|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:24:14 GMT 1
Nie zdaję sobie sprawy z tego, że jest dziś meczówka, chociaż według mojego niecnego planu wyjebujemy dziś ciebie i jako mafia wygrywamy. I dlatego jestem w mafii? Jakbyś był niewinny to powinieneś sobie zdawać sprawdę a tak to jesteś za mocno wyluzowany w porównaniu do tego jaki jest etap gry.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:25:21 GMT 1
W mafii bym nie antagonizował połowy miasta przez większość gry.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:28:17 GMT 1
Zresztą Wołacz skoro mnie podejrzewałeś wczoraj to dlaczego na mnie nie zagłosowałeś w ogóle tylko wolałeś wajchować?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 17:29:43 GMT 1
no bo na dobrą sprawę nie wiem co mam powiedzieć napisałem ci jak wygląda gra i że z gry ty mi bardziej pasujesz, a velmę w zasadzie clearuję więc to "podejrzewanie na drugim miejscu" jest mocno na wyrost trochę w ogóle jak chuja wiem w tej grze, bo gdyby nie mord, to ja bym darka podejrzewał i jego chciał zlinczować po wilku pewnie myślę, że o tej kwestii bardziej z velmą powinieneś gadać niż ze mną Z tobą gadam, dlaczego nie robisz tego, co powinieneś będąc w mieście, czyli zwracać uwagi na dziwne posty. Z nią pogadam, dlaczego napisała dziwne posty. No ale jeśli clearujesz obu i Wilk jest ze mną w mafii, to w sumie co my tu robimy. Bo ja wiem, że w mafii nie jestem
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 17:33:25 GMT 1
Nie zdaję sobie sprawy z tego, że jest dziś meczówka, chociaż według mojego niecnego planu wyjebujemy dziś ciebie i jako mafia wygrywamy. I dlatego jestem w mafii? Jakbyś był niewinny to powinieneś sobie zdawać sprawdę a tak to jesteś za mocno wyluzowany w porównaniu do tego jaki jest etap gry. Tylko, że już ci napisałem, że źle zrozumiałeś tego posta. Plus polecam wrócić do wcześniejszych postów z dziś, bo ani nie jestem jakoś strasznie wyluzowany, ani też nieświadomy tego, że dzisiaj jest meczówka. W mafii bym nie antagonizował połowy miasta przez większość gry. Czemu nie? Masz w swojej mafijnej mecie agresję i wulgarność Zresztą Wołacz skoro mnie podejrzewałeś wczoraj to dlaczego na mnie nie zagłosowałeś w ogóle tylko wolałeś wajchować? Bo się dałem przekonać tym twoim zrezygnowaniem i smutnym humorkiem
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 17:33:50 GMT 1
W ogóle jebaniec zastawia na mnie pułapkę, a ja w nią wchodzę jak debil xd
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:35:33 GMT 1
Jakbyś był niewinny to powinieneś sobie zdawać sprawdę a tak to jesteś za mocno wyluzowany w porównaniu do tego jaki jest etap gry. Tylko, że już ci napisałem, że źle zrozumiałeś tego posta. Plus polecam wrócić do wcześniejszych postów z dziś, bo ani nie jestem jakoś strasznie wyluzowany, ani też nieświadomy tego, że dzisiaj jest meczówka. W mafii bym nie antagonizował połowy miasta przez większość gry. Czemu nie? Masz w swojej mafijnej mecie agresję i wulgarność Zresztą Wołacz skoro mnie podejrzewałeś wczoraj to dlaczego na mnie nie zagłosowałeś w ogóle tylko wolałeś wajchować? Bo się dałem przekonać tym twoim zrezygnowaniem i smutnym humorkiem Bo faktycznie wczoraj byłem zrezygnowany.
Poza tym dlaczego się chwytasz argumentu metowego w takim momencie? Chcesz brzmieć na tego co wygląda niewinnie?
Do tego brzmiałeś tak jakbyś miał luz.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:36:14 GMT 1
Brzmisz jakby z ciebie zaczęła uchodzić para i szukasz dosłownie wszystkiego aby nie polecieć.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:38:45 GMT 1
Do tego nie miałem czasu nadrobić rozgrywki a ty nagle mi każesz wracać do wcześniejszych postów zamiast grać tu i teraz?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:43:26 GMT 1
I jakim cudem atakowałeś po mecie też Velmę skoro już tak chcesz bym nadrabiał posty?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 17:45:24 GMT 1
Ale co tu jest do nadrabiania? 3 strony?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 17:45:26 GMT 1
Dobra, jestem, trzymamy się linczu na Wilku czy zmiana planu? Co ustaliliście?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:45:57 GMT 1
Przyznaj że atak Velmy wyprowadził ciebie z równowagi i próbujesz wrócić na wygodne miejsce zanim do takiego wydarzenia doszło.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:46:24 GMT 1
Ale co tu jest do nadrabiania? 3 strony? Wołacza pytaj dlaczego każe nagle nadrabiać.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 17:47:23 GMT 1
Dobra, jestem, trzymamy się linczu na Wilku czy zmiana planu? Co ustaliliście? Nadal jest tragiczny.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:47:48 GMT 1
Jak chciał siebie Wołacz postawić w korzystnym świetle to co mu nie za bardzo wychodzi.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:49:57 GMT 1
Wołacz wyłaź z nory.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:51:09 GMT 1
Małolat wyłaź z nory.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:51:56 GMT 1
Bo jak myślicie że sobie przeczekacie te dwie godziny to się mylicie.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 17:53:50 GMT 1
Wilk, jak jesteś niewinny i zmarnowałeś mój czas, to ci tego nie podaruję. Głos na ciebie. Nie masz już dzisiaj wątpliwości, że to jednak może być Wołacz i Małolat?
|
|