Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 17:37:31 GMT 1
rozwiń i czy vice ci się podoba
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 17:42:02 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 17:42:02 GMT 1
na moje grappa mógł znadwiedzowac szefa wczoraj. to był moment, że nikt nie był w stanie uniewinnić szefa, gdyż szef chuja grał. a grappa wszedł i "nie no gość niewinny". mnie to pachniało uniewinnieniem trudnego przypadku przez mafiozę. więc jak ktoś podejrzewa i grappe i szefa, to chyba grappe najpierw. a dla szefa plus, przy czerwonym grappie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 17:53:17 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 17:53:17 GMT 1
Kogo mafia mogła sprawdzić szpiegiem?
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 17:53:50 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 17:53:50 GMT 1
Ihmo Okoń jeśli jesteś niewinny i dostałeś dwa głosy to powinieneś walić jak w bęben w Szefa i/lub Judasza, a mam wrażenie, że chociaż o nich przebąkujesz to tego nie robisz. Nie mam zamiaru się na nich fiksować, mafiozów jest trzech, a ci dwaj do tego raczej nie są jednocześnie winni. Do tego Vateusz apeluje o immunitet dla Szefa na dziś. No to się rozglądam za pozostałą dwójką. A i tak na ten moment podtrzymuję deklarację, że najlepszy lincz na dziś to lincz pomiędzy Szefem a Judaszem. Powyższe też adresuję do Vateusza. Italiańca możemy huknąć jutro, przecież nie ucieknie. Ja nie mówię, aby go zostawiać do końcówki, tylko do jutra. Kai, Ty zdaje się jako pierwszy rzuciłeś hasło, że Italianiec może być w mafii, możesz pokazać/przypomnieć, na jakiej przesłance? Grappa, możesz opisać proces myślowy, który przeprowadził Cię z pozycji "niezależnie od tego, jak widzę winę Hawka, nie chcę go dziś linczować" do "dawaj Hawk idziemy się napierdalać sztachetami", a następnie "trzeba dzisiaj wyjebać Hawka"? e: Hmm mam wrażenie, że w ostatniej edycji na tym forum Włoch zagrał podobnie jak w tej edycji i został zlinczowany jako miastowy pierwszego dnia. Prędzej bym się spodziewał powtórki z tej akcji niż tego, że próbuje odwzorować to co ostatnio dało mu szybki lincz Podobnie czyli nienawistnie milcząc przez cały pierwszy dzień? Pisałem że ten nocny spam de facto chuj cały wnosił jeżeli chodzi o odczyty na kogokolwiek, a w milionie mostów zawarł rozkminy na temat gry rolnego, które równie dobrze można było streścić w jednym zdaniu. Takie pokazanie się objętością, nie treścią, okraszone koniecznie luzikiem Porównanie do jego poprzedniej edycji imo nietrafione bo tam z tego co pamiętam wszedł od razu na konfrontację i szukał interakcji
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 17:53:55 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 17:53:55 GMT 1
nie gadajmy o tym bo to da nasze typy na rolnych. nie pomagajmy mafii
e: to do Vatiego ofc
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 17:54:39 GMT 1
rozwiń i czy vice ci się podoba kurwa może troche on, może to że ten wagon na szefa wzbiera od wczoraj jak taka kula śnieżna i ja nie wiem czy to działa jak powinno, ten szef też sam sobie nie pomaga, może dobrze jest go jebnąć ale jestem nie przekonany na maksa
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 17:55:41 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 17:55:41 GMT 1
Bo moim zdaniem kolor Szefa jest kluczowy. Jeśli jest zielony to cała moja koncepcja szlag trafia. Im bardziej Vice namawia na szefa, tym mniej mam ochotę na niego głosować :/
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 17:56:05 GMT 1
Nie mam zamiaru się na nich fiksować, mafiozów jest trzech, a ci dwaj do tego raczej nie są jednocześnie winni. Do tego Vateusz apeluje o immunitet dla Szefa na dziś. No to się rozglądam za pozostałą dwójką. A i tak na ten moment podtrzymuję deklarację, że najlepszy lincz na dziś to lincz pomiędzy Szefem a Judaszem. Powyższe też adresuję do Vateusza. Italiańca możemy huknąć jutro, przecież nie ucieknie. Ja nie mówię, aby go zostawiać do końcówki, tylko do jutra. Kai, Ty zdaje się jako pierwszy rzuciłeś hasło, że Italianiec może być w mafii, możesz pokazać/przypomnieć, na jakiej przesłance? Grappa, możesz opisać proces myślowy, który przeprowadził Cię z pozycji "niezależnie od tego, jak widzę winę Hawka, nie chcę go dziś linczować" do "dawaj Hawk idziemy się napierdalać sztachetami", a następnie "trzeba dzisiaj wyjebać Hawka"? e: Podobnie czyli nienawistnie milcząc przez cały pierwszy dzień? Pisałem że ten nocny spam de facto chuj cały wnosił jeżeli chodzi o odczyty na kogokolwiek, a w milionie mostów zawarł rozkminy na temat gry rolnego, które równie dobrze można było streścić w jednym zdaniu. Takie pokazanie się objętością, nie treścią, okraszone koniecznie luzikiem Porównanie do jego poprzedniej edycji imo nietrafione bo tam z tego co pamiętam wszedł od razu na konfrontację i szukał interakcji kurde no trochę ta, różnica jest nawet w samym wolumenie a gdzie tu mówić o jakości ale no go nie wygłosuję przecież
