|
Post by malolat on Oct 21, 2024 12:06:13 GMT 1
kurwa tego się nie spodziewałem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 12:06:54 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:06:54 GMT 1
Ale po co to deprecjonowanie? Twoim celem jest znalezienie mafii, czy przekonanie innych, żeby mnie zlinczowali? Już nie mówiąc o tym, że znalazłem Wilka
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 12:06:57 GMT 1
wołacz z kim ci ta velma wychodzi w mafii
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 12:09:07 GMT 1
borat co myślisz
to mocno nieoczywiste jest teraz iść w velmę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 12:09:37 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:09:37 GMT 1
No z kim ma mi wychodzić, jak jeden mafiozo już znaleziony i spalony?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 12:10:48 GMT 1
Ale po co to deprecjonowanie? Twoim celem jest znalezienie mafii, czy przekonanie innych, żeby mnie zlinczowali? Już nie mówiąc o tym, że znalazłem Wilka Co ty z tym znalazłeś Wilka? Nie zagłosowałeś jednak finalnie na niego, a wasza kłótnia z wczoraj rano mogło być ustawką na dystansowanie się. Lowrider słusznie zauważył, że Ci zeszło powietrze jak wyszło, że jednak jest szansa, ze nie padnie Wilk a Anthony
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 12:12:59 GMT 1
nie no ja bardziej pisałem o tym że to wilk złapał tlen jak się pojawiła kandydatura dla anthonego nie pamiętam żeby wołaczowi powietrze zeszło
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 12:15:07 GMT 1
No z kim ma mi wychodzić, jak jeden mafiozo już znaleziony i spalony? Kurde, ale zdajesz sobie sprawę, że najpewniej i Borat i Małolat i pewnie też Spółka uważa, że duet mafijny to Ty i Wilk Atak na Ciebie i tak byłby nie unikniony, ja przyśpieszam tylko to co się wydarzy A ty sądzisz, że na podstawie tego, że powiedziałem co wisi w powietrzu mogę być w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 12:15:38 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:15:38 GMT 1
Ale po co to deprecjonowanie? Twoim celem jest znalezienie mafii, czy przekonanie innych, żeby mnie zlinczowali? Już nie mówiąc o tym, że znalazłem Wilka Co ty z tym znalazłeś Wilka? Nie zagłosowałeś jednak finalnie na niego, a wasza kłótnia z wczoraj rano mogło być ustawką na dystansowanie się. Lowrider słusznie zauważył, że Ci zeszło powietrze jak wyszło, że jednak jest szansa, ze nie padnie Wilk a Anthony Nooo, mafię? Mówiłeś o szukaniu mafii, nie o głosowaniu na mafię. Zresztą zarzut, że mi chujowo idzie szukanie mafii raczej nie powinien mieć miejsca, skoro to ja według ciebie jestem mafią. Ale deprecjonowanie zawsze spoko w mafii
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 12:16:04 GMT 1
No z kim ma mi wychodzić, jak jeden mafiozo już znaleziony i spalony? poszedłeś tak hipstersko że nie wiedzialem co tam wymyśliłeś w końcu
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 12:17:40 GMT 1
nie no ja bardziej pisałem o tym że to wilk złapał tlen jak się pojawiła kandydatura dla anthonego nie pamiętam żeby wołaczowi powietrze zeszło Mogłeś nie pisać, albo ja zrozumiałem, że ty o Wołaczu to piszesz, ale to nie zmienia faktu, że jak sie pojawiła okazja to Wołacz zmienił głos z Wilka na Athoniego
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 12:18:59 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:18:59 GMT 1
No z kim ma mi wychodzić, jak jeden mafiozo już znaleziony i spalony? Kurde, ale zdajesz sobie sprawę, że najpewniej i Borat i Małolat i pewnie też Spółka uważa, że duet mafijny to Ty i Wilk Atak na Ciebie i tak byłby nie unikniony, ja przyśpieszam tylko to co się wydarzy A ty sądzisz, że na podstawie tego, że powiedziałem co wisi w powietrzu mogę być w mafii Nie no, ma sens, zamiast głosować na typa, który po ledwo przeżytym linczu sobie poszedł i już pewnie nie wróci, zagłosujmy na gościa, który jest niewinny, bo tak wisi w powietrzu, a po co mu dawać czas, jeszcze by się chuj uniewinnił
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 12:19:38 GMT 1
