|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:42:38 GMT 1
A jeśli ktoś uważa że ta agresja jest na pokaz to niech się dwa razy zastanowi nad sobą.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:44:14 GMT 1
Wołacz słuchaj bo ja łapie paranoje na ciebie, więc jak ty myślisz, że ja w mieście to musimy się jakoś dogadać, znaleźć tą nić porozumienia, ja chcę wierzyć że ty w mieście, ale się cykam
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 18, 2024 19:44:59 GMT 1
Wilku ale coś zaszło u ciebie w stylu gry takiego, że ja już się powoli przyzwyczajam, ale jakiś nadmiar testosteronu. Na każdą zaczepke reagujesz jak na bitwe. Meta dozwolona to trochę opiszę, że pracuję w takim zawodzie że nie raz można coś tłumaczyć i tłumaczyć a jak ktoś nadal tego nie kuma to tylko ręce można załamać. Poza tym wina ostatniej edycji i zwyczajnie cierpliwość też moja po części się skończyła a jestem naprawdę cierpliwym człowiekiem.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:45:15 GMT 1
Jeżeli jesteś w stanie po bylejakich postac tak pewnie uniewinniać ludzi, to chyba juz to wygraliśmy, jeżeli jestes z miasta. Bo co dopiero jak pokazą się te konkreciuchy. Aj waj Czemu "tak pewnie"? Od kiedy uniewinnienia z pierwszego dnia mają znaczenie dalej niż do pierwszego dnia? Napisał bym z tym handlował. To z tym handluje. Egzaltacja pewności i konfrontowanie się z calą reszta miasta, Borat biorący w opiekę Wilka. A nie rzucający tam gdzieś przy okazji, tylko w kontrze do nurtu. Bez chyba żadnych ciekawych powodów czemu niewinny.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:45:57 GMT 1
No i rzucanie uniewinnień po niecałych 2h, po 20 postach. To ma być pomocne?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:45:57 GMT 1
To umówny się tak, że ty postaraj się być uprzejmy dla innych i nie reagować zaczepką na zaczepke a ja postaram się ciebie bronić
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:46:24 GMT 1
Wilku ale coś zaszło u ciebie w stylu gry takiego, że ja już się powoli przyzwyczajam, ale jakiś nadmiar testosteronu. Na każdą zaczepke reagujesz jak na bitwe. Meta dozwolona to trochę opiszę, że pracuję w takim zawodzie że nie raz można coś tłumaczyć i tłumaczyć a jak ktoś nadal tego nie kuma to tylko ręce można załamać. Poza tym wina ostatniej edycji i zwyczajnie cierpliwość też moja po części się skończyła a jestem naprawdę cierpliwym człowiekiem. Przecież Njay nie gra.
|
|
|
Post by malolat on Oct 18, 2024 19:46:31 GMT 1
wołacz na ile % robisz przewózkę a na ile grasz jak zwykle to dla mnie ważne
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 18, 2024 19:47:08 GMT 1
Jeśli to ma pomóc w zawężeniu pola do szukania mafii to jestem w stanie sie z tym zgodzić. Tylko ostrzegam że nadepnięcie mi na odcisk nie kończy się zbyt dobrze.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 18, 2024 19:47:16 GMT 1
To nie Wilk z Wall Street to Dzień Świstaka.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:47:24 GMT 1
No i rzucanie uniewinnień po niecałych 2h, po 20 postach. To ma być pomocne? To co ci się nie podoba u Wilka, porozmawiajmy na serio. Jestem jego adwokatem.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:48:04 GMT 1
No i rzucanie uniewinnień po niecałych 2h, po 20 postach. To ma być pomocne? To co ci się nie podoba u Wilka, porozmawiajmy na serio. Jestem jego adwokatem. Nie podoba mi się takie szybkie uniewinnianie. Chyba, że jesteś wybitny. To szapoba i mogę grać pod twoje typy. hihi.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:48:40 GMT 1
To nie Wilk z Wall Street to Dzień Świstaka. Wasiak ponownie celnie
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:49:26 GMT 1
Syzyf przygnieciony tym kamulcem strasznie, doskonale sie kreuje
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:49:33 GMT 1
Powiedz branże swojego zawodu Wilk, jestem ciekawy gdzie załamujesz ręce.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:49:40 GMT 1
To co ci się nie podoba u Wilka, porozmawiajmy na serio. Jestem jego adwokatem. Nie podoba mi się takie szybkie uniewinnianie. Chyba, że jesteś wybitny. To szapoba i mogę grać pod twoje typy. hihi. Dobrze no to tak. Oczywiście nie uniewinniam go na całą grę, ale widzę dlaczego jest atakowany, jest atakowany dlatego, że.
1. Trochę gorzej niż innym idzie mu pisanie w początkowej fazie. Ma sztywny styl.
2. Na zaczepki reaguje kontrofensywą, więc wygląda jakby miał coś na sumieniu. Dajmy mu grać. Oceńmy go po tym co zrobi proaktywnego dla miasta a nie po tym jak zareagował.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 18, 2024 19:49:56 GMT 1
Wołacz słuchaj bo ja łapie paranoje na ciebie, więc jak ty myślisz, że ja w mieście to musimy się jakoś dogadać, znaleźć tą nić porozumienia, ja chcę wierzyć że ty w mieście, ale się cykam Na ten moment to myślę, że raczej jesteś w mieście, ale w sumie nie wiem, czego ode mnie oczekujesz xd Jak będziesz chciał pogadać, żeby rozwiać swoją wątpliwości co do mojej osoby, to jestem do usług
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:50:16 GMT 1
Syzyf przygnieciony tym kamulcem strasznie, doskonale sie kreuje Dziękuje, dziękuje. Planuje uniewinnić się najwcześniej w 2 dniu.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:50:44 GMT 1
Jak będziecie cały czas atakować wilka to on będzie cały czas się bronił, musicie dać mu przestrzeń do gry.
|
|
|
Post by malolat on Oct 18, 2024 19:51:23 GMT 1
kurwa pojebane to jest
mazur jest jebany przez 8 edycji za to że chuja gra zaczął grać dziewiątą jak pracownik miesiąca spełnienie marzeń i kurwa teraz mnie mnie to uwiera a sam sobie zgotowałem ten los
mazur jak to jest z tobą
|
|