Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 16:47:25 GMT 1
Hmm mam wrażenie, że w ostatniej edycji na tym forum Włoch zagrał podobnie jak w tej edycji i został zlinczowany jako miastowy pierwszego dnia. Prędzej bym się spodziewał powtórki z tej akcji niż tego, że próbuje odwzorować to co ostatnio dało mu szybki lincz
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 16:49:00 GMT 1
Poza tym mam wrażenie, że Włoch to taki gracz, że jak znajdzie czas to może mafii sporo szyków pokrzyżować i że linczowanie go jak go nie ma, to nie jest za dobry pomysł. A jak wygra rozgrywkę takim sposobem to chuj mu w dupę.
Ergo Włocha bym dzisiaj nie ruszał.
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 25, 2024 16:54:19 GMT 1
Ihmo Okoń jeśli jesteś niewinny i dostałeś dwa głosy to powinieneś walić jak w bęben w Szefa i/lub Judasza, a mam wrażenie, że chociaż o nich przebąkujesz to tego nie robisz. Nie mam zamiaru się na nich fiksować, mafiozów jest trzech, a ci dwaj do tego raczej nie są jednocześnie winni. Do tego Vateusz apeluje o immunitet dla Szefa na dziś. No to się rozglądam za pozostałą dwójką. A i tak na ten moment podtrzymuję deklarację, że najlepszy lincz na dziś to lincz pomiędzy Szefem a Judaszem. Powyższe też adresuję do Vateusza. Italiańca możemy huknąć jutro, przecież nie ucieknie. Ja nie mówię, aby go zostawiać do końcówki, tylko do jutra. Kai, Ty zdaje się jako pierwszy rzuciłeś hasło, że Italianiec może być w mafii, możesz pokazać/przypomnieć, na jakiej przesłance? Grappa, możesz opisać proces myślowy, który przeprowadził Cię z pozycji "niezależnie od tego, jak widzę winę Hawka, nie chcę go dziś linczować" do "dawaj Hawk idziemy się napierdalać sztachetami", a następnie "trzeba dzisiaj wyjebać Hawka"? e: Hmm mam wrażenie, że w ostatniej edycji na tym forum Włoch zagrał podobnie jak w tej edycji i został zlinczowany jako miastowy pierwszego dnia. Prędzej bym się spodziewał powtórki z tej akcji niż tego, że próbuje odwzorować to co ostatnio dało mu szybki lincz Podobnie czyli nienawistnie milcząc przez cały pierwszy dzień?
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 16:58:42 GMT 1
Czyli najebał ze 3 strony postów w środku nocy a potem cały dzień go nie było i miasto go zlinczowało
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 16:59:16 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 16:59:16 GMT 1
tam nie było wiele, zaproponowałem mu współpracę, odrzucił, z pozycji powiedzmy pokazu siły i równowagi przeszliśmy do point of no return
wydaje mi się że wszystko to dość dokładnie opisałem
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 17:03:05 GMT 1
Uważam, że w gronie Szef, Judasz, Vateusz, Grappa jest cała mafia i że powinniśmy zacząć od sprawdzenia koloru Szefa. Natomiast Vateusz i Grappa robią wszystko by sprawy potoczyły się inaczej i w kolejkę wrzucić kogoś innego (Włocha, Hawka)
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 17:04:00 GMT 1
No powiedzmy, że do grona możliwych mafiozów dorzuciłbym jeszcze Czyna.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 17:05:43 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 17:05:43 GMT 1
ciekawe że ja tak mało wiem w tej edycji a niektórzy tutaj tak dużo
widocznie jestem misiem o bardzo małym rozumku
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 17:05:49 GMT 1
tam nie było wiele, zaproponowałem mu współpracę, odrzucił, z pozycji powiedzmy pokazu siły i równowagi przeszliśmy do point of no return wydaje mi się że wszystko to dość dokładnie opisałem Grappa podobno wcześniej się do mnie przysrywałeś
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 17:07:26 GMT 1
ciekawe że ja tak mało wiem w tej edycji a niektórzy tutaj tak dużo widocznie jestem misiem o bardzo małym rozumku albo mafiozem, który nie chce sie dzielic prawdziwymi przemysleniami i woli tworzyc sztuczny spor z Hawkiem.
