|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:50:59 GMT 1
Jeszcze zarzuca mi zejście głosem z Wilka przy "pierwszej nadarzającej się okazji", gdzie a) zrobiła dokładnie to samo, ale się nawet nie zająknęła b) robiła sobie wyliczankę kto jak głosuje i przed swoim głosem wypytywała o głosy wszystkich innych
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 12:59:12 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 12:59:12 GMT 1
No i dowiedziałeś się Małolat, coś zrobisz, czy będziesz patrzył jak się tłuką?
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 13:07:44 GMT 1
raczej postoję wzbudziłeś we mnie pewne wątpliwości, ale nie na tyle, żeby wzruszyć moje patrzenie na grę na ten moment
nie jestem przekonany co do wypierdalania ciebie przed wilkiem na ten moment i będę chciał zobaczyć co na ten temat myślą spółka i borat bo to nie jest tak, że ja cię mam za 100% mafię i pora na csa, ale sam stosujesz metodę eliminacji no i tutaj jest podobnie
jak spółka jest w mafii to ta gra już jest przegrana i nic z tym nie zrobimy wg mnie, ja nie grałem w edycji ze smufim i pheobe, a tam była jego najlepsza gierka w mafii no i mam braki metodologiczne, żeby jakoś go interpretować pod tym kątem. z pozostałych edycji, to mi się wydaje, że jest to normalny miastowy lewkoń.
skoro borat ma rolę, to jedyna możliwość to velma, przy czym tutaj zarówno velma dała mi po prostu więcej powodów, żeby ją uniewinnić i czuję się z tym readem pewniej mimo występu jako judasz zakładam, że sufit mafijny farciarza jest jednak wyżej niż twój, ale twój był już wystarczająco wysoko, żebym raz cię nie docenił
na ten moment spokojny lincz na wilku i dodatkowe 24h na podjęcie decyzji wygląda jak plan
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 13:11:50 GMT 1
velma ty masz pewność co do spółki?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 13:14:57 GMT 1
Nie, no nie mam. Tak samo jak do Ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 13:31:07 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 13:31:07 GMT 1
raczej postoję wzbudziłeś we mnie pewne wątpliwości, ale nie na tyle, żeby wzruszyć moje patrzenie na grę na ten moment nie jestem przekonany co do wypierdalania ciebie przed wilkiem na ten moment i będę chciał zobaczyć co na ten temat myślą spółka i borat bo to nie jest tak, że ja cię mam za 100% mafię i pora na csa, ale sam stosujesz metodę eliminacji no i tutaj jest podobnie jak spółka jest w mafii to ta gra już jest przegrana i nic z tym nie zrobimy wg mnie, ja nie grałem w edycji ze smufim i pheobe, a tam była jego najlepsza gierka w mafii no i mam braki metodologiczne, żeby jakoś go interpretować pod tym kątem. z pozostałych edycji, to mi się wydaje, że jest to normalny miastowy lewkoń. skoro borat ma rolę, to jedyna możliwość to velma, przy czym tutaj zarówno velma dała mi po prostu więcej powodów, żeby ją uniewinnić i czuję się z tym readem pewniej mimo występu jako judasz zakładam, że sufit mafijny farciarza jest jednak wyżej niż twój, ale twój był już wystarczająco wysoko, żebym raz cię nie docenił na ten moment spokojny lincz na wilku i dodatkowe 24h na podjęcie decyzji wygląda jak plan Strasznie dziadowaty Lowrider się wylosował w tej edycji. Czytałeś te posty Spółki od początku, żeby wiedzieć, że nic w nich nie ma i edycja przegrana jeśli on w mafii? I jakie powody dała ci Delma do uniewinnienia, weź wymień parę (serio pytam)
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 13:32:40 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 13:32:40 GMT 1
