 25, 2024 14:53:47 GMT 1
Przecież Potter fajnie daje, o chuj chodzi
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:53:53 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 14:53:53 GMT 1
Robię tyle ile uważam za słuszne, bo zdaje mi się że i tak ktoś z mojego poe padnie
A jak zaczniecie odpierdalać to będę bronił niewinnych
Tyle na ten temat, możemy wrócić do konstruktywnych dyskusji
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:54:29 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 14:54:29 GMT 1
No i to ja rozumiem A tak serio, to co byś chciał wiedzieć, przyjacielu? Nie rozpisuję tu na razie żadnych analiz ale mam dość precyzyjnie określone Poe które komunikowałem w rozgrywce Uważam, że istnieje szansa, że i ty, i grappa jesteście niewinni, ale jakbym miał zagłosować na jednego z was, to mój głos dostajesz ty Ale nie chciałbym dzisiaj głosować na żadnego z was, dziwi mnie brak chęci próby porozumienia z twojej strony tbh dla mnie gra powtórkę z colliny no ale dobra, okej, bo wiem o co ci chodzi nie chcesz głosować w żadnego z nas, ewentualnie we mnie, no już chuj ale nie robisz nic, żeby przybliżyć miasto do linczu na KIMKOLWIEK KURWA dziadzior to samo vice dzisiaj to samo ja mam jakąś wizję i w tym kierunku idzie gierka ty inni mają inną a mimo to nie próbują tego kierunku zmieniaćJaka wizję i w jakim kierunku?
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:54:58 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 14:54:58 GMT 1
Aha czyli Insegnato glon spoko bo od jutra aktywny ale ja już nie bo się uaktywniłem??? Naprawdę ciężki egzamin z logiki mi dzisiaj urządzasz bro On ma szansę lepiej od ciebie wyglądać. To daje nadzieję. To jest zwodnicze myślenie, dlaczego wolisz bazować lincz na jakimś przeświadczeniu opartym na nadziei xD a nie na faktach?
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 14:56:18 GMT 1
A jeszcze kurwa jak powiedziałem żeby walnąć w insegnante to obaj z czynem się obsraliscie ze to nie ma sensu I tera siedzisz i mi zarzucasz że nic nie robię w kwestii linczu xD Szanujmy się pls no ale patrz na to z mojej perspektywy xD pushuję grappę załóżmy, że jest niewinny jedyna kontrpropozycja jaka dzisiaj padła, to typ z zerową mapą gry okej linczujemy go, pada winny/niewinny co robimy jutro? pushuję grappę ??? ja mam wrażenie, że jedyne ruchy, jakie dzisiaj zostały poczynione poza tematem grappy, to to że z czynem uniewinniśmy vateusza i że hari pota wleciał i wygląda spoko gdzieś tam szef się kręci jeszcze i pod przymusem go zreadujesz jeszcze nikt nie napierdala judasza nikt nie broni judasza nikogo nie interesuje dziadzior nikogo nie interesuje vice nie oczekuję, że wszyscy mi wskoczą na wózek i pójdziemy w grappę oczekuję jakichkolwiek ruchów ze strony innych ich nie dostaję
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 14:57:30 GMT 1
a inna sprawa jest taka, że gram tak kurwa czystą gierkę, że we łbie mi się nie mieści, jak tyle osób tego usilnie nie zauważa xD no za czysta troche
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 14:59:18 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 14:59:18 GMT 1
A jeszcze kurwa jak powiedziałem żeby walnąć w insegnante to obaj z czynem się obsraliscie ze to nie ma sensu I tera siedzisz i mi zarzucasz że nic nie robię w kwestii linczu xD Szanujmy się pls no ale patrz na to z mojej perspektywy xD pushuję grappę załóżmy, że jest niewinny jedyna kontrpropozycja jaka dzisiaj padła, to typ z zerową mapą gry okej linczujemy go, pada winny/niewinny co robimy jutro? pushuję grappę ??? ja mam wrażenie, że jedyne ruchy, jakie dzisiaj zostały poczynione poza tematem grappy, to to że z czynem uniewinniśmy vateusza i że hari pota wleciał i wygląda spoko gdzieś tam szef się kręci jeszcze i pod przymusem go zreadujesz jeszcze nikt nie napierdala judasza nikt nie broni judasza nikogo nie interesuje dziadzior nikogo nie interesuje vice nie oczekuję, że wszyscy mi wskoczą na wózek i pójdziemy w grappę oczekuję jakichkolwiek ruchów ze strony innych ich nie dostaję Mówię o vice od wczoraj, może łatwiej by było jakbyś czytał rozgrywkę Judasz mam wrażenie ze to taki temat, gdzie wszyscy stwierdzili "no dobra, pogadaliśmy o nim, szukajmy alternatyw", nwm, nie czuję tego tak jak ty Tzn dopuszczam myśl że jeżeli on jest w mafii to mafia liczy na to że jego temat po cichu się rozmyje, dlatego jest ta cisza którą zaznaczyłeś
|
|