|
Post by Darek Wasiak on Oct 18, 2024 19:34:00 GMT 1
no ja sie zasadniczo zgadzam, tyle tylko ze najlatwiejsza do zagrania gierka dla mafii tutaj to bawienie sie w konsolidowanie miasta i podbijanie niedobrych typow miastowych a niekoniecznie symulowanie szukania mafii. dlatego mi tak ten Mazur do tego pasuje, zrobił się jakiś konsensus, on wpada z opóźnieniem. Chwali tych którzy myślą w określony sposób, gani tych którzy są na świeczniku, w szarą strefę wpisuje tych którzy dużo piszą, ale nie bardzo widać ich intencje. Wypisz wymaluj mafiozo chcący się dobrze spozycjonować i zjednoczyć miasto w drodze do klęski. chłop co sobie teorię dorobił do tego że mazur wszedł z opóźnieniem i grę posortował mafiozi zawsze wchodzą z jakąś agendą. Ci gorsi by się nie wjebać, ci lepsi by się dobrze ustawić. Mazura zaliczam do tych lepszych.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:34:15 GMT 1
mnie tylko martwi że Spółka Córka zapadła się pod ziemię jak ją uniewinniłem. Można być ją uwinnić z powrotem i sprawdzić czy wyjdzie z nory. Myślałem o tym samym, ale chciałem poczekać do jej powrotu.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 18, 2024 19:35:06 GMT 1
Oczywiście że jestem z wami w mieście Czemu w tym jedynym poście nie napisałeś kropki na końcu zdania? Naprawdę przywaliłeś się do braku kropki na końcu zdania w tym konkretnym poście?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:35:14 GMT 1
Najsztywniejszy jest wilku ze streetu, ale w jego przypadku czasami akurat sztywność jest po prostu oznaką męskości.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:35:22 GMT 1
te przypierdolki takie średnie nie na pokaz A skąd w nim taka agresja, jeśli nie na pokaz? podpowiem Ci jak będziemy gadać o tożsamościach co mi wpadło do głowy
|
|
|
Post by malolat on Oct 18, 2024 19:35:53 GMT 1
chłop co sobie teorię dorobił do tego że mazur wszedł z opóźnieniem i grę posortował mafiozi zawsze wchodzą z jakąś agendą. Ci gorsi by się nie wjebać, ci lepsi by się dobrze ustawić. Mazura zaliczam do tych lepszych. mazur stoi twardo jak palmy w cali ale ni chuja bym go nie czytał po tym jak wchodzi pierwszego dnia tzn jak jutro w południe poczuję "dobra git" albo "a chuj nie leży mi", to po tym go będę czytał, ale no to tyle
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 18, 2024 19:36:10 GMT 1
Ale ja wiem, kim jest Wilk Złol Strit, dlatego tym bardziej nie rozumiem tej nagłej agresji
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:36:57 GMT 1
Agresja to jego drugie imie
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:37:23 GMT 1
Ale ja wiem, kim jest Wilk Złol Strit, dlatego tym bardziej nie rozumiem tej nagłej agresji on ostatnio taki nerowowawy i sporo przeklina zauważyłem
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:37:27 GMT 1
chłop co sobie teorię dorobił do tego że mazur wszedł z opóźnieniem i grę posortował mafiozi zawsze wchodzą z jakąś agendą. Ci gorsi by się nie wjebać, ci lepsi by się dobrze ustawić. Mazura zaliczam do tych lepszych. A jaką agendę mają mafiozi glony?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 18, 2024 19:37:28 GMT 1
Agresja to jego drugie imie Podbijam
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:38:09 GMT 1
Wilk niewinny, handlujcie z tym. Przejrzałem na oczy. Poznałem prawdę.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:38:10 GMT 1
Wasiak był super do momentu w którym stwierdził że teraz musi wymyślić sobie zdanie o Mazurze
może mówmy o Chłopie, a nie o Mazurze. Wolałbym być nazywany Chłopem.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:38:45 GMT 1
Ale ja wiem, kim jest Wilk Złol Strit, dlatego tym bardziej nie rozumiem tej nagłej agresji on ostatnio taki nerowowawy i sporo przeklina zauważyłem chyba jednak ja sie zajebałem w tożsamości wstrzymuje konie PRR a może nie
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 18, 2024 19:38:55 GMT 1
mafiozi zawsze wchodzą z jakąś agendą. Ci gorsi by się nie wjebać, ci lepsi by się dobrze ustawić. Mazura zaliczam do tych lepszych. A jaką agendę mają mafiozi glony? przetrwać za wszelką cenę i się nie wjebać
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:38:57 GMT 1
Wilk niewinny, handlujcie z tym Jeżeli jesteś w stanie po bylejakich postac tak pewnie uniewinniać ludzi, to chyba juz to wygraliśmy, jeżeli jestes z miasta. Bo co dopiero jak pokazą się te konkreciuchy.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:39:38 GMT 1
A jaką agendę mają mafiozi glony? przetrwać za wszelką cenę i się nie wjebać Żadna to agenda.
Co będą robili tutaj mafiozi? Grali na przetrwanie i minimum, czy na odjebanie silnej konkurencji?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 18, 2024 19:40:41 GMT 1
A jeśli ktoś uważa że ta agresja jest na pokaz to niech się dwa razy zastanowi nad sobą.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:41:40 GMT 1
Wilku ale coś zaszło u ciebie w stylu gry takiego, że ja już się powoli przyzwyczajam, ale jakiś nadmiar testosteronu. Na każdą zaczepke reagujesz jak na bitwe.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 18, 2024 19:42:35 GMT 1
Wilk niewinny, handlujcie z tym Jeżeli jesteś w stanie po bylejakich postac tak pewnie uniewinniać ludzi, to chyba juz to wygraliśmy, jeżeli jestes z miasta. Bo co dopiero jak pokazą się te konkreciuchy. Aj waj Czemu "tak pewnie"? Od kiedy uniewinnienia z pierwszego dnia mają znaczenie dalej niż do pierwszego dnia?
|
|