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 25, 2024 17:09:30 GMT 1
tam nie było wiele, zaproponowałem mu współpracę, odrzucił, z pozycji powiedzmy pokazu siły i równowagi przeszliśmy do point of no return wydaje mi się że wszystko to dość dokładnie opisałem Mam Twoje ISO przed oczami i co widzę: o 14:14: "niezależnie od tego co myślę o hawku, uwazam, że linczowanie go dziś to błąd w sztuce" o 14:15: "zróbmy ćwiczenie" potem wymiany z Czynem oraz Vateuszem i o 15:05 dwa posty: "chciałem to załatwić porozumieniem ale nie wiem czy w takim wypadku nie trzeba jednak wyjebać hawka dzisiaj, bo tu chyba siły przyjaźni i braterstwa już nie będzie" oraz "co sądzisz hawkuś, dogadamy się czy idziemy się napierdalać sztachetami?" A w tym czasie był tylko jeden post Hawka. Post o treści "śmiesznie jest". To gdzie ten przepływ myśli? Uważam, że w gronie Szef, Judasz, Vateusz, Grappa jest cała mafia i że powinniśmy zacząć od sprawdzenia koloru Szefa. Natomiast Vateusz i Grappa robią wszystko by sprawy potoczyły się inaczej i w kolejkę wrzucić kogoś innego (Włocha, Hawka) W sumie dlaczego Szef pierwszy poza tym, że Vateusz mówi inaczej? Przypominam też o pytaniu o opinie dot. liczby mafiozów w grupie poza szóstką głosującą wczoraj na Szefa i Przyjaciela. I idę zapierdalać w ogrodzie, jak wrócę, to będę. Jak ktoś chce pomóc w cięciu gałęzi, oczywiście zapraszam
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 17:11:58 GMT 1
Bo moim zdaniem kolor Szefa jest kluczowy. Jeśli jest zielony to cała moja koncepcja szlag trafia.
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 17:16:37 GMT 1
szef, co ty na to, dasz sobie w kaszę dmuchać jakiemuś wice?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 17:18:24 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 17:18:24 GMT 1
Mój glos dzisiaj idzie na Szefa, mam nadzieje ze zgodnie z sumieniem a nie dlatego ze zostalem sprowokowany.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 17:19:57 GMT 1
coś mi się tu nie podoba
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 17:21:51 GMT 1
chciałem się przypierdolić do hari pota, ale w sumie mu dobrze z oczu patrzy kurwa no
edit: no ale ugułem chodzi mi o to, że wpadł i rzuca tejki które są w głównym miejskim nurcie te tejki
no i pytanie jest takie czy wszyscy/prawie wszyscy mamy rację i to takie proste czy nie ma tej racji i to bardziej skomplikowane a harry to dobry chłopak czy może harry po prostu idzie z wiatrem
kurde nie wiem to nawet nie przysryw do harrego tylko że nie ma żadnego konestatorstwa w tym mieście
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 17:26:36 GMT 1
wajcha na hawka
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 17:31:11 GMT 1
Uważam, że w gronie Szef, Judasz, Vateusz, Grappa jest cała mafia i że powinniśmy zacząć od sprawdzenia koloru Szefa. Natomiast Vateusz i Grappa robią wszystko by sprawy potoczyły się inaczej i w kolejkę wrzucić kogoś innego (Włocha, Hawka) No powiedzmy, że do grona możliwych mafiozów dorzuciłbym jeszcze Czyna. Czyli Czyn/Grappa/Vateusz broniliby mnie we 2, a jakimś cudem na mnie byliby sami niewinni, a na Przyjacielu, którego wskazał Urzędnik, głównie mafia? Fantastyka i to nie naukowa.
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 17:33:18 GMT 1
Mój glos dzisiaj idzie na Szefa, mam nadzieje ze zgodnie z sumieniem a nie dlatego ze zostalem sprowokowany. Faktycznie, potężny jest dzisiaj ten Potter.
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 17:34:42 GMT 1
Mój glos dzisiaj idzie na Szefa, mam nadzieje ze zgodnie z sumieniem a nie dlatego ze zostalem sprowokowany. Faktycznie, potężny jest dzisiaj ten Potter. Cenat, Dziadzio, tłumaczcie się z tego uniewinnienia.
|
|