|
Rozgrywka
May 17, 2020 20:14:06 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 17, 2020 20:14:06 GMT 1
Ale dlaczego napierdalales aż tak, przecież to byla tak mocna pomyłka, że podobnej nie widziałem. Graj zdecydowanie albo wcale. To jest moja pierwsza pomyłka gdzie byłem tak pewny swego od kiedy wróciłem do gry. Ja mam inny pogląd, ale wiesz że to stawia nas pod ścianą - albo Konsultant albo Ty, mamy jeden nabój w komorze. Za siebie przepraszam, uległem retoryce ewentualnego sprawdzenia przez deta - winny Shepard pozwoliłby nam na bardziej komfortowa grę, a teraz jest one shot.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:14:20 GMT 1
Dobra ludzie, nie przejmujcie się grą. Jutro wpadnie Modric i o 18 oglosi zakonczenie rozgrywki xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 20:17:28 GMT 1
Czemu Kmicic w mafii? Bo jebał w Sheparda?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:17:41 GMT 1
Ja mówię powaznie Kmicic. Masz zaglosowac na Konsultanta zanim przyjdzie Modric, wiec lepiej zrob to juz teraz.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 17, 2020 20:18:04 GMT 1
Ogólnie to przejebaliśmy, bo poza mną nie ma żadnego pewnego niewinnego.
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 20:18:43 GMT 1
Graj zdecydowanie albo wcale. To jest moja pierwsza pomyłka gdzie byłem tak pewny swego od kiedy wróciłem do gry. Ja mam inny pogląd, ale wiesz że to stawia nas pod ścianą - albo Konsultant albo Ty, mamy jeden nabój w komorze. Za siebie przepraszam, uległem retoryce ewentualnego sprawdzenia przez deta - winny Shepard pozwoliłby nam na bardziej komfortowa grę, a teraz jest one shot. Przynajmniej próbowałem wziąć odpowiedzialność za grę. Błędnie czy nie, lepsze to niż siedzenie i czekanie aż ktoś zrobi to za mnie. Popełniłem błąd, zdarza się każdemu.
|
|
|
Post by Kmicic on May 17, 2020 20:18:55 GMT 1
Ja mówię powaznie Kmicic. Masz zaglosowac na Konsultanta zanim przyjdzie Modric, wiec lepiej zrob to juz teraz. Spoko.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:19:05 GMT 1
Czemu Kmicic w mafii? Bo jebał w Sheparda? W mafii jest na pewno 2 z trójki (Kmicic, Konsultant, Sznudzian) Ktokolwiek z nich musi zaglosowac na kogolwiek z innnego.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:19:45 GMT 1
Ale dla mnie na 100% jest to Konsultant.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:20:40 GMT 1
Po tym co dzisij odjebał i jak siedzi cicho to jest kurwa pewne, że jest w mafii.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 20:21:59 GMT 1
Ja mówię powaznie Kmicic. Masz zaglosowac na Konsultanta zanim przyjdzie Modric, wiec lepiej zrob to juz teraz. zamknij ryj, Kmicic pewna mafia teraz, nawet nie próbował udawać, że mu zależy na obronie, po prostu siedział cicho w norze. ja kurwa za długo się zastanawiałem, a i tak wybrałem dobrze.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:22:28 GMT 1
To masz na niego zaglosowac jebany w dupe cwelu.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:23:06 GMT 1
Ja mówię powaznie Kmicic. Masz zaglosowac na Konsultanta zanim przyjdzie Modric, wiec lepiej zrob to juz teraz. zamknij ryj, Kmicic pewna mafia teraz, nawet nie próbował udawać, że mu zależy na obronie, po prostu siedział cicho w norze. ja kurwa za długo się zastanawiałem, a i tak wybrałem dobrze. Twoje wybranie nie nazywaj dobrym wyborem jebana kurwo xD bo chuja znaczył
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 20:24:20 GMT 1
jako jedyny teraz staram się cokolwiek kurwa analizować, całą rozgrywkę od początku pod kątem koloru znanych graczy, ale to się nie da tak hop siup. sam miałeś kurwa napisać analizę, dlaczego Sznudzian niewinny i co? i kurwa nic. zresztą sam go wcześniej atakowałeś. więc albo coś kurwa sobą zaprezentuj albo sklej pizdę i wracaj oszukiwać w kartach.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 20:25:22 GMT 1
bo jesteście idiotami i kurwa każecie mi, bym za was decydował, gdy prawie nie ma czasu, a dla mnie to było niemal 50/50.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 20:25:45 GMT 1
O CZYM KURWA POWTARZAM OD SAMEGO RANA.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:25:49 GMT 1
jako jedyny teraz staram się cokolwiek kurwa analizować, całą rozgrywkę od początku pod kątem koloru znanych graczy, ale to się nie da tak hop siup. sam miałeś kurwa napisać analizę, dlaczego Sznudzian niewinny i co? i kurwa nic. zresztą sam go wcześniej atakowałeś. więc albo coś kurwa sobą zaprezentuj albo sklej pizdę i wracaj oszukiwać w kartach. Zamknij pizdę mafijna szumowino.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 17, 2020 20:27:34 GMT 1
przecież ciebie broni tylko i wyłącznie sprawdzenie deta, śmieciu xDDD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:28:22 GMT 1
O CZYM KURWA POWTARZAM OD SAMEGO RANA. xD JA nawet jak kurwa jestem zajęty to i tak siedzę w grze i piszę w pizdu wiecej niż powinieniem, wieć proszę Cię przestań mi wciskać kit, że miastowy z takim zajaraniem siedziałby teraz kurwa i nie wchodził an forum i kiedy tą kurw analize zrobiłeś, jak niby taki zajety jesteś. Sam sobie zaprzeczasz.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 17, 2020 20:28:49 GMT 1
przecież ciebie broni tylko i wyłącznie sprawdzenie deta, śmieciu xDDD I dzisiejszy mord na mnie xD
|
|