|
Post by kurwiszon on Aug 30, 2024 19:40:42 GMT 1
Wygrana Mafii!Mafia: Święty Judasz Vice Szef Lista graczy: 1. Dziadzior - Kacperek 2. Święty Judasz - Szarlej 3. Harry Potter - Młody Cesarz 4. Przyjaciel - Njay 5. Kai Cenat - Kshaq 6. Mirosław Okoński - Kcurek 7. Tony Hawk - Lowrider 8. Czyn społeczny - Piernik 9. Włoch - Antura 10. Ojciec Vateusz - Łuczyk 11. Vice - Egze 12. Szef - Lewkoń 13. Grappa Ice - Montilt Mafijne: discord.gg/uhjgKQm6
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Post by Grappa Ice on Aug 30, 2024 19:41:05 GMT 1
brawo Juda
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 19:44:07 GMT 1
jestem szmaciarzem
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 30, 2024 19:44:28 GMT 1
wszystkich wyjebał równo ta końcówka
|
|
|
Post by Czyn społeczny on Aug 30, 2024 19:45:28 GMT 1
ja pierdolę Hawk twoja wina
|
|
|
Post by Czyn społeczny on Aug 30, 2024 19:46:11 GMT 1
dobry uczynek
|
|
|
Post by Święty Judasz on Aug 30, 2024 19:46:39 GMT 1
Dziękuję pięknie Kurwiemu za edycję, dziękuję egze i Lewkoniowi za grę, a potem wsparcie na mafijnym, miastu za przegranie gry, a Harremu gratuluję zajebistej gry. Poziom tak wysoki, że byłeś podejrzewany przez to o bycie w mafii, no cóż zrobić
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 19:56:23 GMT 1
byłeś Harry doskonały byłeś za dobry i nie mogłem w to uwierzyć mówiłeś mi wszystko co chciałem usłyszeć linczowałeś mafie broniłeś niewinnych, poznałeś moją mete lepiej od ludzi grających ze mną od 10 lat
generalnie miałem mafioze od d1
i gdyby nie PIERDOLONA META to gra byłaby wygrana
|
|
|
Post by Volverin on Aug 30, 2024 20:05:09 GMT 1
Gratki mafia, brawo Szarlej, nadeszła i Twoja wielka chwila. Pięknie wypracowane zwycięstwo.
Egze fajnie grał bardzo w d1 z tego co widziałem.
Harry Potter super grajek, chciałem wierzyć, że to jeszcze w mafii taki kozak. Ale przynależność niewiele zmienia, bardzo mocny występ.
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 20:06:05 GMT 1
Trochę mi przykro... no ale fajna gierka, emocjonująca końcówka i być może lepiej że się skończyło dramatem....
Gratulacje panie Judasz, ciągle trzymałeś mnie w niepewności i prowokowałeś żebym się porządnie kwestionował. To pierwsza gra w której tyle konfliktów wewnętrznych musiałem rozwiązać.
Oczywiście wybaczam Dziadzior (sam byłem mocno zmieszany w ostatnich 10 minutach, nie wymyśliłem jak to dobrze rozegrać, liczyłem trochę już na to, że szczęście i moja przejrzystość w którą za bardzo uwierzyłem wykonają za mnie ostatnią robotę)
A przede wszystkim przepraszam wszystkich których obraziłem, którym zepsułem humor i wszystkich wobec których poszedłem o krok za daleko...
No i dziękuję mojemu przyjacielowi znanemu tu jako Kurwiszon za zaproszenie do gierki. Fajowa gierka.
|
|
|
Post by Czyn społeczny on Aug 30, 2024 20:08:18 GMT 1
" A przede wszystkim przepraszam wszystkich których obraziłem, którym zepsułem humor i wszystkich wobec których poszedłem o krok za daleko..." że co? byłeś z tych grzeczniejszych, paradi na innych frontach iskry szły fajna giera, props
|
|
|
Post by Antura on Aug 30, 2024 20:11:28 GMT 1
Czyli jednak kolejka była wygrywająca Monti kurwwaaaaaa
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 30, 2024 20:13:32 GMT 1
była, zakiwaliśmy się
ale imo Juda w końcówce turbo
super partia Potter
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 21:39:47 GMT 1
jak ochłonąłem to pomyślałem jeszcze, że było zajebiste mistrzowanie. Props kurwi, wszystkie decyzje w punkt.
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 30, 2024 23:14:12 GMT 1
No Potter tak dobrze grał, że ostatnie dwie noce to były u mnie noce zwątpienia jak się odpalał z postingiem. Moim największym wkładem w wygraną było to, że odwodziłem Szarleja od zamordowania Okońskiego Brawa dla Szarleja. No i dla Kacpra, że zrobił to, czego od niego oczekiwałem.
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 30, 2024 23:57:17 GMT 1
Przeczytałem cmentarz, widzę że w pewnym momencie jasne stało się, że jestem w mafii, no i trochę miało takie być. To znaczy graczy w ten czy inny sposób uniewinnionych było na tyle dużo (albo na tyle się różne komitywy porobiły), że nie było sensu brnąć w moją niewinność i bardziej się skupiałem jak nie zaszkodzić Judaszowi i nabruździć innym po mojej śmierci, niż tym żeby być niewinnym.
Szkoda, że nikt nie wyciągnął momentu, w którym spacyfikowałem w niedzielę niewinność Judasza (wtedy kiedy wkurwiał się o granie metą), taktycznie mogło to być chujowe zagranie, ale strategicznie moim zdaniem majstersztyk, bo jak ktoś przeczyta po czasie, to dojdzie do wniosku, że Vice robił wszystko, by ten Judasz nie został uniewinniony (ergo nie jest z nim w mafii). Jednocześnie dbałem o to, by Pottera uniewinniać w podobny sposób w jaki w ostatniej mafijnej edycji uniewinniałem kolegę z mafii Squbiego. I znów raczej nikt tego nie wychwycił, ale mi takie stawianie pułapek na graczy sprawiało wielką frajdę.
Zostawienie Montiego może się jawić jako jakaś wielka strategia, ale tak naprawdę poza tym, że mógł przyblokować głos mafiozy, nie było jakiegoś wielkiego powodu by go od razu mordować. Łatwiej oszukać jednego pewnego niewinnego, który wpłynie na całe miasto i mafię, niż oszukać kilku miastowych równocześnie.
|
|