Nie musi być teraz, ja od 18 będę siedział przy kompie, wtedy mam zamiar się zabrać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 13:36:09 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 13:36:09 GMT 1
W sumie powinienem zapytać, czy czytałeś posty wszystkich od nowa, bo jednak Gary miał rację na poprzednim cmentarzu, że na tym etapie się nie powinno szukać mafii, tylko uniewinnień
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 14:08:17 GMT 1
przecież mówię, że spółka wygląda jak miejski lewkoń i podejrzewanie go teraz to szukanie kwadratowych jaj, a dodatkowo gra tak się ułożyła, że jest nielinczowalny - w sensie, nawet jak jest w mafii, to kto go ma zlinczować? przecież przy tym układzie, który jest na planszy, w życiu nie ma na to szans więc ten 1-5% wątpliwości, które miałem, obcinam brzytwą ockhama i przyjmuję, że najprostsze rozwiązanie jest prawidłowe
dodatkowo, przy czym to jest bardziej czujka, miałem dzisiaj taką myśl, że w sumie jest jedna rzecz, która może uzasadniać mord na darku - z żywym darkiem ni chuja nie byłoby możliwe zlinczowanie spółki z martwym darkiem TEORETYYCZNIE jest to jeszcze możliwe i może mafijny plan na meczówkę po zlinczowaniu wilka to miał być jakiś yolo lincz na spółce z narracją, że pierwszego dnia poszedł głos na alibi, bo głosy były policzalne i było prawie-wiadomo, że z trzema głosami chłop jednak poleci, jak słusznie napisała velma
więc dla mnie spółka będzie niewinna i tyle
=== więc na ten moment to może być wyłącznie między tobą i velmą, gdzie ciebie podejrzewałem d1 i chciałem cię wyrzucić, a potem odwróciłem swój read o 180 stopni jak byłeś na fali przed i po linczu d1, gdzie velma no z wejścia velmy się wylewała ta miastowość, chłop o tym pisał przecież to był ten etap, w którym pewnie większość ludzi miała ją za potencjalną mafię, bo pozostali wyglądali w miarę niewinnie, a tu wchodzi i cyk na takim luzaku więc nie dość, że to byłaby trudna do zagrania miastowość, to jeszcze miastowość zagrana w niekomfortowych warunkach
później to wajbowanie po linczu d1, gdzie obaj wyglądaliście dobrze, więc za to obaj macie po plusie
później kwestia tego, że uczciwie mnie czyta chyba, w sensie no zauważa moją niewinność w sytuacji, gdzie łatwo byłoby mnie wyjebać pewnie xd
no i kwestia tego, że do pewnego stopnia robi mi za mini piernika w tej edycji, to nie jest ten poziom współpracy, no ale TAK OGÓLNIE TO JAKOŚ TAK CZUJĘ, nie wiem jak to opisać xDDD
=== no ja wszystkich was posty po kilka razy wczoraj czytałem na przemian z postami syzyfa i chłopa, takie ostateczne czytanie i digging rzeczy sobie zostawiłem na jutro, ale uważam, że jestem w miarę oczytany
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 14:09:33 GMT 1
z tą spółką sam sobie przeczę może trochę, ale chodzi mi o to, że z żywym darkiem szanse na jej zlinczowanie to 0,00001%, a z martwym darkiem może 1%
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 14:35:58 GMT 1
no i to nie jest kurwa tak, że ja mówię, że chuj jesteś w mafii bo mi zostajesz ja mam wątpliwości
tylko każda próba uproszczenia procesu decyzyjnego, uniewinnienia kogokolwiek poza boratem czy poszukania gdzieś brzytwy kończy się tak, że w mafii jest wilk i wołacz
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 14:45:00 GMT 1
