|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:40:48 GMT 1
dobra, więcej z mafiozą nie piszę
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:41:03 GMT 1
bo jak grochem o mafijną ścianę
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:42:44 GMT 1
byś się przynajmniej przyłożył do gry
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 0:43:58 GMT 1
Konsultant pytałeś się mnie o post Marlowe ,który właśnie zacytowałeś? Coś mi w nim właśnie nie pasuje, jest taki zbyt mocno naciągany, byle by znaleźć argument za szybkim odjebaniem ciebie.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 0:44:22 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 0:44:22 GMT 1
mnie zastanawia upór niektórych z ultymatywnym 'wywoływaniem do tablicy' day one, a potem dziwienie się, że bura suka się próbuje odgryzać i miotać jak sympatyczny konsultant tutaj, co to trochę pod nalotem dywanowym siedzi jak w dreźnie
z dalszych kwestii to też chciałbym wytłumaczenia połączenia kukuczka-konsultant, bo może jestem za głupi
a z bliższych ale absolutnie subiektywnych, to znajduję statystycznego niesympatycznym, nie ma to żadnego znaczenia dla mnie w kontekście rozgrywki w tym momencie, ale typie, jakbyś był statystyką to chyba liczby zgonów na Ukrainie w trakcie Wielkiego Głodu, 1932-1933
kończą mi się bon moty na poczekaniu swoją drogą
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 0:45:40 GMT 1
Szostybekart właśnie dla mnie te połączenie nie ma totalnie sensu, a ono wyszło spod pióra Pikaczu.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:46:53 GMT 1
no taka trochę teoria skrojona pod tezę, to prawda
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 0:47:17 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 0:47:17 GMT 1
tak, tak, jakby konsultant nie srał tymi postami na stronę w takim tempie to byłoby przejrzyściej - jak coś w mojej wypowiedzi było niejasne to sorka, zwracałem się przez ogół do pikachu
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:47:33 GMT 1
ale takie zaślepienie mimo wszystko bardziej miastowe niż mafijne
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:51:57 GMT 1
Jaki jest sens oddawania już teraz głosów? o proszę, a do tego to jaśnie Pan Statystyczny Miastowy już się nie przyjebał
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:53:49 GMT 1
W tym momencie typowy statystyczny miastowy wskazałby już pierwszego podejrzanego i pierwszego niewinnego. Statystycznie rzecz biorąc, statystyczny miastowy uniewinniłby w tym momencie Edwarda Durdę, ponieważ statystycznie bycie najaktywniejszym graczem jest najczęstszym powodem uniewinnienia. Statystycznie rzecz biorąc, statystyczny miastowy podejrzewałby w tym momencie Jerzego Kukuczkę, ponieważ jest autorem pierwszego mafijnego posta w tej edycji, a jak wiadomo, jest to statystycznie najczęstszy powód do podejrzeń w pierwszych godzinach zabawy.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 0:55:38 GMT 1
Osiecka edytuje posty, na teraz powiedziałbym, że na 99% mafia. Jak w ogóle można taką tezę postawić, no kurwa.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 0:57:00 GMT 1
8 viewing, 0 posting mafia się czai mafijny klasyczek
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 0:57:29 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 0:57:29 GMT 1
ale takie zaślepienie mimo wszystko bardziej miastowe niż mafijne no nie wiem, ja chyba jestem boomerem i dawno z wami nie grałem, ale za moich czasów takie przypisywanie łatek na starcie to trochę faux pas, w sensie jak nie jesteś wróżbita jackowski, to na jakiej podstawie już wrzucasz do szufladek, nie podoba mi się to carte blanche, tabula rasa, a potem vox populi vox dei ja mogę z góry powiedzieć że w pierwszym głosowaniu patrzę na klucz sympatyczności, no bo na jaki inny
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:00:03 GMT 1
Szostybekart z 3 postami na krzyż się czepia Sheparda o późny start. W mafii pewnie będzie tylko jeden, ale do piachu warto posłać obu, bo będą tylko przeszkadzać. CO TO KURWA MA BYĆ
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 1:00:38 GMT 1
Konsultant dosownie najechal ponad 100 postw, co daje mu 28% postow calego miasta
Pikachu wspolczuje wszystkim jutrzejszym spiochom
Czytac tyle pustych wiadomosci nie na temat : (
bo ile na temat było? moze 20
mafijnie mafijnie, chociaz to juz wiemy
Prośba do Ciebie Konsultacie, bo nawet mimo zablokowanych twoich postów ciezko przeglada sie forum (jak niestety naiwni ci odpowiadaja)
jakbyś chciał pomóc miastu, chociaz wiadomo ze nie chcesz boś mafiozo, to ogarnij pupcie dla Pikaczu, bo Pikaczu martwi sie o miasto
i zacznij pisać tylko konkrety (pomarzyc można)
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:01:26 GMT 1
Szostybekart z 3 postami na krzyż się czepia Sheparda o późny start. W mafii pewnie będzie tylko jeden, ale do piachu warto posłać obu, bo będą tylko przeszkadzać. jedno wielkie IKS DE
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:02:14 GMT 1
no ładnie się martwisz jak cie nawet Sznudzian pojechał
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:03:45 GMT 1
w sensie nie, że jest słaby, ale pojechał po twojej grze już na samym początku rozgrywki. a on jest właśnie w topce szanowanych osób z tego grona póki co
także tego
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:04:11 GMT 1
szanowanych przeze mnie
|
|