|
Post by Shepard on May 17, 2020 19:26:05 GMT 1
Bo dla mnie Konsultant niewinny, a jeśli padnie dziś niewinny, to jutro trzeba trafić winnego. A ja nie mam specjalnie ochoty bronić się przy meczówce, skoro napierdalam od kilku dni i nikt nie wyciąga wniosków. Czyli rozwazasz mafie Sznudzian Kmicic? Yup. Kmicić to dla mnie pewniak, Sznudzian nie, ale to już kwestia mordów.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 19:26:21 GMT 1
Nie no serio z każdą upływajacą minutą coraz bardziej jestem skłonny, że Konsultant jest w mafii. Można trollować, można dużo trollować, ale jak ktoś robi to przez całą dobę jedynie z przerwami na sen, to musi być w tym jakiś cel, a jedyny, który przychodzi mi na myśl, to taki, że Konsultant jest w mafii i chce wmówić miastu, że mafioza nie leciałby tak po bandzie. I szczerze mówiąc wszystkim nam to wmówił. A śp. Pikaczu chciał go brać dzisiaj na tapetę.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 19:26:59 GMT 1
To jeden post Licza. A było dużo więcej.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 19:27:40 GMT 1
Większa szansa, że Shepard był sprawdzony Większa szansa, że Shepard jest OC
Dla mnie Shepard.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 19:30:15 GMT 1
Lincz 1: Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu
Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart
Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka
Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP
Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric
Luka Modric [1] – Philip Marlowe
Lincz 2: Philip Marlowe [9] – Edward Durda, DJ Bobo, Mikaela Shiffrin, Pikachu, Austriacki Akwarelista, Konsultant Play, Szyfrant Stefan Zielonka, Jerzy Kukuczka, Sznudzian
Jerzy Kukuczka [9] – Charles Leclerc, Doktor Redzik, spoderman, Philip Marlowe, Piękny Marian, szostybekart, Kmicic, Shepard, Agnieszka Osiecka
szostybekart [1] – Luka Modric
Lincz 3: Jerzy Kukuczka [14] - Szyfrant Stefan Zielonka, Luka Modric, Konsultant Play, Pikachu, szostybekart, Sznudzian, Mikaela Shiffrin, Edward Durda, Austriacki Akwarelista, Piękny Marian, Kmicic, Agnieszka Osiecka, Shepard, Charles Leclerc
Piękny Marian [1] - DJ Bobo
Konsultant Play [1] - Jerzy Kukuczka
Lincz 4: Piękny Marian [6] – DJ Bobo, Charles Leclerc, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Pikachu, Szyfrant Stefan Zielonka
DJ Bobo [6] – szostybekart, Agnieszka Osiecka, Kmicic, Edward Durda, Piękny Marian, Sznudzian
Kmicic [1] – Shepard
Lincz 5 przyspieszony na winnym Bobo
Lincz 6: Charles Leclerc [7] - Szyfrant Stefan Zielonka, Shepard, szostybekart, Konsultant Play, Kmicic, Agnieszka Osiecka, Edward Durda
Szyfrant Stefan Zielonka [1] - Luka Modric
Wszystko chyba jest jasne i czytelne, zieloni to pewni niewinni, czerwoni zlinczowana mafia, niebiescy sprawdzeni przez deta jako niewinni. Z grona pozostałych za niewinną mam Osiecką.
Co się rzuca w oczy lincz po linczu: Powiedziałbym, że głupio byłoby założyć, że mafia poszła w czwórkę w kandydata, ale nie takie rzeczy już się działy. Jednakże na chwilę obecną nie widzę tam innej opcji niż max jedna pozostała mafia. Kolejny powód za wykluczaniem mafii Shepard + Kmicic, ale to jest oczywiste. Pierwszy z dupy głos Modricia. Z dupy akcja Sznudziana, by nagle jeszcze pójść w Marlowe'a, do której dołączył się jedynie Szyfrant.
W drugim linczu drugi głos z dupy Modricia. Pośród głosujących na Marlowe'a zostałem tylko ja i Sznudzian, skoro przyjmuje domniemanie niewinności sprawdzeń deta. Jest to chyba niezły trop, c'nie? Ja siebie wykluczam, więc to kolejny powód, dlaczego oczywistym wyborem na dziś jest Sznudzian, bo nie wierzę, że na tak stykowej sytuacji poszlo więcej głosów mafii na Marlowe'a, zresztą Sznudzian tylko przyklepał ten lincz. Nie wiem jedynie, czy mafia obawiała się Modricia, który mógł zawsze zmienić głos na Kukuczkę. Jednakże w tej debilnej sytuacji, gdy to on jest w mafii zmienia się sporo. Na dziś jednak nie przyjmuję kolejnego żenującego casusu Włóczykija, czy innej Pani Frau. W każdym razie przy Kukuczce znów stoją razem Kmicic i Shepard ponownie wykluczając wspólne mafiozowanie.