Dlatego pytam, czy to opinia z czutki, czy czytałeś grę i tak ci wychodzi z readów. Velma nie weszła na luzaku przecież? Dojebała się do mnie z dupy, że jej uświadomiłem, że większość osób ma ją pewnie w mafijnej dwójce i była w tym bardzo niesympatyczna. W ogóle: Atak na Ciebie i tak byłby nie unikniony, ja przyśpieszam tylko to co się wydarzy A ty sądzisz, że na podstawie tego, że powiedziałem co wisi w powietrzu mogę być w mafii Niesamowicie to ironiczne, że ja jej wtedy mówiłem, jak wyglądały nastroje w mieście, a się za to do mnie dojebała. A jak robi coś zupełnie innego, czyli zarzuca wędkę na wyjebanie mnie PRZED wilkiem, to nagle to przecież tylko "to co wisi w powietrzu", gdzie w powietrzu to wisiało co najwyżej, że I wilk I ja jesteśmy podejrzewani. Zero problemu w tym? Przy okazji weszła z kreacyjnym pierdem i jak teraz tak czytam jej pierwsze posty, to zupełnie tego luzu nie widzę. Motylek sobie za wiele nie pograł, to ciężko mi go odnieść do poprzedniej edycji, ale pewnie dziś/jutro to zrobię. I jeszcze na sam koniec: co jest niewinnego w tym, że cię uniewinnia? W sensie, sam piszesz, że łatwo byłoby cię wyjebać, sam jesteś świadom, że grasz przeciętnie, że można cię podejrzewać. To nie powinno wzbudzać twoich wątpliwości, że cię twardo uniewinnia?[/quote]
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 15:29:34 GMT 1
no ale ty się z tym luzakiem teraz czepiasz sformułowania, kiedy dosłownie linijkę wyżej napisałem, że chodzi mi o nieskrępowaną miejskość, a ty to sprowadzasz do wajbów skoro obaj się zgadzamy, że nastroje w mieście były takie, że "większość osób ma ją pewnie w mafijnej dwójce", no to była tym większa presja i wejść po miejsku było trudno, a wg mnie to nastąpiło ocena, czy to było miastowe-luźne wejście czy tylko miastowe, to już jest memłanie jakieś dla mnie no nawet przecież białko na to mogę dać: małolacik oceń moją roskminkę z boratem inny problem jaki mam, to że mi mózg gdzieś krąży wokoł podejrzewania velmy a to najpewniej znaczy, że ktoś wali w chuja i nie ma wjebanego mafiozy, zresztą ten świecznik teraz to na siłę by było trzeba typować ok wytłumacz czemu zły fragment wołacza W sporze Delma - Fantano lepiej wygląda ta pierwsza. W ogóle Kshaq mnie irytuje kolejną edycję z rzędu bronieniem się tym, że nie będzie miał dużo czasu na grę, kiedy z tego co widzę ma go dużo więcej ode mnie, a mimo to za cholerę nie wiem za co miałbym go uniewinnić. dobra Velma, super post przekonałaś mnie No dobra no to. Velma, Wilk, Wasiak Małolat, Córka, Syzyf Chłop Wołacz, Antony u mnie na ten moment jest borat spółka / wilk peleton borat jakby na trzeźwo tak zagrał to bym go uniewinnił, tutaj się trochę cykam kozackiej fantazji w mafii, ale ogólnie to najwięcej na swoją niewinność w tej edycji dał spółka i wilk niech se siedzą na townleanie i zobaczymy co z tym zrobią pozostali od humorku i tego co się wydarzy borat spółka lepiej niż wilk, żadne z nich nic nie musiało, spółka próbowała coś zrobić z peletonu to nie wiem jak mi teraz wychodzi velma mi się podoba i to tym bardziej mnie utwierdza w tym przekonaniu, że mafia była ustawiona przyzwoicie po wczoraj widzę scenariusze w których syzyf będzie w mafii ale nie wiem czy to te najbardziej prawdopodobne, nie leży mi zupełnie na pierwszy lincz wasiak mnie pod chuja może brać z tym uniewinnianiem ale rozumiem jego wizję gry i w miarę mi się to pokrywa, co prawda sam pisałem że mindmeldy to nie jest powód do uniewinniania, ale wygląda mi chyba lepiej niż rano anthony nie w sumie nie wiem, wkurwia mnie tym podejrzewaniem-niepodejrzewaniem mnie, ale w zasadzie nie czuję, żebry próbował mnie oszukać z chłopem będę chciał pogadać bo on tarło jakieś odprawia, ale czułbym się trochę jak szmaciarz jakbym go wyjebał dzisiaj jakbym miał na kogoś zagłosować to na tego wołacza, ale to jest takie z braku laku kurwa jak zwykle mędrek discordowy przyjdzie i będzie gadać, że małe edycje łatwe dla miasta bo wąsko i kilka uniewinnień robi gierkę a potem gra się zaczyna i takiego chuja nie no Welma takie miastowe posty piszesz że mnie niedługo zaczniesz przerażać