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 17:57:32 GMT 1
Faktycznie, potężny jest dzisiaj ten Potter. Cenat, Dziadzio, tłumaczcie się z tego uniewinnienia. nawet post który podkreśliłeś w którym ma nadzieje że nie dał się zmanipulować jest szczery. I gdzieś wcześniej walnął posta z kwestią która byłaby trudna do napisania dla ewentualnego mafiozy jakim Potter mógłby być. Ale nie mogę Ci jej przytoczyć
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 17:58:35 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 17:58:35 GMT 1
No mi się właśnie ten post ze zmanipulowaniem nie podoba, trochę jakby dawał sobie pole do zrzucenia odpowiedzialności na resztę miasta przy zielonym szefito spadającym w linczu
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 18:01:36 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 18:01:36 GMT 1
na moje grappa mógł znadwiedzowac szefa wczoraj. to był moment, że nikt nie był w stanie uniewinnić szefa, gdyż szef chuja grał. a grappa wszedł i "nie no gość niewinny". mnie to pachniało uniewinnieniem trudnego przypadku przez mafiozę. więc jak ktoś podejrzewa i grappe i szefa, to chyba grappe najpierw. a dla szefa plus, przy czerwonym grappie tego ni huja nie kumam jeszcze jestem w stanie zrozumieć że ktoś woli najpierw mnie niż szefa, szef w końcu potrafi dobrze zagrać, kwestia indywidualnych preferencji ale podnosić takie gówno piąty raz, jak to robi Czyn?
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 18:01:47 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 18:01:47 GMT 1
Kai, co sądzisz o powyższym
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 18:08:03 GMT 1
czyn kogo byś jebał dzisiaj jeśli nie grappę
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 18:08:30 GMT 1
kurde no staram se to jakoś z punktu widzenia Czynu przeanalizować
pytanie, czy mafia może mieć nadzieję, że znajdzie się na ciebie dzisiaj koniunktura, no bo sytuacja jest taka - Hawk i Czyn biją w ten bęben - ja z Dziadziorem odradzamy no i kwestia jest tego typu, że zapewne większe szanse na wygraną ma nie blok bardziej niewinny, tylko z większą sprawczością, a tam jeszcze jakiś Vice o tobie przebąkuje itp
Czyn, czy uważasz, że wyjebanie dzisiaj Grappy jest zgodne ze sztuką? W momencie kiedy masz jeszcze dwóch innych mafiozów do złapania?
Sam argument tbh ciężko mi ocenić, bo 1) uniewinnienie szefa które podnosi Czyn nie różni się od miliona innych uniewinnień które padają w temacie 2) przypierdalanie się do takich rzeczy samo w sobie ma potencjał na bycie miastową głupotką
czy Czyn to gracz, który na takiego Grappę próbowałby własnoręcznie budować koniunkturę będąc w mafii?
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 18:09:00 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 18:09:00 GMT 1
Grappa nie miała ze mną żadnej interakcji póki co
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 18:10:33 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 18:10:33 GMT 1
czyn kogo byś jebał dzisiaj jeśli nie grappę judasza. ciężko uniewinnić Kai jestem na stadionie ciężko mi dłuższe rzeczy pisać
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 18:11:40 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 18:11:40 GMT 1
a te sztukowe rzeczy to bardziej pod d1 stosuję. teraz myślę, że chciałbym linczu na Grappie. z mojej perspektywy ten kolor otwiera mi bardziej grę
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 18:12:14 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 18:12:14 GMT 1
Czyn jest taki chłodny w tej edycji
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 18:12:30 GMT 1
dlaczego ten szef tak ciężko idzie, kurwa, ja sobie wyobrażam, że jeżeli on jest w mieście, to mafia powinna przyjąć ten lincz z pocałowaniem dupy i jeszcze po linczu teatralnie załamywać ręce, że grał tak, że sam się o ten lincz prosił
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 18:15:17 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 18:15:17 GMT 1
Ciężko idzie? Teraz ma podejrzewam dwa razy więcej głosów od kolejnego w linczu
|