|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 19:39:38 GMT 1
ale czy ma Pani tam zasięg?
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 11, 2020 19:39:45 GMT 1
Jak twoim zdaniem wygląda statystyczny mafiozo? Co go wyróżnia wśród miastowych? Jak się czujesz z rolą wylosowaną przez Mistrza Gry? Czy nie przeszkadza Ci ona w tworzeniu kreacji
Statystyczny miastowy odpowiada na zaczepki innych graczy, do tego robi to szybko w częstotliwości od 5 do 30 minut po pojawieniu się takowych. Statystycznie odpowiada na połowę z zadanych pytań, żeby nie być posądzonym o nadmierną panikę w pierwszych godzinach zabawy. Zgodnie z powyższym odpowiem więc na 2 ostatnie pytania, a dwa pierwsze pominę. Oba ostatnie pytania są tendencyjne i w zły sposób zadane, ponieważ, statystycznie rzecz biorąc, jestem niewinny
|
|
|
Post by Edward Durda on May 11, 2020 19:39:51 GMT 1
Jerzy Kukuczka - 2 punkty karne Konsultant Play - 1 punkt karny
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 19:40:03 GMT 1
Słyszałam,że Play ma dobre oferty abonamentowe. Czy mógłby Pan konsultant przedstawić je dla narciarki?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 11, 2020 19:40:48 GMT 1
A czemu któraś z drużyn nie może na prowadzącego głosować? ponieważ zrobiłby się burdel.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 11, 2020 19:41:50 GMT 1
pan dura to bardzo miły człowiek dobrze mu z oczu patrzy
|
|
|
Post by Edward Durda on May 11, 2020 19:42:24 GMT 1
Jak twoim zdaniem wygląda statystyczny mafiozo? Co go wyróżnia wśród miastowych? Jak się czujesz z rolą wylosowaną przez Mistrza Gry? Czy nie przeszkadza Ci ona w tworzeniu kreacji
Statystyczny miastowy odpowiada na zaczepki innych graczy, do tego robi to szybko w częstotliwości od 5 do 30 minut po pojawieniu się takowych. Statystycznie odpowiada na połowę z zadanych pytań, żeby nie być posądzonym o nadmierną panikę w pierwszych godzinach zabawy. Zgodnie z powyższym odpowiem więc na 2 ostatnie pytania, a dwa pierwsze pominę. Oba ostatnie pytania są tendencyjne i w zły sposób zadane, ponieważ, statystycznie rzecz biorąc, jestem niewinny pytałem o statystycznego mafiozę.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 19:43:12 GMT 1
dobrze zarządzany burdel potrafi być bardzo rentownym biznesem, do tego zwykle mafia z niego korzysta, więc łatwiej w nim kogoś takiego znaleźć
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 11, 2020 19:43:23 GMT 1
pan dura to bardzo miły człowiek dobrze mu z oczu patrzy Nie potrzebujemy tu miłych ludzi, tylko osób takich jak ja.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 19:43:37 GMT 1
mafiozo Durda wsypał się po raz kolejny
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 19:43:44 GMT 1
A czemu któraś z drużyn nie może na prowadzącego głosować? ponieważ zrobiłby się burdel. A co jeśli drużyny stwierdzą,że program jest beznadziejny i należy go zdjąć z anteny?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 11, 2020 19:44:08 GMT 1
Uzgodniłem z Mistrzem Gry, że w przypadku zwycięstwa Miasta, MVP zostanie wybrany z ekipy, która szybciej wytropi wśród siebie mafiozę.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 11, 2020 19:45:28 GMT 1
ponieważ zrobiłby się burdel. A co jeśli drużyny stwierdzą,że program jest beznadziejny i należy go zdjąć z anteny? w tym przypadku należy zrezygnować z abonamentu, dodam, że można mnie oglądać także w etoto.tv i kanale sportowym.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 11, 2020 19:45:55 GMT 1
Pani Mikaelo, na chwilę obecną najlepszą ofertą byłby dla Pani PlayPal, w której to opcji oprócz jednego z najnowych smartfonów jest możliwość skorzystania z całodobowej pomocy i ochrony Play przed mafią
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 11, 2020 19:46:22 GMT 1
No dobra, prowadzący nie odpowiedział na pytanie, co się stanie, gdy ktoś na niego zagłosuje, więc sprawdźmy.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 11, 2020 19:46:57 GMT 1
Dodatkowo, zabronione jest przedstawianie innym graczom korespondencji z Mistrzem Gry w czasie rozgrywki Czyżbyśmy mieli pozbyć się Durdy szybciej, niż myśleliśmy. Nie jest nigdzie napisane, że korespondencja musi być prawdziwa
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 11, 2020 19:47:32 GMT 1
pan dura to miły człowiek ale bycie miłym nie wystarczy trzeba mieć jeszcze rozsądek i najważniejsze - kręgosłup
a pan dura tego kręgosłupa nie ma skoro bierze pieniądze od zakładów bukmacherskich które żerują na tragedii ludzkiej
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 11, 2020 19:47:33 GMT 1
pan dura to bardzo miły człowiek dobrze mu z oczu patrzy Nie potrzebujemy tu miłych ludzi, tylko osób takich jak ja. Ojojojojojoj
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 11, 2020 19:48:07 GMT 1
A gdzie udostępnił? Bo napisanie o korespondencji chyba się nie liczy.
Ale ja nawet nie czytam jego postów póki co, więc mogłem przeoczyć. xD
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 11, 2020 19:48:15 GMT 1
Dodatkowo, zabronione jest przedstawianie innym graczom korespondencji z Mistrzem Gry w czasie rozgrywki Czyżbyśmy mieli pozbyć się Durdy szybciej, niż myśleliśmy. Nie jest nigdzie napisane, że korespondencja musi być prawdziwa DURDA, TAK SIĘ WJEBAĆ ;/
|
|