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 15:31:41 GMT 1
miałem jeszcze pisać, że mnie zastanawia, że ty tak bardzo akcentujesz to wyjebywanie cię przed wilkiem, jakbyś ty nie miał problemu w tym, że jesteś w tej kolejce, ale że jesteś w niej dzisiaj no ale z drugiej strony to co miałbyś napisać na ten temat, skoro sam masz wilka w mafii xdd
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 15:33:55 GMT 1
kwestię uniewinnienia jeszcze przemyślę, no ale raczej moją firmóweczką jest zmienianie zdania w meczówce, więc to byłaby ryzkowna gra ja to odbierałem szczerze, chociaż może myślę życzeniowo
z drugiej strony borat mnie uniewinnia/uniewinniał, anthony i syzyf też, przecież nawet chłop dojrzał dlaczego nie powinienem być w mafii to może to nie było takie trudne do zobaczenia
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 15:45:46 GMT 1
borat kurwa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 16:13:39 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 16:13:39 GMT 1
No czepiam się, bo nie wiem o czym mówisz, nieskrępowana miejskość to dla mnie kwestia wajbu po prostu, więc jak napisałeś konkretnie, że luz w grze, to do tego wróciłem. Ktoś kogoś robi w chuja, albo Delma, albo ty, albo córka, to drążę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 16:19:02 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 16:19:02 GMT 1
miałem jeszcze pisać, że mnie zastanawia, że ty tak bardzo akcentujesz to wyjebywanie cię przed wilkiem, jakbyś ty nie miał problemu w tym, że jesteś w tej kolejce, ale że jesteś w niej dzisiaj no ale z drugiej strony to co miałbyś napisać na ten temat, skoro sam masz wilka w mafii xdd Raz, że mam go w tej mafii, dwa, że jak będę do odjebania jutro, to mam czas na uniewinnienie się (chociaż już powinienem być niewinny dla wszystkich, ale trudno). No i trzy, ja wyjebany przed Wilkiem to koniec gry już dziś, to mnie to kłuje w oczy jak ktoś to proponuje. Ale tak czułem, że ktoś na to zwróci uwagę, a że zwróciłeś i nie robisz z tego argumentu na mnie to masz PLUSA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 16:31:49 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 16:31:49 GMT 1
No i dziwi mnie, że nie masz nic do powiedzenia o tej propozycji Delmy i generalnie o mojej wymianie zdań z nią. Masz te Velmę w podejrzanych, na drugim miejscu, nic ci w tym nie zgrzytało? Bo dla mnie tamta propozycja była z dupy, więc nawet jeśli to był post miastowego, który po prostu się poczuł luźno, myśli, że ma mafię znalezioną i elo, to jednak podrążyć można.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 16:45:17 GMT 1
no bo na dobrą sprawę nie wiem co mam powiedzieć
napisałem ci jak wygląda gra i że z gry ty mi bardziej pasujesz, a velmę w zasadzie clearuję więc to "podejrzewanie na drugim miejscu" jest mocno na wyrost trochę
w ogóle jak chuja wiem w tej grze, bo gdyby nie mord, to ja bym darka podejrzewał i jego chciał zlinczować po wilku pewnie myślę, że o tej kwestii bardziej z velmą powinieneś gadać niż ze mną
|
|