Co ty z tym znalazłeś Wilka? Nie zagłosowałeś jednak finalnie na niego, a wasza kłótnia z wczoraj rano mogło być ustawką na dystansowanie się. Lowrider słusznie zauważył, że Ci zeszło powietrze jak wyszło, że jednak jest szansa, ze nie padnie Wilk a Anthony Nooo, mafię? Mówiłeś o szukaniu mafii, nie o głosowaniu na mafię. Zresztą zarzut, że mi chujowo idzie szukanie mafii raczej nie powinien mieć miejsca, skoro to ja według ciebie jestem mafią. Ale deprecjonowanie zawsze spoko w mafii Kurde ziomek, ja Cię nie musze deprecjonować, bo jeżeli nie zrobisz żadnych ruchów to i tak pada najpierw Wilk i Wołacz i gierka wygrana A teraz mogę jedynie poszuflować dla informacji
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 12:20:38 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:20:38 GMT 1
Nooo, mafię? Mówiłeś o szukaniu mafii, nie o głosowaniu na mafię. Zresztą zarzut, że mi chujowo idzie szukanie mafii raczej nie powinien mieć miejsca, skoro to ja według ciebie jestem mafią. Ale deprecjonowanie zawsze spoko w mafii Kurde ziomek, ja Cię nie musze deprecjonować, bo jeżeli nie zrobisz żadnych ruchów to i tak pada najpierw Wilk i Wołacz i gierka wygrana A teraz mogę jedynie poszuflować dla informacji No to skoro nie musisz, to czemu to robisz? W ogóle co to jest za argument, że jak nie zrobisz żadnych ruchów, to za 36 godzin padniesz i będzie koniec xD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 12:22:26 GMT 1
Spadam do roboty potem wrócę, ale wy lepiej zwróćcie uwagę, że Wołacz wolałbym widzieć mnie w mafii niż Spółkę czy Małolata.
Niby wiadome, że Wilk w mafii, ale to jest Statua aka Szarlej, gdzie w ostatniej grze nawet połączony cmentarz głowami miał go za mafiozę, a nie był
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 12:23:31 GMT 1
Kurde ziomek, ja Cię nie musze deprecjonować, bo jeżeli nie zrobisz żadnych ruchów to i tak pada najpierw Wilk i Wołacz i gierka wygrana A teraz mogę jedynie poszuflować dla informacji No to skoro nie musisz, to czemu to robisz? W ogóle co to jest za argument, że jak nie zrobisz żadnych ruchów, to za 36 godzin padniesz i będzie koniec xD Bo co jak jednak mylimy się co do Wilka, Małolata lub Spółki?
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 12:25:54 GMT 1
wołacz weź mi wytłumacz twój proces myślowy w którym ci wyszła velma w mafii w sensie no kurwa nie będę kwestionować swojego uniewinnienia, ale chcę cię zrozumieć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 12:30:32 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:30:32 GMT 1
No metodą eleminacji? Poza tym, jak wchodzę do gry i widzę, że proponuje wyjebanie mnie, zamiast spalonego mafiozo "żeby przyśpieszyć", to chyba oczywiste, że to red flag?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 12:31:41 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:31:41 GMT 1
No to skoro nie musisz, to czemu to robisz? W ogóle co to jest za argument, że jak nie zrobisz żadnych ruchów, to za 36 godzin padniesz i będzie koniec xD Bo co jak jednak mylimy się co do Wilka, Małolata lub Spółki? Czyli wolisz wyjebać mnie, będącego w grze, niż Wilka, który spierdolił, bo co jak się co do niego mylimy? Makes sense
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:45:42 GMT 1
Deprecjonowanie ludzi, którzy go podejrzewają, to w ogóle mafijna meta Farciarza.
Zresztą o czym my tu rozmawiamy, wbijam, mówię, że Velma pewnie w mafii, dla Velmy ja jestem w mafii i to na tyle, żeby mnie linczować PRZED Wilkiem, a ona mi zarzuca, że się nie bronię w łatwy sposób wskazując ciebie albo Spółkę. Raz. Potem jej mówię, że w dupie mam bronienie siebie, próbuję szukać mafii, to mnie wyśmiewa, że chujowo tej mafii szukam (typa, który według w niej jest w mafii). Dwa. Trzy, ten ostatni akapit to już w ogóle bez sensu. Niby wiadome, że Wilk jest w mafii, ale Szarlej gra mafijnie jak nie jest w mafii, gdzie tu jest w ogóle jakiś ciąg przyczynowo skutkowy? I co mnie obchodzą jakieś głowy na cmentarzu ludzi, którzy albo nie mają jaj, żeby pograć w mafię albo dali się zlinczować/zamordować jak frajerzy?
|
|