W linczu trzecim godne odnotowania są jedynie głos z dupy Bobo oraz głos Kukuczki na mnie. Odkąd pamiętam spalony mafiozo nigdy nie głosuje na swojego, bo jest to zwyczajnie w świecie zbyt niebezpieczne, wprowadza jedynie zbyt wiele pytań wobec takiej osoby. Z kolei ten głos z dupy Bobo wpisuje się w teorię o upodobaniu mafii do oddawania takich głosów w tej edycji. Prym w tym wiedzie Modric, ale ostatnio to samo odwalił Shepard.
W linczu czwartym jest już dwoje pewnych niewinnych, sprawdzony przez deta bekart oraz Osiecka, którzy głosowali na Bobo. Czyli zostają Kmicic i Sznudzian, a ktoś z mafii musi tam być. Pamiętny głos z dupy Sheparda po nieudanej próbie zrobienia masówki na Kmicicu przez jego i Pikachu.
W piątym linczu ponownie głos z dupy Modricia.
W obecnej sytuacji daje mi to pogląd, że mafia musi być w gronie Sznudzian, Shepard/Kmicic. Sznudziana pogrąża ten nieszczesny ostatni głos na Marlowie, udawanie lidera miasta, podczas gdy w najważniejszych momentach uciekał w cień i wręcz absurdalnie pytał pozostałych, na kogo oddać głoś. Coś mu to przenoszenie ciężarów niespecjalnie wychodzi, ale ja z dziką przyjemnością podejmę się tego wyzwania i podejmuję poważne kroki w celu zlinczowania gościa, którego mam obecnie za najpewniejszą mafię, a którego dzisiejsza obrona polegała na tym, że wysyłał screeny z poprzednich edycji, by udowodnić, że zawsze oddaje głosy pod sam koniec xD
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 19:32:28 GMT 1
Mmm, Konsultant idzie na MVP
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2020 19:33:24 GMT 1
via mobile
Post by Volverin on May 17, 2020 19:33:24 GMT 1
Aktualny stan głosowania:
Kmicic [3] - Shepard, Szyfrant Stefan Zielonka, Agnieszka Osiecka Shepard [2] - szostybekart, Kmicic Szyfrant Stefan Zielonka [1] - Luka Modric
Nie zagłosowali: Sznudzian, Konsultant Play
Z telefonu więc sorry za brak stylizacji
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 19:35:48 GMT 1
Chyba sobie jaja robicie.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 19:35:55 GMT 1
Konsultant, nie możesz głosowac na Sznudziana, bo rozbiesz glosy. Kmicic czy Shepard i dlaczego?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 19:35:55 GMT 1
Brednią jest zakładanie, że Szósty Bękart to pewny niewinny. Naciągana analiza.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 19:37:01 GMT 1
No właśnie - musimy zdecydować na szybko czy Shepard, czy Kmicic.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 19:38:35 GMT 1
a to, że gra naturalnie i ma dobrą skuteczność w linczowaniu mafiozów go nie wybiela? że stoi obok mnie przy Kukuczce w g1, gdzie w moment mogło się bardzo różnie skończyć? bez jaj Osiecka, ogarnij się. brak przyjęcia obecnie jego niewinności byłby dla nas strzałem w kolano.
|
|
|
Post by Shepard on May 17, 2020 19:39:46 GMT 1
Btw. nie będzie testamentu
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 19:39:56 GMT 1
a to, że gra naturalnie i ma dobrą skuteczność w linczowaniu mafiozów go nie wybiela? że stoi obok mnie przy Kukuczce w g1, gdzie w moment mogło się bardzo różnie skończyć? bez jaj Osiecka, ogarnij się. brak przyjęcia obecnie jego niewinności byłby dla nas strzałem w kolano. Mamy 20 minut, wez zdecyduj Kmicic czy Shepard i gdzie Kmicic do cholery, bedzie sie bronil, czy mafiuszka schowala sie na podforum?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 19:40:02 GMT 1
Szybko, decydujemy o kluczowym dla rozgrywki linczu - Shepard czy Kmicic?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 19:40:43 GMT 1
nie wy, a ja i Sznudzian
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 19:40:58 GMT 1
Nie podoba mi sie, że nie ma Snudziana. Zaraz kurwa zmienie glos na niego. Można sie zawsze spozniac, ale nie kurwa teraz
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 19:41:05 GMT 1
idę poczytać ich posty od początku, dajcie mi 10 minut.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 19:41:32 GMT 1
skoro nie chcecie w pewniaka Sznudziana.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 19:41:48 GMT 1
Jak się nie wyrobisz do 20:51, linczujemy Kmicica.
|
|